Jag har gått upp 15 kilo på ett år…. -Vad f*n hände?

”Bra MY! du tar tag i överviktsproblemet och försöker träna bort det. Du ser pluffsig ut i ansiktet och händerna svullna. Har du massor av vätska i din kropp??”

”HUR fan är det möjligt?! Du blir bara större och större, TROTS att du jobbar som PT Hahaha!”

 ”Hahahaha! at du som är så tjock kan få PT kunder är ju helt stört!”

”Tjockis du är! Banta för fan!” 

” Du är är ju inte snygg, hur kan man som företag anlita dig till att visa upp kläder med din FETA kropp!” 

5DS_0812

Hej fina du!

Jag är så trött på dessa elaka kommentarer!😩  Detta är en bråkdel av det jag får till mig, just nu har jag ca 487 kommentarer i skräpposten. Dom skiter vi i!😝

Jag kommer att stänga ner mitt kommentarsfält om vi inte kan uppföra oss här inne, BÅDE mot mig och varandra!

Tanken är ju för skjutton att vi ska peppa, stötta och lyfta fram varandra. ✨💖🙌🏻

Vad är det för fel på folk? Hur svårt ska det vara att visa varandra respekt, BÅDE på sociala medier OCH irl?! Vart är världen påväg.

Är det okay att sitta och håna någon för att man bloggar? Skulle samma person/personer våga komma fram till mig och säga samma sak om vi möttes på gymmet?

/Nja… skulle inte tro det! 

Jag jobbar som PT på SATS i Märsta. 

5DS_0842

Jag älskar mitt jobb och trivs verkligen med att jobba med människor 🙏🏻👊🏻💪🏻

Jag älskar att peppa, motivera och inspirera andra. Mina klienter och jag få tighta relationer, jag följer deras resa, ger dom ”verktyg” att jobba med och blir så förbaskat stolt över att se hur dom växer, mentalt, självförtroende och i styrka.

Mina klienter har fått fantastiska resultat! ( Ni vet vilka ni är, jag är så STOLT, ni är GRYMMA!!!!! 💚)

Skulle  MIN ämnesomsättning göra mig till en sämre PT? Nej, den påverkar inte min kompetens!

Men att jag DAGLIGEN får höra detta står mig upp i halsen. Man behöver inte tycka om mig, eller ge mig komplimanger, men ibland kan det vara bättre att bara knipa käft!

 Jag tränar själv mellan 6-9 pass i veckan. (Nej, jag övertränat inte det är en bra balans på träningen mellan, styrka, rörlighet, cardio osv) 

Jag HAR gått upp 15 kilo i vikt på ett år 😳

-Varför? INGEN ANING!🤔

MEN, dessa kommentarer kom minst lika mycket INNAN, jag började gå upp i vikt. 

Jag har en gång gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jag VET hur det känns att påbörja en livstilsförändring. Jag har gjort samma sak, men utan respons från kroppen.

 just nu är min kropp kaos. Totalt ur funktion.

Jag har sveriges mest kompetenta människor omkring, med olika spetskompetens.  Både kända och okända. Med alla en sak gemensamt bred erfarenhet och sjukt hög kompetens inom träning, kost och rehab. Dietister, Personliga tränare, läkare, kostrådgivare.

Jag själv är (änslålänge) grundutbildad inom kosten, jag är själv Personlig tränare. Jag lever som jag lär.

MEN min kropp svarar inte. Min kropp svarar inte på någonting. Jag har testat metod, efter metod (OBS! Ingen knäppis bantning med pulver dieter) Jag har ökat cardioträningen, jag har gått på kostschema, äter regelbundet och BRA mat. Jag tom testade att göra en ”tömning” för att se hur kroppen reagerade.

Men icke! Min kropp strejkar! 😩

Nu kan du försöka sätta dig in i min situation, hur jag DAGLIGEN jobbar med detta, hur jag själv ”knäcker nöten” hos mina klienter för att öka på ämnesomsättningen och öka förbränningen tex…  Klienterna lyckas om och om igen….

Men när det kommer till mig själv. Ingen förändring, bara fortsätter att gå upp i vikt. Sakta men säkert. Detta började skena efter min operation vid nyår.

Jag smånissar faktiskt lite för mig själv när jag skriver detta. För visst är det väl ändå lite komiskt. 😂🙈

Men jag ger inte upp. En av dom saker jag just nu utreder när jag nu lämnar prover titt som tätt och är på en grundlig undersökning är bla min sköldkörtel. Men det provet togs även vid årskiftet och var då fullt notmalt.

 Anyway…. Det är inga större fel på mig, bara kroppen som tillfälligt strejkar. Jag är trött, med lite konstiga stressutslag, dålig sömn och näsblod till och från. Jag är i goda händer hos min doktor och kommer inte skriva så mycket om det just nu. Jag kommer såklart att berätta när vi hittat ”felet” och jag då kommer försöka ta mig tillbaka till min ”normalvikt” igen.

Just för att det någonting som inte stämmer, fortsätta jag att gå upp i denna takten så vet i tusan vart det slutar…  jag har extremt mycket vätska i kroppen och är svullen som en vätskefylld ballong! 

MEN, detta inlägget skulle egentligen INTE  handla så mycket om vikten. För det spelar ta mig tusan ingen roll! Jag skulle kunna gå upp 15 kilo till utan att behöva ta emot denna skit!

Alla duger vi PRECIS som vi är. Vi ska fokusera på att MÅ BRA! Man ska inte stirra sig blind på vågen, det är inget nytt.

Jag är en stark kvinna med former, breda höfter, rumpa och byst! Jag är stolt över mina former! Med eller 15 kilo extra!

Jag tycker att jag trots allt bär upp dom ganska bra, även om jag får knyta ut bikinitrosorna, och inte kan ha alla mina kläder lägre… 

IMG_5006

Sen kan vi ju diskutera detta med att behöva köpa en helt ny garderob….. DEN är lite jobbigare  😉

Nej vet du vad! Bort med allt uttjatat näthat! Bort med massa geggiga tragiska kommentarer.

Så nu har jag fått morra av mig lite…. GUD så mycket skönare det kändes! 

Till alla er som INTE är bittra, elaka mossiga skogstroll. TACL för att ni är ni! Nu ska vi alla här inne hjälpas åt att sprida just kärlek, pepp och inspiration ….

okay? Kan vi göra en deal på det? ☺️💖

Stor kram / My Martens 

163 Komentarer

 1. Tycker du är fin precis som du är, med 15 kg + el inte.? Förstår inte varför människor lägger än massa energi på vikthestsen , när det finns så mycket värre saker !!! Kram ❤️

 2. Hej fina My!! Inte kul när kroppen inte fungerar som den ska. Jag har själv problem med sköldkörteln, pendlar upp å ner i vikt och gjort i många många år. Kännt/känner mig nere . Det tog flera år innan jag hamnade hos en läkare som sa…varför har de inte satt in medicin på dig för sköldk…dina prover ligger på gränsen säger han…..å man ska inte bara hå efter proverna menar han…utom symptomen också. Det kan va ett hel-ete innan man hamnar rätt å får rätt hjälp.
  Hoppas och önskar du kommer till rätta med kroppen snart ? Kram

 3. Hej!
  Jag har exakt samma bekymmer.
  Vägde 56 i höstas. Nu 65.
  Det bara kryper på. Var skall det sluta?????
  Kör nu så ofta jag kan cardio ca 12 km varannan dag. Äter bra vanlig mat.
  Går ner Max 800 gram. Sen efter2 dagar väger jag 65 igen.
  Jag trivs inte alls såhär och har bara att par byxor som passar. Blääääää vad jobbigt!
  Jag är 42 år och tänker att det måste vara åldern.
  Ska bli intressant vad du kommer fram till.

  • Cardio enbart är ju inte att rekommendera om du vill gå ner i vikt, testa promenader och styrketräning…… jag körde enbart cardio och gick aldrig ner men började sedan med styrketräning och det släppte!!

 4. Åh va jag känner igen mej i dej!!!! Åh den där vikten! Släng vågjäveln åt helvete! De har jag gjort!✌?
  Men du, jag tänker på en sak. Du har inte kollat upp din sköldkörtel? Om inte, be dem ta både tsh, t3 o t4 prov! De spelar fan ingen som helst roll vad man stoppar i sig, hur mycket man än tränar! Ämnesomsättningen lever sitt eget liv o får du inte levaxin o ev lio så hjälper det dej aldrig! Går själv o tar prover för detta! Men de är okunniga läkare och jag blir så trött på hela bunten just nu!
  Stor kram K?

