Det sa klick mellan Jonas, Stina & Sture! Glöm inte D-vitamin!

🍁 R E K L A M 🍁

Mina TOK-snygga träninskläder kommer ifrån Annika sjöös Kollektion By Sjöö. Säljs hos Provrummet

475A0340

🍁Godmorgon🍁

Hoppas att du sovit gott…  ☺️Jag släckte ner lååååångt efter midnatt….

Nu är jag inne i sådär konstiga rutiner igen🙈 När Lilleman är med så kan det hända att jag somnar vid 19:30-20:00. Men nu när jag sover dåligt så är jag uppe super sent… Ett mellanläge hade ju inte varit dumt. Men men.

Inatt satt jag uppe och pluggade sent. Kände att jag behövde det.

Jonas är iväg med Basic Element och giggar i Finland. Jag småfnissade för mig själv när han skickade bilder. Det var nämligen kallt och ganska mycket snö i Finland. Vilket han förmodligen inte hade räknat med, misstänker jag med tanke på hans klädval och packning… (🤣🙈☃️)   Han ska strax borda planet hem till Sverige igen.

Han Kommer vara hemma några timmar, sedan mot nästa flyg och vidare för annat gigg.

Jag är verkligen fascinerad över hur detta 90-tals band giggar så sjukt mycket hela tiden….. 🌟👌🏻

Jag har verkligen haft NOLL KOLL! Jag visste inte vem han var, eller vad ha gjorde när vi träffades. (Inte han heller, om mig… och tur är väl det 😂😝) 

Men jag måste också erkänna att jag tycker att det är skönt att vi är ifrån varandra lite då och då…. Då får man längta efter varandra. Precis som jag gör just nu… ❤️

Gällande gårdagens inlägg kring bukplastiken, TACK!🙏🏻 Vilket engagemang…  Både ifrån dig som stöttar.. men också ifrån dig som delar med dig av din erfarenhet. Modigt!

Jag försöker verkligen hinna med att svara på alla kommentarer och mail gällande bukplastiken. MEN, Jag återupprepar ställ dina frågor på bloggen ( INTE mailen.. ) Du kan välja att vara anonym… det är helt okay!☺️

Nu har jag varit på en lååååång promenad. jag ställde klockan tidigt. Mycket som ska hinnas med. Plus att jag behöver denna typen av terapi…

Lååååång, lugn promenad, i naturen. Det är där jag hämtar kraft och energi!🙏🏻✨🍁

 Sol. Solen gör så gott☀️

  Tänk om vi kunde ha sol några månader till om året. Det gäller att njuta varenda sekund som man får tillfälle… men som jag skrivit innan. Jag knaprar D-vitamin för full denna årstiden. Förra året så testade jag att vara utan.

Jag tänkte att jag ”behöver nog inte det”. Ack så fel jag hade, jag blev trött… orkeslös… nedstämd.

När jag sedan var och lämnade blodprover hos doktorn så visade det sig att jag hade D-vitamin brist🤦‍♀️

Doktorn uppmanade mig att börja äta D-vitamin, och började med en lång utläggning… jag avbröt honom nästan lite oförskämt, förklarade att jag vet detta mer än väl, och blev irriterad på mig själv för att jag varit lat/dum som ignorerat detta.

I år fångar jag upp det INNAN jag blir lidande av det! Mycket smartare! 🙋

Vi BEHÖVER D-vitamin denna årstid. OM, du inte är utomlands var och varannan vecka och tankar depåerna!

Gör inte som jag gjorde….. otroligt onödigt att utsätta dig för det!

Jag använder skip Nutritions svenska kostillskott, du hittar BRA och prisvärda D-vitamin HÄR 👈🏻

475A0324

Mina två raggisar Stina & Sture är med mig hemma hos Jonas❤️

HERREGUD vilket projekt det har varit kriang dessa två. Hundra alternativ  fram och tillbaka. Livet har ju förändrats radikalt sedan jag skaffade dessa två små hårbollar!🙈

Jag kom fram till att jag bord ge bort dom (motvilligt… du vet en ”god” och en ”ond” liten jävul på varje axel… för och nackdelar, fram och tillbaka… )💔

Jag har försökt att ge bort dom TVÅ gånger…. Verkligen försökt.

