TÄVLING – SKIP NUTRITION. Svenska naturliga kosttillskott =)

 

💚 R E K L A M 💚

Tavling_sept_2017_HD

 🌟 TÄVLING! 🌟

Hej mina vänner!

Nu har jag & SKIP en super bra TÄLING😃

Vi har plockat ihop ett bra kom-igång-paket till dig till ett värde av 1614:-  

-Inte illa va?

Det riktar sig både till dig som redan är igång för fullt med din träning, men också till dig som kanske inte kommit igång ännu, men behöver en spark i baken och en morot för att komma igång! 👊🏻💪🏻 ☺️

Läs mer om innehållet längre ner ☺️👇🏻

Nu till TÄVLINGREGLERNA 

För att vara med att tävla behöver du bara lämna en motivering i kommentarsfältet varför just du ska vinna detta kom-igång-paket OCH skria vart du bor!

 Många tävlingar har krav på att dela på Facebook…

Men då ni är många som påtalat att ni inte har Facebook så vill vi självklart inte utesluta er.

Så denna gången kan alla vara med!

-Ju fler om tävlar, ju roligare är det =) 

Det du kan vinna kna du läsa mer om nedan Innehåll:

Svenskt Whey Choklad med äkta kakao.100 % Ultrafiltrerat vassleprotein som kommer från Svenska Gårdar 🇸🇪Smaksatt och godkänt av våran ambassadör Roddy Benjaminsson. ( Du vet… ”Hero” som du kanske sett på Galdiatorerna.. Lillemans idol ☺️)

Ett fantastiskt gott proteinpulver med härliga aromer och med extra mycket äkta kakao som gör det till en fröjd att få i sig sitt viktiga protein. Protein bidrar till att öka OCH bibehålla muskelmassan.

Jag brukar även använda denna i nyttig bakning tex, eller om jag vill göra en protein-latte, smoothie, osv.. eller som mellanmål när tiden inte alltid räcker till ☺️

Sportdryck Cola innehåller har en fräsch colasmak.Som ett glas Cola helt enkelt. Perfekt blandning av kolhydrater och koffein ger dig en superboost med energi under träningspasset ✨

BCAA PearSlush är BCAA:n som smakar precis som päron slush. Perfekt innan, under och efter träningen…

D-Vitamin ☀️Som är livsnödvändigt under vinterhalvåret för oss som bor på det norra halvklotet. Undersökningar har visat att merparten av svenskarna får brist på D-vitamin under vinterhalvåret. 

Många av oss tänker inte på detta förrän nån gång efter årskiftet när solen redan har lyst med sin frånvaro i flera månader, och trötthet/depression  redan slagit till!  Så, börja bunkra redan nu!☀️

Gurkmeja + Ingefära – När du vill få magen på humör! Du som följt mig länge VET att jag är ingefära hooked!😍

Gurkmeja och ingefära är kryddor som använts sedan urminnestider såväl i matlagning som hälsofrämjande. Gurkmejan är en av de mest spännande örter som finns. Gurkmeja innehåller curcumin som det finns över 7000 publicerade vetenskapliga artiklar om. Gurkmeja härstammar från Sydostasien, har använts länge och är mycket uppskattad inom traditionell Ayurvedisk medicin.

Ingefära bidrar till normal matsmältning och mag-tarmfunktion.

Den är SUPER bra för ämnesomsättningen OCH för dig med stress-mage!

-Du kommer ÄLSKA den!!! 😍🙌🏻

bild-3690

Vitlökskapslar – Vitlök innehåller allicin.

Skips vitlökskapslar utvinns ur vitlök av högsta kvalitet för att de skall innehålla så hög andel allicin som möjligt.

Vitlök är en urgammal asiatisk kulturväxt som härstammar från sydvästra Asien. I Sverige odlades den redan under under Vikingatiden.

Sedan mitten av 1800-talet har man bedrivit forskning på vitlökens goda effekter.

Vitlök bidrar till att bibehålla immunförsvarets normala funktion. Vitlök bidrar även till att bibehålla  kroppens antioxidativa förmåga samt bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet.

Om kapslarna sväljs hela tillsammans med vatten så undviks lukt (TACK & LOV 🙏🏻😉) perfekt för dig som vill åt vitlökens fördelar men vill undvika lukten. Om du vill går det att tugga sönder kapslarna eller dela dem och äta upp innehållet men då är de inte längre säkert att de är luktfria. 

Hela 250 kapslar per burk gör att du har till en hel fästing eller förkylnings säsong.

Omega 3 för att få hjärnan i supertrim. Ett stort antal undersökningar har påvisat omegas effekt på hjärnans funktion. Jag som Inter äter fisk behöver verkligen dessa! 🙏🏻

-Får du i dig tillräckligt? 

Gels – 5 Hallonbreeze och 5 Cola med Koffein. Ger dig en kick i löparspåret, på cykeln eller i skidspåret. Kan även intas innan eller under gymträningspass för extra energi.

Skipvattenflaska får du också med dig ☺️

För att ÖKA dina chanser så får du mer än gärna DELA inlägget på Facebook… men det är inget krav!  Vad väntar du på! Sätt igång och tävla nu!

