Från en färälder till en annan! =) Erbjudande Ossoami Jeans, passa på!

R E K L A M

IMG_6087

 

Godmorgon fina du!

Denna busiga lilla killa hämtade jag upp igår på skolgården. Han busade och lekte med sina kompisar precis innan vi skulle börja våran roadtripp upp mot Stockholm. Perfekt att han sprungit av sig ordentligt! Sen är jag noga med att vi stannar och kör lite mini-gympa anpassat för Lilleman längsmed vägen. Oskarshamn, Söderköping, Nyköping =)

Glömminge skola är en gammal skola med tillhörande skolgård. 

Ludvig älskar skolgården. En stor asfaltsplan med en massa hoppbanor man ritat med kritfärg. Klätterställningar, klättervägg, gungor, sand, grus, gräs och annat. Barnen leker kull, datten, kurragömma och kommer hem med smutsiga kläder VARJE dag!

Du som har följt mig länge vet att Ludvig tidigare varit med i testpanelen för OSSOAMI JEANS 

 

IMG_6090 IMG_6092 IMG_6094 IMG_6100 IMG_6102 IMG_6103 IMG_6107 IMG_6114 IMG_6117 IMG_6121

Ossoami Jens är kända är sin kvalitet! Läs mer om när dom fick BÄST i TEST och framförallt varför HÄR

 Grejen är att man slipper trasiga byxor och knän!

Dom håller trots att våra kids leker i alla dessa olika slitsamma underlag. PLUS att Lilleman verkligen älskar dom! Dom finns i flera olika modeller, som är sköna med resor i midjan.  Ser du shortsen nedan. Dom är ca 1.5 r gamla och använda HUR många gånger som helst! om, och om igen! Dom är fortfarande hela och ser nästintill nya ut! För dig som vill spara pengar, bryr dig om miljön OCH är trött på dålig kvalitet och trasiga knän så kan jag VARMT rekoemdera dessa.. men som sagt, läs på genom änkan ovan.

-Vääääldigt intressant! 

Från en förälder till en annan så vill jag tipsa om att OSSOAMI denna helgen kör Fri-frakt helg. Detta erbjudande gäller endast lör & sön! Så passa på att bunkra upp höstgarderoben med Ossoami Jeans, både du och kidsen kommer älska dom!!!

Du hittar dom  HÄR 

IMG_6123

Kram / My Martens 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...