Felet är inte att det inte finns några intressenter, det finns en hel kö. Sist en fantastisk kvinna som ställde upp och vara beredd att ta hand om dom. Men det gick bara inte… 

Jag bryter ihop fullständigt varenda gång… Det går bara inte.

Så nu har Jonas backat mig i detta 😃 Vi kommer hjälpas åt…. och vi strukturerar om och gör allt för att behålla mina/våra små älsklingar.

Det hela handlade om pendlingen, men också att Jonas bor väldigt litet och att denna lägenheten är långt ifrån optimal för mig, Jonas, Lilleman OCH två katter. (plus att Jonas inte gillar katthår😬)

MEN, nu har det sagt KLICK mellan Jonas och kissarna!❤️

 Nu sedan 1 vecka så är det Joans som sover med katterna. Det är Jonas som gullar, skämmer bort och busar med dom. Plötsligt är Jonas och Stina bästisar och vi sover alla fyra i samma säng! hahah!😂

-Jag är SÅ tacksam och lycklig för att dom funnit varandra!🙏🏻❤️🙌🏻🌟

Då kommer vi kunna ha det såhär tills  vi skaffar större boende. Jag passar givetvis på att skriva detta inlägget när Jonas inte är hemma… då jag tror att han tycker att det är pinsamt

(Föööörlåt älskling, OM du läser detta) 

bild-4008 bild-4006

Jag är verkligen kär i min Jonas… Min underbara Indian!❤️

IMG_7921

Hörs sen!

Kram🍁

/ My Martens 

23 Komentarer

 1. Finaste My! Så glad att du har hittat din Indian, och han har hittat Dig;-) Min kärlek och livskamrat är ju också en turnerande musiker, och det finns många fördelar att inte nöta på varandra i tid och otid. Att längta efter varandra är vackert! (Igår hade jag en sådan dag) Förstår att det gör ont att lämna bort missarna S, nu har ni ännu mer hår i sängen haha Vad gäller D-vitamin så har jag brist även fast jag bor runt Medelhavet (Barcelona/Tel Aviv) och är i solen varje dag. Så jag får också snällt knapra (fast jag köper droppar härnere) Annars är alla mina värden bra. Kram!

 2. Folk som inte gillar katter går inte att lita på, så det är bra att det klickade! Betyder att det är en bra kille denna Jonas.☺️

 3. Blir så glad när jag hör att det går bra med kissarna jag fortsätter med du vet vad. lycka nu till med din op.ses snart hoppas jag kramisar ?????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 4. Jonas om du läser detta – det finns INGET pinsamt i kärleken till djur! INGET!
  Kram o lycka till i ert liv tillsammans med pälsklingarna <3

 5. Finaste My! Så glad att du har hittat din Indian, och han har hittat Dig;-) Min kärlek och livskamrat är ju också en turnerande musiker, och det finns många fördelar att inte nöta på varandra i tid och otid. Att längta efter varandra är vackert! (Igår hade jag en sådan dag) Förstår att det gör ont att lämna bort missarna S, nu har ni ännu mer hår i sängen haha Vad gäller D-vitamin så har jag brist även fast jag bor runt Medelhavet (Barcelona/Tel Aviv) och är i solen varje dag. Så jag får också snällt knapra (fast jag köper droppar härnere) Annars är alla mina värden bra. Kram!

 6. Folk som inte gillar katter går inte att lita på, så det är bra att det klickade! Betyder att det är en bra kille denna Jonas.☺️

 7. Blir så glad när jag hör att det går bra med kissarna jag fortsätter med du vet vad. lycka nu till med din op.ses snart hoppas jag kramisar 😀🤗😷🤒🤕❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 8. Jonas om du läser detta – det finns INGET pinsamt i kärleken till djur! INGET!
  Kram o lycka till i ert liv tillsammans med pälsklingarna <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...