Potteryjo! Såååå snyggt!

{ R E K L A M }

IMG_8681

Hej igen!

Många frågar om mitt porslin…. det är verkligen ur-snyggt! 😍 Lika fint till vardags som till fest. Jag kompletterar med lite nya grejer då och då. Istället för att köpa allt på samma gång ☺️

Koppen kostar 149:- assietten 150:- det och hela sortimentet hittat du HÄR 

kram /My Martens 🌸

11 Komentarer

  1. Jag vill be om ursäkt. Jag skrev en gång att du såg face ut med ditt löshår osv vid nån fråga du lade ut….Efter att ha följt dig vidare har jag omvärderat min syn. Du är SÅ äkta man kan vara. Med eller utan löshår. Och när det kommer till mammarollen finns det fan ingen som kan slå dig på fingrarna. Du är en outstanding mamma ❤️ Och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att detta beslut kommer kännas bra när ni väl kommit till ro. Som du kämpat/kämpar med allt. Stor kram

  2. Jag vill be om ursäkt. Jag skrev en gång att du såg face ut med ditt löshår osv vid nån fråga du lade ut….Efter att ha följt dig vidare har jag omvärderat min syn. Du är SÅ äkta man kan vara. Med eller utan löshår. Och när det kommer till mammarollen finns det fan ingen som kan slå dig på fingrarna. Du är en outstanding mamma ❤️ Och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att detta beslut kommer kännas bra när ni väl kommit till ro. Som du kämpat/kämpar med allt. Stor kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...