IMG_5123

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mysig lunchdejt 💖

Hej fina!

Eftermiddagen har jag spenderat dagen med Kin & Åza.

En eftermiddag med lugn och ro i goda vänner närhet var precis vad jag behövde! Vi pratade lite om Portugal, och träningsresor generellt. Jag försöker verkligen övertala dessa två att följa med mig på en grej i vinter…… Åza är svårast att övertala! 😝 Men nu har jag planterat ett frö, detta frö ska jag vattna, vårda och låta gro 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5127 IMG_5152

Alltså guuuuud vad naken jag ser ut utan mina fransar. Jag har inte haft någon ork att fixa någonting på sista tiden. Inget smink, inga fransar… men idag satte kag iallfall på mig människokläder. Jag bytte ut onepeace/träningskläder till klänning, mocka jacka och stövlar 🙈

På lunchen pratade vi även om reaktionerna på förra veckans poddavsnitt.

OM du missat det så kan du gå in och lyssna HÄR!

Ett känsligt ämne, men samtidigt ett VIKTIGT ämnar då det är många regler som behöver ses över…

återigen STORT TACK Claudia som vågade dela med sig och öppet berätta om det brutala som har hänt ❤ 

Nu har Lilleman och jag tittat på Let’s Dance finalen. Stort GRATTIS till Jesper! Jag tyckte Anja var minst lika duktig! Bpda var värdiga vinnare som avslutade med flaggan i topp ✨

IMG_5161

Imorgon ska jag och Julia springa Tough Viking! Målsättningen är att ta oss runt. 😬😆😝 håll  tummarna för oss 🙏🏻 Såhär ser banan ut… Det står Göteborg på kartan, men samma bana är uppställd i Stockholm imorgon….

-VAD har vi gett oss in på?! 😬

IMG_5160 

kram & Gonatt ❤/ My Martens

PS: Det tog Max 1min efter att jag och Lilleman kommit innanför dörren så var onepeace på 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#jag-är-i-en-tillfällig-svacka 🙈

Posted in: Vardag
Kommentarer (50)
 • Micke

  Hej My.
  Du skriver att du inte har lösögonfransar o du känner dig naken…
  Men i mina ögon så är du otroligt vacker naturell utan en massa attiraljer ? för din skönhet kommer inifrån.
  Du är otroligt vacker när du har det som gör dig hel enligt dig själv.
  Kram//Micke

 • Micke

  Hej My.
  Du skriver att du inte har lösögonfransar o du känner dig naken…
  Men i mina ögon så är du otroligt vacker naturell utan en massa attiraljer 😉 för din skönhet kommer inifrån.
  Du är otroligt vacker när du har det som gör dig hel enligt dig själv.
  Kram//Micke

 • Malin

  Du är naturligt vacker, fin utan fransar ❤

 • Sandra

  Fin du är utan dina fransar ?

 • Sunny

  Vill bara säga, du passar så bra i rakt hår, snyggt:) tror det är en vana med fransarna, tycker du aldrig sett så bra ut som på dessa bilder ( ytligt), men det behöver ”man” höra ibland omed:) lycka till med allt, tycker du fått utstå alldeles för mycket:)
  Kramar till dig och Lilleman

 • Å

  Kommenterar aldrig men jag hajade till när jag såg bilden på dig och Åza. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var men jag tyckte verkligen att det var en SÅ fin bild på dig. När du skrev om fransarna så trillade poletten ner. Du ser inte naken ut! Du ser naturligt vacker och helt fantastisk ut. Fransar är fint men du är minst lika fin au naturel.

 • Lena

  Det var roligt att se dig utan dessa träningskläder ! Ha en fin helg

 • Malin

  Du är naturligt vacker, fin utan fransar ❤

 • L

  Jag har läst dina inlägg nu ett tag ang. din oro inför beslut, din viktuppgång som jag inte ser ett spår av, vad väger du egentligen? Ser inte ett uns felaktigt fett på din kropp. Det vill jag säga först av allt. Sen vad det är som gjort att du gått upp i vikt (ser inte så ut) så kan det bero på så många olika saker så det är vansinnigt. Stress om något kan gör att du går upp i vikt. För mycket träning kan också göra att kroppen ställer in sig på svält och inte gör av med en enda kalori utan sparar på ännu mer…..
  Om du gått upp över 10 kg och ser ut som du gör på bilderna så är jag glad att du gått upp i vikt. Du har så jäkla snygg kropp så det är bara ren och skär avundsjuka som gör att dom andra krakarna som vi ska krama om och säga att det finns ett liv för dom med, som säger så.
  Kanske om jag fick ge ett råd. Träna lite mindre, och ta beslut vare sig dom gör ont eller är av ondo, gör det. Stress och för mycket träning kan ge viktuppgång. Dessutom tycker jag inte att du ska gå ner ett enda kilo som du ser ut.
  Puss och kram. Sötgröt.

 • Sandra

  Fin du är utan dina fransar 🙂

 • Sunny

  Vill bara säga, du passar så bra i rakt hår, snyggt:) tror det är en vana med fransarna, tycker du aldrig sett så bra ut som på dessa bilder ( ytligt), men det behöver ”man” höra ibland omed:) lycka till med allt, tycker du fått utstå alldeles för mycket:)
  Kramar till dig och Lilleman

 • Å

  Kommenterar aldrig men jag hajade till när jag såg bilden på dig och Åza. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var men jag tyckte verkligen att det var en SÅ fin bild på dig. När du skrev om fransarna så trillade poletten ner. Du ser inte naken ut! Du ser naturligt vacker och helt fantastisk ut. Fransar är fint men du är minst lika fin au naturel.

 • Annelie

  Tycker att du ser jättefin och fräsch ut även utan smink!! Stor kram:)

 • Anna

  Mycket vacker utan smink!?