-LYCKA Till

 Kram / My Martens PS:

Du kna även vara med och TÄVLA på mitt INSTAGRAM, då DUBBLAR du dina chanser. Där heter jag @mymartens du kan hitta mig HÄR 

137 Komentarer

 1. Klart jag vill vara med och tävla! Håller på att återkomma till jobbet efter en sjukskrivning i utmattningssyndrom (båda mina föräldrar gick bort i somras…) och även återgå till regelbunden karateträning igen. Allt som kan stärka och hjälpa mig att bygga upp mig själv igen är SÅ välkommet och detta paket låter ju toppen om man vill leva hälsosamt!

 2. Jag behöver det här. Så enkelt är det! Skulle funka som en spark i röven och samtidigt som det är en stor chans att få ett mer hälsosamt liv för mig själv, med min hälsa i centrum. En fin 40års present helt enkelt! Kräm o puss

 3. Hej! Vilken bra tävling! Jag tränar en hel del, men skulle vilja steppa upp en grad. Och vad vore inte bättre än detta paket! ? Hoppas på en härlig vinst för mer och bättre träning! Du har en super härlig blogg, och är en stor insperationkälla. ? Kram ❤️

 4. Hej My,
  Detta hade varit den bästa presenten just nu, jag fyller dessutom 33 år på måndag ? Jag har precis som dig kämpat med min vikt (från dryga 100 kg till 66 kg) efter det att jag fött våra barn och jag brinner verkligen för träning och hälsa! Har haft ett bra flyt ett längre tag och även haft turen att kunna träna regelbundet. Nu vill jag ta träningen till en ny nivå och testa olika kosttillskott för att se hur det kan påverka mig och min hälsa. Med andra ord: Det hade varit sååå roligt att vinna detta paket och det hade bara motiverat mig mer i min träning ?
  Ha en fin kväll!!
  Kramar Jennie

 5. Hej My, efter att ha varit föräldraledig med mina två tvillingtjejer i nu 1 1/2 år så känner jag att det är dags att ta tag i träningen igen. Har inte tränat på ca 2 år pga graviditet och brist på tid helt enkelt. Vill så gärna ut och röra på mig igen, åka skidor och gå på gymmet. Det här paketet skulle vara en stor hjälp på väg tillbaka.
  Hoppas på tur!
  Tack gör grym blogg My ?

  • Härligt att höra! Börja med små förändringar, kom igång med PW, raskt tempo, bra musik (om du inte har ungarna i vagnen framför dig ? ) Kom igen nu.. HEJA dig! -Lycka till i tävlingen =) Missa inte att du även kan tävla på instagram =)

 6. Står i startgroparna att börja träna och bli av med mina gravkilon. Fick barn för 4 månader sedan och känner nu att det verkligen är dags. Dels för att komma i mina kläder igen men främst för humöret och välmåendet! Om jag vann skulle det ge mig en rejäl kickstart och ännu mer motivation!

 7. Tränar några ggr i veckan, men utan synliga resultat. Dessa kanske ger mig en boost att kämpa lite mer, lite tyngre lite mer intervaller.

  • heja dig! Kom igen nu Tanja! Gör små ökningar…. öka med lite tid. Tex, 10-15 längre pass. Ta ut dig liiite mer och lägg gärna in en morgon PW extra om du har möjlighet =) -Lycka till i tävlingen!

 8. Klart jag vill vara med och tävla! Håller på att återkomma till jobbet efter en sjukskrivning i utmattningssyndrom (båda mina föräldrar gick bort i somras…) och även återgå till regelbunden karateträning igen. Allt som kan stärka och hjälpa mig att bygga upp mig själv igen är SÅ välkommet och detta paket låter ju toppen om man vill leva hälsosamt!

 9. Hej My,
  Har precis kommit igång med träning, pw minst 60min om dagen och tänkte börja med en PT 1gång/vecka för att verkligen få en push. Ett extra kom igång kit med hälsoprodukter hade varit en toppen motivation.

 10. Jag behöver det här. Så enkelt är det! Skulle funka som en spark i röven och samtidigt som det är en stor chans att få ett mer hälsosamt liv för mig själv, med min hälsa i centrum. En fin 40års present helt enkelt! Kräm o puss

 11. Hej! Vilken bra tävling! Jag tränar en hel del, men skulle vilja steppa upp en grad. Och vad vore inte bättre än detta paket! 😍 Hoppas på en härlig vinst för mer och bättre träning! Du har en super härlig blogg, och är en stor insperationkälla. 😍 Kram ❤️

 12. Hej My,

  Detta hade varit den bästa presenten just nu, jag fyller dessutom 33 år på måndag 😉 Jag har precis som dig kämpat med min vikt (från dryga 100 kg till 66 kg) efter det att jag fött våra barn och jag brinner verkligen för träning och hälsa! Har haft ett bra flyt ett längre tag och även haft turen att kunna träna regelbundet. Nu vill jag ta träningen till en ny nivå och testa olika kosttillskott för att se hur det kan påverka mig och min hälsa. Med andra ord: Det hade varit sååå roligt att vinna detta paket och det hade bara motiverat mig mer i min träning 💪

  Ha en fin kväll!!
  Kramar Jennie

 13. Hej My, efter att ha varit föräldraledig med mina två tvillingtjejer i nu 1 1/2 år så känner jag att det är dags att ta tag i träningen igen. Har inte tränat på ca 2 år pga graviditet och brist på tid helt enkelt. Vill så gärna ut och röra på mig igen, åka skidor och gå på gymmet. Det här paketet skulle vara en stor hjälp på väg tillbaka.
  Hoppas på tur!
  Tack gör grym blogg My 💕

  • Härligt att höra! Börja med små förändringar, kom igång med PW, raskt tempo, bra musik (om du inte har ungarna i vagnen framför dig 😉 ) Kom igen nu.. HEJA dig! -Lycka till i tävlingen =) Missa inte att du även kan tävla på instagram =)

 14. Står i startgroparna att börja träna och bli av med mina gravkilon. Fick barn för 4 månader sedan och känner nu att det verkligen är dags. Dels för att komma i mina kläder igen men främst för humöret och välmåendet! Om jag vann skulle det ge mig en rejäl kickstart och ännu mer motivation!

 15. Tränar några ggr i veckan, men utan synliga resultat. Dessa kanske ger mig en boost att kämpa lite mer, lite tyngre lite mer intervaller.

  • heja dig! Kom igen nu Tanja! Gör små ökningar…. öka med lite tid. Tex, 10-15 längre pass. Ta ut dig liiite mer och lägg gärna in en morgon PW extra om du har möjlighet =) -Lycka till i tävlingen!

 16. Jag är en vandrande katastrof hälsomässigt så skulle mer än gärna testa dessa produkter. Mår dåligt psykiskt och saknar helt energi och motivation. / Carro i Sala

 17. Hej My,
  Har precis kommit igång med träning, pw minst 60min om dagen och tänkte börja med en PT 1gång/vecka för att verkligen få en push. Ett extra kom igång kit med hälsoprodukter hade varit en toppen motivation.

 18. Vore nog bra för mig efter min närkontakt med herr fästing fortfarande trött men det blir nog bra vad det lider kramisar 🤗😀

 19. Jag är en vandrande katastrof hälsomässigt så skulle mer än gärna testa dessa produkter. Mår dåligt psykiskt och saknar helt energi och motivation. / Carro i Sala

 20. Hej My!
  Sara från Kalmar här!
  Vad glad jag blir att det är en tävling utan Facebook?. Jag vill såå gärna vinna för att jag just kickat igång ordentligt med min träning och detta skulle hjälpa mig på vägen så otroligt mycket. Svårt att få ihop träning med vardag, jobb och tre barn. Men jag Kämpar!
  Tack för en fin blogg och håll tummarna för mig?!
  Kram Sara

 21. Varje, varje måndag lovar jag mig själv att börja träna och äta mer nyttigt. Sen när det är onsdag så är det glömt igen.
  En vinst här hade kanske kunnat få igång mig på riktigt.
  Jag har precis fyllt 65 så en försenad födelsedagspresent hade inte varit dumt.
  Hälsningar Skåne.

 22. Hej! Mitt namn är (också) My, 29 år och bor i Kalmar ? Ensamstående mamma med två små pojkar (2 och 4 år) på heltid. Har ALLTID bara prioriterat mina barn och missat mig själv. Försöker nu komma igång med träningen men då jag har en hel del kilo kvar sen senaste graviditet är det väldigt tungt.. och jag har inte superlätt att komma iväg till gymmet, så myclet hemmaträning som gäller. Detta skulle VERKLIGEN kunna ge mig en spark i rumpan och motivation till att komma igång. Har även tävlat på instagram. Hoppas på tur!! Kram/My

  • Hej My! Kul två My 29 år ( en stund till … ) ? Kalmar… Hemma träning är underskattat.. man kan verkligen hålla sig ifrom hemma. -lycka till i tävling! Kram

 23. Hej My!

  Sara från Kalmar här!
  Vad glad jag blir att det är en tävling utan Facebook😊. Jag vill såå gärna vinna för att jag just kickat igång ordentligt med min träning och detta skulle hjälpa mig på vägen så otroligt mycket. Svårt att få ihop träning med vardag, jobb och tre barn. Men jag Kämpar!

  Tack för en fin blogg och håll tummarna för mig💞!
  Kram Sara

 24. Åh detta skulle jag vilja vinna och egentligen använda själv! MEN, min underbara man som aldrig har gillat träning eller tänkt på vad han äter har nu helt ändrat inställning till just kost och träning. Därför vill jag vinna och ge detta till honom❤️ Då kommer han få en ovärderlig hjälp och skjuts framåt i hans tänkande och levende. OCH jag får en man som jag kan träna med och dela min hälsosamma livsstil med!

 25. Varje, varje måndag lovar jag mig själv att börja träna och äta mer nyttigt. Sen när det är onsdag så är det glömt igen.
  En vinst här hade kanske kunnat få igång mig på riktigt.
  Jag har precis fyllt 65 så en försenad födelsedagspresent hade inte varit dumt.
  Hälsningar Skåne.

