WORD! Tacksamhet…..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TACKSAM 💖

Godmorgon fina du! När jag vaknade idag gick jag in och läste  igenom alla kommentarer igen. Dom som ni lämnade i inlägget kring min viktuppgång. Jag blev så  rörd, Igen. Tårögd faktiskt….. jag vill gå in och svara alla, en efter en… personligen. Men jag kände att jag inte riktigt har ork till det.

Så därför vill jag nu berätta för dig. Många av er skrev att det var första gången ni kommenterade. Du ska veta en sak, att DIN kommentar, din omtanke betyder JÄTTE mycket för mig 🙏🏻

Just i detta inlägget så var det även mycket tips och råd gällande sköldkörteln. Många av er vågade dela med sig av sina erfarenheter kring detta. GRYMT uppskattat!

Men även alla fina ord och tankar kring både mig, min viktuppgång och min hälsa! Jag önskar att vi alla hade kunnat träffas, umgåtts och pratat. Lärt känna varandra utanför bloggen. För det är ju såhär, ni får följa stora delar av mitt liv. I både med och motgång. Jag har haft ett riktigt skitår! På ALLA plan! Trots det har ni funnits vid min sida.. Den tacksamhet jag känner för det kan jag inte rättvist beskriva med ord.❤

Nu står jag ännu en gång inför ett står beslut. Beslut är egentligen redan taget och jag kommer snart att kunna dela med mig av det...

Även om jag fortfarande krälat runt på botten, för det gör jag stundvis. Ångesten, tröttheten och min sorg är någonting jag dagligen jobbar med. MEN, jag ser ljuset i tunneln, jag vet vad som är bäst för mig, för Ludvig och för min hälsa. Hur ont detta beslut än gjorde att ta, så känns det ändå helt rätt i magen, i hjärtat och i själen. Stora förändringar ännu en gång. Men nu kommer det att bli bra, på riktigt.

Nu kommer jag att börja om. Jag kommer fortsätta jobba med mig själv, fortsätta bearbeta alla dom känslor som jag stängt inom mig under många, många år. Jag har börjat landa, jag har landat på fötterna. Jag kommer komma tillbaka starkare än någonsin 👊🏻

Allt näthat, och vuxen mobbning jag har och fortfarande utsätts för blir bara min bensin. Det ger mig energi, till att ignorera trollen och fortsätta med precis det jag gör. Bygga upp mig själv och sätta upp tydliga riltlinjer för att nå mina mål. För att få lugn och ro och få må riktigt bra igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nättroll, avundsjuka och bittra människor kommer alltid att finnas. Under ett års tid har det cirkulerat extremt mycket rykten och falska påståenden. Men Spekulationer, skitsnack och påhopp likt dessa är något jag vant mig vid och jag ser de snarare som ett bevis på att jag gör något rätt när människor inte hittar annat att skriva om än just påhitt👊🏻.  

Åter igen, STORT TACK för att du är du🙏🏻❤

/Kram My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (50)
 • maria e

  Tacksamhet är något av det finaste man kan känna! Tack själv för att du visar vad våra kommentarer betyder… å förresten; jättefina bilder! Tar du dem själv eller någon annan som är med och tar… kram maria e

 • Eva

  Vad skönt att du kommit till ett beslut vad det än är. Ovissheten på hur du ska göra är värre än beslutet. Vi härute vet att du tänker på det bästa för Ludvig. Det är vi övertygade om !!!
  Ps. Nu är det dags att plocka fram korgen med pussmunnen på. Jag älskar verkligen den.
  Kram

 • Magdalena

  Hej My!
  Har aldrig kommenterat här inne innan. Men jag är en daglig läsare av din blogg.
  Du är en kämpe i mina ögon. Du ger inte upp, du kavlar upp armarna och tar nya tag. Du försöker att lösa alla dina problem och du lyckas göra de också. Även om de ibland inte går rakt fram och lätt så gör du de.
  Jag har funderat ett tag på hur det är med din bästa vän, då menar jag Tezz?
  De känns som de var så längesedan du skrev om henne. Hoppas hon mår bra!
  Djur är ju de bästa lyssnarna, de bästa till att trösta och framförallt de bästa på att få ett inre lugn.
  Har själv haft en trogen labbe ?
  Till alla de som skriver att du ska sluta skriva för du inte kan stava, till alla dem som skriver du är tjock, ful och fet och allt vad dom skriver.
  Vänd på de… jag tror enbart där finns en stor stor avundsjuka faktiskt.
  Dom vill försöka trycka ner dig men DU… DOM lyckas inte och de gillar jag!!
  Stor kram till dig från en skånetös som läser din blogg dagligen.

