FREDAGS feeling – roadtripp!

R E K L A M

bild-2273-2

Foto: Linda Brolin 

Godmorgon! Många av er frågar om mina gträninskläder. Tightsen kommer ifrån NIKE, från förra säsongen. Skorna ifrån NIKE, det var våra arbetskor på SATS. Hoodien den går att få tag på. Den kommer ifrån Elly Pistol HÄR 

Fredags feeling, nu köööör vi!

bild-2220

Klockan ringde som vanligt.

Men idag stutsade jag ur sängen! Idag finns det ingen tid att spilla. Lilleman ska till skolan i vanlig ordning. Jag behöver träna, plugga, packa, och lämna katterna. För idag när Lilleman slutar så ska jag nämligen hämta honom i skolan och köra direkt upp till Stockholm.

VI ska spendera helgen i huvudstaden tillsammans med Jonas. Lilleman har tjatat VARJE dag, ”Mamma, ska vi åka till Jonas idag”. hehe! Så samtidigt som köerna är milavis långa TILL Öland, då det är den stora årliga SKÖRDEFESTEN, så passar vi alltså på att LÄMNA öland. Ganska ensamma i vårat körfält skulle tro =) Nu har jag precis kommit hem, dricker en kaffe och får ner pulsen efter min utomhusträning och PW.

Behövde verkligen få till det passet innan jag sk asitta i bilen hela vägen hem till Täby. 

 Titta på mina fiiiiina raggisar!

Deras isblåa ögon! 

Alltså vad glad jag är att jag har hittat en ”stödfamilj” som kan hjälpa mig under en period. I det inga loppet behöver jag naturligtvis en bättre lösning. Inte bara för kissarna, utan för mig och Lilleman också.

Men allting går, bara man vill och har rätt inställning. Balans, struktur och realism är nyckelorden till detta. 

bild-4013

Jag rakade Sture i sommras.

Stiliga, stolta Sture har nog aldrig varit så mallig och nejd som då. Han äääälskade att bli kliad på magen när han liknande en nakenkatt med man =) Nu har det vuxit ut en bra bit. Jag personligen skulle kunna tänka mig att raka honom igen. Han fäller så sjukt mycket i perioder, så det är skönt för MIN skull. (Plus att han  är väldigt söt som nakenkatt! hehe) Men väntar ett tag med det. Sture får sällan tovor. Stina får ALDRIG tovor.

bild-4016

Anledingen är att jag fick en FURMINATOR som present i vintras. Den där det bästa som ja har använt till kissarna. SÅ tacksam!

IMG_6223

Den tar bort undrull och löst hår på ett skonsamt sett. Den skadar inte pälsen, och kissarna njuter för fullt när jag och Lilleman borstar dom. Grymt bra! Nu min vän ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig och åtminstone föröka få en timmes plugg, innan jag måste packa in i bilen, lämna kissarna och hämta Lilleman. Vi hörs senare!

Stor kram

/ My Martens 

19 Komentarer

 1. Hej där! Ett tips vid studier. Jag har laddat ner en app för ljudinspelning som jag läser in anteckningar och annan information. Sen på med lurarna och ut och gå. ☺️

  • Vi har gjort det till våran grej? Tre stopp på vägen, Oskarshamn,Söderköping och Nyköping ☺️ vi har tillsammans gjort matsäck som vi äter vid en skogsdunge…. allting blir vad man gör det till….

  • Stackars Lilleman???
   Jag tror nog inte det går någon nöd på honom.Har du aldrig varit iväg på bilsemester? Dessutom så har han ju uppenbarligen sett fram emot resa och att få träffa Jonas.
   Konstig kommentar.

 2. Hej där! Ett tips vid studier. Jag har laddat ner en app för ljudinspelning som jag läser in anteckningar och annan information. Sen på med lurarna och ut och gå. ☺️

  • Vi har gjort det till våran grej😃 Tre stopp på vägen, Oskarshamn,Söderköping och Nyköping ☺️ vi har tillsammans gjort matsäck som vi äter vid en skogsdunge…. allting blir vad man gör det till….

  • Stackars Lilleman???
   Jag tror nog inte det går någon nöd på honom.Har du aldrig varit iväg på bilsemester? Dessutom så har han ju uppenbarligen sett fram emot resa och att få träffa Jonas.
   Konstig kommentar.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...