  • Det där känner jag igen…okunniga läkare när det gäller sköldkörteln..man orkar inte dra i det själv …inte jag iaf…men nästan ett måste med den sjukdomen ?

   • Nä fruktansvärt jobbigt… Tsh ligger tydligen lite olika i olika län vi bor.. I mitt län, Jönköpings län. Får tsh gå upp till 4,6. Mitt låg på 5 så dom tyckte inte de behövdes någon medicin… i andra lön får man bara ligga på upp till 2,5… japp jag är bitter som fan o har mått piss i snart ett år.. Vikten går upp hela tiden, spelar ingen som helst roll hur mycket eller hur lite jag äter eller tränar?
    Och du My! Du är såååååå jäkla snygg❤️??

  • Har också sköldskörtel problem och många läkare är väldigt okunniga. Om de säger att proverna ser bra ut är det inte alltid det stämmer för de kollar endast referensen och det är för högt om man har problem med sköldskörteln. Tsh ska helst ligga under 1 för att man ska må som bäst.

 5. Hej My!
  Brukar inte lämna kommentarer, men blir ledsen av ditt inlägg, att människor tar sig frihet att kommentera saker som sårar mottagaren. Fullständigt onödigt! De enda man kan verkligen förstå är ju sig själv,om en det ibland. Talesättet att man inte ska döma andra innan man har gått i deras skor passar bra!
  Enda man kan göra är att fokusera på det som är viktigt för en själv och det som gör en själv lycklig! Känns som att du följer din dröm! Heja dig! ? Hoppas du mår bättre snart!
  //C

 6. Att sitta bakom en datorskärm och skriva dessa ord, Fy så lågt.Oavsett hur man ser ut smal,tjock, ljus, mörk ja va du nu är.. Skämms på er..Du är fin My som du är. Och ni som skriver alla dessa elaka saker fy för er,hoppas ni Skämms. Stor kram till dig My❤

 7. Undrar precis som du vad det är för fel på folk. Sorgligt är vad det är. Tänk om dessa störda personer kunde lägga den kraften på att göra något gott för människor i deras närhet istället.
  Allt gott till dig! ?

 8. Håller med dig.
  Att folk bara orkar.
  Bättre att dom tränar eller gör något annat nyttigt.
  Din ( viktökning) kan ju bero på mycket.
  Personligen så tror jag att din kropp påverkas undermedvetet. Den bygger upp en reserv på grund av all skit som du får stå ut med.
  Du har en mycket vacker figur och din trivselvikt bestämmer du själv.
  Så fortsätt med det du trivs med.
  Kram L

 9. Oavsett vad du väger så är din kropp jättesnygg. Finns inte något som bör ändras på.
  Och du har bara den kroppen så du måste vara snäll emot den. Jag tycker att du tvingar den till allt för mycket. Träna andra men ta det lite lugnare med dig själv. Bra att du håller koll på dina värden. Lycka till med allt My. Kram.

 10. Hej My!
  Jag har aldrig kommenterat förut! Tycker att du verkar vara en superhärlig tjej och jag håller med sig till punkt och pricka att vi ska stötta och peppa varandra än att dra ner varandra och säga elaka saker!! Fortsätt att vara den sprudlande härliga tjejen du verkar vara?
  Jo varför jag även ville kommentera är att jag tror att din viktuppgång kan bero på stress! Mycket har hänt för dig de senaste året med butiken och livet eget det att kroppen kan strejka totalt! Jag kommer ihåg att du förut led av panikångest så din kropp har fått utstå en del! Stress har tyvärr bara en negativ påverkan på vår kropp och på ämnesomsättningen! Sover du kanske även dåligt på det så strejkar dem ännu mer! Ta en titt på hur mycket stress du upplever idag, pga ditt förflutna och av ditt vardagliga liv så kanske du får ordning på ämnesomsättningen!
  Stort lycka till?❤️!!

 11. Hej! Trist med alla elaka kommentarer du får.. vill bara rekommendera att gå på Lymfmassage. Gick den utb helgen som var och blev helt såld! Vilka effekter de ger. Gå gärna in på Lymfsalongen.se ligger i Bromma ? de hjälper kroppen att rensa ur bl.a. Slaggprodukter !

 12. Hej fina du!
  Tänkte på en sak. Jag är ingen expert men har läst en hel del om hur kost mm påverkar våra hormoner. Du har ju redan en massa duktiga människor i din omgivning så ni har säkert redan kollat det, men tänkte nämna det ut i fall att…
  Har vi obalans i hormonsystemt så kan det resultera i viktuppgång.
  Hormonsystemt är som en symfoniorkester, om allt är i balans så funkar det toppen. Om ett instrument är ostämt så blir det kaos.
  Sköldkörteln kan vara en orsak, men även andra saker. Man kan kolla detta hos en endokrinolog. Men tror att det är ganska svårt att komma till en sådan. Annars så kan man beställa sådana test hos privata aktörer.
  Du har säkert redan koll som sagt…?
  Mvh
  Ellie.

 13. Jag tycker du är snygg som du är, men jag förstår att du vill ta reda på varför du går upp i vikt trots rätt typ av mat o träning. Nåt måste ju vara fel. Hoppas du får klarhet snart.
  Kram

 14. Tycker du är jättesnygg trots 15 kg plus! <3 Men förstår att du funderar och är orolig på vad det beror på! Hmmm hoppas att du får något svar på din prover som kan förklara vad det handlar om! Om inte annat så tänker jag direkt på stress… Stress kan göra så mycket konstiga saker med kroppen som man ofta inte direkt kopplar ihop med just stress, ångest (som också är stress) osv. Har du testat göra mer yogaövningar, mindfullness osv för att komma ner i varv? Sover man dåligt och är allmänt "sönderstressad" så påverkar det ju kroppen massor… Vissa blir smala som pinnar och andra (precis som jag själv) lägger på sig vikt istället ? Håller tummarna får att du får ordning på vad det beror på! Bara själva viktuppgången trots träning och bra kost är ju en stress i sig! *kram*

 15. Strunta i folk, du är fin som du är!
  Men har du testat dina sköldkörtelvärden på vc? Jag äter själv levaxin för det och det du beskriver låter väldigt likt , även panikångest kan man få med dåliga värden. Ett enkelt blodprov på vc! Ett tips

 16. Dom som har synpunkter är människor som mår dåligt själva och har dålig / låg självkänsla….inte för att det på något sätt gör det ok att vräka ur sig taskiga kommentarer…..ABSOLUT INTE!!!!! men en människa som är glad och nöjd med sig själv och livet sysslar inte med sådant.
  Ta inte åt dig My!!! Du är jättesnygg och duktig på alla sätt och en toppenmamma åt Lilleman. <3

 17. Hej! Läser din blogg ibland? Vilken viktresa du gjort!
  Kolla om du pcos. Det har jag , går jättelätt upp i vikt, trots träning och bra kost….

 18. Hallå My!
  Skit i idioter. Strunta i cardion och kör tung styrketräning med skivstång och basövningar. Det är världens grej ?

