Stolt mamma -Borgholm

IMG_1328

My boy 💙✨

jag är långtifrån perfekt, jag jag har gjort mina misstag…. Allting har inte alltid blivit som planerat…. (långtifrån faktiskt 😂)

Men när jag tittar på min lilla mini-me, så vet jag att någonting har jag lyckats riktigt, RIKTIGT  bra med ❤️🙏🏻

-Älskar dig till månen och tillbaka!

/stolt Mamma 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (11)
 • brittis

  Tycker inte din son att det är lite”skämmigt” att du kallar honom för Lilleman?

  • My

   Nej… det är ett smeknamn fyllt av kärlek. Han kommer alltid att vara min Lilleman (även som vuxen) kompisarnas “Ludde” och familjens Ludvig

  • Småland

   Löjlig kommentar brittis. Hade Ludvig tyckt det så hade väl My för jisse namn inte använt det här?
   Du har förmodligen inte barn själv? Mina barn har massa olika smeknamn, precis som My skriver, så är smeknamnen fyllda av kärlek.
   Min son kallas lillebror. Han är 14.

 • C.S

  Jag har också massa smeknamn på mina barn och det är av kärlek. Min ungsta 8 år och den äldsta 23 år 😁♥️

 • Carolin

  Du har lyckats riktigt bra med honom och var stolt över det! Det finns väl inget som gör en så stolt och glad som när man ser hur fina människor ens barn blir. Du har lyckats med det mesta i ditt liv My, sträck på dig och håll huvudet högt. Låt inget trycka ner dig. Du är inte ensam om att kursat, det är bara att lägga det bakom dig. Det som inte dödar det härdar. Varma lyckönskningar från Skåne <3

 • www.lillgammal.se

  Förstår att du är stolt ❤️

 • Charlotte

  Min dotter är 15 år o jag kallar henne för min lilla ” nonna” men fått veta att det betyder mormor/farmor på italienska haha så det blir ju lite konstigt:) men det får hänga med. Fråga mig inte varför jag kallar henne det:/ bara blivit så sen hon var liten..

 • Charlotte

  Förresten My så har jag oxå raskatt. En perser och han heter ” Lilleman” haha han är mig så kär så…

 • sofia

  Vi kallar vår son för lillebror

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *