Bobbys Super Hair på Hälsokraft! 30 % just nu på webben!

{ Detta inlägg innehåller flyttångest och reklam för Bobbys Super Hair både på webb och hos HÄLSOKRAFT. Rabattkod med 30 % längre ner! PASSA PÅ!}

IMG_7114

Hej fina!

Ibland glömmer jag bort att säga hur glad och tacksam jag verkligen är över att du finns 💖 du förgyller min vardag med att du följer min blogg och kommenterat då och då. TACK ☺️🌸

Sol och regn om vartannat! Mitt hem har förvandlats till ett totalt flyttkaos! Jag surar och grinar om vartannat! (Inte framför Ludvig!) Men nu ska jag släppa mina omonterade flyttkartonger och sätta mig med en kopp kaffe och skriva till dig… Dubbla känslor i maggropen. En molande ångest och oro inför ovisshet! Jag är ett kontrollfreak, jag vill ha kontroll på precis allt! Jag har precis sökt in på en utbildning och hoppas att jag kommer in. Tant har fått för sig att börja studera. Mer om det när jag vet hur det blir. Träningen…. ja du, jag har inte tränat sedan läkarbesöket. Vågen visar -1.4 kg. Sakta men säkert går det åt rätt håll. Jag promenerar bara just nu. Lyssnar på läkaren och min kropp. Men snart ska jag börja smyga in två styrkepass i veckan. I ett lugnt tempo. 👊🏻💪🏻

Jag har idag börja lägga ut grejer på sigtuna anslagstavla på Facebook. Nån tv, en cykel, en crosstrainer, lite barnrums möbler m.m. Kika in där om du vill. Nu ikväll kommer jag lägga upp en ”lyx bloppis” med några märkesvaror att börja med. Alltså jag fattar ibte hur vi ska få plats i våran nya lägenhet på öland (😝😬🙄😣🙈) nu ska jag passa på att rensa ut och gå igenom ALLT!!! Vissa saker ska säljas, andra skänkas. Fortsättning följer…

Jag är så himla nöjd med att jag kan trivas med mitt egna hår utan extensions!✨🙏🏻 innan har jag kännt mig som skallepär! Och inte als trivts utan mitt långa konstgjorda svall! ☺️(Det kan också vara snyggt)

 Jag har ett tips till DIG som vill börja med Bobbys Super Hair!

Dubbla dosen första veckorna, gör som jag och ät fyra tabletter/dagen! Det ger maximal effekt! Resten av sommaren två tabletter/dagen. Då kommer håret växa som ogräs 😉 Ge inte upp utan ät i några månader! Du lär tacka både mig och Bobby sen… jag LOVAR!⭐️

Denna lilla kapsel har marknadens BÄSTA innehåll för hår och naglar!💅🏻💁

Titta utväxten på min nagel!(🙈😝)  Det är fyra veckor sedan jag fyllde på. Jag har inte längre tippar utan gelé förstärkning på min egna nagel….. den känslan är nice! 🙌🏻

jag skriver ALDRIG om någonting jag verkligen inte står för! Här skrivet jag under med stora bokstäver 😄

IMG_7091

Lillleman och jag har ledigt idag. Jag lät honom vara hemma med mig. Vi bestämde oss för att åkta till Väsby center för att köpa flyttkartonger (flytt ångest deluxe!!! Men jag måste börja)😒😣

Vi passerade Hälsokraft vid entrén och gick in och pratade lite med kvinnan vid disken. Ludvig fick syn på Bobbys hårkapsel och drog igång en diskussion… saken är att den är så bra, att Hälsokraft valt att ta in den och stolt ha den i sortimentet… DET säger en hel del!

Dom står bara för naturliga produkter och det som verkligen fungerar! 💚

Det finns förövrigt även på LIFE butikerna ☺️

IMG_7105IMG_7102 IMG_7106

Lilleman hade sparat mormors julklapps pengar och vi gick därför vidare till leksaksaffären. Ludvig valde att klippa av sitt långa här för ett par månader sedan… och om du tittar nu så kan man nästan tro att jag matar honom med Bobbys Super hair😂😂😂

Men det gör jag såklart inte! Han ska för övrigt få klippa sig i veckan. Kort igen…☺️

Hans hår växer så sjukt bra,  jag är mer än avis!!!