 • Lena

  Det var roligt att se dig utan dessa träningskläder ! Ha en fin helg

 • Annika

  Hej, du har aldrig varit så fin som du är nu! Naturligt är snyggast ???
  Hoppas att det reder ut sig för dig snart!
  Kram Annika

 • L

  Jag har läst dina inlägg nu ett tag ang. din oro inför beslut, din viktuppgång som jag inte ser ett spår av, vad väger du egentligen? Ser inte ett uns felaktigt fett på din kropp. Det vill jag säga först av allt. Sen vad det är som gjort att du gått upp i vikt (ser inte så ut) så kan det bero på så många olika saker så det är vansinnigt. Stress om något kan gör att du går upp i vikt. För mycket träning kan också göra att kroppen ställer in sig på svält och inte gör av med en enda kalori utan sparar på ännu mer…..

  Om du gått upp över 10 kg och ser ut som du gör på bilderna så är jag glad att du gått upp i vikt. Du har så jäkla snygg kropp så det är bara ren och skär avundsjuka som gör att dom andra krakarna som vi ska krama om och säga att det finns ett liv för dom med, som säger så.

  Kanske om jag fick ge ett råd. Träna lite mindre, och ta beslut vare sig dom gör ont eller är av ondo, gör det. Stress och för mycket träning kan ge viktuppgång. Dessutom tycker jag inte att du ska gå ner ett enda kilo som du ser ut.
  Puss och kram. Sötgröt.

 • Annelie

  Tycker att du ser jättefin och fräsch ut även utan smink!! Stor kram:)

 • Anna

  Mycket vacker utan smink!👍

 • M

  Du är otroligt fin ”utan fransar” ?.

 • Anna

  Hade jag sett ut så utan smink hade jag varit nöjd.???

 • Annika

  Hej, du har aldrig varit så fin som du är nu! Naturligt är snyggast 👍💛🌼
  Hoppas att det reder ut sig för dig snart!
  Kram Annika

 • M

  Du är otroligt fin ”utan fransar” 🙂.

 • Anna

  Hade jag sett ut så utan smink hade jag varit nöjd.👍🏼😉

 • Magdalena

  Tycker du är jättefin i rakt hår och mindre (inget?) smink. Mjukare och naturligare på nåt vis. Naturligt vacker är nog uttrycket jag söker ?

 • Erica

  Nämen jag tycker du var jätte fin på dessa bilder! Snyggt med rakt hår! Och så läser jag sen att du kände dig naken utan fransarna…jag tycker du var vacker!

 • Annica

  Fin nyans du har på håret! Du ser så pigg o fräsch ut☀️

 • Magdalena

  Tycker du är jättefin i rakt hår och mindre (inget?) smink. Mjukare och naturligare på nåt vis. Naturligt vacker är nog uttrycket jag söker 🙂

 • Erica

  Nämen jag tycker du var jätte fin på dessa bilder! Snyggt med rakt hår! Och så läser jag sen att du kände dig naken utan fransarna…jag tycker du var vacker!

 • Annica

  Fin nyans du har på håret! Du ser så pigg o fräsch ut☀️

 • Anne

  Helvete vad snygg du är utan de där fransarna!
  Sorry för svordommen men här behövs drt kraftuttryck. ☺

 • Anna

  Men allvarligt, My!
  Jag håller verkligen med om det flera skriver här – du är så vacker utan fransar!
  Du är helt ärligt finare utan, du har en naturlig skönhet som kommer fram ännu bättre utan fejkade fransar. Du har ju det som vi alla önskar att vi hade. Önskar bara att du såg det själv. Kram från trogen läsare i Skåne.

 • Anne

  Helvete vad snygg du är utan de där fransarna!
  Sorry för svordommen men här behövs drt kraftuttryck. ☺

 • Katja

  Ja, vacker naturligt! Och håret!
  Kram och trevlig helg!

 • Marita

  Måste säga detsamma. Finaste bild jag sett på dig på länge.

 • Agneta

  Alltså min första tanke när jag såg dig- sååå fin! Rakt hår passar dig super, fransarna ska du inte sakna tycker jag. Jättefin bild på dig!

 • Anna

  Men allvarligt, My!
  Jag håller verkligen med om det flera skriver här – du är så vacker utan fransar!
  Du är helt ärligt finare utan, du har en naturlig skönhet som kommer fram ännu bättre utan fejkade fransar. Du har ju det som vi alla önskar att vi hade. Önskar bara att du såg det själv. Kram från trogen läsare i Skåne.

 • Katja

  Ja, vacker naturligt! Och håret!
  Kram och trevlig helg!

 • Marita

  Måste säga detsamma. Finaste bild jag sett på dig på länge.

 • Agneta

  Alltså min första tanke när jag såg dig- sååå fin! Rakt hår passar dig super, fransarna ska du inte sakna tycker jag. Jättefin bild på dig!

 • Anette

  Håller med tidigare talare. Undrar varför så många tycker att det är vackert med lösögonfransar, fillers i läpparna osv, det ser ju bara onaturligt ut! Varför ska standarden vara 4cm ögonfransar? Hur många föds med det? Du är jättefin My utan dina lösfransar!

 • Anette

  Håller med tidigare talare. Undrar varför så många tycker att det är vackert med lösögonfransar, fillers i läpparna osv, det ser ju bara onaturligt ut! Varför ska standarden vara 4cm ögonfransar? Hur många föds med det? Du är jättefin My utan dina lösfransar!

 • Pernilla L

  Jag håller med så många andra här. Du är jättefin som du är, utan lösfransar. Finaste bilden på dig på länge

 • Pernilla L

  Jag håller med så många andra här. Du är jättefin som du är, utan lösfransar. Finaste bilden på dig på länge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.