Erbjudande Ossoami! -Passa på!

 

IMG_4208

Tips från en förälder till en annan! ✨☺️

-Ossomai GRYMMASTE byxorna för kidsen!💚

Du som följt mig här inne länge vet att jag i tidigare samarbete skrivit om just OSSOAMI. 

Alltså grejen är att det finns inget så irriterande än när Lilleman kommer hem med trasiga kläder ifrån förskolan tex.. PÅ våran förekola så har vi en stor, generös och genomtänkt lekplats… MEN med massa grus! Så i början skickade jag dit honom med fina kläder och ankom hem med trasiga.. OM och OM igen! 😝😩

MEN, inte med Ossoami byxorna. Det spelar ingen roll hur många gånger jag tvättar dom, dom håller sig fräscha ändå. ( jag använder t,om sköljmedel) Inga trasiga knän eller söndriga byxor 🙏🏻🙌🏻

OSSOAMI är perfekta leka-utomhus-byxor nu när överdrag-säsongen tagit slut, eftersom det är då som ”vardagsbyxorna” börjar ta stryk på riktigt.

Ludvig är med i testpanelen som ska utvärdera Ossoami’s första shortsmodell och att ni återkommer med recension i slutet på maj (om det varit något shortsväder innan dess 😉)

Jag fick precis fick nys om att dom kör ett otroligt fömånligt nykundserbjudande sedan förra söndagen och som upphör IMORGON söndag 30/4.

Grejen är att OSSOAMIs byxor kommer aldrig på rea, eftersom hållbart mode har samma värde oavsett när eller var man köper det. Linda på OSSOMI berättade för mig att det är många barnfamiljer som är skeptiska till om OSSOAMIs slitstarka jeans verkligen funkar på riktigt och att det är därför som man nu kör en drive med det här otroliga nykundserbjudandet. Då får alla som har behov av slitstarka jeans möjlighet att själva testa dem utan att det kostar mer än ett par standardjeans. Det här erbjudandet gäller när man köper jeans (inte mjukisbyxor och leggings) och om man inte handlat hos dem innan.

Man får 100 kr värdecheck + fri frakt + fri retur (om man behöver skicka tillbaka dem).
Koden är NKM417 och den kan inte kombineras med andra värdekoder.

In och shoppa loss HÄR 

Här kan du se lite andra bilder på Ludvig i Ossoami jeansen.

Ludvig är en busig, glad och lite små ”vild” kille när vi leker just utomhus. Så dom får verkligen prövas i sin hållbarhet! 

Förutom att JAG älskar kvalitet och att dom verkligen håller (För det gör dom✨🙌🏻🙏🏻)

Så är det Lillemans favvo-jeans OM/när han själv får välja kläder så väljer han ALLTID dessa! 😄

IMG_3185 IMG_3187 IMG_3189 IMG_3190 IMG_3195 IMG_3197 IMG_3199 IMG_4072 IMG_4081

Vi hörs sen! Kram

/My Martens 

 

27 Komentarer

 1. Hoppas verkligen att allt ordnar sig för er alla och Lilleman men har bara tänkt på de resor du gör som jobb hur går det med? Bara en undran och fu behöver absolut inte svara. Ha en härlig dag.

 2. Hoppas verkligen att allt ordnar sig för er alla och Lilleman men har bara tänkt på de resor du gör som jobb hur går det med? Bara en undran och fu behöver absolut inte svara. Ha en härlig dag.

 3. Vet att du måste ha reklam här på bloggen för att du ska kunna leva på den osv, men det är så otroligt trist med dessa reklambloggar asså ?

  • Men Anna, om du läser en tidning, eller tittar på tv… det dyker ALLTID upp reklam ? Bpde av sånt man är intresserad, men också av sånt man inte är intresserad utav ? Nu kanske inte du är intresserad av ossoamis barnjeans, men många andra är ? Men Anna, jag förstår vad du menar… och jag gör mitt bästa för att hålla en bra balans ? Kram

 4. Vet att du måste ha reklam här på bloggen för att du ska kunna leva på den osv, men det är så otroligt trist med dessa reklambloggar asså 😝

  • Men Anna, om du läser en tidning, eller tittar på tv… det dyker ALLTID upp reklam 🙈 Bpde av sånt man är intresserad, men också av sånt man inte är intresserad utav 😄 Nu kanske inte du är intresserad av ossoamis barnjeans, men många andra är 😄 Men Anna, jag förstår vad du menar… och jag gör mitt bästa för att hålla en bra balans 😀 Kram

  • Hej Clarran. Vi har testkört koden och den ser ut att funkar fint. Vad är det som inte fungerar för dig? Har du noterat att den gäller vid köp av jeans (ej mjukisbyxor & leggings)? Kanske kan det vara det som ställer till det för dig?

  • Hej Linda – Vi har testkört koden och den ser ut att funkar fint. Vad är det som inte fungerar för dig? Har du noterat att den gäller vid köp av jeans (ej mjukisbyxor & leggings)? Kanske kan det vara det som ställer till det för dig?

 5. Jag gillar ditt driv, det krävs jävlar-anamma att resa sig efter varje dipp (jag vet, jag har varit där SÅ många gånger). Hoppas det går bra med att sluta röka, jag firar 1år och 2 månader som rökfri, har aldrig mått bättre. Lycka till i livet med alla dina val. Ser fram emot att läsa om de. Stor kram, S

  • Hej Clarran. Vi har testkört koden och den ser ut att funkar fint. Vad är det som inte fungerar för dig? Har du noterat att den gäller vid köp av jeans (ej mjukisbyxor & leggings)? Kanske kan det vara det som ställer till det för dig?

  • Hej Linda – Vi har testkört koden och den ser ut att funkar fint. Vad är det som inte fungerar för dig? Har du noterat att den gäller vid köp av jeans (ej mjukisbyxor & leggings)? Kanske kan det vara det som ställer till det för dig?

 6. Jag gillar ditt driv, det krävs jävlar-anamma att resa sig efter varje dipp (jag vet, jag har varit där SÅ många gånger). Hoppas det går bra med att sluta röka, jag firar 1år och 2 månader som rökfri, har aldrig mått bättre. Lycka till i livet med alla dina val. Ser fram emot att läsa om de. Stor kram, S

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...