IMG_7858

Hej!

Jag publicerade ett inlägg igår eftermiddag, med bilder från våran dag med grannarna på sjön. 17min senare går jag in och tittar, och ser en bild där man kan ana Ludvigs kön.

Jag tar OMEDELBART bort bilden, som jag RÅKAT publicera. Jag tog ungefär 30 bilder och råkade välja en bild för långt på sidan om den jag skulle välja. Jag gjorde om och rätt, ögonblickligen när jag insåg detta! Min första tanke var Hoppas verkligen inte någon hann se detta!😨

Nu har Skvallerhäxan utan skrupler fått klorna i denna bild och är så skruvat funtad att hon lägger ut denna bild på sin blogg även fast hon med största sannolikhet har sett att jag redan har tagit bort den. Att hon sedan skriver att jag inte har några skrupler gör saken bara ännu värre, så du skvallerhäxan; varför har du avklädda bilder på din dator på min son? Ja jag gjorde fel och råkade lägga ut fel bild och skäms för det, men att häxan väljer att lägga ut inlägget ett dygn efter att jag har tagit bort bilden (förmodligen för att få maximalt med läsare på det) gör häxan till en sjuk sjuk människa, att hon dessutom får det att framstå som att jag hade gjort det med flit är bara vidrigt och gränslöst,  för kära läsare ingen tror väl att jag gjorde detta med flit? 

Så vidriga häxan skriv vad du vill om mig men när du ger dig på mitt barn så har du gått för långt!