 26. Härlig tävling ? Jag skulle vilja vinna för att komma igång igen med träningen, tyvärr gör jag långa uppehåll pga värk och ensam med två små barn men jag vet ju att jag mår så mkt bättre om jag rör på mig och med alla träningsappar skulle jag kunna träna hemma….bara jag kom igång och hur kan man inte det med detta kit<3

 27. Efter en sensommar fylld med sjukdom har träningen blivit lidande, jag har ingen motivation till att ta mig tillbaka till den form jag tidigare var i. Men en vinst av både vitaminer och proteinpulver skulle nog hjälpa mig både att bli motiverad och kanske att hålla mig frisk i höst, så jag kan hålla igång träningen på den nivå jag vill ?

 28. Hej!
  Är väldigt duktig med min träning och älskar det. Gick ner 20 kg för 2 år sedan och mår super. Men…senaste veckorna har jag tappat allt pga sjukdom och igår fick jag en diagnos. Jag har nu lunginflammation. Så nu är vägen ganska lång tillbaka till toppformen igen. Jag brukar aldrig använda dessa typer av produkter men nu känner jag att det skulle kunna hjälpa mig.
  Kram från Carina i Helsingborg

 29. Jag skulle vilja vinna detta perfekta paket för att kunna maximera min träning . Att hoppas på att slippa bli sjuk av alla dessa nyttiga vitaminer o annat smått o gott ? För är de nån gång man hamnar i en svacka är de på vintern med dessa tråkiga förkylningar o bihålleinflammationer som ja ofta åker på. Sen har ja stressmage, så de vore kul o testa dessa kapslar ? Hoppas på lite tur o få en guldkant i min träningsvardag ? Kraaaam

 30. Efter sjukdom, operation och jobbig medicinering som lett till sömnsvårigheter ? Så skulle jag vilja vinna detta för att kickstarta igång min kropp på bästa sätt inför hösten och vintern. Om ca tre veckor får jag börja träna igen. Då jäklar??
  Bor i Eskilstuna ?

 31. Då jag är överviktig och har ätit för lite under många år, skulle det vara en grym hjälp till att komma igång att äta mer och regelbundet. Vill börja träna. Men orken finns inte riktigt där pga. maten.

 32. Hej. Jag är igång med min träning men får inte till det med kosten tyvärr, det händer ingenting varken med vikten eller midjemåttet:(. Jag har lite som du, blir inte av med dom där sista 5 kilona ? Detta paket tror jag hade gjort susen och jag är så sugen på att testa det, för det känns som att bara träning funkar inte för mig. Håller hårt i kärlekshandtagen att jag vinner:)

 33. Hej! Mitt namn är (också) My, 29 år och bor i Kalmar 🙂 Ensamstående mamma med två små pojkar (2 och 4 år) på heltid. Har ALLTID bara prioriterat mina barn och missat mig själv. Försöker nu komma igång med träningen men då jag har en hel del kilo kvar sen senaste graviditet är det väldigt tungt.. och jag har inte superlätt att komma iväg till gymmet, så myclet hemmaträning som gäller. Detta skulle VERKLIGEN kunna ge mig en spark i rumpan och motivation till att komma igång. Har även tävlat på instagram. Hoppas på tur!! Kram/My

  • Hej My! Kul två My 29 år ( en stund till … ) 😉 Kalmar… Hemma träning är underskattat.. man kan verkligen hålla sig ifrom hemma. -lycka till i tävling! Kram

 34. Åh detta skulle jag vilja vinna och egentligen använda själv! MEN, min underbara man som aldrig har gillat träning eller tänkt på vad han äter har nu helt ändrat inställning till just kost och träning. Därför vill jag vinna och ge detta till honom❤️ Då kommer han få en ovärderlig hjälp och skjuts framåt i hans tänkande och levende. OCH jag får en man som jag kan träna med och dela min hälsosamma livsstil med!

 35. Härlig tävling 😀 Jag skulle vilja vinna för att komma igång igen med träningen, tyvärr gör jag långa uppehåll pga värk och ensam med två små barn men jag vet ju att jag mår så mkt bättre om jag rör på mig och med alla träningsappar skulle jag kunna träna hemma….bara jag kom igång och hur kan man inte det med detta kit<3

 36. Efter en sensommar fylld med sjukdom har träningen blivit lidande, jag har ingen motivation till att ta mig tillbaka till den form jag tidigare var i. Men en vinst av både vitaminer och proteinpulver skulle nog hjälpa mig både att bli motiverad och kanske att hålla mig frisk i höst, så jag kan hålla igång träningen på den nivå jag vill 🙂

 37. Hej!
  Är väldigt duktig med min träning och älskar det. Gick ner 20 kg för 2 år sedan och mår super. Men…senaste veckorna har jag tappat allt pga sjukdom och igår fick jag en diagnos. Jag har nu lunginflammation. Så nu är vägen ganska lång tillbaka till toppformen igen. Jag brukar aldrig använda dessa typer av produkter men nu känner jag att det skulle kunna hjälpa mig.
  Kram från Carina i Helsingborg

 38. vilket drömkit att vinna, kanske jag motivationen kan finna. Jag tränar periodvis då och då och resultaten är få. Men nu är hösten här och jag kan ju inte bara gå runt och vara kär. Jag måste även få i gång min kropp och kanske boka in något lopp. Med detta i kroppen så kommer allt gå toppen!

