Nyklippt Lilleman. Koj-bygge med Bobby & Jimi!

{ R E K L A M }

& Kärlek ❤️

IMG_7174

Grabbhäng! 

Vilken dag! Sovmorgon för mig och Lilleman☺️ Frukost i trädgården igen…

Precis just nu på kvällen så kom det ännu ett inlägg om mig ifrån SKVALLERHÄXAN utan skrupler! 😰💔 Faaan, ge dig på mig… men inte barnen!

(Se förra inlägg) 

Guuuud vad det där med sömn har blivit viktigt för mig. Någonting jag uppskattar på ett helt annat sätt idag. Än för bara ett år sedan. Just precis nu för ett år sedan så kämpade jag som mest innan konkursen. All har vi vårat bagage, alla kämpar vi med något.

Jag var då ett vandrande vrak. Både fysiskt och psykiskt. Tappade bort mig själv och tappade kontrollen.

Jag sov i stort sett INGENTING, kollapsade av sömnbrist. Reste mig upp från sjukhuset och sa att jag inte hade tid med detta… (BIG NONO) men gasade på igen. Dumt!

 DET är en erfarenhet som jag tagit med mig och aldrig kommer att göra… Därför prioriterar jag sömnen och tar tidiga kvällt och en sovmorgon då och då. Som idag, SÅ lyxigt!!  ✨🙏🏻

Nog om det.

Idag vaknade vi utvilade och jag känner att min sömn ☺️är på bättringsvägen med sömnen generellt.

Det ingår i hela konceptet att ”laga” mig själv och sakta men säkert ta mig tillbaka på banan…lika Skalman stället jag mat och sovklocka 😉🐢

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Idag åkte vi in till stan.

Lilleman skulle klippa sig hos Bobby. ÄNTLIGEN! Lilleman vill verkligen inte ha långt hår igen 😂

(Men mamma vill att han ska ha det 😝)

Jag lämnade honom där…. då jag skulle uträtta några ärenden och dom kunde få kvalitetstid.

Bobby var lite låg och ledsen…. han skriver om det på sin blogg HÄR jag föreslog en annan dag. Men  han ville klippa Lilleman ändå. Känner igen mig i den känslan där man ”gömmer” sig bakom jobb och socialt umgänge. Rätt eller fel…. det är nog västligt individuellt.

När  jag kom tillbaka senare så var Bobby lite gladare igen ☺️ Det värmer i hjärtat att se ❤️

Det är ganska befriande att hänga med barn som på ett naturligt sätt får en att skingra tankarna….

Före bilder på en förväntansfull kille:

IMG_7193 IMG_7197

IMG_7332Så förväntansfull ✨

IMG_7209

Efterbilder på en MER än nöjd kille:

( TACK Bobby och Jimi för fina bilder 🙏🏻❤️) IMG_7342

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sååååå fin kille!🌟👌🏻

Visst ser han mycket större ut nu när han är korthårig? 

Bobby tunnade ut hans tjocka, lockiga hår.

(Tänk om jag ändå hade haft hus DET problemet 😂👆🏻) 

IMG_7349

IMG_7358 IMG_7366 IMG_7367

Lilleman följde med killarna till orken. han älskar verkligen Bobby & Jimi! Han tycker om att hänga och busa med dom…

 IMG_7249 IMG_7252 IMG_7254 IMG_7260 IMG_7268 IMG_7272

Dom byggde koja, klättrade i träd och åt glass🍦

Det är bra övning för Bobby & Jimi inför deras egna roll som föräldrar så småningom 😉 Lilleman älskar att få hänga med killarna själv☺️

Det är ingen hemlighet att dom kommer skaffa barn. Med tiden, så kommer dom bli dom bästa papporna! ❤️🙏🏻

Tänk att dom gör det i ”rätt ordning”. Bröllop först, karriär och sedan barn. DET är inte så vanligt längre…

En liten reminder från mig till dig,  Bobby kör en sommar kampanj just nu! 

IMG_7399

MISSA INTE✋🏻

Bobbys pågående sommarkampanj med 30% på Super Hair, för dig som precis som jag behöver boosta ditt hår för att få det tjockare, sätta fart på tillväxten och ge ditt hår dom bästa förutsättningarna.

