OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon!

Hoppas att du har sovit gott… Nu sitter jag hemma hos Jonas i Täby. han sover fortfarande. Stina och Sture sitter brevid mig och tittar. Klockan är tidigt. Men jag har grejer jag behöver göra nu på morgonen… 

Förra veckan gav jag dig ett erbjudande i samarbete med my müesli

My müesli hörde av sig till mig och frågade om ett samarbete, självklart sa jag ja då jag älskar deras grejer och mer än gärna delar med mig av det till dig😍

För att du ska få en chans att testa på lite olika smaker… och hitta just DINA favoriter så får du just nu en GÅVA med 6 ekologiska och mumsiga müslisorter på köpet med din beställning!  ( Müsligåvan är värd 149 kr ) När du beställer för minst 100:-

-Ett perfekt tillfälle att testa en massa olika smaker och se om detta är något för dig ☺️

Beställ HÄR 

IMG_7563

IMG_7607

Hos mymuesli kan du själv mixa din personliga müsli med mer än 80 olika ekologiska ingredienser eller upptäcka mer än 30 olika ’färdigmixade’ müslifavoriter!
Det finns med både högre och mindre protein, och du kan välja och vraka bland sortimentet. 
 In och shoppa nu!
Vi hörs under dagen!
Stor kram / My Martens  
Posted in: Vardag
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.