Inreda.com Sommare REA 30-70%

{ R E K L A M }

IMG_1884

Hej fina!🌸

Min väninna Annelie kör just nu sin årliga SOMMARKAMPANJ med 30-70% ✨🙌🏻 In och shoppa loss bland mina favoriter ☺️

Jonathan Adler, Odd Molly, Tine K, Rice, Garden Glory, Ernst, och MYCKET mer! Först till kvarn ☺️ In och shoppa HÄR 

-Happy shopping 😉😘

kram

/My Martens

sommarrea2017 784-rea-tips960

23 Komentarer

  1. Nyfiken hur det går med din träning och det du drog igång för ett tag sedan att vi skulle peppa varandra var så otroligt mycket ett tag och nu ser jag ingenting tänkte jag. Kommer du att fortsätta jobba som PT? Lycka till på Öland flytten ser ut att ha gjort dig gott.

  2. Nyfiken hur det går med din träning och det du drog igång för ett tag sedan att vi skulle peppa varandra var så otroligt mycket ett tag och nu ser jag ingenting tänkte jag. Kommer du att fortsätta jobba som PT? Lycka till på Öland flytten ser ut att ha gjort dig gott.

    • Då får jag bättra mig på den fronten… svårt det där.. när jag skriver om träningen så är det ”fel”, när jag inte skriver så saknar man det… jag älskar att peppa. Nu har jag haft semester, så kanske kan vi sätta igång igen ☺️ Kram

    • Då får jag bättra mig på den fronten… svårt det där.. när jag skriver om träningen så är det ”fel”, när jag inte skriver så saknar man det… jag älskar att peppa. Nu har jag haft semester, så kanske kan vi sätta igång igen ☺️ Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...