 19. Varför är vi så himla duktiga på att hitta fel hos varandra?
  Jag var nyligen på 2 st begravningar, tätt inpå varandra, och funderade över…
  Det är oftast först när någon dör, som vi får en tankeställare och helt plötsligt så tycker alla att allt var så bra med den personen.
  Varför uppskattar vi inte varandra mer medans vi lever?
  Sista tiden har jag blivit så trött på människor, för att de dömmer så hårt, skitsaker, hela tiden, orkar inte med världen, så jag är hellre bara själv (eller med djur). Det är jätteskönt❤️✌????☀️

 20. Blä o fy för elaka kommentarer ? Usch vad frustrerande med vikten. Tycker dock du är fin som du är, men det är ju du som ska trivas. Tror att om ni kan hitta felet, så släpper det. Kram

 21. Tycker att det är bra att du lyfter frågan. Du kan inte ta upp det en gång för mycket. Du behövs. Du är en normalviktig tjej med kurvorna på rätt ställen. Vad gafflar folk om?
  Det fanns en tid för några år sedan, då jag inte kunde äta alls, pga nervskador i magsäcken. Den kunde inte tömma sig. Så jag fick leva på näringsdrycker i flera månader. Stora kartonger som levererades utanför dörren.
  Jag tänker ofta på den tiden när det vikthetsas. Jag är väldigt tacksam att jag kan äta idag. Är smal, men är glad när jag har aptit. Det är faktiskt inte en självklarhet för alla. Folk borde tänka på det. innan man ger på sig en sund tjej, som du.
  kramisar

 22. Tjingeling!
  Är du fortfarande rökfri? Jag gick upp 12 kilo när jag fimpade för gott för 3 år sedan, har bara lyckats gott ner hälften. Kram

 23. Tycker du är fin precis som du är, med 15 kg + el inte.😊 Förstår inte varför människor lägger än massa energi på vikthestsen , när det finns så mycket värre saker !!! Kram ❤️

 24. Jag förstår inte hur människor kan skriva sådana elakheter. Måste vara avundsjuka, och en stor brist på empati.
  My du är hur fin som helst med eller utan kilon. Du ska se att dom hittar felet ligger. Strunta i energitjuvarna. Lita på oss som tycker om dig och vill dig väl. Kramar

 25. Bläää för alla tråkiga kommentarer!
  Jag tycker du är kanonfin precis som du är och du har en tränad och sund kropp. Står mig upp i halsen av alla denna kropp hets. Om man inte mår psykiskt bra och är stressad inombords då spelar det ingen roll hur mycket du tränar. Det viktigaste för dig är att du äter ofta och bra och försöker ta hand om dig och låt allt det negativa bara rinna av dig. Sen vet vi ju att du står inför ett jättetufft beslut ang Ludvig och det stressar upp dig utan att du kanske tänker på det.
  Jag kommenterar inte så ofta utan mer när jag verkligen känner för det och för mig är du en förebild trots att jag är flera år äldre än dig ? Kram på dig fina My!

 26. Hej fina My!! Inte kul när kroppen inte fungerar som den ska. Jag har själv problem med sköldkörteln, pendlar upp å ner i vikt och gjort i många många år. Kännt/känner mig nere . Det tog flera år innan jag hamnade hos en läkare som sa…varför har de inte satt in medicin på dig för sköldk…dina prover ligger på gränsen säger han…..å man ska inte bara hå efter proverna menar han…utom symptomen också. Det kan va ett hel-ete innan man hamnar rätt å får rätt hjälp.
  Hoppas och önskar du kommer till rätta med kroppen snart 😘 Kram

 27. Hej!

  Jag har exakt samma bekymmer.

  Vägde 56 i höstas. Nu 65.

  Det bara kryper på. Var skall det sluta?????

  Kör nu så ofta jag kan cardio ca 12 km varannan dag. Äter bra vanlig mat.

  Går ner Max 800 gram. Sen efter2 dagar väger jag 65 igen.

  Jag trivs inte alls såhär och har bara att par byxor som passar. Blääääää vad jobbigt!

  Jag är 42 år och tänker att det måste vara åldern.

  Ska bli intressant vad du kommer fram till.

  • Cardio enbart är ju inte att rekommendera om du vill gå ner i vikt, testa promenader och styrketräning…… jag körde enbart cardio och gick aldrig ner men började sedan med styrketräning och det släppte!!

 28. Åh va jag känner igen mej i dej!!!! Åh den där vikten! Släng vågjäveln åt helvete! De har jag gjort!✌🏼
  Men du, jag tänker på en sak. Du har inte kollat upp din sköldkörtel? Om inte, be dem ta både tsh, t3 o t4 prov! De spelar fan ingen som helst roll vad man stoppar i sig, hur mycket man än tränar! Ämnesomsättningen lever sitt eget liv o får du inte levaxin o ev lio så hjälper det dej aldrig! Går själv o tar prover för detta! Men de är okunniga läkare och jag blir så trött på hela bunten just nu!
  Stor kram K😘

  • Det där känner jag igen…okunniga läkare när det gäller sköldkörteln..man orkar inte dra i det själv …inte jag iaf…men nästan ett måste med den sjukdomen 😘

   • Nä fruktansvärt jobbigt… Tsh ligger tydligen lite olika i olika län vi bor.. I mitt län, Jönköpings län. Får tsh gå upp till 4,6. Mitt låg på 5 så dom tyckte inte de behövdes någon medicin… i andra lön får man bara ligga på upp till 2,5… japp jag är bitter som fan o har mått piss i snart ett år.. Vikten går upp hela tiden, spelar ingen som helst roll hur mycket eller hur lite jag äter eller tränar😩
    Och du My! Du är såååååå jäkla snygg❤️😘😍

  • Har också sköldskörtel problem och många läkare är väldigt okunniga. Om de säger att proverna ser bra ut är det inte alltid det stämmer för de kollar endast referensen och det är för högt om man har problem med sköldskörteln. Tsh ska helst ligga under 1 för att man ska må som bäst.

 29. Hej My!
  Brukar inte lämna kommentarer, men blir ledsen av ditt inlägg, att människor tar sig frihet att kommentera saker som sårar mottagaren. Fullständigt onödigt! De enda man kan verkligen förstå är ju sig själv,om en det ibland. Talesättet att man inte ska döma andra innan man har gått i deras skor passar bra!

  Enda man kan göra är att fokusera på det som är viktigt för en själv och det som gör en själv lycklig! Känns som att du följer din dröm! Heja dig! 🙂 Hoppas du mår bättre snart!

  //C

 30. Att sitta bakom en datorskärm och skriva dessa ord, Fy så lågt.Oavsett hur man ser ut smal,tjock, ljus, mörk ja va du nu är.. Skämms på er..Du är fin My som du är. Och ni som skriver alla dessa elaka saker fy för er,hoppas ni Skämms. Stor kram till dig My❤

 31. Undrar precis som du vad det är för fel på folk. Sorgligt är vad det är. Tänk om dessa störda personer kunde lägga den kraften på att göra något gott för människor i deras närhet istället.
  Allt gott till dig! 👊

 32. Håller med dig.
  Att folk bara orkar.
  Bättre att dom tränar eller gör något annat nyttigt.
  Din ( viktökning) kan ju bero på mycket.
  Personligen så tror jag att din kropp påverkas undermedvetet. Den bygger upp en reserv på grund av all skit som du får stå ut med.
  Du har en mycket vacker figur och din trivselvikt bestämmer du själv.
  Så fortsätt med det du trivs med.
  Kram L

 33. Oavsett vad du väger så är din kropp jättesnygg. Finns inte något som bör ändras på.
  Och du har bara den kroppen så du måste vara snäll emot den. Jag tycker att du tvingar den till allt för mycket. Träna andra men ta det lite lugnare med dig själv. Bra att du håller koll på dina värden. Lycka till med allt My. Kram.

 34. Hej My!
  Jag har aldrig kommenterat förut! Tycker att du verkar vara en superhärlig tjej och jag håller med sig till punkt och pricka att vi ska stötta och peppa varandra än att dra ner varandra och säga elaka saker!! Fortsätt att vara den sprudlande härliga tjejen du verkar vara😊
  Jo varför jag även ville kommentera är att jag tror att din viktuppgång kan bero på stress! Mycket har hänt för dig de senaste året med butiken och livet eget det att kroppen kan strejka totalt! Jag kommer ihåg att du förut led av panikångest så din kropp har fått utstå en del! Stress har tyvärr bara en negativ påverkan på vår kropp och på ämnesomsättningen! Sover du kanske även dåligt på det så strejkar dem ännu mer! Ta en titt på hur mycket stress du upplever idag, pga ditt förflutna och av ditt vardagliga liv så kanske du får ordning på ämnesomsättningen!
  Stort lycka till😊❤️!!

 35. Supertrött på att höra ” smal” !!! Vad o hur ska man se ut när man är smal? Hur ska man se ut när man är ” fet”? Vad går gränsen? Som jag t.e.x har ingen röv, de har ju du My, är du det då? Jag har knappt bröst, de har du My, jag har nästan inga höfter, de har du My.
  Du My har allt som jag inte har. En fin, sexig och mycket kvinnlig kropp som du ska vara stolt över. Hej!

