Fiat Tipo! Mycket bil för lite pengar….

I samarbete med FIAT

IMG_9299

Hej fina!

Kommer du ihåg att jag i Samrbete med FIAT fick testköra deras FIAT TIPO? ☺️ Jag blev som jag skrivit tidigare imponerad över både komfort och storlek invändigt! Jag är HELT såld på bagageutrymmet😍

IMG_9300

Nu precis innan min flytt, inser jag att jag knappt kommer kunna få med mig någonting i min lilla Mini🙈

Jag, Annelie två kabinväskor, en låda med lego (Viktigt för Lilleman får INTE gå sönder) PLUS två burar ska jag föröka få in….. (och allt annat jag glömt)

 Detta är i stort sett omöjligt, så jag få nog hyra ett släp och planera om…

Detta påminde mig ännu mer om FIAT TIPO. Grejen är att det skulle bli både mer praktiskt och ekonomiskt för mig att byta☺️

IMG_9301 IMG_9302

Just nu har dom ett otroligt bra priserbjudande just nu från 155.900 kr eller privatleasing från 2.395 kr/månad. Det här med privatleasing är ju bara SÅ bra! Jag själv har det så idag. Jag känner att man  har KOLL på sina utgifter, man betalar månadsavgift inkl försäkring, skatt osv….. inga dyra ”översakningar”. Så byter man efter att kontraktet löpt ut. Om man inte vill köpa loss den. Det passar mig som ensamstående mamma perfekt😍🌟

Alltså hade jag testat Fiat Tipo innan så hade jag haft den idag! Med dess klassledande utrymme, bra komfort och 440 liters bagageutrymme 😍 GRYMT!

Perfekt familjebil för vardagen som köra barnen till skolan, träningen, man får plats med golf/hockey utrustningen. Katt burarna och resväskorna. Inget extrasläp behövs här inte….. ☺️  Så mitt tips från en mamma till en annan förälder, spana in Fiat Tipo. MYCKET bil för lite pengar ☺️

Kram🌸

/ My Martens

23 Komentarer

 1. Hej
  Du kör ju en mini cooper? Vad tycker du om den? Tittar om att ev privat leasa en själv. Vad kostar den i månaden för dig?
  Lycka till med flytt

 2. Hej
  Du kör ju en mini cooper? Vad tycker du om den? Tittar om att ev privat leasa en själv. Vad kostar den i månaden för dig?
  Lycka till med flytt

 3. Den bilen måste jag titta på, vilken fin och bra bil, till ett bra pris, tack för tipset ?Och lycka till med allt, jag tror att det kommer att bli bra med allt, när du väl kommer på plats , med din söta lilla pojke som är ditt ALLT❤️❤️ Jag tycker du verkar vara en enkel och bra tjej, som det kommer att gå bra för❤️ Kramar till dug ?

 4. Den bilen måste jag titta på, vilken fin och bra bil, till ett bra pris, tack för tipset 😘Och lycka till med allt, jag tror att det kommer att bli bra med allt, när du väl kommer på plats , med din söta lilla pojke som är ditt ALLT❤️❤️ Jag tycker du verkar vara en enkel och bra tjej, som det kommer att gå bra för❤️ Kramar till dug 😘

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...