Jag går offline… lek & bus!

 

IMG_7369

Hej fina! Söndag morgon, solen skiner över Stockholm.

TACK som f*n för dina fina ord här inne gällande senaste dramat! Vissa ämnen verkar locka till sig dom där nättrollen mer än andra! konstigt det där…. 

Varje gång Lilleman kommer upp till oss i Täby så går jag offline. Kollar knappt på mobilen, mail, eller sociala medier. Jag går bara snabbt in och postar mina egna inlägg. Mina närmaste vänner VET hur jag fungerar… några andra underar om något har hänt.. Hehe! Men icke! Mina sociala medier levers EFTER mig, inte tvärt om! VIKTIGT!

Nu imorse väcktes jag dock av en ”käftsmäll” 29 nya sms, och några grejer jag helst hade sluppit. Mer om det senare i veckan…. Så kan det vara ibland. Jag ska inte låta mitt förträffliga hurmör bli påverkat..

Idag är vi lediga och ska njuta av det! 

Igår hade vi en heldag, sovmorgon, brunch, minimal stress… Lek och fika i Täby centrum. Minigolf och spelkväll på det. Super kul!

-Ville egentligen bara kika in och säga hej!

Med några suddiga bilder ifrån gårdagens lek! Hoppas att din helg börjat lika bra som min….

Kram

/ My Martens 

 

 

 

IMG_7332 IMG_7335 IMG_7336 IMG_7351 IMG_7357

Posted in: Vardag
Kommentarer (29)
 • j

  Hej My!
  Så bra att du är stark nog att stå emot alla tråkigheter från en del idioter som skrivit till dig, jag själv hade nog aldrig klarat av att ha ett öppet insta och få så dumma, elaka svar, hade nog knäckts totalt!?
  Jag vill önska dig och dina jättefina killar en underbar fortsättning på söndagen!
  Har du Lilleman fortsatt en vecka till, eller åker han hem till sin pappa? Ha det gott, hursom..

 • Lotta Lennartsson

  Bara njut av din fina son och ha nu en härlig helg med sol och lek och bara få vara tillsammans kramisar till er Alla ?❤❤❤❤

 • j

  Hej My!
  Så bra att du är stark nog att stå emot alla tråkigheter från en del idioter som skrivit till dig, jag själv hade nog aldrig klarat av att ha ett öppet insta och få så dumma, elaka svar, hade nog knäckts totalt!?
  Jag vill önska dig och dina jättefina killar en underbar fortsättning på söndagen!
  Har du Lilleman fortsatt en vecka till, eller åker han hem till sin pappa? Ha det gott, hursom..

 • Marita

  Skulle inte du dra ner på sötsaker?

 • Charlotte

  Jag tycker det är bra My att du delar med dig till oss om dina hemska kommentarer du får för då kan du få betydligt mer kärlek av oss?och i ärlighetens namn, kan man verkligen bli knäckt av sådana kommentarer du visat? Könsord o slampa o hora är ju bara rent oallmänbildat att säga och kan väl ändå inte betyda att du blir knäckt menar jag?
  Är det inte mera att du undrar hur de är ställt med såna människor och att du vill visa oss att dom finns? Jag hoppas verkligen att du tänker så My. Kram!

  • My

   Jag föröker verkligen att tänka så ☺️ I land får man ett tillfälligt bakslag… som nu. Men sen släpper man det också…. tack fina ??❤️

 • Minna

  Finaste My, du verkar vara en helt underbar mamma & en helt fantastisk människa …tyvärr finns det så många bittra människor som bär på mkt avundsjuka. Men låt inte det påverka dig som person ❤️
  Är mkt imponerad av dig att du klarar av att hålla ”alla bollar i luften” som ensamstående mor & egen företagare och allt annat utöver det ?❤️
  Du är grym (på ett bra sätt ?)?❤️
  Vet att man tar åt sig när man blir påhoppad, men efter rannsakning av sig själv så kommer du veta att du är perfekt som du är & att det är ”nättrollen” som tyvärr brister i deras beteenden❤️
  All styrka & kärlek till dig ❤️

 • Lotta Lennartsson

  Bara njut av din fina son och ha nu en härlig helg med sol och lek och bara få vara tillsammans kramisar till er Alla 🤗❤❤❤❤

 • Emma

  Hej My! Menar inget elakt nu utan bara en fundering! Men tycker inte du det är osocialt när Jonas har en hörlur i när ni umgås?

