Säg hej till min Jonas <3

IMG_4275

Hej Fina!

Ni är många som har frågat vad jag håller på med, pga av att jag bloggat lite kryptiskt på senaste tiden.

 Jag ber om ursäkt för det….. föööööörlåt🙈!

Men jag/vi har inte varit redo för att skriva något om oss. Nu har tidningarna skrivit om det, bla HÄR och jag vill därför ge dig mina ord och min version av det.

Jag har träffat någon har och numera pojkvän ❤️

-Säg hej till min Jonas ❤️👋🏻

 Jag bor på Öland varannan vecka och i Stockholm varannan vecka. Av olika anledningar. Lilleman har precis börjat skolan nere på Öland, hans önskan var att få börja skolan tillsammans med sin bror som är lika gammal. Jag valde att sätta mina egna känslor åt sidan, jobb, kärlek, vardag för att uppfylla Lillemans önskan och givetvis sätt honom i första hand.

 Därför valde jag att skaffa en lägenhet på Öland och göra det bästa av den situationen.

Att jag själv kommer att börja jobba här uppe i Stockholm OCH har träffat kärleken häruppe. Det kanske inte var den mest ultimata lösningen för en normal vardag. Det kommer innebära en del pendling😂🤦‍♀️

Men vet du vad…. allting går, bara man har rätt inställning till det och ser möjligheterna istället för problemen🌟☺️ I denna frågan stöttar Jonas mig till 100% 🙏🏻

Några av er har frågat vänligt av nyfikenhet (heeeelt okay) några av er snäser ifrån och tycker att jag ska vara övertydlig då jag utger mig för för att vara en ärlig blogg.

Jag småler lite för mig själv när jag läser vissa av kommentarerna😏

Att vara ärlig och att ha viss integritet är INTE samma sak!

 Jag har valt att jobba professionellt med sociala medier. Bloggen är mitt jobb och någonting som jag verkligen brinner för. Med det följer en viss offentlighet, och många frågor kring både det ena och det andra. Jag ljuger om jag inte säger att det kan vara påfrestande ibland, eller t.o.m en utmaning….. Som just nu tex.

Jag säger inte emot, Jag har bloggat kryptiskt.

Anledningen är att jag eller rättare sagt VI inte velat dela med oss ännu. Vi har velat hålla låg profil, fått lära känna varandra och våra nära och kära utan en massa ståhej och folk som lägger sig i.

Inte så konstigt väl? Inte gör det väl mig till en sämre person för det? ☺️

Du har säkert också i början av din relation eller kanske med någon som du dejtat valt att inte avslöja det förrän ni verkligen vet vart ni står?

Hmm, nåväl. Jag köper att ni är nyfikna…

Jag har träffat någon. Inte vem som helst. jag har träffat Jonas❤️

Jag har varit singel lääääääänge! Sålänge att jag knappt kommer ihåg hur man ”gör”. Att ta ordet pojkvän i min mun känns läskigt…  Men samtidigt helt underbart!

 Jag har blivit bekväm med att leva ensam. jag hade bestämt mig för att satsa på karriären och nya jobbet ( berättar inom snar framtid när det är officiellt)

-Jag hade inga som helst planer på att träffa någon. DÅ när jag minst anade det så träffade jag Jonas.

 Det sa ta-mig-tusan klick på en gång (!?!❤️)  och jag förstod att detta är rätt. Det känns i hela magen, hela hjärtat, hela kroppen!

– Som jag skrev ovan, Sjukt läskigt, och ovant….. men samtidigt HELT underbart✨🙌🏻❤️

Jonas får mig att le, skratta och må riktigt bra. Jonas har fått mig att känna på ett sätt jag knappt trodde var möjligt…

Jag går runt med ett sånt där fånigt leende på läpparna och kan lixom inte sluta le😌

Så nu vet du det…… nu har du förklaringen till mitt kryptiska bloggande.

Jag mår oförskämt bra, njuter maximalt och är sååååååå glad att jag träffat Jonas ☺️

IMG_4278

Kram & gonatt 🍁💋

/My Martens

Foto: Herman Caroan 

193 Komentarer

 1. Oj är det han du träffar och bor hos, grattis! Träffades ni i kalmar? Tror de flesta vet att ha integritet och vara ärlig inte är samma sak, tror inte folk tycker du är oärlig för att du skrivit kryptiskt och inte ville berätta vem du bor hos, det handlar nog om annat. njut av kärleken!

 2. Ett stort grattis till dig My.

  Förklarar ju en del .
  Men verkligen något du förtjänar.
  Så himla roligt.
  Jag har själv över 20 mil till mm älskade.
  Brukar säga att är Kärbo.
  Ja kära och bor någonstans.

  Ha det nu gott båda två.
  Ni är ett vackert par.

