Godkväll! Restips någon!??

IMG_7849

Vi behöver restips 🌟 Jag fyller snart 30 (⁉️)

Jag och Jonas tänkte åka iväg på en weekend….. Tips på bra ställen att besöka?

Antingen en weekend i Europa någonstans…. eller 1vecka solsemester ☺️

-Tips?

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (44)
 • Karin

  Solsemester vårt vet jag inte men de är nu man behöver en veckas sol eller 4 månader kanske?????

 • Karin

  Om man älskar sol vissa är ju höst älskare . Man behöver ju inte ligga på stranden hela tiden. Tänk du och Jonas sitter på en uteservering och solen kysser din kind?

 • Karin

  Solsemester vårt vet jag inte men de är nu man behöver en veckas sol eller 4 månader kanske🌞🌞🌞🌞🌞

 • Karin

  Om man älskar sol vissa är ju höst älskare . Man behöver ju inte ligga på stranden hela tiden. Tänk du och Jonas sitter på en uteservering och solen kysser din kind😎

 • Sunny

  Hej My? Prag är helt underbart, kultur, romantiskt och underbart vackert ? Men om ni vill ha lite värme på en weekend , skulle jag säga Palma (Mallorca). Det är också väldigt bra ? Lissabon är också ett tips, etnhelt underbar stad , där är det runt 20 grader nu, en perfekt långweekend?

 • Petra J

  Jag fyller snart jämnt jag också så jag har samma tankar. Mina funderingar: Polen lockar, jag vill gärna åka till Krakow eller Sopot. Är också sugen på Berlin eller Amsterdam. Italien går alltid hem, kanske Puglia eller Gardasjön. Prag skulle jag också gärna åka till.

 • Marre

  Grattis i förskott!
  Mina favoriter är Florens, Venedig eller Rom för en weekend och Amalfikusten eller Sicilien för sol. Fantastisk mat och mycket att se och göra.

 • LILLGAMMAL

  Åh vad härligt det låter!
  Kanske Barcelona eller London vore något om man vill ha storstadens puls?
  Söker ni däremot lugn och värme så hade jag satsat på Kap Verde ☀️

 • Ann

  Palma alla gånger

 • Sunny

  Hej My😍 Prag är helt underbart, kultur, romantiskt och underbart vackert 😊 Men om ni vill ha lite värme på en weekend , skulle jag säga Palma (Mallorca). Det är också väldigt bra 💕 Lissabon är också ett tips, etnhelt underbar stad , där är det runt 20 grader nu, en perfekt långweekend💕

 • Åsa

  Paris är en helt fantastisk stad, finns hur mycke som helst att se och uppleva och, Dubai är också underbart, det funkar med wekend där också men jag tycker en vecka är att föredra, jag har har varit där två ggr. men skulle gärna åka dit igen, finns mycke att se och uppleva där,
  Mvh. Åsa

 • Petra J

  Jag fyller snart jämnt jag också så jag har samma tankar. Mina funderingar: Polen lockar, jag vill gärna åka till Krakow eller Sopot. Är också sugen på Berlin eller Amsterdam. Italien går alltid hem, kanske Puglia eller Gardasjön. Prag skulle jag också gärna åka till.

 • Marre

  Grattis i förskott!
  Mina favoriter är Florens, Venedig eller Rom för en weekend och Amalfikusten eller Sicilien för sol. Fantastisk mat och mycket att se och göra.

 • LILLGAMMAL

  Åh vad härligt det låter!
  Kanske Barcelona eller London vore något om man vill ha storstadens puls?
  Söker ni däremot lugn och värme så hade jag satsat på Kap Verde ☀️

 • Ann

  Palma alla gånger

 • Carina S

  Älskar Warzawa, Krakow, Gdansk…få flygtimmar,god mat, massor kultur, bra OCH billig shopping, underbara spahotell:) Perfekt över en helg…Dublin jättefint, kul och trevliga människor.
  För en veckas solsemester skull jag välja Dubai.
  Lycka till ?

