Månads TÄVLING i samarbete med Skip Nutrition =)

475A0190

 

Oktobertävling i samarbete med Skip Nutrition – Viktreduceringspaket

Hej fina!

Nu är det dags för en tävling med Skip igen. SÅ kul! 

Paketet innehåller ett noggrant urval av produkter som kan vara bra för dig som önskar en extra skjuts vid viktnedgång.

Det minskar sötsuget, och ger energi och förbränning en extra skjuts. SJÄLVKLART är rekommendationen att samtidigt som man börjar med detta att man ökar motionen/träningen, OCH tänker på kosten. Men som sagt, sötsuget minskar radikalt….

För att TÄVLA gör du följande:

Lämna en motivering med varför just du vill vinna detta och berätta vad du har för motionsmål samtidigt som du kör igång =)  

För att öka chanserna DELA detta inlägget på din Facebook och tagga mig, så jag ser det =). Vi vill inte utesluta alla er om inte har Facebook, men uppmuntra er som har fb att DELA.

-Sjysst va?  

VINNAREN presenteras nu på söndag kl 21:00 

Tävlingoktober_My_2

Passa på att äta dessa samtidigt som du kommer igång/ökar träningen och tänker lite extra på vad du äter. Ta bort kakor, godis och glass (nu talar en erfaren sockertorsk ), ät ”rena” produkter, magert kött, tex kalkon, fisk, kyckling osv. Mycket grönsaker och drick mycket vatten…. 

Mitt personliga tips är att du tar en PW varje dag. (Gärna på morgonen) Högt tempo, en rask promenad där du blir ordentligt svettig  30-60 min. Beroend spå vad du hinner/prioriterar .

Paketet räcker till ungefär en månads förbrukning, och har ett värde på 826:- 

Lite utförligare info om vad paketet innehåller:

1st KROM är ett mineral som hjälper dig att bibehålla normala blodsockernivåer. Krom bidrar också till en normal omsättning av makronäringsämnen, och minskar sötsuget! 

2 st L-KARNITIN är en aminosyra som har till uppgift att transportera fett till mitokondrierna där förbränning sker. L-Karnitin är betydelsefull för kroppens omsättning av fett och ett tillskott av denna viktiga aminosyraoptimerar fettförbränningen i muskelcellerna. L-Karnitin transporterar frigjorda fettsyror in i cellernas mitokondrier där de oxideras till energigivande bränsle. Vid brist på L-Karnitin når förbränningen inte sin fulla potential. Innehåller även Åkerfräken, Kisel och B6.

1 st CLA Konjugerad linolsyra eller CLA, är en essentiell (livsnödvändig) fettsyra som kroppen inte själv kan tillverka. CLA måste därför tillföras via födan eller som kosttillskott. CLA från Skip är ett kosttillskott utvunnet från naturliga råvaror. CLA är ett tillskott som enligt flera studier påverkar fettförbränning positivt i samband med fysisk träning. Studier indikerar att muskelmassan bevaras samtidigt som fettförbränningen förbättras av ett tillskott av CLA.

IMG_7167

70 Komentarer

 1. Heltidsstuderande mamma som har unnat mig lite för mycket gott under detta läsår. Från och med vecka 45 är det lite hårdare regler för mig, kommer unna mig en ätardag i veckan.
  Kan verkligen behöva vinna detta paket som en extra push och morot.
  Kram!

 2. Som heltidsarbetande småbarnsmamma är det lätt att ”glömma bort” träningen för att prioritera barnen. Nu börjar dock min kropp säga ifrån och jag måste ta tag i min träning igen. Lite hjälp på vägen hade varit peppande och verkligen välbehövligt! Så får hålla tummarna…

 3. Heltidsstuderande mamma som har unnat mig lite för mycket gott under detta läsår. Från och med vecka 45 är det lite hårdare regler för mig, kommer unna mig en ätardag i veckan.
  Kan verkligen behöva vinna detta paket som en extra push och morot.
  Kram!