 36. Du är modig stark och slutade ju röka!!! Mkt med din son osv. Tror att sånt påverkar. Stress är inte bra. I någon form. Sen är det också så att ju äldre ( nu är inte du gammal) ju svårare blir det…. alla har olika anlag. Du är väl bara en sån sort som jag som får passa sig…. annars går man upp… Sen säger jag som de andra att du är fin som du är. Men samtidigt vet jag själv att vad andra säger är skitsamma: det är du som måste trivas med din vikt. ❤️ Det löser sig. Det gör allt förr eller senare. Kämpa på❤️

 37. Hej! Trist med alla elaka kommentarer du får.. vill bara rekommendera att gå på Lymfmassage. Gick den utb helgen som var och blev helt såld! Vilka effekter de ger. Gå gärna in på Lymfsalongen.se ligger i Bromma 🙂 de hjälper kroppen att rensa ur bl.a. Slaggprodukter !

 38. Precis som du själv skriver så bär du upp dina former bra, du är görsnygg tjejen!! Men visst blir man orolig när kroppen inte svarar på det man gör med den, träning kost e d. Själv har jag en kropp som svarar direkt på ” mental stress”… senast var jag magsjuk i två månader och det var inte så kul..
  Och så trött man blir på andra människor som hela tiden ska kommentera andras kroppar, för tjock, för smal, för kort, för lång etc. Tänk om folk kunde koncentrera sig på viktigare saker än hur andra ser ut!
  Ta hand om dig. Kram!

 39. Hej My! Läser ofta din blogg och tycker den är väldigt givande. Jag är typ 15 år äldre än dig ? men du verkar ofta mer livserfaren ändå, du har varit igenom mycket så jag förstår varför! Tycker du ser jättefräsch ut och fint fixa alltid på fotona. Jag tänkte dels tipsa dig att det kan vara hormoniellt – nu är jag precis fyllda 40 och då verkar det som att man lägger på sig lättare (du är ju yngre men man vet aldrig med hormoner) och sen kan det väl vara kroppens liksom… överlevnadsinstinkt/självbevarelse-drift eller vad det heter – när man är lite deppig, går igenom sjukt svåra perioder osv så kanske kroppen liksom går i försvars-ställning och inte vill släppa ifrån sig några kalorier – typ överlevnad tänker jag? Vet inte om det hjälper men bara spontana tips jag kom på. Lycka till, att träna mycket och leva sunt är ju jättebra oavsett, skit i vikten ?

 40. Hej fina du!

  Tänkte på en sak. Jag är ingen expert men har läst en hel del om hur kost mm påverkar våra hormoner. Du har ju redan en massa duktiga människor i din omgivning så ni har säkert redan kollat det, men tänkte nämna det ut i fall att…
  Har vi obalans i hormonsystemt så kan det resultera i viktuppgång.
  Hormonsystemt är som en symfoniorkester, om allt är i balans så funkar det toppen. Om ett instrument är ostämt så blir det kaos.
  Sköldkörteln kan vara en orsak, men även andra saker. Man kan kolla detta hos en endokrinolog. Men tror att det är ganska svårt att komma till en sådan. Annars så kan man beställa sådana test hos privata aktörer.

  Du har säkert redan koll som sagt…😊

  Mvh
  Ellie.

 41. Älskar alla storlekar på människor å man kan vara så vältränad även om man inte är supersmal å deffad. PT/människor är bäst när de finns i alla former❤❤❤❤❤

 42. Jag tycker du är snygg som du är, men jag förstår att du vill ta reda på varför du går upp i vikt trots rätt typ av mat o träning. Nåt måste ju vara fel. Hoppas du får klarhet snart.
  Kram

 43. Tycker du är jättesnygg trots 15 kg plus! <3 Men förstår att du funderar och är orolig på vad det beror på! Hmmm hoppas att du får något svar på din prover som kan förklara vad det handlar om! Om inte annat så tänker jag direkt på stress… Stress kan göra så mycket konstiga saker med kroppen som man ofta inte direkt kopplar ihop med just stress, ångest (som också är stress) osv. Har du testat göra mer yogaövningar, mindfullness osv för att komma ner i varv? Sover man dåligt och är allmänt "sönderstressad" så påverkar det ju kroppen massor… Vissa blir smala som pinnar och andra (precis som jag själv) lägger på sig vikt istället 🙁 Håller tummarna får att du får ordning på vad det beror på! Bara själva viktuppgången trots träning och bra kost är ju en stress i sig! *kram*

 44. Strunta i folk, du är fin som du är!
  Men har du testat dina sköldkörtelvärden på vc? Jag äter själv levaxin för det och det du beskriver låter väldigt likt , även panikångest kan man få med dåliga värden. Ett enkelt blodprov på vc! Ett tips

 45. Dom som har synpunkter är människor som mår dåligt själva och har dålig / låg självkänsla….inte för att det på något sätt gör det ok att vräka ur sig taskiga kommentarer…..ABSOLUT INTE!!!!! men en människa som är glad och nöjd med sig själv och livet sysslar inte med sådant.
  Ta inte åt dig My!!! Du är jättesnygg och duktig på alla sätt och en toppenmamma åt Lilleman. <3

 46. Hej! Läser din blogg ibland😃 Vilken viktresa du gjort!
  Kolla om du pcos. Det har jag , går jättelätt upp i vikt, trots träning och bra kost….

 47. Fina fina My, du är fantastisk precis som du är. Kontakta Pia på Kroppiobalans.se och gör en es tech scanning som mäter vitaminer och mineraler på cellnivå, den avläser hur tarmarna mår, stress etc . Det bästa jag har gjort och ämnesomsättning och mående ändras hela tiden till det bättre. Pia kan även allt om sköldkörteln. Kram & lycka till!!

 48. Hallå My!
  Skit i idioter. Strunta i cardion och kör tung styrketräning med skivstång och basövningar. Det är världens grej 💪

 49. Nej nej nej!! de är väl inget fel på din kropp!! vi måste få bort de där smala ”idialet” som nästan alla har, stor rumpa, för liten rumpa, stora bröst eller för små bröst, lång, kort osv. sköter man sin kropp så som du gör, ska man vara NÖJD! säger någon något annat, är det ren & skär avund ? så mycket med vitamiler, motion & bra mat som du ger din kropp, kan den inte annat än må bra!! ? ?
  Däremot kan stress göra mycket knas med en, & ditt liv har ju vart så mycket av den varan … Endera är detta din melodi! eller så kommer du in i en skön balans i livet så småningom & allt faller på plats, lixom kanske några minus
  Tills dess, en dag i taget, Lilleman, katterna, jobb & snart sommaren <3

 50. Varför är vi så himla duktiga på att hitta fel hos varandra?
  Jag var nyligen på 2 st begravningar, tätt inpå varandra, och funderade över…
  Det är oftast först när någon dör, som vi får en tankeställare och helt plötsligt så tycker alla att allt var så bra med den personen.
  Varför uppskattar vi inte varandra mer medans vi lever?

  Sista tiden har jag blivit så trött på människor, för att de dömmer så hårt, skitsaker, hela tiden, orkar inte med världen, så jag är hellre bara själv (eller med djur). Det är jätteskönt❤️✌🏽💎📿🍀☀️

 51. Blä o fy för elaka kommentarer 😣 Usch vad frustrerande med vikten. Tycker dock du är fin som du är, men det är ju du som ska trivas. Tror att om ni kan hitta felet, så släpper det. Kram

 52. Jag har följt dig ett tag nu?Till dig i allt. Du vet inte vem jag är och jag känner inte dig men vi har gemensamma bekantar. Och ska väl säga att i början när började läsa bin blogg var jag lite skeptisk till lite allt möjligt. Men som sagt har jag fortsatt läsa och bilda mig en egen uppfattning. Ville lära ”känna” dig. Tro vi är ganska lika i tänket och varit drabbade av en del skit… hade varit kul att snackat offline?.
  Ha det bäst och skit i nättrollen du är värd så mycket mer???