Gör dig själv och ditt hår en tjänat inför sommaren. Boosta upp med Super Hair, antingen så klickar du hem dom HÄR, eller så går du till en Hälsokraft nära dig och frågar efter dom ☺️ Vi hörs sen! Just nu så får du på webben 30% ett riktigt GENERÖST sommar erbjudande som gäller just nu,

använd koden BSH30 👈🏻

Var inte dumsnål nu, köp flera burkar ✨😘 Rekommendationen är att äta i flera månader för bästa resultat! Låt mig veta vad du tycker sen… 

Stor kram /My Martens

91 Komentarer

 1. Halloj menar du från hälsokraft eller life? provade båda funkar ej…
  Kan förstå du har mycket framför dig nu, men inget som du inte kan fixa du är ju superwomen, och du till och med letar utbildningar mitt upp i allt, själv hade jag dragit täcket över mig för länge sen hahaha ♥♥♥

 2. Halloj menar du från hälsokraft eller life? provade båda funkar ej…
  Kan förstå du har mycket framför dig nu, men inget som du inte kan fixa du är ju superwomen, och du till och med letar utbildningar mitt upp i allt, själv hade jag dragit täcket över mig för länge sen hahaha ♥♥♥♥♥♥

  • Hej fina Monica! Erbjudandet gäller på webbshoppen. Alltså inte i dom fysiska butikerna LIFE & Hälsokraft. Klicka in på länken där jag skriver HÄR, så uppger du koden ☺️ Du kommer älska dom! Haha! Att dra täcket över huvudet funkar inte på mig… ? Har testat flera gånger! Stor kram ?

 3. Du e superfin i ditt egna hår!! ?
  Kanske har missat att du skrivit om det men har du fått veta nåt mer av läkaren? Gav hen träningsrekommendationer? Lycka till med packandet!!

 4. Japp, tabletterna är grymt bra. Som du själv skriver man får inte ge upp, jag märkte skillnad på mitt tunna hår efter 2 månader, mer hår, starkare kvalitet, jag är 45år. Kan verkligen rekommendera Bobbys kapslar. Din flytt, ja rensa och släng …det bästa för sinnet. Kram på dig

 5. Lycka till med allt kring flytten, kommer gå bra ska du se.
  Mitt hår behöver all hjälp det kan få så ska prova Bobbys Super Hair. Du har inspirerat mig till att prova. Hoppas de kan göra underverk på mitt hår också:)

 6. hihi jo det fatta jag,men undrar på vilken webbsida? har kollat på hälsokraft som sagt, å lagt till kod,med både små och stora bokstaver, och inte blir det 30 procent på det inte, har gjort allt förutom att lägga in kort uppgifter på masterkortet, totalsumman borde visas efter rabattkod , och innan man betalar… vet att dom är bra har haft dom snart ett år nu. Älsk på dom pillerna ?

 7. Hej tror säkert att Bobbys kapslar fungerar, men får problem m magen redan efter två kapslar, så fyra låter omöjligt för mig. Lycka till m flytten o utrensningen hemma. Snart är det dags för Öland. Spännande m utbildningsplanen, hoppas du kommer in?

 8. Halloj menar du från hälsokraft eller life? provade båda funkar ej…
  Kan förstå du har mycket framför dig nu, men inget som du inte kan fixa du är ju superwomen, och du till och med letar utbildningar mitt upp i allt, själv hade jag dragit täcket över mig för länge sen hahaha ♥♥♥

 9. Halloj menar du från hälsokraft eller life? provade båda funkar ej…
  Kan förstå du har mycket framför dig nu, men inget som du inte kan fixa du är ju superwomen, och du till och med letar utbildningar mitt upp i allt, själv hade jag dragit täcket över mig för länge sen hahaha ♥♥♥♥♥♥