 • Marita

  Skulle inte du dra ner på sötsaker?

 • Charlotte

  Jag tycker det är bra My att du delar med dig till oss om dina hemska kommentarer du får för då kan du få betydligt mer kärlek av oss💚och i ärlighetens namn, kan man verkligen bli knäckt av sådana kommentarer du visat? Könsord o slampa o hora är ju bara rent oallmänbildat att säga och kan väl ändå inte betyda att du blir knäckt menar jag?

  Är det inte mera att du undrar hur de är ställt med såna människor och att du vill visa oss att dom finns? Jag hoppas verkligen att du tänker så My. Kram!

  • My

   Jag föröker verkligen att tänka så ☺️ I land får man ett tillfälligt bakslag… som nu. Men sen släpper man det också…. tack fina 🙏🏻❤️

 • Minna

  Finaste My, du verkar vara en helt underbar mamma & en helt fantastisk människa …tyvärr finns det så många bittra människor som bär på mkt avundsjuka. Men låt inte det påverka dig som person ❤️
  Är mkt imponerad av dig att du klarar av att hålla ”alla bollar i luften” som ensamstående mor & egen företagare och allt annat utöver det 💪❤️
  Du är grym (på ett bra sätt 😉)😀❤️
  Vet att man tar åt sig när man blir påhoppad, men efter rannsakning av sig själv så kommer du veta att du är perfekt som du är & att det är ”nättrollen” som tyvärr brister i deras beteenden❤️
  All styrka & kärlek till dig ❤️

 • Emma

  Hej My! Menar inget elakt nu utan bara en fundering! Men tycker inte du det är osocialt när Jonas har en hörlur i när ni umgås?

 • Tess

  Jag antar att dramat beror på håret, har inte människor släppt det? Blir det lugnt om du tar ur dem eller vad? Jag tycker det är konstigt att folk är så dömande då det gäller bloggare, fasen ska man inte vara tacksam över att bli inbjuden i någons liv i stället? Och tycker man inte om den så kan man väl bara gå vidare? Det finns tusentals bloggare så någon borde väl passa någon? Jag tycker inte alltid som dig och jag har i frågasatt någon gång men det betyder inte att jag tycker att DU ÄR DÅLIG SOM MÄNNISKA, du har då gjort ett val som inte jag skulle ha gjort och jag ifrågasätter för att jag undrar vad som fick dig att tänka/göra så? Men jag tror att många tar ut sitt egna dåliga skitmående på en människa som de slipper konfrontera utan bara kan vräka ur sig bakom en skärm. Tyvärr. Hoppas ni haft en fin dag och om ni ska åka till Öland så kör försiktigt.

 • Tess

  Jag antar att dramat beror på håret, har inte människor släppt det? Blir det lugnt om du tar ur dem eller vad? Jag tycker det är konstigt att folk är så dömande då det gäller bloggare, fasen ska man inte vara tacksam över att bli inbjuden i någons liv i stället? Och tycker man inte om den så kan man väl bara gå vidare? Det finns tusentals bloggare så någon borde väl passa någon? Jag tycker inte alltid som dig och jag har i frågasatt någon gång men det betyder inte att jag tycker att DU ÄR DÅLIG SOM MÄNNISKA, du har då gjort ett val som inte jag skulle ha gjort och jag ifrågasätter för att jag undrar vad som fick dig att tänka/göra så? Men jag tror att många tar ut sitt egna dåliga skitmående på en människa som de slipper konfrontera utan bara kan vräka ur sig bakom en skärm. Tyvärr. Hoppas ni haft en fin dag och om ni ska åka till Öland så kör försiktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.