 • maria e

  Tacksamhet är något av det finaste man kan känna! Tack själv för att du visar vad våra kommentarer betyder… å förresten; jättefina bilder! Tar du dem själv eller någon annan som är med och tar… kram maria e

 • Mia

  Fina My?
  Läser ofta din blogg å det du delar med dej! Du ska veta att du är en otroligt stark tjej! Du är grym!
  Va rädd om dej å hoppas allt löser sej till det bästa för dej å lilleman??
  Många Varma kramar till dig!

 • Eva

  Vad skönt att du kommit till ett beslut vad det än är. Ovissheten på hur du ska göra är värre än beslutet. Vi härute vet att du tänker på det bästa för Ludvig. Det är vi övertygade om !!!
  Ps. Nu är det dags att plocka fram korgen med pussmunnen på. Jag älskar verkligen den.
  Kram

 • Magdalena

  Hej My!
  Har aldrig kommenterat här inne innan. Men jag är en daglig läsare av din blogg.
  Du är en kämpe i mina ögon. Du ger inte upp, du kavlar upp armarna och tar nya tag. Du försöker att lösa alla dina problem och du lyckas göra de också. Även om de ibland inte går rakt fram och lätt så gör du de.
  Jag har funderat ett tag på hur det är med din bästa vän, då menar jag Tezz?
  De känns som de var så längesedan du skrev om henne. Hoppas hon mår bra!
  Djur är ju de bästa lyssnarna, de bästa till att trösta och framförallt de bästa på att få ett inre lugn.
  Har själv haft en trogen labbe 🙂

  Till alla de som skriver att du ska sluta skriva för du inte kan stava, till alla dem som skriver du är tjock, ful och fet och allt vad dom skriver.
  Vänd på de… jag tror enbart där finns en stor stor avundsjuka faktiskt.
  Dom vill försöka trycka ner dig men DU… DOM lyckas inte och de gillar jag!!
  Stor kram till dig från en skånetös som läser din blogg dagligen.

 • Sara

  Kram på dig fina My. Hoppas du får en underbar helg med din lille vapendragare. ?

 • Johanna

  Du är så äkta. Jag vet inte hur jag ska beskriva det men det är som att du är 100 % äkta, ingen fasad, allt kommer direkt från hjärtat osv. Det är extremt sällsynt med såna människor. Och speciellt på internet där alla vill visa upp något dom inte är. Det är faktiskt helt makalöst hur äkta du är. Det går att läsa väldigt enkelt mellan raderna att du är väldigt äkta. Det märks tydligt. Och det märks också väldigt tydligt när någon inte är det när någon bara visar upp fin yta och en fasad. Jag läser nästan inga andra bloggar än din längre. Här inne får man sanning och äkthet. Vilket är det man vill ha.

 • Helena

  Härligt att höra att du ändå känner att du är på rätt väg.Så som du blivit behandlad och det du varit med om under det senaste året skulle knäcka de flesta. Skickar en stor varm kram och ett lycka till med ditt nya liv.

 • T

  Skönt att höra att du inte låter dig slås ner även om jag förstår att du stundtals gör de. Har själv haft/har ett fruktansvärt år med vuxen mobbing på så nära håll så att de är i min vardag. Har en underbar son som får mig att vilja fortsätta men önskar bara att få vara lycklig i lugn och ro. Är en människa som alltid ger av mig själv till andra och då känns de ännu värre när man blir felaktigt utsatt och dömd.
  Försöker ändå fortsätta mitt liv och har med de börjat träna för att må bra både fysiskt och psykiskt.
  Lycka till My och styrke kramar i massor ❤️

 • Mia

  Fina My💕
  Läser ofta din blogg å det du delar med dej! Du ska veta att du är en otroligt stark tjej! Du är grym!
  Va rädd om dej å hoppas allt löser sej till det bästa för dej å lilleman💕💕
  Många Varma kramar till dig!

 • Sara

  Kram på dig fina My. Hoppas du får en underbar helg med din lille vapendragare. 😃

 • Johanna

  Du är så äkta. Jag vet inte hur jag ska beskriva det men det är som att du är 100 % äkta, ingen fasad, allt kommer direkt från hjärtat osv. Det är extremt sällsynt med såna människor. Och speciellt på internet där alla vill visa upp något dom inte är. Det är faktiskt helt makalöst hur äkta du är. Det går att läsa väldigt enkelt mellan raderna att du är väldigt äkta. Det märks tydligt. Och det märks också väldigt tydligt när någon inte är det när någon bara visar upp fin yta och en fasad. Jag läser nästan inga andra bloggar än din längre. Här inne får man sanning och äkthet. Vilket är det man vill ha.

