Bobby har gjort det igen…. Nu lanseras Bobbys Beauty Slim! GRATTIS!!!!

IMG_4193

Hej fina!

Nu ska jag skryta! Men innan jag glömmer bort det så ska vi understryka att detta är REKLAM och i samarbete med Bobby.

Min fina vän Bobby har gjort det IGEN!🌟👊🏻

Ny produkt BOBBYS BEAUTY SLIM!

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Som du säkert redan vet, så är han frisör och stylist sedan 25 år tillbaka. Han är en kreativ, företagare med MÅNGA järn i elden. Bakom hans välputsade fasad (oförskämt snygg och fräsch) så finns det en djup snäll och omtänksam vän, som har haft både med och motgång i livet. Privat och karriärsmässigt. Är det någon som jag verkligen önskar lycka, framgång och medvind i livet så är det Bobby.

Han har haft en succe med sin hårnäring Bobbys Superhair. ✨👌🏻

En succe kommer inte av sig självt. En succe är någonting som man förtjänar. Hårt arbeta ligger bakom Superhair,  Många månader av utvärdering internt innan lansering. Bobby nöjer sig inte med vad som helst….. det ska vara BÄST!

Efter lansering en fortsatt utvärdering med en blandning av profiler, vänner och branschkollegor som fått testa och utvärdera Superhair.

Dom FUNGERAR! Jag personligen är ett levande bevis på detta. Jag har flera gånger bloggat och lagt upp före och efter bilder på mig själv.

IMG_9383Mammor som har tappat mycket hår efter graviditet och amning hyllar produkten med glädje. Män som kvinnor har beställt och testat har upplevt att håret blir tjockare och fylligare. osv. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst.

Jag kan från hjärtat genuint ställa mig bakom dessa till 100%.

Kolla in mitt egna NATURLIGA hår 🌟👌🏻

IMG_3686

Dom är just nu, enligt mig absolut BÄST på marknaden. hemligheten är bla, att det är betydligt mycket mer BIOTION och msn,  än övriga! Så i samband med den nya lanseringen av Bobbys Beauty Slim så får du även 30 % på Kapslarna om du beställer dom nu, uppge koden BSH30 och klicka hem dom HÄR 🌟👌🏻

Mitt starkaste tips, ät dubbel dos i 4-6 veckor, och fortsätt äta dom i minst sex månader för att se grumt resultat😍

 Nu till den nya bebisen i familjen Oduncu. Bobbys har nu släppt sin Beauty slim. Detta är en produkt som är svenktillverkad med helt naturligt innehåll. Vad gör den för dig? En himlens massa saker man framförallt, riktgar den sig till dig som vill kontrollera vikten eller gå ner i vikt. Den minskar sötsuget och ger dig en högre prestation i träning. Den ökar din förbränning och ger dig en skjuts på vägen. Jag har fått vara ”försökskanin ” under ett par månaders tid, och det jag personligen uppskattar mest, är att den har minskat mitt sötsug, RADIKALT!

-I LOVE them! ❤️😍🌟

IMG_4331

-Bye bye sockermonster!😝

 Som lanseringserbjudande får ni nu alla chansen att beställa dessa för 199:-

(  ord pris 299:- )

 Du beställer dom HÄR

IMG_4315

Bobby var iväg utomlands på Mykonos i Grekland där han stylade modeller för en plåtning.

jag bad honom att ta några snygga produktbilder med vacker bakgrund som vi kunde använda på våra sociala medie….. Du vet, vackra vyer, inspirerande bilder osv ☺️

hmm, detta blev resultatget!😂😇 hahahaha!

-jag älskar dig Bobby!

Du ska då alltid vara i centrum! Inte för att det inte är en vacker vy…. det är både vacker vy, och snygg Bobby 😍 MEN, vad hamnar i fokus? Produkten eller Bobby och hans snygga kropp?😝😂😎 Hahaha! Mr centrum by him self!

 Men för dig som vill kika närmare på burken så får du gärna zooma in! 😉

IMG_4317

Vi hörs senare fina du!

Nu mot Arlanda för att hämta Lilleman. Flighten blev försenad… ☺️

Kram

/ My Martens 

32 Komentarer

 1. Nej, nej, nej… ??‍♀️ Det är så skumt att göra PR för dessa produkter att jag saknar ord! Nästan. Och snälla; om du bedriver en blogg med detta syfte, gör en stavningskontroll ibland! Det är ju helt absurt oseriöst. Såväl innehåll som språk.

 2. Hej!
  Det blir inte trovärdigt My. Bara för ett litet tag sen skrev du att du var inne i sockerträsket och du har testat dessa piller flera veckor?

  • Och där kommer ett litet bitter troll fram ??? LOL* jag skriver inte veckor, utan MÅNADER! Jag har testat, utvärderat efter schema…. och jag står för det jag skriver. Det jag tycker bäst om, är att sötsuget minskat ☺️ En bonus att man får bättre mättnadskänsla också ✨?? Men medan du sitter hemma en fredagkväll och ifrågasätter min trovärdighet så har jag precis svalt två kapslar till ? Adjö!