 4. Som heltidsarbetande småbarnsmamma är det lätt att ”glömma bort” träningen för att prioritera barnen. Nu börjar dock min kropp säga ifrån och jag måste ta tag i min träning igen. Lite hjälp på vägen hade varit peppande och verkligen välbehövligt! Så får hålla tummarna…

 5. Jag skulle behöva lite hjälp på vägen . Tränar 3 gånger iveckan , men kan pga magbråck och inte ta i som jag vill . Är 56 år glad heltidsarbetande pedagog . Ha en fin dag och lycka till med operationen . Kram

 6. När livet knackar på med sorgligheter så är fokus döttrarna som håller upp en både fysiskt och psykiskt. Träningen som förut var så viktig för mig blev obefintlig men nu, när livet är lite ljusare så både vill och behöver jag men orken finns inte alltid där längre. Tidigare var min dröm ett maraton, nu är det tjejmilen nästa höst❤️

  • Men åhhh vilka härliga mål! Satsa på det… ett steg i taget. Ibland kastar livet omkull en, det kan inte hjälpas. men träningen gör SÅ gott både fysiskt och psykiskt…. Heja dig! -Lycka till i tävlingen! =) kram

 7. Förra veckan bestämde jag mig för att ta tag i det här med vikten och träningen.
  Nya träningskläder införskaffades och ett årskort på ett gym fixades, så NU JÄKLAR. Hoppas på att gå ner ca. 10 kg, gärna till sommaren.
  En vinst här av detta paket hade inte varit dumt.
  Hälsningar Skåne.

  • Hälrigt! Kör hårt nu! Hitta ett bra upplägg som passar dig…. schemalägga din motion om det behövs och förök att få in det som en vardags rutin =) Lycka till med tävlingen =) kram

 8. De senaste veckorna (kanske ca 9 veckor) har jag tagit tag i mig själv någorlunda, börjat med viktväktarna, ändrat kost samt emellanåt tagit mig ut på promenader. Det har resulterat i att jag gått ner 9 kg vilket jag är grymt stolt över.
  Nu har jag 11 kg kvar och kämpar mot chokladsuget väldigt ofta. Hoppas kunna få lite hjälp på traven med sista biten här nu.
  Tack för en fin blogg och alla tips.
  Kram Ann-Sofie

 9. Jag skulle behöva lite hjälp på vägen . Tränar 3 gånger iveckan , men kan pga magbråck och inte ta i som jag vill . Är 56 år glad heltidsarbetande pedagog . Ha en fin dag och lycka till med operationen . Kram

 10. När livet knackar på med sorgligheter så är fokus döttrarna som håller upp en både fysiskt och psykiskt. Träningen som förut var så viktig för mig blev obefintlig men nu, när livet är lite ljusare så både vill och behöver jag men orken finns inte alltid där längre. Tidigare var min dröm ett maraton, nu är det tjejmilen nästa höst❤️

  • Men åhhh vilka härliga mål! Satsa på det… ett steg i taget. Ibland kastar livet omkull en, det kan inte hjälpas. men träningen gör SÅ gott både fysiskt och psykiskt…. Heja dig! -Lycka till i tävlingen! =) kram

 11. Jag är ju för kort för min vikt…. 157 cm över havet. Hade jag haft en decimeter till så hade jag varit perfekt. ?Nu är jag visserligen lagom rund och go. Men du vet känslan. När man känner att det liksom stramar i midjan. Jag tröst och stressäter. Pendlar långt varje dag och är ofrivilligt singel. Jag behöver en hjälp att mota sötsuget. Har provat ALLT men trillar tillbaka hela tiden. Jag tränar regelbundet men behöver få koll på kosten?? Kan detta bidra tro?
  Tack för en härlig blogg?

 12. Förra veckan bestämde jag mig för att ta tag i det här med vikten och träningen.
  Nya träningskläder införskaffades och ett årskort på ett gym fixades, så NU JÄKLAR. Hoppas på att gå ner ca. 10 kg, gärna till sommaren.
  En vinst här av detta paket hade inte varit dumt.
  Hälsningar Skåne.