 • Helena

  Härligt att höra att du ändå känner att du är på rätt väg.Så som du blivit behandlad och det du varit med om under det senaste året skulle knäcka de flesta. Skickar en stor varm kram och ett lycka till med ditt nya liv.

 • Jenny

  Du är en enormt fin och ärligt härlig inspiratör till mycket!!
  Både vad gäller träna g, familjemys o h rent allmänt. En pt är i te lika med hälsofreak!
  Klart man kan lägga på sig några kg. Men vad gör det?! Nä du tänker rätt för. Inter stressa upp sig av detta!
  Helt plötsligt DN dag pekar vågen neråt igen. Om den i te gör det då spelar det i gen till ändån! Du lever hälsosamt och är fin precis som du är oavsett kg!
  Puss o kram fina du

 • T

  Skönt att höra att du inte låter dig slås ner även om jag förstår att du stundtals gör de. Har själv haft/har ett fruktansvärt år med vuxen mobbing på så nära håll så att de är i min vardag. Har en underbar son som får mig att vilja fortsätta men önskar bara att få vara lycklig i lugn och ro. Är en människa som alltid ger av mig själv till andra och då känns de ännu värre när man blir felaktigt utsatt och dömd.
  Försöker ändå fortsätta mitt liv och har med de börjat träna för att må bra både fysiskt och psykiskt.
  Lycka till My och styrke kramar i massor ❤️

 • Maria

  Så jävla snygg du är i rakt hår?

 • Jenny

  Du är en enormt fin och ärligt härlig inspiratör till mycket!!
  Både vad gäller träna g, familjemys o h rent allmänt. En pt är i te lika med hälsofreak!
  Klart man kan lägga på sig några kg. Men vad gör det?! Nä du tänker rätt för. Inter stressa upp sig av detta!
  Helt plötsligt DN dag pekar vågen neråt igen. Om den i te gör det då spelar det i gen till ändån! Du lever hälsosamt och är fin precis som du är oavsett kg!
  Puss o kram fina du

 • Camilla

  Kära My
  Du är helt fantastisk fin och i mina ögon normal. Hur många ser ut som ”idealet” . Jag har svårt för näthatet. Tror inte någon går fram till en helt främmande människa och säger att man är ful och tjock. Men på sociala medier är ALLT tillåtet att säga enlig ”trollen” . Du är fantastisk och helt underbar!
  Många styrke kramar till dig

 • Maria

  Ja du, tyvärr finns det inte någon biologisk möjlighet för nutidsmänniskan att kvävas av sin egen elakhet. Tänk vad tyst och skönt det vore i vår värld om så vore fallet! ? Men nej, de där nedrans trollen får precis lika mycket luft som alla oss andra… Men nog vore det rätt skönt om man kunde reducera syret för en del! Du ska överhuvudtaget inte noja över vikten! Det finns ingen normal människa som tycker att du är överviktig. Dock tänkte jag på det du skrev om kilona som bara kommit trots träning. Jag var på en jätteintressant föreläsning där föreläsaren pratade om det kortisol vi sätter igång och utsöndrar i kroppen om vi är utsatta för stark stress eller liknande. Enligt honom kan man få motsatt effekt av att träna hårt om man har mycket kortisol i kroppen och man kan gå upp i vikt istället. Minns inte riktigt detaljerna, men han menade att ibland kan det vara bättre med lugnare träning, typ yoga och liknande om man går igenom mycket psykisk stress eftersom det inte frigörs lika mycket kortisol då. Kortisolet kan tydligen bidra till viktuppgång således. Men som sagt, bry dig inte om trollen. För så länge de inte kommer med syrekran på ryggen så är vi tvungna att hantera dem på bästa sätt, och det är: total nonchalans! Sköt om dig! Kram! ?

 • Nelly

  Idag har vi handlat blommor av din pappa på öland. Han var lila glad och trevlig som dej , och fina blommor till bra priser. Vi saknar dina fina blommor. Hoppas du kommer tillbax. /En stammis ?

 • Maria

  Så jävla snygg du är i rakt hår😍

 • Camilla

  Kära My
  Du är helt fantastisk fin och i mina ögon normal. Hur många ser ut som ”idealet” . Jag har svårt för näthatet. Tror inte någon går fram till en helt främmande människa och säger att man är ful och tjock. Men på sociala medier är ALLT tillåtet att säga enlig ”trollen” . Du är fantastisk och helt underbar!
  Många styrke kramar till dig

 • Lars Karlsson.