 53. Fy fasen vilka kränkande kommentarer.
  Du är Jättefin som du är My, strålar som bara den och du har former och muskler.
  Men har du gått upp 15 kilo fast du håller bra kost och tränar så mycket som du gör, så förstår jag att du tycker att det är lite märkligt.
  Har hört att är man östrogendominant har man väldigt svårt att gå ner i vikt och tar då upp mycket vätska i kroppen.
  Fick du veta ditt tsh värde, för har man över 2,5 har man rätt att få en utredning.
  Sköldkörtelproblem och stress kan ställa till en massa problem i kroppen. Bra att du kollar upp.
  Kraam

 54. Tycker att det är bra att du lyfter frågan. Du kan inte ta upp det en gång för mycket. Du behövs. Du är en normalviktig tjej med kurvorna på rätt ställen. Vad gafflar folk om?
  Det fanns en tid för några år sedan, då jag inte kunde äta alls, pga nervskador i magsäcken. Den kunde inte tömma sig. Så jag fick leva på näringsdrycker i flera månader. Stora kartonger som levererades utanför dörren.
  Jag tänker ofta på den tiden när det vikthetsas. Jag är väldigt tacksam att jag kan äta idag. Är smal, men är glad när jag har aptit. Det är faktiskt inte en självklarhet för alla. Folk borde tänka på det. innan man ger på sig en sund tjej, som du.
  kramisar

 55. Tjingeling!
  Är du fortfarande rökfri? Jag gick upp 12 kilo när jag fimpade för gott för 3 år sedan, har bara lyckats gott ner hälften. Kram

 56. Jag förstår inte hur människor kan skriva sådana elakheter. Måste vara avundsjuka, och en stor brist på empati.
  My du är hur fin som helst med eller utan kilon. Du ska se att dom hittar felet ligger. Strunta i energitjuvarna. Lita på oss som tycker om dig och vill dig väl. Kramar

 57. Hej vännen! Skrev det i fjol på IG, när du var o sprang i NY o skriver det igen. Du har en fantastiskt fin kvinnlig kropp, med kurvorna på rätta stället. De som kommenterar så är bara avundsjuka.på dig. Du lever ett stressigt liv, o har gjort ganska länge nu och det kan störa ämnesomsättningen. Äter själv Levaxin. Så sträck på dig My o strunta i vågen. Styrkekramar❤️❤️❤️

 58. Bläää för alla tråkiga kommentarer!
  Jag tycker du är kanonfin precis som du är och du har en tränad och sund kropp. Står mig upp i halsen av alla denna kropp hets. Om man inte mår psykiskt bra och är stressad inombords då spelar det ingen roll hur mycket du tränar. Det viktigaste för dig är att du äter ofta och bra och försöker ta hand om dig och låt allt det negativa bara rinna av dig. Sen vet vi ju att du står inför ett jättetufft beslut ang Ludvig och det stressar upp dig utan att du kanske tänker på det.
  Jag kommenterar inte så ofta utan mer när jag verkligen känner för det och för mig är du en förebild trots att jag är flera år äldre än dig 😉 Kram på dig fina My!

 59. Supertrött på att höra ” smal” !!! Vad o hur ska man se ut när man är smal? Hur ska man se ut när man är ” fet”? Vad går gränsen? Som jag t.e.x har ingen röv, de har ju du My, är du det då? Jag har knappt bröst, de har du My, jag har nästan inga höfter, de har du My.

  Du My har allt som jag inte har. En fin, sexig och mycket kvinnlig kropp som du ska vara stolt över. Hej!

 60. Jag tror du går på mediciner av nått slag inget illa ment då kan man blåsa ut som sjutton låter sjukt mycket att gå upp av stress.Den versionen är nog inte sann men lycka till du går säkert ner igen du ser endå fin ut i mina ögon kram

 61. Du är modig stark och slutade ju röka!!! Mkt med din son osv. Tror att sånt påverkar. Stress är inte bra. I någon form. Sen är det också så att ju äldre ( nu är inte du gammal) ju svårare blir det…. alla har olika anlag. Du är väl bara en sån sort som jag som får passa sig…. annars går man upp… Sen säger jag som de andra att du är fin som du är. Men samtidigt vet jag själv att vad andra säger är skitsamma: det är du som måste trivas med din vikt. ❤️ Det löser sig. Det gör allt förr eller senare. Kämpa på❤️

 62. Precis som du själv skriver så bär du upp dina former bra, du är görsnygg tjejen!! Men visst blir man orolig när kroppen inte svarar på det man gör med den, träning kost e d. Själv har jag en kropp som svarar direkt på ” mental stress”… senast var jag magsjuk i två månader och det var inte så kul..
  Och så trött man blir på andra människor som hela tiden ska kommentera andras kroppar, för tjock, för smal, för kort, för lång etc. Tänk om folk kunde koncentrera sig på viktigare saker än hur andra ser ut!
  Ta hand om dig. Kram!

 63. Du har ju en fantastisk kropp. Du passar i dina extra 15 kg! Så snyggt med kurvor och lite kött på benen. Sån kropp som du har är så snygg. Jag skulle anlita dig direkt. För det är precis sån kropp jag vill ha. Men alla vill ju ha olika. Vissa vill va trådsmala och superdeffade och andra inte. Tur att man är olika. Du är absolut inte fet eller överviktig. Då måste man vara blind eller ha märkliga ideal om man tycker det.

 64. Hej My! Läser ofta din blogg och tycker den är väldigt givande. Jag är typ 15 år äldre än dig 🙂 men du verkar ofta mer livserfaren ändå, du har varit igenom mycket så jag förstår varför! Tycker du ser jättefräsch ut och fint fixa alltid på fotona. Jag tänkte dels tipsa dig att det kan vara hormoniellt – nu är jag precis fyllda 40 och då verkar det som att man lägger på sig lättare (du är ju yngre men man vet aldrig med hormoner) och sen kan det väl vara kroppens liksom… överlevnadsinstinkt/självbevarelse-drift eller vad det heter – när man är lite deppig, går igenom sjukt svåra perioder osv så kanske kroppen liksom går i försvars-ställning och inte vill släppa ifrån sig några kalorier – typ överlevnad tänker jag? Vet inte om det hjälper men bara spontana tips jag kom på. Lycka till, att träna mycket och leva sunt är ju jättebra oavsett, skit i vikten 😉

 65. Älskar alla storlekar på människor å man kan vara så vältränad även om man inte är supersmal å deffad. PT/människor är bäst när de finns i alla former❤❤❤❤❤

 66. har börjat följa dig efter att du tog Stina ! synd att folk skriver som dom gör, har tänkt när ja sett bilderna på dig att de är skönt med en vältränad kvinna med former som inte är pinn smal som många andra. du borde ses som en förebild istället!

 67. Fina fina My, du är fantastisk precis som du är. Kontakta Pia på Kroppiobalans.se och gör en es tech scanning som mäter vitaminer och mineraler på cellnivå, den avläser hur tarmarna mår, stress etc . Det bästa jag har gjort och ämnesomsättning och mående ändras hela tiden till det bättre. Pia kan även allt om sköldkörteln. Kram & lycka till!!

 68. Nej nej nej!! de är väl inget fel på din kropp!! vi måste få bort de där smala ”idialet” som nästan alla har, stor rumpa, för liten rumpa, stora bröst eller för små bröst, lång, kort osv. sköter man sin kropp så som du gör, ska man vara NÖJD! säger någon något annat, är det ren & skär avund 😉 så mycket med vitamiler, motion & bra mat som du ger din kropp, kan den inte annat än må bra!! 🙂 🙂

  Däremot kan stress göra mycket knas med en, & ditt liv har ju vart så mycket av den varan … Endera är detta din melodi! eller så kommer du in i en skön balans i livet så småningom & allt faller på plats, lixom kanske några minus

  Tills dess, en dag i taget, Lilleman, katterna, jobb & snart sommaren <3

 69. Min första tanke är att du tränar nog din kropp lite för hårt. Dvs mår man inte bra och i grunden är slutkörd, panikångest och en massa tuffa saker som händer i ens liv, så behöver kroppen snarare lugn träning och återhämtning. Hård träning kan tyvärr trigga igång stress också även om man inte tror det. Talar av lång erfarenhet och experimenterande av min egen kropp. Mindfulness i kombo med lagom motion, bra sömn, säga nej till saker och ting har hjälpt mig. Men får hela tiden jobba på det. Har en fantastisk terapeut i mindfulness om du vill ha tips.