  • Hej fina Monica! Erbjudandet gäller på webbshoppen. Alltså inte i dom fysiska butikerna LIFE & Hälsokraft. Klicka in på länken där jag skriver HÄR, så uppger du koden ☺️ Du kommer älska dom! Haha! Att dra täcket över huvudet funkar inte på mig… 🙈 Har testat flera gånger! Stor kram 💖

 10. hehehe nu ramla polletten ner med ett brak , det är ju på BB jag ska handla hahaha jag lusläste texten en gång till och då hittade jag länken HÄR, men den var inte lätt och får ? ? ♥

 11. Du e superfin i ditt egna hår!! 👌
  Kanske har missat att du skrivit om det men har du fått veta nåt mer av läkaren? Gav hen träningsrekommendationer? Lycka till med packandet!!

 12. Japp, tabletterna är grymt bra. Som du själv skriver man får inte ge upp, jag märkte skillnad på mitt tunna hår efter 2 månader, mer hår, starkare kvalitet, jag är 45år. Kan verkligen rekommendera Bobbys kapslar. Din flytt, ja rensa och släng …det bästa för sinnet. Kram på dig

 13. Lycka till med allt kring flytten, kommer gå bra ska du se.

  Mitt hår behöver all hjälp det kan få så ska prova Bobbys Super Hair. Du har inspirerat mig till att prova. Hoppas de kan göra underverk på mitt hår också:)

  • Tack snälla Anna! ☺️🙏🏻 Jaaaaa, du kommer älska dom☺️ Lycka till! 🌸 Berätta vad du tycker efter ca 8-10 veckor… kram

 14. Du är verkligen fin i ditt eget hår ?? Att flytta är så j…a jobbigt, men det kommer att bli bra för dig o Ludvig ☀️

 15. hihi jo det fatta jag,men undrar på vilken webbsida? har kollat på hälsokraft som sagt, å lagt till kod,med både små och stora bokstaver, och inte blir det 30 procent på det inte, har gjort allt förutom att lägga in kort uppgifter på masterkortet, totalsumman borde visas efter rabattkod , och innan man betalar… vet att dom är bra har haft dom snart ett år nu. Älsk på dom pillerna 🙂

 16. Hej tror säkert att Bobbys kapslar fungerar, men får problem m magen redan efter två kapslar, så fyra låter omöjligt för mig. Lycka till m flytten o utrensningen hemma. Snart är det dags för Öland. Spännande m utbildningsplanen, hoppas du kommer in😊

 17. Superfint hår! Jag ska prova???! Håller tummarna för att du kommer in på utbildningen och får lite lugn och ro inombords när ni flyttat??! Jag köper din Busnel calla cape direkt om den är till salu, men det vet du redan ☺️…

 18. hehehe nu ramla polletten ner med ett brak , det är ju på BB jag ska handla hahaha jag lusläste texten en gång till och då hittade jag länken HÄR, men den var inte lätt och får 😉 😉 ♥

   • Hur mycket bättre tycker hon de är?
    Vet du om de där Boost funkar som komplement har för mig du gjort reklam för dem någongång. Tack för snabbt svar. Ser fram emot din bloppis?

    • Om du menar bärboost från Better You så kam jag skriva under på att dom är toppen ☺️✨?? Jag äter själv bärboosten varje dag tillsammans med Super Hair☺️ Men super Hair är speciellt framtagen för just hår, hud och naglar… så för den effekten så behöver du komplettera med Super Hair ☺️ Ta gärna dubbel dos första veckorna för maximal effekt ?☺️ -lycka till! Berätta gärna vad du tycker när du ätit som ca 8 veckor.. kram

 19. Du är verkligen fin i ditt eget hår 👍🏼 Att flytta är så j…a jobbigt, men det kommer att bli bra för dig o Ludvig ☀️

 20. Superfint hår! Jag ska prova😁👍🏼! Håller tummarna för att du kommer in på utbildningen och får lite lugn och ro inombords när ni flyttat💪🏽! Jag köper din Busnel calla cape direkt om den är till salu, men det vet du redan ☺️…