  Det är bara att hålla med alla fina kommentarer som du får.
  Du förtjänar dom.
  Så mycket känsla och värme.
  Har sagt det tidigare. . Du fixar detta och gör det beslutet som är rätt.
  Trevlig helg.
  Kram K

 • Anna

  Du kan vara grymt stolt över dig själv. ? Härligt att se en kvinna med former!

 • Maria

  Ja du, tyvärr finns det inte någon biologisk möjlighet för nutidsmänniskan att kvävas av sin egen elakhet. Tänk vad tyst och skönt det vore i vår värld om så vore fallet! 🙂 Men nej, de där nedrans trollen får precis lika mycket luft som alla oss andra… Men nog vore det rätt skönt om man kunde reducera syret för en del! Du ska överhuvudtaget inte noja över vikten! Det finns ingen normal människa som tycker att du är överviktig. Dock tänkte jag på det du skrev om kilona som bara kommit trots träning. Jag var på en jätteintressant föreläsning där föreläsaren pratade om det kortisol vi sätter igång och utsöndrar i kroppen om vi är utsatta för stark stress eller liknande. Enligt honom kan man få motsatt effekt av att träna hårt om man har mycket kortisol i kroppen och man kan gå upp i vikt istället. Minns inte riktigt detaljerna, men han menade att ibland kan det vara bättre med lugnare träning, typ yoga och liknande om man går igenom mycket psykisk stress eftersom det inte frigörs lika mycket kortisol då. Kortisolet kan tydligen bidra till viktuppgång således. Men som sagt, bry dig inte om trollen. För så länge de inte kommer med syrekran på ryggen så är vi tvungna att hantera dem på bästa sätt, och det är: total nonchalans! Sköt om dig! Kram! 🙂

 • Nelly

  Idag har vi handlat blommor av din pappa på öland. Han var lila glad och trevlig som dej , och fina blommor till bra priser. Vi saknar dina fina blommor. Hoppas du kommer tillbax. /En stammis 😀

 • Cilla

  Ååå fina My! Härligt för dig o Ludvig att ni äntligen börjat hitta rätt. Vilken fantastisk mamma du är!

 • Lars Karlsson.

  Det är bara att hålla med alla fina kommentarer som du får.
  Du förtjänar dom.
  Så mycket känsla och värme.
  Har sagt det tidigare. . Du fixar detta och gör det beslutet som är rätt.
  Trevlig helg.
  Kram K

 • Helena

  Hej My
  Har aldrig tidigare kommenterat, men läser din blogg varje dag. Jag tycker att du är grym och blir peppad av att läsa det du skriver. Du är fin och duger PRECIS så som du är!! Låt aldrig någon annan få dig att tro någonting annat. Vad dessa människor skriver säger så oerhört mycket mer om dem än vad det gör om dig! ” Don’t let someone dim your light simple because it’s shinning in their eyes ”. Kram och fortsätt vara den du är!

 • Anna

  Du kan vara grymt stolt över dig själv. 🙂 Härligt att se en kvinna med former!

 • Lena

  Åh hoppas att du kan finna ett lugn o få en vändning i allt runt dig. Det är du så himla värd ?

 • Cilla

  Ååå fina My! Härligt för dig o Ludvig att ni äntligen börjat hitta rätt. Vilken fantastisk mamma du är!

 • Helene

  Bittra och elaka människor är det värsta jag vet, fy vad jobbigt de måste ha det.
  Bra att du kan nonchalera kommentarerna.
  Helt rätt taktik.
  Stor kram

 • Helena

  Hej My
  Har aldrig tidigare kommenterat, men läser din blogg varje dag. Jag tycker att du är grym och blir peppad av att läsa det du skriver. Du är fin och duger PRECIS så som du är!! Låt aldrig någon annan få dig att tro någonting annat. Vad dessa människor skriver säger så oerhört mycket mer om dem än vad det gör om dig! ” Don’t let someone dim your light simple because it’s shinning in their eyes ”. Kram och fortsätt vara den du är!

