TÄVLING! -Lycka till!

{ TÄVLING i samarbete med Bronzage.se

FullSizeRender

Hej i sommarvärmen !

Nu ska vi köra en rolig tävling ☺️ 


BRONZAGE tävlar nu ut 5 st paket spraytan mellan regnskurarna, som 
innehållande 2 st flaskor 🌟👌🏻 ( värde 498:-) 


Gör såhär:

1: Lämna en kommentar, med namnet på DIN favorit sommar stad, ditt smultronställen 🌸

2: Gilla Bronzage Facebooksida HÄR

3: DELA detta blogginlägg🙏🏻

 Glöm inte, tävlar man inte så vinner man inte😉

-Lycka till! 

5 st vinnare presenteras den 28:e ☺️

Kram 🌸

/My Martens 

66 Komentarer

 1. Åh jag älskar norrländska skärgården, vi har landställe på ön Småskär, har inte varit där på ngt år då jag jobbar mycket på sommaren så skulle även vilja vinna detta så även jag kan vara brun i sommar
  Luleå skärgård , Småskär är mitt smultronställe och där finns även smultron som är godaste bäret
  Luleå ( favoritstad )

 2. I våran familj älskar vi Borås, staden m vatten och fina parkområden! Borås djurpark, eleganterna och girafferna! Borås camping m mera vatten och lekytor! Och allra mest gillar vi Borås badplatser ??❤️

 3. Åh jag älskar norrländska skärgården, vi har landställe på ön Småskär, har inte varit där på ngt år då jag jobbar mycket på sommaren så skulle även vilja vinna detta så även jag kan vara brun i sommar
  Luleå skärgård , Småskär är mitt smultronställe och där finns även smultron som är godaste bäret
  Luleå ( favoritstad )

 4. Karlsborg! ? Älskar närheten till vattnet och naturen vid fästningen. De gamla vackra sjukhusen ute vid vanäs udde. Rekommenderar alla att besöka Karlsborg i sommar! ?

 5. ÅÅh jag och mina tjejer älskade verkligen Ystad. Ales stenar i solnedgången var magiskt. Dit vill jag åka flera gåner.

 6. I våran familj älskar vi Borås, staden m vatten och fina parkområden! Borås djurpark, eleganterna och girafferna! Borås camping m mera vatten och lekytor! Och allra mest gillar vi Borås badplatser 🤗😍❤️

 7. Hej My,
  Jag följer din blogg dagligen sedan år tillbaka, men är inte duktig på att lämna någon kommentar och är sälllan med och tävlar på grund av att alla tävlingar kräver att man har Facebook. Nu var jag bara tvungen att skriva något om detta.
  Först vill jag tacka för att du delar med dig så mycket och vi får följa dig, alltid lika roligt att får vara med❤️!
  Jag har av olika anledningar inte Facebook så det är så trist när man aldrig kan vara med o tävla. Jag har däremot en egen blogg där jag kan lägga ut info om denna produkt om detta krävs?
  Hoppas att jag ändå kan delta i tävligen.
  Mitt smultronställe på sommaren är i Kristianopel, där är så vacker och mysigt. Jag försöker åka dit en gång varje sommar för att ta en fika på mysiga ”café sött & salt”. Väl värt att prova om du inte varit där. Hoppas att få vara med och tävla och få chansen att prova denna produkt så man får känna sig lite sommar brun o fin ?
  Kramar Sara

 8. Önskar så vinna mitt smultronställe är , Runtuna på landet utanför Nyköping där min fina mamma bor
  Å jag er uppvuxen ..

 9. Karlsborg! 🙌 Älskar närheten till vattnet och naturen vid fästningen. De gamla vackra sjukhusen ute vid vanäs udde. Rekommenderar alla att besöka Karlsborg i sommar! 🌸

 10. ÅÅh jag och mina tjejer älskade verkligen Ystad. Ales stenar i solnedgången var magiskt. Dit vill jag åka flera gåner.

 11. Hej My,

  Jag följer din blogg dagligen sedan år tillbaka, men är inte duktig på att lämna någon kommentar och är sälllan med och tävlar på grund av att alla tävlingar kräver att man har Facebook. Nu var jag bara tvungen att skriva något om detta.

  Först vill jag tacka för att du delar med dig så mycket och vi får följa dig, alltid lika roligt att får vara med❤️!

  Jag har av olika anledningar inte Facebook så det är så trist när man aldrig kan vara med o tävla. Jag har däremot en egen blogg där jag kan lägga ut info om denna produkt om detta krävs?
  Hoppas att jag ändå kan delta i tävligen.