   • Hur mycket bättre tycker hon de är?
    Vet du om de där Boost funkar som komplement har för mig du gjort reklam för dem någongång. Tack för snabbt svar. Ser fram emot din bloppis😄

    • Om du menar bärboost från Better You så kam jag skriva under på att dom är toppen ☺️✨👌🏻 Jag äter själv bärboosten varje dag tillsammans med Super Hair☺️ Men super Hair är speciellt framtagen för just hår, hud och naglar… så för den effekten så behöver du komplettera med Super Hair ☺️ Ta gärna dubbel dos första veckorna för maximal effekt 🌟☺️ -lycka till! Berätta gärna vad du tycker när du ätit som ca 8 veckor.. kram

 21. Jag gillar din blogg och jag gillar dig. Men jag tycker inte du ska göra reklam för dyra verkningslösa medel.
  Det finns inga vetenskapliga bevis för att det finns nåt enda medel som gör att håret växer fortare. Vissa saker kan få håret att se blankare och trevligare ut men inget påverkar hårväxten. Det ligger i generna
  Gör reklam för sånt som är bra istället
  Äter vi en normal sund kost behöver vi inga kosttillskott överhuvudtaget.
  Det är bara den som lider brist på nåt som behöver tillföra kroppen extra.
  Synd att du själv går på dessa myter för dyra preparat som man inte behöver
  Jag rekommenderar dig och dina läsare att leta upp en serie som heter MEDICIN MED MOSLEY.
  Där kan alla få lära sig ett och annat och många myter slås hål på.
  (Den här kommentaren kommer säkert inte att komma med och OM den gör det så är jag medveten om att både du och dina läsare kommer försvara både det ena och det andra med både näbbar och klor. Men när man är mkt äldre och lång tid levt med sjukdom/sjukdomar som påverkat kroppen med brister av alls slag inklusive håravfall, då har man läst på mycket, tagit del av vad läkare OCH vetenskap säger och blir bara arg och ledsen över denna reklam för saker som ingen som helst verkan har på t ex hårets förmåga att växa )

  • Men det ÄR ju vetenskapligt bevisat??? ☺️ Jag jag själv testat och fått utvärdera produkterna… den där återkommande diskussion om att man kan äta sig till det man behöver orkar jag inte dra igen. Du har RÄTT, man kan äta sig till mycket. MEN, det är ytterst få som klarare av det, med det livspussel vi lever i. Med alla dom råvaror vi i Sverige inte längre får fram pga av dåliga skördar och försämrat klimat. (Detta har jag extrem insyn i som jobbat med både import/export Holland/Sverige i nästan tio år) ☺️ Men alla tycker vi olika och det är helt Okay. Jag öskar Super Hair, och dom GÖR skillnad ☺️ Ha en fin dag!

  • Lill… Det kan inte vara fel att tala om en produkt som funka på en själv, och själv har testat, samtidigt med andra som tycka samma, alt kan inte funka på alla, men kan vara bra att prova, då det har funkat på många andra, och glöm inte att mycket natur medel som har funkat genom tiderna, inte blir godkänt av myndigheter, då dom vill att man ska köpa det som har gått genom en produktion och fått blandat in en massor annat verkningslöst , samt det som dom inte tyckte var bra, och då funka det plötsligen?, fast det är samma, men med annat inblandat, och nytt namn, då kan dom tjäna mer. Jag rekommendera aldrig något som jag har läst om, men är neutral och låta andra bestämma sig för att prova,, MEN; har jag testat något och det funka för mig, och sedan låtit andra prova och dom säger samma, eller jag ser samma resultat, ja då bryr jag mig inte om vad där står om det, då rekommendera jag det till dom som fråga och behöva det, jag lita främst på mig själv och mina egna erfarenheter,