 39. Hej!
  Hade varit så roligt att få testa ett riktigt ”dunderpaket” som innehåller allt jag behöver för en extra boost (vilket jag är i stort behov av. Hade vart så spännande att få prova på detta som jag annars inte har möjlighet till. Du gör ett fantastisk jobb med att peppa dina läsare, en sån härlig inspirationskälla.

 40. Jag skulle vilja vinna detta perfekta paket för att kunna maximera min träning . Att hoppas på att slippa bli sjuk av alla dessa nyttiga vitaminer o annat smått o gott 😀 För är de nån gång man hamnar i en svacka är de på vintern med dessa tråkiga förkylningar o bihålleinflammationer som ja ofta åker på. Sen har ja stressmage, så de vore kul o testa dessa kapslar 😀 Hoppas på lite tur o få en guldkant i min träningsvardag 👌 Kraaaam

 41. Efter sjukdom, operation och jobbig medicinering som lett till sömnsvårigheter 😩 Så skulle jag vilja vinna detta för att kickstarta igång min kropp på bästa sätt inför hösten och vintern. Om ca tre veckor får jag börja träna igen. Då jäklar💪😊
  Bor i Eskilstuna 😊

 42. Då jag är överviktig och har ätit för lite under många år, skulle det vara en grym hjälp till att komma igång att äta mer och regelbundet. Vill börja träna. Men orken finns inte riktigt där pga. maten.

 43. Om detta kunde ge mig den kick jag så behöver. Efter en graviditet och ökat midjeomkrets skulle jag behöva ändra lite matvanor.
  Inte för att bli smal, utan för att må bra. Mina knän protesterar mot extrakilona.
  Bor i Finland ?

 44. Hej. Jag är igång med min träning men får inte till det med kosten tyvärr, det händer ingenting varken med vikten eller midjemåttet:(. Jag har lite som du, blir inte av med dom där sista 5 kilona 🙂 Detta paket tror jag hade gjort susen och jag är så sugen på att testa det, för det känns som att bara träning funkar inte för mig. Håller hårt i kärlekshandtagen att jag vinner:)

 45. Jag kämpar så för att komma in i rutiner med träning och mat. Jag känner så starkt i kroppen att jag mår bra av det, men jag får inte ihop det i vardagen ändå. Mina problem med ångest och migrän förstör både aptiten och orken att träna. Men jag kämpar på och letar efter vad som passar mig. Min kropp skulle förhoppningsvis må bättre med tillskott som hjälp på vägen. Har nyligen valt att ändra hela mitt liv och flytta några timmar bort och börja om för att kunna må bättre! Ett stort projekt men jag trivs underbart bra här i Västerås.

 46. Hej! Efter en kämpig graviditet i nio månader och ett fall sista månaden vilket resulterade i bruten svanskota var ja sängliggande och gick på morfin. Kejsarsnitt och smärta långt efter nu är min lilla guldstjärna snart fyra månader och jag behöver verkligen komma upp ur detta träsk. Jag har börjat jobbat lite smått och lusten till livet börjar komma tillbaka. Detta skulle ge mig en riktig kick att återgå till att må som kroppen förtjänar. Jag har alltid varit träning freak och mår bäst då när kroppen får jobba. Ha det bäst. Från Värmland

 47. Hej! Jag behöver verkligen en spark där bak för att komma igång igen efter envisa förkylningar, alldeles för Stressig period på jobbet som har lett till dålig mat och ännu värre rutiner. Det här startkittet hade verkligen kunnat hjälpa mig att komma igång igen ? Bor utanför Värnamo.

 48. Vilken tävling ? Då jag aaaalldeles strax är i mål med min graviditet (4e) och jag har längtat efter att kunna träna igen så vore ju detta en spark i röven för motivationen! Jag har inga direkta kilon att bli av med utan jag vill kunna springa som förr och ha lite styrka i mig så jag ser fram emot att få ”komma tillbaka” lika stark och snabb som innan ?
  (Jag tävlade på instagram med @lottemagnusson)
  http://lotte4.blogspot.se

 49. vilket drömkit att vinna, kanske jag motivationen kan finna. Jag tränar periodvis då och då och resultaten är få. Men nu är hösten här och jag kan ju inte bara gå runt och vara kär. Jag måste även få i gång min kropp och kanske boka in något lopp. Med detta i kroppen så kommer allt gå toppen!

 50. Hej!
  Hade varit så roligt att få testa ett riktigt ”dunderpaket” som innehåller allt jag behöver för en extra boost (vilket jag är i stort behov av. Hade vart så spännande att få prova på detta som jag annars inte har möjlighet till. Du gör ett fantastisk jobb med att peppa dina läsare, en sån härlig inspirationskälla.