 • Åsa

  Paris är en helt fantastisk stad, finns hur mycke som helst att se och uppleva och, Dubai är också underbart, det funkar med wekend där också men jag tycker en vecka är att föredra, jag har har varit där två ggr. men skulle gärna åka dit igen, finns mycke att se och uppleva där,
  Mvh. Åsa

 • Anna

  Wien och Edinburgh tycker jag är två väldigt vackra städer med mycket att se och göra.

 • Eva

  Vi var på Kreta i somras. Maleme. Det var underbart med fint hotell och god mat.

 • Marie

  LiSSABON Sååå vacker stad och mycket att se. God mat och härliga människor, fortfarande varmt och skönt. Har bra tips om du åker dit

 • Carina S

  Älskar Warzawa, Krakow, Gdansk…få flygtimmar,god mat, massor kultur, bra OCH billig shopping, underbara spahotell:) Perfekt över en helg…Dublin jättefint, kul och trevliga människor.
  För en veckas solsemester skull jag välja Dubai.
  Lycka till 🙂

 • ÅsaC

  Jag rekommenderar Rom som storstad. Finns massor att titta på om man har lust, annars så räcker det med att strosa omkring i Rom. Besök Vatikanen. Se La Pieta som Michelangelo skulpterade när han var 23-24 år eller gå/åk upp till St. Peterskyrkans tak och ta en kopp kaffe. De har även en souvenirbutik på taket ?
  Trastevere som är ett mysigt område (konstnärligt).
  Prova Aperitivo på em/kvällen, dvs dricka med tilltugg.

 • Anna

  Wien och Edinburgh tycker jag är två väldigt vackra städer med mycket att se och göra.

 • Carro

  Barcelona, Palma eller Solkusten? Italien är ju för härligt också. Rom, Bologna eller Sicilien? Härligt att åka till solen nu.

 • Eva

  Vi var på Kreta i somras. Maleme. Det var underbart med fint hotell och god mat.

 • Marie

  LiSSABON Sååå vacker stad och mycket att se. God mat och härliga människor, fortfarande varmt och skönt. Har bra tips om du åker dit

 • ÅsaC

  Jag rekommenderar Rom som storstad. Finns massor att titta på om man har lust, annars så räcker det med att strosa omkring i Rom. Besök Vatikanen. Se La Pieta som Michelangelo skulpterade när han var 23-24 år eller gå/åk upp till St. Peterskyrkans tak och ta en kopp kaffe. De har även en souvenirbutik på taket 😀
  Trastevere som är ett mysigt område (konstnärligt).
  Prova Aperitivo på em/kvällen, dvs dricka med tilltugg.

 • Addie

  Barcelona eller Rom. Ca 17 gr i november.?

 • Carro

  Barcelona, Palma eller Solkusten? Italien är ju för härligt också. Rom, Bologna eller Sicilien? Härligt att åka till solen nu.

 • Linda

  Nice eller Venedig om man inte vill åka så långt rekommenderar jag? Beroende på vad man vill ha, Venedig är lugnt o otroligt vackert. Annars är ju New York underbart!!!!

 • Addie

  Barcelona eller Rom. Ca 17 gr i november.😃

 • A

  Åk till värmen, det skulle jag ha gjort!

 • Linda

  Nice eller Venedig om man inte vill åka så långt rekommenderar jag👌 Beroende på vad man vill ha, Venedig är lugnt o otroligt vackert. Annars är ju New York underbart!!!!

 • A

  Åk till värmen, det skulle jag ha gjort!

 • Marie

  Åk till den bästa av städer….Palma!!!

 • Marie

  Åk till den bästa av städer….Palma!!!

 • Sara

  Den romantiska staden Paris. Så vackert och mysigt, mycket att se om man vill det . Ta med bra skor, för det mycket promenad, stanna till på ett café – masa god mat ?
  Bästa staden, staden som har allt – bo i Saint German

 • Sara

  Den romantiska staden Paris. Så vackert och mysigt, mycket att se om man vill det . Ta med bra skor, för det mycket promenad, stanna till på ett café – masa god mat 🙂
  Bästa staden, staden som har allt – bo i Saint German

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.