   • Hon skriver att håret växer fortare av det. Sen svarar hon att det ÄR vetenskapligt bevisat. Då ska hon ta fram de rapporterna tycker jag då det hittills är så att vetenskapen säger bluff om såna produkter
    Visst, det är upp till var och en att köpa vad de vill och var och en blir salig på sin tro. Men, oavsett så skulle det vara en världssensation om just den här produkten skulle få håret att VÄXA fortare. Å det har man inte läst nåt om. Jag läser gärna My’s blogg och det är bara de här inläggen och ”naturprodukter” och hälsokost som jag retar mig på. Det finns inget som får håret att växa fortare och det finns ingen vits att stoppa i sig vare sig det ena eller det andra om man INTE lider brist på nåt.
    Alla människor skulle ta och titta på DR Mosleys program. En del skulle gråta över att se vad pengar de lagt ut på onödigt krafs som för det mesta ingen skillnad gör. Om nu My är en sån träningsfreak hon utger sig att vara då är det bättre hon lägger energi på att förespråka KOST och vad man kan äta för att må bra istället för att reklams för piller. Vi får allt vi behöver genom mat, även sånt som är bra för håret. Så jäddrars bråttom har väl varken hon eller andra än man kan lägga sin energi på MAT. Då blir hon inte bara friskare utan även ett bättre föredöme för de unga,

 22. Jag gillar din blogg och jag gillar dig. Men jag tycker inte du ska göra reklam för dyra verkningslösa medel.
  Det finns inga vetenskapliga bevis för att det finns nåt enda medel som gör att håret växer fortare. Vissa saker kan få håret att se blankare och trevligare ut men inget påverkar hårväxten. Det ligger i generna
  Gör reklam för sånt som är bra istället
  Äter vi en normal sund kost behöver vi inga kosttillskott överhuvudtaget.
  Det är bara den som lider brist på nåt som behöver tillföra kroppen extra.
  Synd att du själv går på dessa myter för dyra preparat som man inte behöver
  Jag rekommenderar dig och dina läsare att leta upp en serie som heter MEDICIN MED MOSLEY.
  Där kan alla få lära sig ett och annat och många myter slås hål på.
  (Den här kommentaren kommer säkert inte att komma med och OM den gör det så är jag medveten om att både du och dina läsare kommer försvara både det ena och det andra med både näbbar och klor. Men när man är mkt äldre och lång tid levt med sjukdom/sjukdomar som påverkat kroppen med brister av alls slag inklusive håravfall, då har man läst på mycket, tagit del av vad läkare OCH vetenskap säger och blir bara arg och ledsen över denna reklam för saker som ingen som helst verkan har på t ex hårets förmåga att växa )

  • Men det ÄR ju vetenskapligt bevisat??? ☺️ Jag jag själv testat och fått utvärdera produkterna… den där återkommande diskussion om att man kan äta sig till det man behöver orkar jag inte dra igen. Du har RÄTT, man kan äta sig till mycket. MEN, det är ytterst få som klarare av det, med det livspussel vi lever i. Med alla dom råvaror vi i Sverige inte längre får fram pga av dåliga skördar och försämrat klimat. (Detta har jag extrem insyn i som jobbat med både import/export Holland/Sverige i nästan tio år) ☺️ Men alla tycker vi olika och det är helt Okay. Jag öskar Super Hair, och dom GÖR skillnad ☺️ Ha en fin dag!

  • Lill… Det kan inte vara fel att tala om en produkt som funka på en själv, och själv har testat, samtidigt med andra som tycka samma, alt kan inte funka på alla, men kan vara bra att prova, då det har funkat på många andra, och glöm inte att mycket natur medel som har funkat genom tiderna, inte blir godkänt av myndigheter, då dom vill att man ska köpa det som har gått genom en produktion och fått blandat in en massor annat verkningslöst , samt det som dom inte tyckte var bra, och då funka det plötsligen?, fast det är samma, men med annat inblandat, och nytt namn, då kan dom tjäna mer. Jag rekommendera aldrig något som jag har läst om, men är neutral och låta andra bestämma sig för att prova,, MEN; har jag testat något och det funka för mig, och sedan låtit andra prova och dom säger samma, eller jag ser samma resultat, ja då bryr jag mig inte om vad där står om det, då rekommendera jag det till dom som fråga och behöva det, jag lita främst på mig själv och mina egna erfarenheter,