 51. Om detta kunde ge mig den kick jag så behöver. Efter en graviditet och ökat midjeomkrets skulle jag behöva ändra lite matvanor.
  Inte för att bli smal, utan för att må bra. Mina knän protesterar mot extrakilona.
  Bor i Finland 😊

 52. Jag kämpar så för att komma in i rutiner med träning och mat. Jag känner så starkt i kroppen att jag mår bra av det, men jag får inte ihop det i vardagen ändå. Mina problem med ångest och migrän förstör både aptiten och orken att träna. Men jag kämpar på och letar efter vad som passar mig. Min kropp skulle förhoppningsvis må bättre med tillskott som hjälp på vägen. Har nyligen valt att ändra hela mitt liv och flytta några timmar bort och börja om för att kunna må bättre! Ett stort projekt men jag trivs underbart bra här i Västerås.

 53. Efter 4 graviditeter så valde jag att tag i mitt liv igen. Började träna dagligen & tänker på vad jag stoppar i mig, lyckas gå ned i vikt & samtidigt som jag även lyckades bygga upp mina muskler. Men allt eftersom så så märkte jag att trots allt slit så gick det inte göra något åt den extra hud som de 4 graviditeter gav & smärtan i ryggen pga fel belastning så bokade jag en konsultation till privatklinik för att efterfråga bukplastik. Efter mkt fundering & briefing med maken så tas beslutet, jag bokar operationen. Det visade sig att bukmusklerna glipade hela 7cm, inte konstigt alls att med smärta i ryggen då hållningen blivit fel pga. glipan i bukmusklerna. Men mitt största ”problem” är ju nu efter operationen så ”missar” jag min hårda träning & jag inser att så fort jag få börja träna igen så är som att börja om från början, vad passar inte bäst då?….jo om jag hade haft turen att vinna detta start paket med dess innehåll. Vilken total lycka för en nyopererad träningsfreak.

  • He fina! åhhhh! jag har så mycket att skriva gällande att vara nyopererad efter bukplstik. men framförallt. underskatta inte dom ”små” övningarna. För att aktivera magmusklerna igen (när du är redo för det x-antal veckor efter op. rådgör med läkare) så är det precis som att börja om från början. Men underhåll med långa raska PW. Sen måste du köra buk/mag övningar där du får kontakt med dom INRE magmusklerna! TIPS kolla mamma-mage appen tex. googla… för dom övningarna där du tex hemma ligger på rygg och jobbar med andning, knip och liknande övningar där du aktiverar dessa muskler är dom övningarna som sedan gör att di kommer att klara av dom ”tunga” övningarna och ta träningen press ditt du vill…. super viktigt! En parentes bara ? -Lycka till i tävlingen =) kram

   • Tack snälla du för tipset ” mamma mage-appen” , den ska jag ska ordna & jobba med ?
    Kom i kontakt med din blogg då jag googlade mkt mkt mkt om just bukplastik ….du är verkligen helt sjuk bäst, en inspirationskälla <3
    All kredd till dig ?
    Va rädd om dig <3

 54. Hej! Efter en kämpig graviditet i nio månader och ett fall sista månaden vilket resulterade i bruten svanskota var ja sängliggande och gick på morfin. Kejsarsnitt och smärta långt efter nu är min lilla guldstjärna snart fyra månader och jag behöver verkligen komma upp ur detta träsk. Jag har börjat jobbat lite smått och lusten till livet börjar komma tillbaka. Detta skulle ge mig en riktig kick att återgå till att må som kroppen förtjänar. Jag har alltid varit träning freak och mår bäst då när kroppen får jobba. Ha det bäst. Från Värmland

 55. Hej! Jag behöver verkligen en spark där bak för att komma igång igen efter envisa förkylningar, alldeles för Stressig period på jobbet som har lett till dålig mat och ännu värre rutiner. Det här startkittet hade verkligen kunnat hjälpa mig att komma igång igen 😀 Bor utanför Värnamo.

 56. Jag vill vinna för då skulle jag dela med min man..vi har precis börjat träna. Många år med värk i lederna efter 2 graviditeter och ett husbygge. Vi ska båda sluta röka nu, min man med champix o jag med vanliga hjälpmedel. Förra gången min man slutade blev han jättesjuk flera gånger efter varandra. Du är ju en förebild när det gäller att förändra sitt liv och jag tror att ditt superpaket kan vara en jättehjälp mot alla hinder som kommer i början! Jag håller tummarna! Kram!

 57. Vilken tävling 😀 Då jag aaaalldeles strax är i mål med min graviditet (4e) och jag har längtat efter att kunna träna igen så vore ju detta en spark i röven för motivationen! Jag har inga direkta kilon att bli av med utan jag vill kunna springa som förr och ha lite styrka i mig så jag ser fram emot att få ”komma tillbaka” lika stark och snabb som innan 😉
  (Jag tävlade på instagram med @lottemagnusson)
  https://lotte4.blogspot.se

 58. Efter 4 graviditeter så valde jag att tag i mitt liv igen. Började träna dagligen & tänker på vad jag stoppar i mig, lyckas gå ned i vikt & samtidigt som jag även lyckades bygga upp mina muskler. Men allt eftersom så så märkte jag att trots allt slit så gick det inte göra något åt den extra hud som de 4 graviditeter gav & smärtan i ryggen pga fel belastning så bokade jag en konsultation till privatklinik för att efterfråga bukplastik. Efter mkt fundering & briefing med maken så tas beslutet, jag bokar operationen. Det visade sig att bukmusklerna glipade hela 7cm, inte konstigt alls att med smärta i ryggen då hållningen blivit fel pga. glipan i bukmusklerna. Men mitt största ”problem” är ju nu efter operationen så ”missar” jag min hårda träning & jag inser att så fort jag få börja träna igen så är som att börja om från början, vad passar inte bäst då?….jo om jag hade haft turen att vinna detta start paket med dess innehåll. Vilken total lycka för en nyopererad träningsfreak.