-Jag är verkligen SÅ nöjd!😍

Så skönt att jag äntligen börjar få ordning på mitt egna hår. jag har haft extensions och olika former av löshår i ÖVER tio år!

Mitt personliga tips är att du äter kapslarna några månader (köp upp några burkar bu när dom är på kampanj) och dubbla dosen första veckorna, för maximal effekt 🌟👌🏻

Den dolda hemligheten är att denna kapsel innehåller fyra och en halv gånger mer biotin än dom flesta andra på marknaden. Biotin är den viktigaste vitaminen som fungerar som bränsle för håret eller att jämföra med proteinet för musklerna 💪🏻

Om du vill jämföra med andra produkter hårnärings produkter, leta efter innehållet biotin och jämför 🌟👌🏻

Några  före/efter bilder

 IMG_7793

IMG_5384

Jag har ALDRIG tidigre trivs i mitt EGNA hår. Skört, tunt, sönderblekta och risigt! 🙈

Men med det sagt så kommer jag säkert att sätta i extensions igen…. då omväxling förnöjer. Men just nu trivs jag bättre än någonsin med mitt EGNA Frida hår!🌟🙏🏻

Tveka inte på om dom fungerar, det GÖR dom! Använd koden BSH30 för att få 30 %😃

Du hittar dom HÄR.

Nu min vän så ska jag skjutsa Lilleman till flyget. Han ska ner till öland och sin pappa ☺️ 

Vi hörs senare…. KRAM💖

/My Martens 

23 Komentarer

 1. Angående ”skvallerhäxan”. Jag vet inte riktigt vad det är ni två har otalt med varandra och jag tänker inte gå in och läsa på hennes blogg, för det är just precis det jag tror hon vill att man gör, för att locka läsare. Men vad jag inte förstår är, som någon annan sa, varför hon lägger upp en bild på något hon själv tycker är så fel. Där brister allt vett tycker jag. Tig ihjäl nättrollen, enda sättet tror jag (även om det inte är så lätt i bland)! Kram till dig My!

  • Ja, nu är hon ”död” för mig. Ska inte ge mig in i så mycket som en enda diskussion till. Att använda detta till sin fördel på bekostnad av min son är så gränslöst magstarkt att jag inte finner ord för det?? Hade det varit i ”väl mening” så hade hon bara kunnat maila mig (offentlig mail adress) då hade hon kanske tom, fått ett genuint TACK inlägg… men istället gjorde hon detta TROTS att bilden var borttagen bara en stund efter publicering….

 2. Angående ”skvallerhäxan”. Jag vet inte riktigt vad det är ni två har otalt med varandra och jag tänker inte gå in och läsa på hennes blogg, för det är just precis det jag tror hon vill att man gör, för att locka läsare. Men vad jag inte förstår är, som någon annan sa, varför hon lägger upp en bild på något hon själv tycker är så fel. Där brister allt vett tycker jag. Tig ihjäl nättrollen, enda sättet tror jag (även om det inte är så lätt i bland)! Kram till dig My!

  • Ja, nu är hon ”död” för mig. Ska inte ge mig in i så mycket som en enda diskussion till. Att använda detta till sin fördel på bekostnad av min son är så gränslöst magstarkt att jag inte finner ord för det😳😡 Hade det varit i ”väl mening” så hade hon bara kunnat maila mig (offentlig mail adress) då hade hon kanske tom, fått ett genuint TACK inlägg… men istället gjorde hon detta TROTS att bilden var borttagen bara en stund efter publicering….

 3. Han är så fin din son, och passar bra i det korta håret. Men….. varför inte ta ännu lite mer på ”luggen” för nu ser det ju ut som det liksom måste friseras för att liksom ligga som det ska?
  Hur går det med flytten?

 4. Han är så fin din son, och passar bra i det korta håret. Men….. varför inte ta ännu lite mer på ”luggen” för nu ser det ju ut som det liksom måste friseras för att liksom ligga som det ska?
  Hur går det med flytten?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...