 70. Jag har följt dig ett tag nu🥇Till dig i allt. Du vet inte vem jag är och jag känner inte dig men vi har gemensamma bekantar. Och ska väl säga att i början när började läsa bin blogg var jag lite skeptisk till lite allt möjligt. Men som sagt har jag fortsatt läsa och bilda mig en egen uppfattning. Ville lära ”känna” dig. Tro vi är ganska lika i tänket och varit drabbade av en del skit… hade varit kul att snackat offline😜.
  Ha det bäst och skit i nättrollen du är värd så mycket mer💞🌸🌺

 71. Fy fasen vilka kränkande kommentarer.
  Du är Jättefin som du är My, strålar som bara den och du har former och muskler.
  Men har du gått upp 15 kilo fast du håller bra kost och tränar så mycket som du gör, så förstår jag att du tycker att det är lite märkligt.
  Har hört att är man östrogendominant har man väldigt svårt att gå ner i vikt och tar då upp mycket vätska i kroppen.
  Fick du veta ditt tsh värde, för har man över 2,5 har man rätt att få en utredning.
  Sköldkörtelproblem och stress kan ställa till en massa problem i kroppen. Bra att du kollar upp.
  Kraam

 72. Hej vännen! Skrev det i fjol på IG, när du var o sprang i NY o skriver det igen. Du har en fantastiskt fin kvinnlig kropp, med kurvorna på rätta stället. De som kommenterar så är bara avundsjuka.på dig. Du lever ett stressigt liv, o har gjort ganska länge nu och det kan störa ämnesomsättningen. Äter själv Levaxin. Så sträck på dig My o strunta i vågen. Styrkekramar❤️❤️❤️

 73. Fina fina My
  Du är fantastisk vacker med dina kurvor ? en kvinna ska se ut som en kvinna och inte som en rak planka med världens största berg (bröst) framtill.
  Så gå du rakryggad och stolt och njut av dig själv ? skit i tråknötterna, dom vet inte vad dom pratar om.
  Sen håller jag med många här, kolla upp din sköldkörtel. Den kan ställa till det rejält. Har opererat min 2 ggr och behöver nog på det en 3.dje gång oxå då biten dom lämnat börjat växa.
  Mitt första prov visade inget, så be om mer än ett prov.
  Ha det bäst och njut av livet, dig själv och fina lilla Ludvig…
  Kram

 74. När man tränar så mycket som du gör går man inte upp då? Du får mer muskelmassa och så.. du har mått dåligt, sovit dåligt, slutat röka, gjort en operation och har beslut att ta som är jobbiga tex sonen..stress gör att kroppen bränner fett långsammare ,kaloriförbrukningen minskar rejält och stress påverkar våra hormoner som bl.a. Kan ge sig på vikten..är de i olag blir det kaos jag slutade sova i 3 månader var ett helvete dagligen sov jag 1-3 timmar men inte i sträck bara lite då och då det var stress och hormonerna blev i kaos lite progesteronsalva och jag var som en ny person redan dagen efter??kanske en förklaring ..

 75. Jag tror du går på mediciner av nått slag inget illa ment då kan man blåsa ut som sjutton låter sjukt mycket att gå upp av stress.Den versionen är nog inte sann men lycka till du går säkert ner igen du ser endå fin ut i mina ögon kram

 76. Finns inget jag tycker så illa om som folk som dömer människor utan att veta ett smack om personen i fråga. Denna vikthets står mig upp i örona. Exempel. Jag har en vän som tränar väldigt mycket och har vad många tycker den ”perfekta” kroppen. Det inte alla vet är att hon lever på godis, chips och alcohol. Jag är helt övertygad om att hennes värden är bra mycket sämre än de som rör sig och äter hälsosamt. Det syns ju inte på utsidan hur en person egentligen mår på insidan!
  Personligen tappar jag all respekt för de personer som försöker läxa upp andra hur de skall leva, vara eller se ut.
  Ingen har någon som helst rätt att döma någon de inte känner. Jag förstår att du känner dig frustrerad men vill samtidigt säga att du har en väldigt fin kropp med kurvorna på de rätta ställena. En kropp jag tror många avundas.

 77. Du har ju en fantastisk kropp. Du passar i dina extra 15 kg! Så snyggt med kurvor och lite kött på benen. Sån kropp som du har är så snygg. Jag skulle anlita dig direkt. För det är precis sån kropp jag vill ha. Men alla vill ju ha olika. Vissa vill va trådsmala och superdeffade och andra inte. Tur att man är olika. Du är absolut inte fet eller överviktig. Då måste man vara blind eller ha märkliga ideal om man tycker det.

 78. har börjat följa dig efter att du tog Stina ! synd att folk skriver som dom gör, har tänkt när ja sett bilderna på dig att de är skönt med en vältränad kvinna med former som inte är pinn smal som många andra. du borde ses som en förebild istället!

 79. Min första tanke är att du tränar nog din kropp lite för hårt. Dvs mår man inte bra och i grunden är slutkörd, panikångest och en massa tuffa saker som händer i ens liv, så behöver kroppen snarare lugn träning och återhämtning. Hård träning kan tyvärr trigga igång stress också även om man inte tror det. Talar av lång erfarenhet och experimenterande av min egen kropp. Mindfulness i kombo med lagom motion, bra sömn, säga nej till saker och ting har hjälpt mig. Men får hela tiden jobba på det. Har en fantastisk terapeut i mindfulness om du vill ha tips.

 80. Fina fina My
  Du är fantastisk vacker med dina kurvor 🙂 en kvinna ska se ut som en kvinna och inte som en rak planka med världens största berg (bröst) framtill.
  Så gå du rakryggad och stolt och njut av dig själv 🙂 skit i tråknötterna, dom vet inte vad dom pratar om.
  Sen håller jag med många här, kolla upp din sköldkörtel. Den kan ställa till det rejält. Har opererat min 2 ggr och behöver nog på det en 3.dje gång oxå då biten dom lämnat börjat växa.
  Mitt första prov visade inget, så be om mer än ett prov.
  Ha det bäst och njut av livet, dig själv och fina lilla Ludvig…
  Kram

 81. När man tränar så mycket som du gör går man inte upp då? Du får mer muskelmassa och så.. du har mått dåligt, sovit dåligt, slutat röka, gjort en operation och har beslut att ta som är jobbiga tex sonen..stress gör att kroppen bränner fett långsammare ,kaloriförbrukningen minskar rejält och stress påverkar våra hormoner som bl.a. Kan ge sig på vikten..är de i olag blir det kaos jag slutade sova i 3 månader var ett helvete dagligen sov jag 1-3 timmar men inte i sträck bara lite då och då det var stress och hormonerna blev i kaos lite progesteronsalva och jag var som en ny person redan dagen efter👍🏻kanske en förklaring ..

 82. Finns inget jag tycker så illa om som folk som dömer människor utan att veta ett smack om personen i fråga. Denna vikthets står mig upp i örona. Exempel. Jag har en vän som tränar väldigt mycket och har vad många tycker den ”perfekta” kroppen. Det inte alla vet är att hon lever på godis, chips och alcohol. Jag är helt övertygad om att hennes värden är bra mycket sämre än de som rör sig och äter hälsosamt. Det syns ju inte på utsidan hur en person egentligen mår på insidan!
  Personligen tappar jag all respekt för de personer som försöker läxa upp andra hur de skall leva, vara eller se ut.
  Ingen har någon som helst rätt att döma någon de inte känner. Jag förstår att du känner dig frustrerad men vill samtidigt säga att du har en väldigt fin kropp med kurvorna på de rätta ställena. En kropp jag tror många avundas.

 83. Har helt ärligt gått upp från 60 kg ( december 16 ) till 80 kg på 5 månader.
  Inre & yttre Stress är boven i dramat.
  Alla mina prover var också jätte bra så läkaren rekommenderade att ta en ” time out ” men hur lätt är det när man har barn?

 84. Det jag tänker på när jag läser ditt inlägg är att du skriver att du är trygg med din läkare.
  Om det inte är så att det är en nära vän eller familjemedlem som är din läkare, så snälla My, sitt inte ner och hoppas att din läkare ska komma på vad felet är.
  Googla läs på själv, gå till fler läkare. Det är bara du som bryr dig om hur du mår.