  • He fina! åhhhh! jag har så mycket att skriva gällande att vara nyopererad efter bukplstik. men framförallt. underskatta inte dom ”små” övningarna. För att aktivera magmusklerna igen (när du är redo för det x-antal veckor efter op. rådgör med läkare) så är det precis som att börja om från början. Men underhåll med långa raska PW. Sen måste du köra buk/mag övningar där du får kontakt med dom INRE magmusklerna! TIPS kolla mamma-mage appen tex. googla… för dom övningarna där du tex hemma ligger på rygg och jobbar med andning, knip och liknande övningar där du aktiverar dessa muskler är dom övningarna som sedan gör att di kommer att klara av dom ”tunga” övningarna och ta träningen press ditt du vill…. super viktigt! En parentes bara 😉 -Lycka till i tävlingen =) kram

   • Tack snälla du för tipset ” mamma mage-appen” , den ska jag ska ordna & jobba med 🙂
    Kom i kontakt med din blogg då jag googlade mkt mkt mkt om just bukplastik ….du är verkligen helt sjuk bäst, en inspirationskälla <3
    All kredd till dig 🙂
    Va rädd om dig <3

 59. Hej!
  Jag har tränat sen i början av sommaren. Träna cirkelträning och med cobra ca 2-3 ggr i veckan och promenera 3 ggr
  I veckan. Hade blivit jätte glad om jag hade vunnit!
  Mvh Veronica Karlskrona

 60. Kämpar med både träning och allsidig kost men skulle behöva tillskott av vitaminer och mineraler då tyvärr fysiska delen av kroppen inte är lika stark som viljan ??
  Vore toppen att få äran att prova detta paket ?
  Bor i Sundsvall.
  Tack för en ärlig, varierande och bra blogg ❤️ Kram

 61. Jag vill vinna för då skulle jag dela med min man..vi har precis börjat träna. Många år med värk i lederna efter 2 graviditeter och ett husbygge. Vi ska båda sluta röka nu, min man med champix o jag med vanliga hjälpmedel. Förra gången min man slutade blev han jättesjuk flera gånger efter varandra. Du är ju en förebild när det gäller att förändra sitt liv och jag tror att ditt superpaket kan vara en jättehjälp mot alla hinder som kommer i början! Jag håller tummarna! Kram!

 62. Hej!
  Jag har tränat sen i början av sommaren. Träna cirkelträning och med cobra ca 2-3 ggr i veckan och promenera 3 ggr
  I veckan. Hade blivit jätte glad om jag hade vunnit!
  Mvh Veronica Karlskrona

 63. Vilken bra tävling där alla kan vara delaktiga. Känns mer seriöst. Har inte själv fb, eller instagram, så det blir ju kul att vara med, lite rättvist.
  Har en ganska komplex sjukdom, som har spårat ut. Svårskött diabetes där sockervärdena är perfekt skötta, men där jag har fått svåra ketoner senaste tiden. Det blir som ett förgiftningstillstånd. Har fått skyhöga blodtrycksvälden, som de har fått ner. Till råga på allt upptäcktes att sköldkörtelvärlderna var åt helskotta.
  Så det är en seg återhämntning som jag genomgår just nu. Kropp och knopp funkar inte.
  Det blir lättare promenader, som jag vill ska bli till powervalk igen. Små balettövningar hemma, för att stärka upp muskler. Funderar på att göra lite vattenträning. Inte vattengympa som kan vara tufft, fast många tror att det är tantigt. Utan mer för att det känns skonsamt med rörelsen i vatten, samt lite bubbelpol och bastu.
  Var ute och promenerade och tänkte prova en bänkövning ala My. Hahah. du hade skrattat ihjäl dig. Var lite för svag, men det kommer. Man måste skratta åt sig själv..
  Har fått utskrivet b vitaminer, med c-vitamin i, som jag ska ta mycket till en början. Mat och näringslära är ju så intressant, vilket jag har skrivit innan tror jag. Så jag håller på och kollar allt bra jag ska äta nu. Shiafrön, och allt möjligt som jag käkar. Ska även till en dietist på måndag. Spännande, för jag har så mycket på hjärtat.
  Hur som helst, så är det en fantastisk möjlighet att optimera sitt näringsinnehav med denna tävling. Roligt att delta, och hålla tummar och tår.
  Och ja. Jag bor på jorden,,, närmare bestämt Göteborg.
  kramis

