_DS_0740 _DS_0757

Hej fina! Idag har jag varit inomhus nästan hela dagen. Varit iväg tur/retur Danderyd för att hämta ut min bil som ÄNTLIGEN är fördig (lämnades in den 8 mars🙈)

Resten av dagen har jag spenderat på soffan. Jag har en Vilodag idag. Ingen träning, inget jobb. Bara vila.

Soooom jag längtar efter gröna gräsmattor, sol och utomhusträning ✨

Jag är SÅ sugen på att styra upp några roliga bootcamp ☺️ Finns det något roligare än gemensamma utonhusträningr med högintensiv träning med egen kroppsvikt, parkbänkar, och annat vi hittar ute i naturen 💚

-snaaaaart måste våren komma tillbaka!

Kram /My Martens 

Kommentarer (16)
 • lena

  Ja kära du, jag tror /vet/ att det inte är bra att träna så mkt att kroppen tar slut. det är inte bra att träna när man inte mår bra. Kroppen behöver återhämtning ibland. Är sjukgymnast och vet vad jag talar om. Har massor av patienter som tränat sönder sig på gym och nu måste ha hjälp av oss sjukgymnaster.
  Det är bra att man rör på sig men det ska vara med måtta, även om man tycker om att träna.
  Ha det så bra och försök att ”bara vara” tills du fått besked om vad som felas i din kropp.
  Lycka till

 • lena

  Ja kära du, jag tror /vet/ att det inte är bra att träna så mkt att kroppen tar slut. det är inte bra att träna när man inte mår bra. Kroppen behöver återhämtning ibland. Är sjukgymnast och vet vad jag talar om. Har massor av patienter som tränat sönder sig på gym och nu måste ha hjälp av oss sjukgymnaster.
  Det är bra att man rör på sig men det ska vara med måtta, även om man tycker om att träna.
  Ha det så bra och försök att ”bara vara” tills du fått besked om vad som felas i din kropp.
  Lycka till

 • Bella

  Ja vilken bra ide? kom till Tantolunden och kör en bootcamp. Skulle vara så kul. Jag tror du är en superbra ledare. Jag kommer? ta det lugnt nu och vila upp dig. Kram?

 • Saga

  Ja, bootcamp i Sigtuna. Strandpromenaden kanske. ??

 • Bella

  Ja vilken bra ide😊 kom till Tantolunden och kör en bootcamp. Skulle vara så kul. Jag tror du är en superbra ledare. Jag kommer😊 ta det lugnt nu och vila upp dig. Kram💖

 • Saga

  Ja, bootcamp i Sigtuna. Strandpromenaden kanske. 💪😊

 • Karin

  Vacker bild och fina kläder på en fin tjej. Kram

 • Karin

  Vacker bild och fina kläder på en fin tjej. Kram

 • Tina

  Woow vilka snygga träningskläder ? Vart är de ifrån ?

 • Tina

  Woow vilka snygga träningskläder 🙂 Vart är de ifrån ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.