  • Hälrigt! Kör hårt nu! Hitta ett bra upplägg som passar dig…. schemalägga din motion om det behövs och förök att få in det som en vardags rutin =) Lycka till med tävlingen =) kram

 13. De senaste veckorna (kanske ca 9 veckor) har jag tagit tag i mig själv någorlunda, börjat med viktväktarna, ändrat kost samt emellanåt tagit mig ut på promenader. Det har resulterat i att jag gått ner 9 kg vilket jag är grymt stolt över.
  Nu har jag 11 kg kvar och kämpar mot chokladsuget väldigt ofta. Hoppas kunna få lite hjälp på traven med sista biten här nu.
  Tack för en fin blogg och alla tips.
  Kram Ann-Sofie

 14. Jag är ju för kort för min vikt…. 157 cm över havet. Hade jag haft en decimeter till så hade jag varit perfekt. 😂Nu är jag visserligen lagom rund och go. Men du vet känslan. När man känner att det liksom stramar i midjan. Jag tröst och stressäter. Pendlar långt varje dag och är ofrivilligt singel. Jag behöver en hjälp att mota sötsuget. Har provat ALLT men trillar tillbaka hela tiden. Jag tränar regelbundet men behöver få koll på kosten💪🏻 Kan detta bidra tro?
  Tack för en härlig blogg😘

 15. Har efter många år äntligen börjat komma i gång o röra på mig.
  Från 0 till lätt jogging 3 ggr i veckan har även börjat jogga på asfalt i regnväder?
  Men skulle bli glad för lite extra ork nu när det börjar bli mörkt, blött o tråkigt.
  En morot

 16. Hej, jag skulle så gärna vilja vinna till min bästa vän E. Hon har tappat 40 kg senaste åren men nu är det tungt att ta sig under 100. Pga jobb o privata händelser har hon det jobbigt med att få kost o träning att passa in i livet. Detta kanske kan ge henne en nystart o få henne peppad igen. ?
  Heja dig My för att du står upp för dig o de dina. Bor i Oskarshamn o har följt dig länge. Härligt att Jonas kommit in i ditt liv o ger så mycket positiv energi. Kram <3

 17. Har efter många år äntligen börjat komma i gång o röra på mig.
  Från 0 till lätt jogging 3 ggr i veckan har även börjat jogga på asfalt i regnväder😱
  Men skulle bli glad för lite extra ork nu när det börjar bli mörkt, blött o tråkigt.
  En morot

 18. Hej, jag skulle så gärna vilja vinna till min bästa vän E. Hon har tappat 40 kg senaste åren men nu är det tungt att ta sig under 100. Pga jobb o privata händelser har hon det jobbigt med att få kost o träning att passa in i livet. Detta kanske kan ge henne en nystart o få henne peppad igen. 🙂
  Heja dig My för att du står upp för dig o de dina. Bor i Oskarshamn o har följt dig länge. Härligt att Jonas kommit in i ditt liv o ger så mycket positiv energi. Kram <3

 19. Förstår inte vad jag gör för fel… Väger 65,2 kg o försökt mer än 10 ggr gå ner i vikt, drömmen är 57 kg.. Men dessa få kilon jag har att gå ner till önskevikten är hopplösa.. Trots nästan dagliga promenader med hundarna och träning hemma (kettelbell o Situps) så lyckas jag INTE!! Jag vet..jag är en godisråtta och jag lider så fruktansvärt att jag aldrig blir av med mitt sötsug… Känns att jag provat allt.. MEN kanske jag nu skulle ha TUR och vinna denna tävling och kanske LYCKAS gå ner till min drömvikt!

 20. Förstår inte vad jag gör för fel… Väger 65,2 kg o försökt mer än 10 ggr gå ner i vikt, drömmen är 57 kg.. Men dessa få kilon jag har att gå ner till önskevikten är hopplösa.. Trots nästan dagliga promenader med hundarna och träning hemma (kettelbell o Situps) så lyckas jag INTE!! Jag vet..jag är en godisråtta och jag lider så fruktansvärt att jag aldrig blir av med mitt sötsug… Känns att jag provat allt.. MEN kanske jag nu skulle ha TUR och vinna denna tävling och kanske LYCKAS gå ner till min drömvikt!

 21. Jag skulle verkligen vilja vinna det här för jag kämpar med att gå ner i vikt. Att bli av med sötsuget skulle verkligen underlätta jätte mycket då jag är en riktig gottegris med världens sötsug jämt. Det kommer bli så mycket enklare att nå min målvikt om man slipper sötsuget hela tiden?

