💚 R E K L A M 💚

Tavling_sept_2017_HD

 🌟 TÄVLING! 🌟

Hej mina vänner!

Nu har jag & SKIP en super bra TÄLING😃

Vi har plockat ihop ett bra kom-igång-paket till dig till ett värde av 1614:-  

-Inte illa va?

Det riktar sig både till dig som redan är igång för fullt med din träning, men också till dig som kanske inte kommit igång ännu, men behöver en spark i baken och en morot för att komma igång! 👊🏻💪🏻 ☺️

Läs mer om innehållet längre ner ☺️👇🏻

Nu till TÄVLINGREGLERNA 

För att vara med att tävla behöver du bara lämna en motivering i kommentarsfältet varför just du ska vinna detta kom-igång-paket OCH skria vart du bor!

 Många tävlingar har krav på att dela på Facebook…

Men då ni är många som påtalat att ni inte har Facebook så vill vi självklart inte utesluta er.

Så denna gången kan alla vara med!

-Ju fler om tävlar, ju roligare är det =) 

Det du kan vinna kna du läsa mer om nedan Innehåll:

Svenskt Whey Choklad med äkta kakao.100 % Ultrafiltrerat vassleprotein som kommer från Svenska Gårdar 🇸🇪Smaksatt och godkänt av våran ambassadör Roddy Benjaminsson. ( Du vet… ”Hero” som du kanske sett på Galdiatorerna.. Lillemans idol ☺️)

Ett fantastiskt gott proteinpulver med härliga aromer och med extra mycket äkta kakao som gör det till en fröjd att få i sig sitt viktiga protein. Protein bidrar till att öka OCH bibehålla muskelmassan.

Jag brukar även använda denna i nyttig bakning tex, eller om jag vill göra en protein-latte, smoothie, osv.. eller som mellanmål när tiden inte alltid räcker till ☺️

Sportdryck Cola innehåller har en fräsch colasmak.Som ett glas Cola helt enkelt. Perfekt blandning av kolhydrater och koffein ger dig en superboost med energi under träningspasset ✨

BCAA PearSlush är BCAA:n som smakar precis som päron slush. Perfekt innan, under och efter träningen…

D-Vitamin ☀️Som är livsnödvändigt under vinterhalvåret för oss som bor på det norra halvklotet. Undersökningar har visat att merparten av svenskarna får brist på D-vitamin under vinterhalvåret. 

Många av oss tänker inte på detta förrän nån gång efter årskiftet när solen redan har lyst med sin frånvaro i flera månader, och trötthet/depression  redan slagit till!  Så, börja bunkra redan nu!☀️

Gurkmeja + Ingefära – När du vill få magen på humör! Du som följt mig länge VET att jag är ingefära hooked!😍

Gurkmeja och ingefära är kryddor som använts sedan urminnestider såväl i matlagning som hälsofrämjande. Gurkmejan är en av de mest spännande örter som finns. Gurkmeja innehåller curcumin som det finns över 7000 publicerade vetenskapliga artiklar om. Gurkmeja härstammar från Sydostasien, har använts länge och är mycket uppskattad inom traditionell Ayurvedisk medicin.

Ingefära bidrar till normal matsmältning och mag-tarmfunktion.

Den är SUPER bra för ämnesomsättningen OCH för dig med stress-mage!

-Du kommer ÄLSKA den!!! 😍🙌🏻

bild-3690

Vitlökskapslar – Vitlök innehåller allicin.

Skips vitlökskapslar utvinns ur vitlök av högsta kvalitet för att de skall innehålla så hög andel allicin som möjligt.

Vitlök är en urgammal asiatisk kulturväxt som härstammar från sydvästra Asien. I Sverige odlades den redan under under Vikingatiden.

Sedan mitten av 1800-talet har man bedrivit forskning på vitlökens goda effekter.

Vitlök bidrar till att bibehålla immunförsvarets normala funktion. Vitlök bidrar även till att bibehålla  kroppens antioxidativa förmåga samt bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet.

Om kapslarna sväljs hela tillsammans med vatten så undviks lukt (TACK & LOV 🙏🏻😉) perfekt för dig som vill åt vitlökens fördelar men vill undvika lukten. Om du vill går det att tugga sönder kapslarna eller dela dem och äta upp innehållet men då är de inte längre säkert att de är luktfria. 

Hela 250 kapslar per burk gör att du har till en hel fästing eller förkylnings säsong.

Omega 3 för att få hjärnan i supertrim. Ett stort antal undersökningar har påvisat omegas effekt på hjärnans funktion. Jag som Inter äter fisk behöver verkligen dessa! 🙏🏻

-Får du i dig tillräckligt? 

Gels – 5 Hallonbreeze och 5 Cola med Koffein. Ger dig en kick i löparspåret, på cykeln eller i skidspåret. Kan även intas innan eller under gymträningspass för extra energi.

Skipvattenflaska får du också med dig ☺️

För att ÖKA dina chanser så får du mer än gärna DELA inlägget på Facebook… men det är inget krav!  Vad väntar du på! Sätt igång och tävla nu!

-LYCKA Till

 Kram / My Martens PS:

Du kna även vara med och TÄVLA på mitt INSTAGRAM, då DUBBLAR du dina chanser. Där heter jag @mymartens du kan hitta mig HÄR