  Mitt smultronställe på sommaren är i Kristianopel, där är så vacker och mysigt. Jag försöker åka dit en gång varje sommar för att ta en fika på mysiga ”café sött & salt”. Väl värt att prova om du inte varit där. Hoppas att få vara med och tävla och få chansen att prova denna produkt så man får känna sig lite sommar brun o fin 😊

  Kramar Sara

 12. Önskar så vinna mitt smultronställe är , Runtuna på landet utanför Nyköping där min fina mamma bor
  Å jag er uppvuxen ..

 13. Min favoritstad är nära mig, Kalmar! Den är så härlig för att den innehåller det mesta, kultur, Musikkvällar på Larmtorget, fantastiskt god mat, (Kött och Bar är mitt favoritställe) Att sitta och flanera på gräset framför slottet med en kaffe i solen är magiskt!
  Kalmar, alla dagar i veckan ?

 14. Hej.
  Min sommarstad eller kanske ort heter Valdemarsvik o ligger vid vattnet på Östkusten. Ligger mellan Norrköping o Västervik.
  En fin sommarort som jag verkligen trivs att bo i o man kan tillbringa semestern här oxå med närhet till vatten o skog.
  Delat på fb.
  Kram Cissi

 15. Min favoritsommarstad är Helsingborg. Där finns stad & strand & närheten till Helsingör som också är fantastiskt mysigt…
  Delade ditt inlägg på Facebook ?
  Önskar dig en fin sommar i din nygamla hemstad som också är en härlig sommarstad.

 16. Sturkö ❤ Ligger ca 3 mil utanför Karlskrona i Blekinge, nog den vackraste platsen jag varit på. Världens minste och mysigaste bageri finns, Andréns. Rökeri med mumsig fisk. Camping där det händer massor. Stränder och klippor. En underbar ö.

 17. Min favoritstad är nära mig, Kalmar! Den är så härlig för att den innehåller det mesta, kultur, Musikkvällar på Larmtorget, fantastiskt god mat, (Kött och Bar är mitt favoritställe) Att sitta och flanera på gräset framför slottet med en kaffe i solen är magiskt!
  Kalmar, alla dagar i veckan 🙂

 18. Min favoritstad är såklart årets sommarstad kalmar☀️. Där jag dessutom bor?.
  Mitt smultronställe är kolboda där vår son just köpt hus och vi har en gäststuga där. Nära till både bad och skog där.

 19. Hej.
  Min sommarstad eller kanske ort heter Valdemarsvik o ligger vid vattnet på Östkusten. Ligger mellan Norrköping o Västervik.
  En fin sommarort som jag verkligen trivs att bo i o man kan tillbringa semestern här oxå med närhet till vatten o skog.
  Delat på fb.
  Kram Cissi

 20. Min favoritsommarstad är Helsingborg. Där finns stad & strand & närheten till Helsingör som också är fantastiskt mysigt…
  Delade ditt inlägg på Facebook 🙂
  Önskar dig en fin sommar i din nygamla hemstad som också är en härlig sommarstad.

 21. Sturkö ❤ Ligger ca 3 mil utanför Karlskrona i Blekinge, nog den vackraste platsen jag varit på. Världens minste och mysigaste bageri finns, Andréns. Rökeri med mumsig fisk. Camping där det händer massor. Stränder och klippor. En underbar ö.

 22. Min favoritstad är såklart årets sommarstad kalmar☀️. Där jag dessutom bor😊.
  Mitt smultronställe är kolboda där vår son just köpt hus och vi har en gäststuga där. Nära till både bad och skog där.

 23. Måste säga att mitt smultronställe är min hemstad Halmstad, tycker här är så mysigt och gemytligt.
  Gillar & Delat <3

 24. Måste säga att mitt smultronställe är min hemstad Halmstad, tycker här är så mysigt och gemytligt.

  Gillar & Delat <3

 25. Hittade mitt smultronställe i helgen faktiskt.
  Seskarö utanför Haparanda där finns en massa små öar i skärgården som var underbar att besöka! Ingen el men en massa lugn och ro, helt fantastiskt!
  Tyvärr så fattar jag inte hur man delar ett blogginlägg men hoppas på tur ändå!

 26. Hittade mitt smultronställe i helgen faktiskt.
  Seskarö utanför Haparanda där finns en massa små öar i skärgården som var underbar att besöka! Ingen el men en massa lugn och ro, helt fantastiskt!
  Tyvärr så fattar jag inte hur man delar ett blogginlägg men hoppas på tur ändå!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...