Candy crush, roadtrip, nerknarkade människor söder om Söderköping

/ REKLAM /

30proc-rosa-gg

Hej från bilen!🌸

Jag och Annelie har just haft kaffepaus söder om Söderköping,…  där träffade vi två nerknarkade människor som var så sorgliga att se på så det gjorde ont i hjärtat när de bad om pengar💔 Livet kan vara så orättvist…. nu känner jag inte till bakgrunden på dessa två vilsna själar. Men det var så sorgset… 

jag hade redan växlat in alla mynt så hade jag inga kontanter på mig men lyckades skrapa ihop lite pant och gav dem lite frukt istället☺️

Nu sitter Annelie bakom ratten och jag passar på att blogga i passagerarsätet…

Annelie berättade att färgen Candy crush från Garden Glory ska upphöra och jag hör mig själv ropa Neeeeej! 😳  Ni vet de där bubbelgumsrosa vattenslangarna, jag vill ju ha dem själv men trädgården lär väl dröja…

Men nu när färgen ska upphöra så kör hon en kampanj…..

så jag vill tipsa alla er trädgårdsägare om att det är 30% rabatt på rosa snyggingarna. Du hittar Garden Glory HÄR

485583_527968437264443_1929095864_n Bild067 Black-reindeer-pink-hose-black-nozzle Candy-crush_golddigger_closeup Candycrush_gracefulrock Garden_Glory_kampanjbild garden-mint-pink GG_0010

Trafiken rullar på bra, det märks att det är semestertider. Solen lyser över Östergötland☀️. Stina & Sture sover i sina burar i bilen. Och Annelie som är katt/djurrädd genomgår just nu terapi 🙈😂 ( Fniss!)  jag kan inte låta bli att berätta det hehe!

Vi har 2 tim 20 min kvar innan vi är framme på Hotel Skansen i Färjestaden där min barndomsvän Fredde ordnat ett rum tills vi imorgon bitti får nyckel till lägenheten🙏🏻❤️

Stor kram sålänge, tack för att DU finns!🌸

Kram/ My Martens

15 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...