Kvällsträning & kvällspackning!

IMG_9317

Godkväll!

Jag packat för fullt! Blundar jag så ser jag flyttkartonger, dammråttor och tidningspapper 🙈

Nu har jag kört kvälls workout👊🏻💪🏻

Första styrketräningspasset på LÄNGE! Såååå skön känsla! Ett ganska lugnt pass på gymmet. Helkropp. Jag kommer att ha sjuk träningsvärk! Men så efterlängtad! ☺️

Förbereder nästa bloppos…. sjukt mycket grejer! 🙈 När ni är intresserade och mailar så MÅSTE ni bevaka mailen och se mitt svar för att ”slutföra” köpet. Glöm inte det! ☺️

-Hur mår jag idag? Alltså, helt upp och ner! Men jag krigar på 👊🏻

Träningen gjorde gott. Kommer nog somna bra med hjälp av träningen, och mina sömntabletter. Vi hörs sen!

Stor kram & tack för att du läser, följer och stöttar mig 🙏🏻💖

-Du är grymt uppskattad!❤️🙏🏻

IMG_9318 IMG_9319

Outfit:

Träningstights : STRONGER Jacka: RÖHNISH Skor: NIKE

10 Komentarer

 1. Hej My!
  Läst lite på din blogg om flytten tillbaka till Öland.
  För många år sedan valde min väninna att separera. De levde då i den staden (småland) som mannen var ifrån och deras dotter föddes i. Min väninna är fr en större stad och hon och exmannen träffades i min väninnans hemstad då de studerade. De flyttade till småland efter studier och i samband med graviditeten. Min väninna flyttade ”hem” igen men precis som med din son så började dottern skolan…och min väninna valde precis som du att flytta tillbaka. Enkom pga dottern och hennes bästa.
  Det har gått jättebra!! Min väninna var lika orolig som du är nu.
  Lycka till!

 2. Hej My!
  Läst lite på din blogg om flytten tillbaka till Öland.
  För många år sedan valde min väninna att separera. De levde då i den staden (småland) som mannen var ifrån och deras dotter föddes i. Min väninna är fr en större stad och hon och exmannen träffades i min väninnans hemstad då de studerade. De flyttade till småland efter studier och i samband med graviditeten. Min väninna flyttade ”hem” igen men precis som med din son så började dottern skolan…och min väninna valde precis som du att flytta tillbaka. Enkom pga dottern och hennes bästa.
  Det har gått jättebra!! Min väninna var lika orolig som du är nu.
  Lycka till!

 3. Oj va kläder du har. jag har ett par jeans och tre andra långbyxor samt några ”piratbyxor”. Det räcker för mig hela året.
  Lycka till med flytten nu, det kommer att gå jättebra sen när du landat.
  Stor kram

 4. Oj va kläder du har. jag har ett par jeans och tre andra långbyxor samt några ”piratbyxor”. Det räcker för mig hela året.
  Lycka till med flytten nu, det kommer att gå jättebra sen när du landat.
  Stor kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...