   • Hon skriver att håret växer fortare av det. Sen svarar hon att det ÄR vetenskapligt bevisat. Då ska hon ta fram de rapporterna tycker jag då det hittills är så att vetenskapen säger bluff om såna produkter
    Visst, det är upp till var och en att köpa vad de vill och var och en blir salig på sin tro. Men, oavsett så skulle det vara en världssensation om just den här produkten skulle få håret att VÄXA fortare. Å det har man inte läst nåt om. Jag läser gärna My’s blogg och det är bara de här inläggen och ”naturprodukter” och hälsokost som jag retar mig på. Det finns inget som får håret att växa fortare och det finns ingen vits att stoppa i sig vare sig det ena eller det andra om man INTE lider brist på nåt.
    Alla människor skulle ta och titta på DR Mosleys program. En del skulle gråta över att se vad pengar de lagt ut på onödigt krafs som för det mesta ingen skillnad gör. Om nu My är en sån träningsfreak hon utger sig att vara då är det bättre hon lägger energi på att förespråka KOST och vad man kan äta för att må bra istället för att reklams för piller. Vi får allt vi behöver genom mat, även sånt som är bra för håret. Så jäddrars bråttom har väl varken hon eller andra än man kan lägga sin energi på MAT. Då blir hon inte bara friskare utan även ett bättre föredöme för de unga,

 23. Det är en evig diskussion om Naturläkemedel o vad som gäller när det handlar om vetenskap o beprövad erfarenhet.Naturpreparat genomgår vanligtvis inte vetenskapliga tester o kan inte utvärderas på samma sätt. Så det är upp till var och en att tro och prova sig fram. Kostnaden kanske är den stora diskussionen, för Naturläkemedel subventioneras inte o det finns en anledning till det. Blir alltså en ganska stor kostnad om man ska äta 4 tabl om dagen i början. Men som sagt upp till var och en om man väljer Bobbys hårkapslar eller köper liknande på vanligt Apotek. Lycka till m
  flytten My för dig o Lilleman.

 24. Det är en evig diskussion om Naturläkemedel o vad som gäller när det handlar om vetenskap o beprövad erfarenhet.Naturpreparat genomgår vanligtvis inte vetenskapliga tester o kan inte utvärderas på samma sätt. Så det är upp till var och en att tro och prova sig fram. Kostnaden kanske är den stora diskussionen, för Naturläkemedel subventioneras inte o det finns en anledning till det. Blir alltså en ganska stor kostnad om man ska äta 4 tabl om dagen i början. Men som sagt upp till var och en om man väljer Bobbys hårkapslar eller köper liknande på vanligt Apotek. Lycka till m
  flytten My för dig o Lilleman.

 25. Bobbys Super Hair om det nu är godkänt medel och det funkar så bra som du säger, då är min fråga varför det inte säljs på apoteket? För alla egenvårdsprodukter* som Apoteket säljer genomgår en kvalitetskontroll i 6 olika steg innan de tas in i sortimentet.
  Eftersom den produkten inte finns på apoteket så undrar vad den innehåller som inte är bra?

  • LIFE & Hälsokraft säljer Bobbys Super Hair ☺️ Dom har någon form av exklusivitet tror jag…. svårt med apoteken idag, dom är ju inte en ”grupp” längre ☺️

 26. Bobbys Super Hair om det nu är godkänt medel och det funkar så bra som du säger, då är min fråga varför det inte säljs på apoteket? För alla egenvårdsprodukter* som Apoteket säljer genomgår en kvalitetskontroll i 6 olika steg innan de tas in i sortimentet.
  Eftersom den produkten inte finns på apoteket så undrar vad den innehåller som inte är bra?

  • LIFE & Hälsokraft säljer Bobbys Super Hair ☺️ Dom har någon form av exklusivitet tror jag…. svårt med apoteken idag, dom är ju inte en ”grupp” längre ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...