Chokladbolls tårta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chockladbollens dag!

Vem har kommit på denna dagen? Delicato svarade min granne och vi båda skrattade… 😂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jag har varit hos läkaren igen. Utredningen fortsätter. Inte helt lätt just nu…

Resten av dagen har jag spenderat med Julia, grannen. Hon gifter sig snart. Vi ska fira deras bröllop på Gotland om några veckors jag är SÅ glad för deras skull ✨❤!

Ett sådant förhållande vill jag också ha, den dag jag är redo igen. stabilt, lugnt, okomplicerat och med enorm ömsesidig kärlek och respekt!❤

Vi promenerade längsmed strandpromenaden. Uträttade några ärenden och hämtade benen tidigare från förskolan… vi bestämde oss för att ge oss på Jenny’s recept på chokladbollstårts. Guuuuud så mycket sött! Ungarna älskade det och jag har nu förätit mig på chockadboll för evig framtid 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5061 IMG_5063

IMG_5095

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den där sista klappen från Lilleman ville jag INTE ha 😝🙈😂

Lite kort om våran lugna men mysiga dag!

TACK för all fina kommentarer i gårdagens inlägg!  Ni är ju bara helt fantastiska! Mer pepp, och kärlek till varandra💖

På riktigt! Jag är verkligen rörd av alla fina ord…. jag grinade mig egenom kommentarsfältet! ❤❤❤

-TACK!

Kram /My Martens  

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (7)
 • Lars Karlsson.

  Det var härligt att läsa alla fina kommentarer.
  Något som du är värd.
  Kram L

 • Anna-Lena

  Hej My jag har följt din blogg en tid. Är från Kalmar från början. Har handlat många ggr på Mys blommor. När jag läser all skit nättrollen öser över dig. Tror mycket handlar om avundsjuka. Du är en ung snygg t jej och fin mamma. Låt inte detta förstöra dig utan sträck på dig och var stolt. Kram från en på mormor 71

 • Lars Karlsson.

  Det var härligt att läsa alla fina kommentarer.
  Något som du är värd.
  Kram L

 • Anna-Lena

  Hej My jag har följt din blogg en tid. Är från Kalmar från början. Har handlat många ggr på Mys blommor. När jag läser all skit nättrollen öser över dig. Tror mycket handlar om avundsjuka. Du är en ung snygg t jej och fin mamma. Låt inte detta förstöra dig utan sträck på dig och var stolt. Kram från en på mormor 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.