 22. Jag skulle verkligen vilja vinna det här för jag kämpar med att gå ner i vikt. Att bli av med sötsuget skulle verkligen underlätta jätte mycket då jag är en riktig gottegris med världens sötsug jämt. Det kommer bli så mycket enklare att nå min målvikt om man slipper sötsuget hela tiden😃

 23. Jag som många andra mammor har kilon kvar från graviditeter. Min resa från 94 kg och ner till 70 kg har tagit lång tid, varit påfrestande men väldigt nödvändig för mitt välmående. Mitt viktmål är 65 kg och jag ska nå dit! Viktresan har pausat lite då familjen och jobbet tagit mycket tid. Mitt jobb är så betydelsefullt för mig, jag jobbar inom förskola! Att få utmana alla barn till att bli deras bästa jag och se all utveckling, det kan inte finnas ett bättre jobb! Men nu har jag all stöttning från min fina familj att ta dessa kilon, de ska bort! Det vore väldigt roligt med en kickstart!

 24. Åh detta skulle jag verkligen vilja vinna!Har i förra veckan skaffat mig ett gym kort?efter 3 täta graviditet känner jag att det är dags ”att ta tag i mig själv” så detta skulle nog hjälpa mig en del?
  Tack för en bra blogg och för att du delar med dig av din vardag!

 25. Jag som många andra mammor har kilon kvar från graviditeter. Min resa från 94 kg och ner till 70 kg har tagit lång tid, varit påfrestande men väldigt nödvändig för mitt välmående. Mitt viktmål är 65 kg och jag ska nå dit! Viktresan har pausat lite då familjen och jobbet tagit mycket tid. Mitt jobb är så betydelsefullt för mig, jag jobbar inom förskola! Att få utmana alla barn till att bli deras bästa jag och se all utveckling, det kan inte finnas ett bättre jobb! Men nu har jag all stöttning från min fina familj att ta dessa kilon, de ska bort! Det vore väldigt roligt med en kickstart!

 26. Åh detta skulle jag verkligen vilja vinna!Har i förra veckan skaffat mig ett gym kort💪efter 3 täta graviditet känner jag att det är dags ”att ta tag i mig själv” så detta skulle nog hjälpa mig en del😉
  Tack för en bra blogg och för att du delar med dig av din vardag!

 27. I somras deltog jag i en arkeologisk utgrävning i Mellanöstern. Jättespännande! Jag orkade men det var tungt. När jag kom hem fick jag sy in långbyxorna för de hasade bara ner. Nu eller aldrig – Skip Nutrition kan ta över efter utgrävningen och hjälpa mig fortsätta att förbättra formkurvan! För jag vill ju tillbaka …

 28. I somras deltog jag i en arkeologisk utgrävning i Mellanöstern. Jättespännande! Jag orkade men det var tungt. När jag kom hem fick jag sy in långbyxorna för de hasade bara ner. Nu eller aldrig – Skip Nutrition kan ta över efter utgrävningen och hjälpa mig fortsätta att förbättra formkurvan! För jag vill ju tillbaka …

 29. Efter att ha provat skips protein och bcca tillsammans med D-vitamin, omega 3 och gurkmeja så har jag märkt av en stor skillnad på att komma igång med träningen och hur mkt piggare jag blivit på några veckor, därför hoppas jag på tur att få vinna detta<3
  Mitt mål är att komma igång med träningen och få må bättre i kroppen och känna mig piggare, gärna gå ner de kilona min förebyggande medicin har påverkat:-) Har satt upp ett mål att vara med på vasaloppspinning till våren för att ha något att sträva efter ?

 30. Efter att ha provat skips protein och bcca tillsammans med D-vitamin, omega 3 och gurkmeja så har jag märkt av en stor skillnad på att komma igång med träningen och hur mkt piggare jag blivit på några veckor, därför hoppas jag på tur att få vinna detta<3
  Mitt mål är att komma igång med träningen och få må bättre i kroppen och känna mig piggare, gärna gå ner de kilona min förebyggande medicin har påverkat:-) Har satt upp ett mål att vara med på vasaloppspinning till våren för att ha något att sträva efter 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...