Kaffetant, Nu och för alltid..

bild-3904

hej fina!

Alltså… jag blir verkligen RÖRD! Det är så många som hör av sig till mig, privat. Både genom fb och mail. Som delar med sig om sina egna erfarenheter om liknande situationer som jag själv befinner mig i.

-TACK! Du ska veta att jag läser ALLT

(förutom trollen som jag skickar till papperskorgen, där dom hör hemma! hehe!)

 Nu har jag hämtat Lilleman ifrån fritids. han tycker att det är SÅ kul där! Min lilla kille hade beställt kalla kötbullar och vindruvor till dagens mellis. Så när han hoppade in i bilen så sa han,

”Mamma imorgon vill jag ha samma mellis som idag,  jag var coolast”

-Va??? Färdiga kalla kötbullar och vindruvor… hmm, man behöva intevara en mästerkock för att imponera på kidsen tydligen! haha!

 Vi åkte ner till Ölands Choklad som liger nere vid hamnade  i Färjestaden. Jag kan nog kalla oss stammisar där. var och varannan dag. Men jag tycker verkligen att det är så mysigt där. Precis vid vattnet.

MEN, framförallt så har dom världens b bästa kaffe Fogarolli, alltså… det finns kaffe och så finns det kaffe! Som de kaffetant jag är så måste jag lägga i bromsen ibland. Jag kan drick lattè / cappuccino från morgon till kväll om jag inte bromsar mig. Det är SJUKT mycket kalorier i en köpe-latte från tex Espressohouse, Waynes 7-eleven osv. Så när jag väl unnar mig, då ska den banne mig vara top-noch god!!! Sen brukar jag beställa med laktosfrimjölk eller lätt mjölk för att minska på onyttigheterna. Nog om det! Lilleman uppskattade verkligen våran fika. Mysigt med kvalitetstid bara han och jag.

Eller……. ?  Paddan vann!

Paddan V/s Mamma 1-0 haha! ja, ja… 

bild-3939 IMG_6084

Nu har v i precis kommit hem. Jag har hoppat i min pyjamas och vi ska bara vara hemma, mysa laga mat, rensa sortera och greja lite….   Snaaaart kommer det en super-duper tävling! Håll utkik! Hörs senare!

Stor kram

/ My Martens