 3. Nej, nej, nej… 🙇🏼‍♀️ Det är så skumt att göra PR för dessa produkter att jag saknar ord! Nästan. Och snälla; om du bedriver en blogg med detta syfte, gör en stavningskontroll ibland! Det är ju helt absurt oseriöst. Såväl innehåll som språk.

 4. Hej!
  Det blir inte trovärdigt My. Bara för ett litet tag sen skrev du att du var inne i sockerträsket och du har testat dessa piller flera veckor?

  • Och där kommer ett litet bitter troll fram 😵😝😂 LOL* jag skriver inte veckor, utan MÅNADER! Jag har testat, utvärderat efter schema…. och jag står för det jag skriver. Det jag tycker bäst om, är att sötsuget minskat ☺️ En bonus att man får bättre mättnadskänsla också ✨👌🏻 Men medan du sitter hemma en fredagkväll och ifrågasätter min trovärdighet så har jag precis svalt två kapslar till 😂 Adjö!

 5. Men…Har du verkligen ätit dessa kapslar i två månader? Du skrev ju för kanske två tre veckor sedan att du hade sånt sötsug och var i sockerträsket och nu skriver du att du ätit dem ett par månader och det tar bort sötsuget? Varför är Lena ett litet bittert troll för det? Lät lite märkligt. Bör man äta dubbel dos av dessa också för bra effekt?

  • Jag har ätit i perioder under min testperiod…. och när jag ätit dom så är det en (finns fler) av effekterna som jag personligen uppskattar mest ☺️

 6. Men…Har du verkligen ätit dessa kapslar i två månader? Du skrev ju för kanske två tre veckor sedan att du hade sånt sötsug och var i sockerträsket och nu skriver du att du ätit dem ett par månader och det tar bort sötsuget? Varför är Lena ett litet bittert troll för det? Lät lite märkligt. Bör man äta dubbel dos av dessa också för bra effekt?

  • Jag har ätit i perioder under min testperiod…. och när jag ätit dom så är det en (finns fler) av effekterna som jag personligen uppskattar mest ☺️

 7. Hej,
  Har aldrig kommenterat tidigare men ibland känns det som att du är så van vid att ”troll” skriver taskiga saker att du inte är mottaglig för vanliga kommenterar.
  Varför skulle man vara ett troll för att man ifrågasätter trovärdigheten i ditt inlägg, personligen tänkte jag samma sak men tänkte inte kommentera.
  Men när det lika gärna kunde varit jag som skrev kommentaren och undrade över trovärdigheten med ditt minskade sötsug som uppenbarligen kom tillbaka igen så blir man lite irrriterad över ditt sätt att snabbt idiotförklara dina läsare/människor.
  För övrigt en bra blogg men du borde tagga ner/ta det lite lugnt med dina egna ”huggiga” svar.
  Ha det gott,
  Sofia

  • Nej, nej, nej…… men om man klickar på kl nr så kommer alla kommentarer upp från respektive IP nr. Vilket innebär att man ganska snabbt kan se vilka som är troll och inte. Att ställa frågor, även ifrågasätta saker/situationer osv… det är helt Okay. Men det finns olika sätt att skriva/fråga saker. Om man dessutom ser att samma ”perso” skriver , OM och OM igen, negativt gällande allt. Påstår osammanhängande saker, trycker ner, förtalar… osv.. Då är man ett troll. Ett otrevligt, obehagligt litet troll…

 8. Hej,
  Har aldrig kommenterat tidigare men ibland känns det som att du är så van vid att ”troll” skriver taskiga saker att du inte är mottaglig för vanliga kommenterar.

  Varför skulle man vara ett troll för att man ifrågasätter trovärdigheten i ditt inlägg, personligen tänkte jag samma sak men tänkte inte kommentera.

  Men när det lika gärna kunde varit jag som skrev kommentaren och undrade över trovärdigheten med ditt minskade sötsug som uppenbarligen kom tillbaka igen så blir man lite irrriterad över ditt sätt att snabbt idiotförklara dina läsare/människor.

  För övrigt en bra blogg men du borde tagga ner/ta det lite lugnt med dina egna ”huggiga” svar.

  Ha det gott,
  Sofia

  • Nej, nej, nej…… men om man klickar på kl nr så kommer alla kommentarer upp från respektive IP nr. Vilket innebär att man ganska snabbt kan se vilka som är troll och inte. Att ställa frågor, även ifrågasätta saker/situationer osv… det är helt Okay. Men det finns olika sätt att skriva/fråga saker. Om man dessutom ser att samma ”perso” skriver , OM och OM igen, negativt gällande allt. Påstår osammanhängande saker, trycker ner, förtalar… osv.. Då är man ett troll. Ett otrevligt, obehagligt litet troll…

 9. Precis beställt kapslarna och det ska bli spännande och testa, är en sockerråtta delux och hoppas det kan ta bort toppen på suget!
  Tack för en härlig och ärlig blogg, kommenterar aldrig annars men nu var det dags….??❤️

 10. Precis beställt kapslarna och det ska bli spännande och testa, är en sockerråtta delux och hoppas det kan ta bort toppen på suget!

  Tack för en härlig och ärlig blogg, kommenterar aldrig annars men nu var det dags….😉🤗❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...