Fit for fight hela hösten. Ett höst-paket, anpassat för att boosta immunförsvaret!

R E K L A M

Höstpaket

MÅ BRA I HÖST!🍁

Under hösten när förkylmingstiderna eskalerar så är det extra viktigt att boosta ditt immunförsvar!

 I Skips höstpaket hittar du en av varje av mina höstfavoriter😍

Mina fyra favorit produkterna som hjälper immunförsvaret på traven och håller dig ”fit for fight” hela hösten.

-JAG behöver dom verkligen!

Speciellt denna årstiden när alla är sjuka, eller småkrasslig. Många går ut innan dom är friska och sen smittar man ner varandra med jämna mellanrum…. (SUCK!)😝

Mitt tips för att minska smittorisk, Sprita händerna, håll efter din hand-hygien, stanna hemma och kureras dig tills du är helt frisk! (Gäller även dina kidz!) 

I detta höstpaket hittar du, Vitlökskapslar, D-Vitamin, Gurkmeja+Ingefära, C-vitamin som är bra för Immunförsvar, Leder, och för att få magen på humör!☺️

D-vitaminen behöver vi denna årstiden i vårat gapa, kalla och mörka klimat!! Börja innan trötthet/depression slår till pga av D-vitaminbrist. 

Kampanjpris : Just NU 399:- ord: 536:- Du beställer dom HÄR  

IMG_6080

IMG_6582 IMG_6586


För dig som vill läsa mer om produkterna så kan du göra det här. 

Gurkmeja+Ingefära
Gurkmeja och ingefära är kryddor som använts sedan urminnestider såväl i matlagning som hälsofrämjande. Gurkmejan är en av de mest spännande örter som finns. Gurkmeja innehåller curcumin som det finns över 7000 publicerade vetenskapliga artiklar om.
Gurkmeja härstammar från Sydostasien, har använts länge och är mycket uppskattad inom traditionell Ayurvedisk medicin.
Ingefära bidrar till normal matsmältning och mag-tarmfunktion.

-Passar dig som vill få magen på humör!


Vitlökskapslar
Vitlök innehåller allicin.Skips vitlökskapslar utvinns ur vitlök av högsta kvalitet för att de skall innehålla så hög andel allicin som möjligt.
Vitlök är en urgammal asiatisk kulturväxt som härstammar från sydvästra Asien. I Sverige odlades den redan under under Vikingatiden.
Sedan mitten av 1800-talet har man bedrivit forskning på vitlökens goda effekter.
Vitlök bidrar till att bibehålla immunförsvarets normala funktion. Vitlök bidrar även till att bibehålla kroppens antioxidativa förmåga samt bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet.
Om kapslarna sväljs hela tillsammans med vatten så undviks lukt perfekt för dig som vill åt vitlökens fördelar men vill undvika lukten. Om du vill går det att tugga sönder kapslarna eller dela dem och äta upp innehållet men då är de inte längre säkert att de är luktfria.
Vitlökens fördelar, men utan lukt!


C-Vitamin
Skips C vitamin innehåller C-vitamin samt nyponpulver. Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, skyddar cellerna mot oxidativstress samt minskar trötthet och utmattning. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.Nyponpulver innehåller även rikligt med C-vitamin för en extra C vitaminboost.


D-Vitamin
D-Vitamin bidrar till ett normalt fungerande immunsystem, muskelfunktion, normalt skelett och tänder, fungerande celldelning samt att bibehålla normal ben­stomme. D-vitamin bidrar också till ett normalt upptag av kalcium och fosfor.
Produkten är tillverkad i Sverige och D-vitaminet utvinns ur fett från fårull. Kapseln är utvunnet från cellulosa från växter.

IMG_6574 IMG_6578

Kram

/ My Martens

7 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...