Gröna gräsmattor och utomhus bootcamp

_DS_0740 _DS_0757

Hej fina! Idag har jag varit inomhus nästan hela dagen. Varit iväg tur/retur Danderyd för att hämta ut min bil som ÄNTLIGEN är fördig (lämnades in den 8 mars🙈)

Resten av dagen har jag spenderat på soffan. Jag har en Vilodag idag. Ingen träning, inget jobb. Bara vila.

Soooom jag längtar efter gröna gräsmattor, sol och utomhusträning ✨

Jag är SÅ sugen på att styra upp några roliga bootcamp ☺️ Finns det något roligare än gemensamma utonhusträningr med högintensiv träning med egen kroppsvikt, parkbänkar, och annat vi hittar ute i naturen 💚

-snaaaaart måste våren komma tillbaka!

Kram /My Martens 

16 Komentarer

 1. Ja kära du, jag tror /vet/ att det inte är bra att träna så mkt att kroppen tar slut. det är inte bra att träna när man inte mår bra. Kroppen behöver återhämtning ibland. Är sjukgymnast och vet vad jag talar om. Har massor av patienter som tränat sönder sig på gym och nu måste ha hjälp av oss sjukgymnaster.
  Det är bra att man rör på sig men det ska vara med måtta, även om man tycker om att träna.
  Ha det så bra och försök att ”bara vara” tills du fått besked om vad som felas i din kropp.
  Lycka till

 2. Ja kära du, jag tror /vet/ att det inte är bra att träna så mkt att kroppen tar slut. det är inte bra att träna när man inte mår bra. Kroppen behöver återhämtning ibland. Är sjukgymnast och vet vad jag talar om. Har massor av patienter som tränat sönder sig på gym och nu måste ha hjälp av oss sjukgymnaster.
  Det är bra att man rör på sig men det ska vara med måtta, även om man tycker om att träna.
  Ha det så bra och försök att ”bara vara” tills du fått besked om vad som felas i din kropp.
  Lycka till

 3. Ja vilken bra ide? kom till Tantolunden och kör en bootcamp. Skulle vara så kul. Jag tror du är en superbra ledare. Jag kommer? ta det lugnt nu och vila upp dig. Kram?

 4. Ja vilken bra ide😊 kom till Tantolunden och kör en bootcamp. Skulle vara så kul. Jag tror du är en superbra ledare. Jag kommer😊 ta det lugnt nu och vila upp dig. Kram💖

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...