 85. Fina My. Som vanligt när folk rackar ner på dig, ligger problemet hos dem. Och förmodligen troll allihopa. Var som gåsen och låt det bara rinna av, jag vet lättare sagt än gjort för en del ”ord” kan verkligen leta sig in i hjärtat ändå.
  Dagens ”ideal” är så sjukt, och ger så dåliga signaler till alla tjejer/kvinnor. Jag är ju en riktig latmask och jag trivs med det, även om jag nyper i fläsket runt magen o tänker: Jag borde……
  Med åldern sjunker oxå ämnesomsättningen icke att förglömma.
  Kör ditt race My, och jag hoppas du får all hjälp och vård för att hitta ”problemet”.
  Bamsekramar från ett kallt Falun

 86. Har helt ärligt gått upp från 60 kg ( december 16 ) till 80 kg på 5 månader.

  Inre & yttre Stress är boven i dramat.
  Alla mina prover var också jätte bra så läkaren rekommenderade att ta en ” time out ” men hur lätt är det när man har barn?

 87. My, du är perfekt! Sjuka avundsjuka människor kommer det alltid att finnas tyvärr, skit i de idioterna. Det här smala idealet är ju helt ute idag, kvinnor som desperat kämpar för att vara smala, fy faen vilket tråkigt liv de lever, och allt de går miste om, tänk bara på att aldrig kunna äta normalt, alltid alltid tänka på vikten, äta LCHF eller den eller den kuren, alltid stå o spegla sig och fota sig själv, använda filter för att göra sig ”snyggare” på bloggbilder, nej fy vilket tomt och meningslöst liv, att alltid banta för att de tror att män vill ha pinnsmala korkade kvinnor, nej män vill ha sådana om dig My, en kvinna med former, en kvinna med hjärna vilket du har, och en bra mamma som kan ta hand om sitt barn själv utan att komma dragandes med en nanny i tid och otid. Det är dessutom fullständigt beundransvärt att du orkar träna så enormt mycket som du gör, vilken vilja du har, vilken disciplin! Alla dessa som tror sig vara pinnsmala på bantning skulle aldrig orka springa ens 200 meter utan att stupa, och de skulle ALDRIG orkar åka på dessa träningsläger som du jämt gör och träna så mycket som du gör. Stina Wolter som var med i Lets dance, vilken kvinna, med alla sina kurvor och utan att skämmas, hon öppnade ögonen på många, dvs att man ska vara stolt över sin kvinnlighet och alla män älskar sådana kvinnor. Alltså My, du är perfekt, räta på ryggen, gå med rakt huvud och var stolt för att du är du. Sedan om man har fel i kroppen ang ämnesomsättning m.m så kan man via webben ta kontakt med Werlabs och därigenom lämna blodprover på allt som dessa vårdcentraler underlåter att ta för att det kostar pengar. En god vän till mig tog prover via Werlabs, tror det kostade ca 1500 kronor, men då får man svar inom 24 timmar, det visade sig att han hade skyhöga psa värden och kom därför i tid inom behandling på universitetssjukhus, ett prova som vårdcentralen aldrig tagit på honom. Fina My, det är utseendemässigt inget som helst fel på dig! Kram

 88. Säger bara en sak, AVUNDSJUKA!!!
  Du har en sund, snygg kropp, ser bra ut o är framgångsrik. Det föder avundsjuka hos vissa.
  Hoppas du snart får bukt på ”problemen” och börjar må bra igen.

 89. Det jag tänker på när jag läser ditt inlägg är att du skriver att du är trygg med din läkare.
  Om det inte är så att det är en nära vän eller familjemedlem som är din läkare, så snälla My, sitt inte ner och hoppas att din läkare ska komma på vad felet är.
  Googla läs på själv, gå till fler läkare. Det är bara du som bryr dig om hur du mår.

 90. Jag op bort min galla för ca 1 år sen. Det sämsta beslut jag någonsin tagit. Har precis som du gått upp ca 15 kg igen. Hade precis lyckats bli av med en hel del ”gravidkilon”, å sen pang – gallstensanfall x flera på kort tid och sen op.
  Har läst och min läkare förklarade för mig att upp till 80% av alla som op bort gallan gån upp i vikt. KUL!!??!! Näe! ?
  Jag kämpar på på mitt egna lilla vis, gör små saker när jag kan och hinner.
  Lycka till!

 91. Du är en skönhet med underbara fantastiska kurvor. Det är nästan så man blir lesbisk ? Allting sitter precis på rätt ställen och du är normalviktig. Du är varken underviktig eller överviktig utan normalviktig. Du ser väldigt hälsosam ut. Och jag tror inte det är en massa olika människor som skriver så jag tror det är samma människa som skriver att det är några enstaka som skriver kränkande saker. Dom retar sig på dig av nån anledning, läs: avundsjuka, och väljer att hugga på det dom tror är en öm punkt för att trycka ner dig. Det är alltså människor som är avundsjuka och missnöjda med sig själva som beter sig så. Inget att bry sig om alltså!

 92. Du är fin som du är My!!Är fotot från Portugal? Fint vackert hur som helst. Tänk vad det finns vuxen mobbning vad lär såna sina barn?? Inte konstigt att världen set ut som den gör! Kram fina du utan eller med extra kilo så är du himla fin. Och gott folk tänk på er insida hur den set ut innan ni klagar på folk. ?

 93. Fina My. Som vanligt när folk rackar ner på dig, ligger problemet hos dem. Och förmodligen troll allihopa. Var som gåsen och låt det bara rinna av, jag vet lättare sagt än gjort för en del ”ord” kan verkligen leta sig in i hjärtat ändå.
  Dagens ”ideal” är så sjukt, och ger så dåliga signaler till alla tjejer/kvinnor. Jag är ju en riktig latmask och jag trivs med det, även om jag nyper i fläsket runt magen o tänker: Jag borde……
  Med åldern sjunker oxå ämnesomsättningen icke att förglömma.

  Kör ditt race My, och jag hoppas du får all hjälp och vård för att hitta ”problemet”.

  Bamsekramar från ett kallt Falun

 94. My, du är perfekt! Sjuka avundsjuka människor kommer det alltid att finnas tyvärr, skit i de idioterna. Det här smala idealet är ju helt ute idag, kvinnor som desperat kämpar för att vara smala, fy faen vilket tråkigt liv de lever, och allt de går miste om, tänk bara på att aldrig kunna äta normalt, alltid alltid tänka på vikten, äta LCHF eller den eller den kuren, alltid stå o spegla sig och fota sig själv, använda filter för att göra sig ”snyggare” på bloggbilder, nej fy vilket tomt och meningslöst liv, att alltid banta för att de tror att män vill ha pinnsmala korkade kvinnor, nej män vill ha sådana om dig My, en kvinna med former, en kvinna med hjärna vilket du har, och en bra mamma som kan ta hand om sitt barn själv utan att komma dragandes med en nanny i tid och otid. Det är dessutom fullständigt beundransvärt att du orkar träna så enormt mycket som du gör, vilken vilja du har, vilken disciplin! Alla dessa som tror sig vara pinnsmala på bantning skulle aldrig orka springa ens 200 meter utan att stupa, och de skulle ALDRIG orkar åka på dessa träningsläger som du jämt gör och träna så mycket som du gör. Stina Wolter som var med i Lets dance, vilken kvinna, med alla sina kurvor och utan att skämmas, hon öppnade ögonen på många, dvs att man ska vara stolt över sin kvinnlighet och alla män älskar sådana kvinnor. Alltså My, du är perfekt, räta på ryggen, gå med rakt huvud och var stolt för att du är du. Sedan om man har fel i kroppen ang ämnesomsättning m.m så kan man via webben ta kontakt med Werlabs och därigenom lämna blodprover på allt som dessa vårdcentraler underlåter att ta för att det kostar pengar. En god vän till mig tog prover via Werlabs, tror det kostade ca 1500 kronor, men då får man svar inom 24 timmar, det visade sig att han hade skyhöga psa värden och kom därför i tid inom behandling på universitetssjukhus, ett prova som vårdcentralen aldrig tagit på honom. Fina My, det är utseendemässigt inget som helst fel på dig! Kram

 95. Säger bara en sak, AVUNDSJUKA!!!
  Du har en sund, snygg kropp, ser bra ut o är framgångsrik. Det föder avundsjuka hos vissa.
  Hoppas du snart får bukt på ”problemen” och börjar må bra igen.

