IMG_9682

Hej från lidingö! Nu börjar ett nytt kapitel.

Är just nu hos min väninna Annelie, (inreda.com ) vid hennes shoproom på lidingö💖 Såååå tacksam att hon följer med mig ner.

Nu ska vi bila mot Öland och Hotel Skansen. Jag har sovit flera timmar på dagen och boostat med Alvedon. Träffade nyss en hjälpsam man på Cirkel K i Lidingö. Om du läser detta hör av dig, så jag kan tacka för hjälpen 🙏🏻

Rödgråten, trött, och sliten lämnar jag nu ett kapitel bakom mig. Kramades och grät i famnen på Julia (grannen) innan jag åkte. Hon gjorde mys fika innan vi sa hej då 

IMG_9676

. Bilen är FULLPACKAD. Katterna sover tryggt i varsin bur.

IMG_9677 IMG_9683

Sist men inte minst har vi packat in den vackra målningen “Breaking free” av  konstnärinnan Madeleine Santiago. Den ska påminna mig om min nystart.💖

Nu min vän åker vi. Tack för att du finns ❤️🙏🏻

Kram /My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (12)
 • Anette

  Känner mig ledsen för din skull! Hoppas att du kommer att må bra på Öland! Kram

 • Tina

  Kram och det kommer att bli bra.

 • GC

  Bästa mamma My, jag tänker på dig. Var inte ledsen mer. Fina Annelie, en sån klippa. Kör försiktigt. Kram.

 • Sarah

  Fina My nu börjar ditt nya kapitel 💞Va glad att du har fina vänner runt omkring dig ) Annelie verkar vara en fin o trogen vän ! Älskar din blogg ! Tycker du verkar ärlig o rak ! Spännande o följa dig på Öland ! Kram

 • Charlotte

  Nu börjar ett annat kapitel för dig, spännande ju mitt i det sorgsna.

  Trevlig resa o kör försiktigt! Kram 💜

 • Karin

  Får ont av att du ska må dåligt känner inte dig men man är ju medmänniska och du har en sådan snäll blogg. Hoppas att du ska trivas denna gången och att du får det liv du önskar det är du värd. Kram💕💗💖

 • Sara

  Lycka till nu fina My. Det kommer att bli bra. Sköt om dig och din lille vapendragare. 😄 kram Sara

 • Majsan

  Tänker på dig <3 <3 <3

 • C.S

  Du fixar detta. Och din blogg är fan bättre än alla de andra kvinnorna som bloggar haha 😁

  Välkommen till Ön , solen och vindarna paradis 🌟🌞🌟

 • Sofie

  Förstår att det känns som helvete. MEN, du flyttar dit tack vare (och inte på grund av) din son. Ditt val var det enda rätta och jag är helt övertygad om att du kommer att få livet att rulla i din riktning snart igen. Du är både smart och stark My!

 • Diana - "La madre"

  Det kommer att gå superbra finis, lycka till nu, ta väl hand om dig, finns bara en som du och det är du. Livet är kort, lev det väl och med mycket ödmjukhet och kärlek. Snart är killen stor och du kan göra lite mer som du själv vill finis. Jättestor kram nu och lycka till. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *