Nytt Poddavsnitt ute… LYSSNA NU =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

GodkvĂ€ll fina 💖 Söndag igen! En dag fylld med lek och bus dĂ€r jag, Jonas, Lilleman och Herman har varit pĂ„ ett stĂ€lle som heter Explorea och ligger i Fittja. Mer om det en anna dag. Vad innebĂ€r Söndag? Avslutning pĂ„ helgen, Slutet pĂ„ en vecka, pendling mot Öland, vilodag… Ja du… Det kan sĂ€ker betyda en massa olika.

Men söndag betyder Àven att det finns ett nytt poddavsnitt att lyssna!!!!

ikvĂ€ll kan du lyssna pĂ„ vĂ„rat senaste avsnitt av Multi Mammorna 🎧🎙

ÅZA berĂ€ttar om hur hon kĂ€nner sig efter att hennes son Tim flyttat till son pappa💔

Vi pratar lite om olika dieter, kost, myter och annat…  Detta avsnitt spelades in för ett par veckor sedan och jag kĂ€nner att Åza Ă€r vid gott mod. En förĂ€lders vĂ€rsta mardröm.. Men min förhoppning Ă€r Ă€ndĂ„ att det ska ordna sig…

Ett vĂ€lfyllt avsnitt med bĂ„de skratt och grĂ„t. KĂ€rlek och sjĂ€lvdistans…

in och lyssna pĂ„ Multimmamorna….  HÄR 

4 Komentarer

  1. Hej My, önskar dig en bra dag. Jag tycker det skulle vara intresssnt om ni tog upp Àmnet stress, panikÄngest och hur man ska tÀnka kring det i podden. Hur tar man sig vidare, vart hÀmtar du kraften ifrÄn, hur hanterar man sömnlöshet. Hur ska man tÀnka framÄt, sÀga nej/ja till olika aktiviteter. Hur ska man trÀna vid utmattning.
    Tack för att du ger en Àrlig bild av livet och att det inte alltid Àr sÄ lÀtt men mycket fint ocksÄ. Kram

  2. Hej My, önskar dig en bra dag. Jag tycker det skulle vara intresssnt om ni tog upp Àmnet stress, panikÄngest och hur man ska tÀnka kring det i podden. Hur tar man sig vidare, vart hÀmtar du kraften ifrÄn, hur hanterar man sömnlöshet. Hur ska man tÀnka framÄt, sÀga nej/ja till olika aktiviteter. Hur ska man trÀna vid utmattning.
    Tack för att du ger en Àrlig bild av livet och att det inte alltid Àr sÄ lÀtt men mycket fint ocksÄ. Kram

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 JulglÀdje eller julÄngest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA sÄ pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat sĂ„...

Annika Ljungberg – Veckans gĂ€st i MultiMammorna

Veckans gĂ€st MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt sĂ„ har vi Annika Ljungberg som...