  Kram L

 3. Du har ingen som helst skyldighet att presentera hela ditt liv här på bloggen, lite privatliv har man väl ändå rätt till. Men himla roligt, njut av kärleken <3

 4. Hej Jonas 👋😃. Så glad för din skull att du träffat någon. 😘 du verkligen strålar. Ha nu en riktigt mysig helg tillsammans. Kram Sara💕

 5. Så underbart 😉 Grattis till er <3 du behöver inte alls be om ursäkt, du har ingen som helst skyldighet att skriva om annat än det du själv vill 🙂

 6. Alltså… Jag är väl trög eller nåt, men jag har inte märkt av att du varit kryptisk, utan det har mer känts som att du mår så mkt bättre nu 😂🙈 Jag älskar din öppna och ärliga blogg. Det är inte många som är så som du är… Å så får jag läsa detta!!! Vilka fantastiskt underbara nyheter My ❤️❤️ Vad glad jag blir för din/er skull 😍 Hejja dig, vad du är värd detta 😘

 7. Vilken glad nyhet, Så glad jag blir. Så snygga ni är ihop. Wow!! Du om någon förtjänar detta. Du har lyst som en sol på sista tiden så jag tänkte att kanske…? Du behöver aldrig be om ursäkt för hur du bloggar för du har den bästa bloggen som finns. Är så trevligt att få följa dig och Lilleman i både med och motgång. Grattis, underbart 💗 💗 💗

 8. Grattis My till kärleken 🙂
  Jag vet själv hur det är att vara singel alldeles för läänge, hahahaha Man håller knappt räkningen på hur länge det är men som den tokiga romantiska kvinna som man är så hoppas man på att drömprinsen ska bara stå utanför en vacker dag 😉

 9. Å så kul för dig My! Vet precis hur det känns 😍 Har gått runt i samma rus ett bra tag.
  Grattis till er båda, som funnit varandra ❤️

 10. Grattis! Ska du börja ”sjunga” i Basic Element nu också? Mycket droger i branschen också, men det vet ni säkert. Lycka till 🙂

  • Ursäkta? Mycket droger i branschen? Sjunga i basic? Ehhhh?! Droger finns det överallt, SPECIELLT i skönhets/mode/mediabranen! Eller för att inte om mina tio år som jag arbetat i drogernas mekka, Amsterdam. Jag har och kommer aldrig att testa droger…. Jag har tillräckligt många själv till den inställningen… man väljer själv vad man gör. Droger finns inte i vårat liv… 😂😂 Sjukt onödig kommentar!!!

 11. Grattis My..det är du värd😍..det är alltså därför du har strålat lite extra på sista tiden..ni är ett väldigt vackert par..lycka till!😙

 12. Hej My

  Jag följer dig på insta och under din konkurs (jobbat med konkurser i 10 år) började jag läsa din blogg lite då och då. Jag läser aldrig bloggar men tycker att det är lite roligt att följa din då och då.

  Jag vill bara berömma dig för ditt beslut att flytta tillbaka för din sons skull. Att sätta sitt/sina barn i främsta rummet i en sådan situation är det inte många som gör, det har jag fått erfara i mitt jobb där jag bla jobbar med familjemål.

  Jag har pendlat mellan två hem (8 mil emellan) i 15 år och det har funkat utmärkt, 2 veckor på ena och 2 v på andra hemmet. Klart att det stundvis varit jobbigt men jag och min man har hela tiden tänkt på mina barns välmående och önskemål i första hand. Jag ska inte bli långrandig men allt funkar om man vill och har rätt inställning. ❤️

  Lycka till med allt och din nyfunna kärlek😊 Du är en klippa ❤️

 13. Härligt My, har nog tänkt att du träffat på kärleken efter dina lite kryptiska inlägg😉 Jag e så glad för din/er skull, för detta är du värd. Grattis o lycka till❤️

 14. Grattis 😍 ❤ och tack för att du alltid svarar dina bloggläsare 👍 till skillnad från andra bloggare som bara svarar när dom får kritik.

  • Tack snälla du🙏🏻💖 jag föröker att hinna med…. ibland räcker inte tiden till, men föröker bli bättre på att hålla kommunikationen igång ☺️ Kram

 15. Hej My! Jag har läst din blogg till o från under en lång tid men aldrig tidigare kommenterat. Men idag ville jag göra det 😊 Först vill jag gratulera till att du funnit kärleken i Jonas ❤️ Sen vill jag gratulera till den starka tjej du verkar vara. Var stolt över dig själv o det du åstadkommit trots allt tufft du gått igenom. Jag vet såklart inte alla detaljer eller alla versioner vad som hände mellan dig o andra kvinnliga bloggare, men så mycket vet jag och det är att kvinnor kan vara så missunnsamma och elaka mot varandra och så verkar inte du vara. Det bästa man kan göra om man stöter på sån människor är precis så du gjort , resa sig och gå vidare! Jag önskar dig lycka till med din nya kärlek och med dina nya projekt framöver och med ditt nya liv med Ludvig på Öland igen. Kram från en tjej i Göteborg 🌸

  • TACK🙏🏻❤️ både för att du tar dig tiden att kommentera, och för din omtanke och dina fina ord 🙏🏻 Från hjärtat, TACK 🙏🏻❤️ Kram

 16. Åh vad jag är glad för Din skull, vackraste My! Det strålar om er båda-) Min soul mate sedan snart 15 (!) år är också en musiker, född i Israel bosatt i NYC men reser mest hela tiden. Som maskrosbarn har jag funderat på hur E kan ge mig ett sådant lugn och en sådan glädje trots alla ”hinder” vi har… Svaret är Kärlek! Alltid. Njut av varandras sällskap and feel, feel, feel;-) Kram från ett soligt Paris

 17. Vad underbart My ! Vad jag gläds med dig !
  Du ser att det mesta löser sig.
  Ni har gjort alldeles rätt i att hålla det för er själva tills ni kände att ni kunde berätta.
  Nog har vi anat att det har varit någonting på gång.
  Frukosten på balkongen med TVÅ tallrikar!!!!!
  Kram.