 64. Kämpar med både träning och allsidig kost men skulle behöva tillskott av vitaminer och mineraler då tyvärr fysiska delen av kroppen inte är lika stark som viljan 💪🏻
  Vore toppen att få äran att prova detta paket 🎁
  Bor i Sundsvall.
  Tack för en ärlig, varierande och bra blogg ❤️ Kram

 65. Vi är så många som är värda att vinna! Många fina inlägg läser jag här! Jag har genomgått min tyngsta resa hittills. För ett år sedan fick jag ett cancer-besked. Som tre barns-mamma har det här året varit utmanande på alla sätt och på flera olika plan. Jag har kämpat mig igenom operation och behandling, och börjar nu komma tillbaka till livet. Jag känner en oerhörd glädje och tacksamhet inför att få fortsätta leva och kunna finnas till för mina barn. Jag har kämpat oerhört hårt den senaste tiden och Därför är jag värd att vinna! Tack för din härligt inspirerande blogg!

 66. Hjärtat får jobba hårt
  – banta är svårt!
  Jag vill nu på träning satsa,
  i de levandes skara platsa.
  Motivationen är enorm –
  med Skip är jag snart i form!

 67. Vilken bra tävling där alla kan vara delaktiga. Känns mer seriöst. Har inte själv fb, eller instagram, så det blir ju kul att vara med, lite rättvist.
  Har en ganska komplex sjukdom, som har spårat ut. Svårskött diabetes där sockervärdena är perfekt skötta, men där jag har fått svåra ketoner senaste tiden. Det blir som ett förgiftningstillstånd. Har fått skyhöga blodtrycksvälden, som de har fått ner. Till råga på allt upptäcktes att sköldkörtelvärlderna var åt helskotta.
  Så det är en seg återhämntning som jag genomgår just nu. Kropp och knopp funkar inte.
  Det blir lättare promenader, som jag vill ska bli till powervalk igen. Små balettövningar hemma, för att stärka upp muskler. Funderar på att göra lite vattenträning. Inte vattengympa som kan vara tufft, fast många tror att det är tantigt. Utan mer för att det känns skonsamt med rörelsen i vatten, samt lite bubbelpol och bastu.

  Var ute och promenerade och tänkte prova en bänkövning ala My. Hahah. du hade skrattat ihjäl dig. Var lite för svag, men det kommer. Man måste skratta åt sig själv..

  Har fått utskrivet b vitaminer, med c-vitamin i, som jag ska ta mycket till en början. Mat och näringslära är ju så intressant, vilket jag har skrivit innan tror jag. Så jag håller på och kollar allt bra jag ska äta nu. Shiafrön, och allt möjligt som jag käkar. Ska även till en dietist på måndag. Spännande, för jag har så mycket på hjärtat.

  Hur som helst, så är det en fantastisk möjlighet att optimera sitt näringsinnehav med denna tävling. Roligt att delta, och hålla tummar och tår.

  Och ja. Jag bor på jorden,,, närmare bestämt Göteborg.
  kramis

 68. Vi är så många som är värda att vinna! Många fina inlägg läser jag här! Jag har genomgått min tyngsta resa hittills. För ett år sedan fick jag ett cancer-besked. Som tre barns-mamma har det här året varit utmanande på alla sätt och på flera olika plan. Jag har kämpat mig igenom operation och behandling, och börjar nu komma tillbaka till livet. Jag känner en oerhörd glädje och tacksamhet inför att få fortsätta leva och kunna finnas till för mina barn. Jag har kämpat oerhört hårt den senaste tiden och Därför är jag värd att vinna! Tack för din härligt inspirerande blogg!

 69. Hjärtat får jobba hårt
  – banta är svårt!
  Jag vill nu på träning satsa,
  i de levandes skara platsa.
  Motivationen är enorm –
  med Skip är jag snart i form!

 70. Jag har följt din blogg många år nu och tycker du inspirerar på många olika sätt!
  Jag har gått ned ca 30kg efter en tuff seperation, vilket jag iof behövde men var en tuff tid då jag gick ned dessa 30 kg på 2 månader! Åt inget och många trodde jag var sjuk…
  Nu har jag återhämtat mig och lyckats hålla nere vikten och börjat träna vilket jag ALDRIG gjort innan! 5 år har nu gått och jag tränar fortfarande varje vecka och känner mig stark! Men är
  Dålig med att få i mig alla vitaminer kroppen behöver så detta skulle vara perfekt:)
  Bor i Söderköping!
  Ha det bäst!
  Kramar

 71. Jag har följt din blogg många år nu och tycker du inspirerar på många olika sätt!
  Jag har gått ned ca 30kg efter en tuff seperation, vilket jag iof behövde men var en tuff tid då jag gick ned dessa 30 kg på 2 månader! Åt inget och många trodde jag var sjuk…
  Nu har jag återhämtat mig och lyckats hålla nere vikten och börjat träna vilket jag ALDRIG gjort innan! 5 år har nu gått och jag tränar fortfarande varje vecka och känner mig stark! Men är
  Dålig med att få i mig alla vitaminer kroppen behöver så detta skulle vara perfekt:)

  Bor i Söderköping!

  Ha det bäst!
  Kramar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...