 96. Jag op bort min galla för ca 1 år sen. Det sämsta beslut jag någonsin tagit. Har precis som du gått upp ca 15 kg igen. Hade precis lyckats bli av med en hel del ”gravidkilon”, å sen pang – gallstensanfall x flera på kort tid och sen op.
  Har läst och min läkare förklarade för mig att upp till 80% av alla som op bort gallan gån upp i vikt. KUL!!??!! Näe! 😔

  Jag kämpar på på mitt egna lilla vis, gör små saker när jag kan och hinner.

  Lycka till!

 97. Du är en skönhet med underbara fantastiska kurvor. Det är nästan så man blir lesbisk 🙂 Allting sitter precis på rätt ställen och du är normalviktig. Du är varken underviktig eller överviktig utan normalviktig. Du ser väldigt hälsosam ut. Och jag tror inte det är en massa olika människor som skriver så jag tror det är samma människa som skriver att det är några enstaka som skriver kränkande saker. Dom retar sig på dig av nån anledning, läs: avundsjuka, och väljer att hugga på det dom tror är en öm punkt för att trycka ner dig. Det är alltså människor som är avundsjuka och missnöjda med sig själva som beter sig så. Inget att bry sig om alltså!

 98. Har sagt det innan och det behöver tydligen sägas igen!! Stess, stress, stess! Utsätts man för kraftig inre stess i kombinaton med yttre stess i form av hård och tuff träning (som du brukar återge) så säger kroppen ifrån! Den lagrar dessutom fett. Tror tyvärr inte du kommer så långt med proverna. Du behöver komma till insikt i vart problemet ligger! När det tar stopp för dig kommer du inse. Just nu fortsätter du bara att rusa.. mer träning, kostregler, jobb mm. Ja det är ditt liv det handlar om! Jag själv rannsakade mig själv och värderade om helt! DÅ började jag gå ner i vikt igen!! Har tagit prover i många år pga 20kg uppgång – som uppenbarligen berodde på stess.

 99. Du är fin som du är My!!Är fotot från Portugal? Fint vackert hur som helst. Tänk vad det finns vuxen mobbning vad lär såna sina barn?? Inte konstigt att världen set ut som den gör! Kram fina du utan eller med extra kilo så är du himla fin. Och gott folk tänk på er insida hur den set ut innan ni klagar på folk. 🙂

 100. Du är superfin och ser frisk och hälsosam ut. Sen att du väger 15 kilo mer än innan, ja det må vara hänt. Men du ser ut att vara välmående!!

 101. Har sagt det innan och det behöver tydligen sägas igen!! Stess, stress, stess! Utsätts man för kraftig inre stess i kombinaton med yttre stess i form av hård och tuff träning (som du brukar återge) så säger kroppen ifrån! Den lagrar dessutom fett. Tror tyvärr inte du kommer så långt med proverna. Du behöver komma till insikt i vart problemet ligger! När det tar stopp för dig kommer du inse. Just nu fortsätter du bara att rusa.. mer träning, kostregler, jobb mm. Ja det är ditt liv det handlar om! Jag själv rannsakade mig själv och värderade om helt! DÅ började jag gå ner i vikt igen!! Har tagit prover i många år pga 20kg uppgång – som uppenbarligen berodde på stess.

 102. Du är superfin och ser frisk och hälsosam ut. Sen att du väger 15 kilo mer än innan, ja det må vara hänt. Men du ser ut att vara välmående!!

 103. Vet precis hur det där är … kroppen strejkar ju om man är ”stressad”, utmattad och ”gått in i väggen” och ingen sömn ? … det är ju inget man kan göra något åt … kroppen måste själv göra den justeringen tillbaka …
  Sedan jag började sova ordentligt har kroppen faktiskt börjat svara mig … men några dåliga nätter på rad så är det kört igen …
  Ta hand om dig!!! SKit i alla andra! Nu tar vi och höjer varandra istället och får en sådan där må bra feeling!!! Så jädra skönt är det!
  DU/vi duger som vi är ? … det är då vi är som vackrast!
  <3

 104. Jag har samma problem och fick tips att ta prover för kortisol som är ett stresshormon. Tror absolut att stress spelar in!

 105. Vet precis hur det där är … kroppen strejkar ju om man är ”stressad”, utmattad och ”gått in i väggen” och ingen sömn 🙁 … det är ju inget man kan göra något åt … kroppen måste själv göra den justeringen tillbaka …
  Sedan jag började sova ordentligt har kroppen faktiskt börjat svara mig … men några dåliga nätter på rad så är det kört igen …

  Ta hand om dig!!! SKit i alla andra! Nu tar vi och höjer varandra istället och får en sådan där må bra feeling!!! Så jädra skönt är det!
  DU/vi duger som vi är 😀 … det är då vi är som vackrast!
  <3

 106. Jag har samma problem och fick tips att ta prover för kortisol som är ett stresshormon. Tror absolut att stress spelar in!

 107. Kan rekomendera dig att göra en es tech scanning på kroppiobalans.se.
  Nu verkar du ju ha mkt kunniga människor till hjälp men vill bara tipsa.
  Den scanningen ser allt en läkare inte ser. Tex om ämnesomsättningen är ur balans, binjurarna osv.
  Jag vet flera det hjälpt väldigt bra ?

 108. Kan rekomendera dig att göra en es tech scanning på kroppiobalans.se.
  Nu verkar du ju ha mkt kunniga människor till hjälp men vill bara tipsa.
  Den scanningen ser allt en läkare inte ser. Tex om ämnesomsättningen är ur balans, binjurarna osv.
  Jag vet flera det hjälpt väldigt bra 🙂

 109. Har nog aldrig kommenterat men blev tvungen. Skit i de kommentarerna! Du är snygg som du är.
  Har själv hypotyreos (underfunktion på sköldskörteln) och hade mycket problem och har fortfarande med 2 år med medicin. Denna sjukdom reagerar folk så olika på. Viktigast är att man ska ligga i nedre delen av referensvärdet. Tyvärr alldeles för många läkare som inte har koll. Det finns en förening som heter sköldskörtelföreningen som du kan ställa frågor till eller hitta lite info. Då kanske du ser själv om du skulle kunna ha problem med sköldskörteln.
  Hoppas de snart hittar ditt problem så kroppen svarar. Vet är det är väldigt frustrerande. Viktigast är att du är nöjd med dig!

 110. Hej du!
  Säger som alla andra, du är jättefin som du är. Jag ökar också i vikt, trots att jag inte gör el äter annorlunda. Fick diagnosen Haschimotos för dryga året sen o där är min ”bov”.
  Helena

 111. Har nog aldrig kommenterat men blev tvungen. Skit i de kommentarerna! Du är snygg som du är.
  Har själv hypotyreos (underfunktion på sköldskörteln) och hade mycket problem och har fortfarande med 2 år med medicin. Denna sjukdom reagerar folk så olika på. Viktigast är att man ska ligga i nedre delen av referensvärdet. Tyvärr alldeles för många läkare som inte har koll. Det finns en förening som heter sköldskörtelföreningen som du kan ställa frågor till eller hitta lite info. Då kanske du ser själv om du skulle kunna ha problem med sköldskörteln.

  Hoppas de snart hittar ditt problem så kroppen svarar. Vet är det är väldigt frustrerande. Viktigast är att du är nöjd med dig!

 112. Hej igen,
  Vet inte hur man skall säga det utan att det låter illa, men jag tror inte jag vet någon som är snyggare i träningsbyxor än du. Önskar att det fanns någon som du närmare mig.

 113. Hej du!

  Säger som alla andra, du är jättefin som du är. Jag ökar också i vikt, trots att jag inte gör el äter annorlunda. Fick diagnosen Haschimotos för dryga året sen o där är min ”bov”.

  Helena

 114. Hej igen,

  Vet inte hur man skall säga det utan att det låter illa, men jag tror inte jag vet någon som är snyggare i träningsbyxor än du. Önskar att det fanns någon som du närmare mig.

 115. Heja heja!!! Det är så tråkigt med de som ska lämna negativa kommentarer. Jag håller helt med dig att vi borde stötta och peppa varandra!!! Och du är otroligt vacker som du är. Men skönt att ta lite prover och kika varför kroppen strejkar. Hoppas ni kommer fram till något ?

 116. Heja heja!!! Det är så tråkigt med de som ska lämna negativa kommentarer. Jag håller helt med dig att vi borde stötta och peppa varandra!!! Och du är otroligt vacker som du är. Men skönt att ta lite prover och kika varför kroppen strejkar. Hoppas ni kommer fram till något 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...