 18. Kloka vackra tjej 😃❤️ Klart du har rätt till ett privatliv .. om folk anser annat har de inte förstått ordets innebörd .. privatliv ❤️Du är en vuxen mogen tjej med insikt och vettiga åsikter med en underbar positiv livsinställning!! Varmt Lycka till med kärleken till er två 😃❤️ Kram Ulrika

 19. Grattis till er båda!! Du har sett ut att må bra på bilder sista tiden o i din blogg så har glädje lyst igenom!! ❤️ Du är så värd att äntligen få bli lycklig och glad inte bara med lilleman utan även du med någon!! Stort stort Grattis till er båda igen!! Kram kram ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

 20. Härligt att höra My,
  ”När du /man minst anar”
  Orden som känns så ironiska när man verkligen längtar efter tvåsamhet.
  Men dessa ord blir SÅ uppenbara när Kärleken åter landar och man finner sin Själsfrände!
  Störst av allt är Kärleken 💕

  Kram /Linda

  PS. Stor cred till dig som månar om din integritet över sociala medier.

 21. Min första tanke: ”Oj, vilket omaka par”
  Helt ärligt trodde jag du skulle vilja ha en sån där ”hipp och modern” kille som typ ”Victor Frisk” men ack så fel man kan ha och vilka förutfattade meningar man (jag) har ibland!

  STORT GRATTIS TILL KÄRLEKEN! ♥ ♥ ♥

 22. Vad härligt det låter ❤️❤️ Grattis till att du hittat någon som du kan dela livet med framöver ❤️❤️😘😘💐💐

 23. Grattis My! Vad roligt att du har träffat någon! Jag är nyss fyllda 50 och är också alldeles nykär! Dock vet jag inte riktigt hur det kommer att utveckla sig… Men visst är det en härlig känsla! Och att kärleken känns precis likadant oavsett ålder! Lycka till! Du, liksom alla människor förstås, förtjänar att få vara lycklig!

 24. Läser dig varje dag men kommenterar sällan. Nu måste jag bara
  Stort grattis! Lycka till och njut av tillvaron. Allt går när man vill att det ska funka. Inget är jobbigt. Önskar dig allt gott

 25. Grattis fina! Man har förstått att du träffar någon, bor hos någon. Det verkar ha gått fort, träffades ni i Kalmar när de spelade där i juli? Grattis till uppmärksamheten i pressen idag också hihihi. Ha en fin helg.

 26. Åh vad underbart! ! Stort grattis 😀😘 jag har oxå varit singel länge o typ gett upp. Men nu fick jag upp hoppet tänk om jag oxå träffar nån som jag känna känna så för/ med 😀

 27. Ahhhhhhhhhhhh wiiiiiuiiiuiiiiiiiii
  JabbadabbbbbAaaaaaadooooooooo.
  Grattis grattis o återigen grattis fina my.
  Bäst att han tar hand om dig hahahhahah😉.
  Lev njut skratta you name it.
  Bamse kram från en trogen läsare😙😙

 28. Vad härligt My. Jag har gråtit många gånger när jag läst din blogg, speciellt sista året nu med allt som hände dig. Har haft det turbulent själv också och har hittat kraft i att man ändå inte är ensam, bland annat när jag läst dina inlägg. Har nu styrt kosan åt helt annat håll och börjar om på nygammal kula (flyttar tillbaka till hemstaden) från och med i höst. Det blir bättre? Ja. Det blir bättre. Grattis till dig och till Jonas som har knipit en sån tjej. Att se hur du ler och lyser klär dig. (Har haft bilden från bilen, där du gråter i huvudet sen dess. Tänker ofta på just det kortet av någon anledning, särskilt när jag själv dippar och stöter på hinder. Men nu ska jag istället tänka på leende My och tanka glädje även på min front.) Det blir bättre!!! Kram ❤

 29. Blir så glad för din skull vackra My. Är det någon vacker skäl därute som förtjänar kärlen så mycket så är det du. <3
  Glad för din skull, för er skull, önskar er all lycka till.

 30. Vad härligt My! Jag tycker inte att du ska bekymra dig över pendlingen. När jag och min man sedan tio år träffades hade vi både Atlanten och nordamerikanska kontinenten mellan oss. Om vi fixade det avståndet och 9 timmars tidsskillnad under 1,5 år så fixar ni Öland – Stockholm varannan vecka 😉

  Ha det gott nu!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...