 • Vi har alla en kropp

  Ja som sagt så har vi alla en kropp så länge vi får leva.
  Jag tycker att jag är för smal och skulle gett en hel del för dina fina kurvor som sitter på helt rätt ställe. Du är superfin och dina haters är ju bara för roliga. Jag tror säkert att även du ser humorn i deras kommentarer.
  Min PT är en man och då är det ju helt OK med muskulösa ben och armar men det är väl som med mycket annat – kvinnor ska vara/se ut på ett knepigt sätt.
  Du vet ju mer om mig om detta men att du gått upp har nog med att göra att du har byggt upp muskler. Hade jag bott i Stockholm hade jag ringt dig direkt för en PT-omgång! Bara så att du vet.
  Kram

 • Lena

  Åh hoppas att du kan finna ett lugn o få en vändning i allt runt dig. Det är du så himla värd 🙏

 • Abbas

  Hej,
  Jag jobbar själv som PT, min kost är inte den bästa, jag lägger ner minst 3000-5000 kr/ månad på skräpmat, och har aldrig varit i bättre form än vad jag är nu. Detta är pga av att jag har en sjukt hög ämnesomsättning. All är vi olika, en del går upp i vikt lättför andra är det svårare, vissa svettas mycket andra svettas ingenting.
  Alla människor är olika och unika, man har olika förutsättningar.
  Jag har en lite utmaning till er som ifråga sätter My’s kunskaper som PT, ni vet vart hon jobbar boka in ett par pass med henne, jag kan garantera er att ni blir slutkörda.

 • Karin

  Vad fina foto. Så söt du är

 • Helene

  Bittra och elaka människor är det värsta jag vet, fy vad jobbigt de måste ha det.
  Bra att du kan nonchalera kommentarerna.
  Helt rätt taktik.
  Stor kram

 • Vi har alla en kropp

  Ja som sagt så har vi alla en kropp så länge vi får leva.

  Jag tycker att jag är för smal och skulle gett en hel del för dina fina kurvor som sitter på helt rätt ställe. Du är superfin och dina haters är ju bara för roliga. Jag tror säkert att även du ser humorn i deras kommentarer.

  Min PT är en man och då är det ju helt OK med muskulösa ben och armar men det är väl som med mycket annat – kvinnor ska vara/se ut på ett knepigt sätt.

  Du vet ju mer om mig om detta men att du gått upp har nog med att göra att du har byggt upp muskler. Hade jag bott i Stockholm hade jag ringt dig direkt för en PT-omgång! Bara så att du vet.

  Kram

 • Eva

  Du ÄR stark mestadels, men d e tillåtet att vara down o ledsen. Därför hoppas jag att du snart kan släppa ditt värsta beslut som du tagit ever.
  Du ÄR en förebild för unga tjejer, eftsm du inte e ute efter att vara pinnsmal, UTAN har en fantastisk kropp. Ingen man gillar dessa benrangel, det e bara de själva som tycker de e fina.
  Så fortsätt att träna, glöm bara inte bort vilodagen? Jag tycker du är fantastisk som gått igenom år av vuxenmobbning, elaka påhopp, t.om påstådda rykten? Du e med andra ord en underbar kvinna/tjej som alla borde se upp till. Kramiz o ge Lilleman oxå en kram. Var rädda om er o om varandra❤️❤️

 • Abbas

  Hej,
  Jag jobbar själv som PT, min kost är inte den bästa, jag lägger ner minst 3000-5000 kr/ månad på skräpmat, och har aldrig varit i bättre form än vad jag är nu. Detta är pga av att jag har en sjukt hög ämnesomsättning. All är vi olika, en del går upp i vikt lättför andra är det svårare, vissa svettas mycket andra svettas ingenting.
  Alla människor är olika och unika, man har olika förutsättningar.
  Jag har en lite utmaning till er som ifråga sätter My’s kunskaper som PT, ni vet vart hon jobbar boka in ett par pass med henne, jag kan garantera er att ni blir slutkörda.

 • Karin

  Vad fina foto. Så söt du är

 • Eva

  Du ÄR stark mestadels, men d e tillåtet att vara down o ledsen. Därför hoppas jag att du snart kan släppa ditt värsta beslut som du tagit ever.
  Du ÄR en förebild för unga tjejer, eftsm du inte e ute efter att vara pinnsmal, UTAN har en fantastisk kropp. Ingen man gillar dessa benrangel, det e bara de själva som tycker de e fina.
  Så fortsätt att träna, glöm bara inte bort vilodagen😉 Jag tycker du är fantastisk som gått igenom år av vuxenmobbning, elaka påhopp, t.om påstådda rykten👍 Du e med andra ord en underbar kvinna/tjej som alla borde se upp till. Kramiz o ge Lilleman oxå en kram. Var rädda om er o om varandra❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.