Chokladrink, Poddinspelning och mys med Åza!

IMG_0875 IMG_0877

Morgondrink! 

Godmorgon fina du…. Hoppas du sovit gott! Jag slocknade strax innan 21.00 igår. Vaknade någon gång mitt i natten och gick upp för att borsta tänderna och släcka lamporna. Idag sk jag köra en PT kunder på förmiddagen på SATS Märsta. Lilleman får följa med, han har playdate på mini SATS med en kompis. Jag lät honom vara ledig från förskolan idag. För vid lunch ska möta upp ÅZA Min vän och blogg/podd kollega!

( Spana in hennes blogg HÄR   )

Sen ska vi upp på MTG och spela in podd. Däruppe jobbar även Kin ( Dr Albans fru) så vi har bokat upp en fika dejt med henne också. De blir en lugn och rolig eftermiddag, så jag tänkte att Lilleman lika gärna kan få vara med… Vi stannar kvar i stan med Åza och går hem till ”henne” och käkar och kan sitta några timmar i lugn och ro och bara umgås, prata och planera. Det var längesen vi fick chansen att träffas utanför inspelning och stress. Solen skiner över Stockhom idag. UNDERBET!

Idag ska jag INTE träna. Idag är det min vilodag! Viktigt att man inte glömmer bort vilodag.

Jag måste bara tipsa er om min choklad drink. I samarbete med Green Nutrition

När jag är riktigt sötsugen, eller när jag slarvar med mellanmål så passa denna mig PERFEKT! God, nyttig och på helt naturliga produkter. Imorse blandade jag den med mandelmjölk och isbitar. Ibland kör jag bara med vatten. Och många gånger använder jag den i smoothie.

För bättre upptagningsförmåga så är den gjort på fyra olika proteinkällor, Havre, Hampa, ris och ärt-protein. Vissa är för kosttillskott, andra är emot. Jag säger inte att det handlar om rätt eller fel. Det är individuellt. Man kan få i sig tillräckligt  genom vanlig kost. Men jag ingår i den kategorin som INTE får i mig det jag behöver genom vanlig kost.

Egentligen bara pga dålig planering ( svårt att få ihop livspusslet) Stressig vardag, och att jag helt enkelt inte lyckas få i mig det jag behöver. Om du som jag behöver säkra upp proteinintaget eller vill ha ett BRA mellanmål, så hittar du den HÄR . Det är en djungel av kosttillskott på marknaden. Jag känner till långt ifrån alla. Men Green Nutrition är Svensktillverkad och dom jobbar bara med helt naturligt innehåll. DET känns tryggt!

image

Nu ska vi sticka till gymmet! Vi hörs under dagen!

Stor kram / My Martens

18 Komentarer

 1. Jag äter bra mat utan några andra dyra tillsatser från diverse ”nyttiga” piller och andra blandningar. Blir billigare och jag mår prima, orkar vad jag vill orka och har ett aktivt liv. Skulle aldrig stoppa i mig dessa konstgjorda piller o dyl. som du, med flera andra bloggare, flaggar för att man ska äta.
  Vad signalerar det till våra barn ?

  • Som jag skrev…. det finns dom som har underskott av vissa ämnen. Som då alltså på läkarens rekommendationer får ordinerat att tillsätta iform av kosttillskott… D-vitamin, järntabletter, ect… det är jätte bra att DU mår bra, och helt fantastiskt att du inte behöver det. Men det uteslutet inte alla andra… kram

 2. Jag äter bra mat utan några andra dyra tillsatser från diverse ”nyttiga” piller och andra blandningar. Blir billigare och jag mår prima, orkar vad jag vill orka och har ett aktivt liv. Skulle aldrig stoppa i mig dessa konstgjorda piller o dyl. som du, med flera andra bloggare, flaggar för att man ska äta.
  Vad signalerar det till våra barn ?

  • Som jag skrev…. det finns dom som har underskott av vissa ämnen. Som då alltså på läkarens rekommendationer får ordinerat att tillsätta iform av kosttillskott… D-vitamin, järntabletter, ect… det är jätte bra att DU mår bra, och helt fantastiskt att du inte behöver det. Men det uteslutet inte alla andra… kram

 3. Jag befann mig i en ond cirkel av outgrundlig (till synes) trötthet. tog en mineralanalys, som visade på låga nivåer av massa mineraler i kroppen, som, enligt sjuksköterskan kunde beror på; att jag fött barn, riklig menustration, långvarig inre stress. (kunde skriva under på allt det). Jag befann mig i en situation där jag inte kunde göra mer än det jag redan gjorde, på egen hand. Jag var TRÖTT på att vara TRÖTT. Så jag var beredd att testa ALLT – tom mineraler för att se om det blev bättre. OM det blev bättre!? Redan efter några dagar kände jag att något hände i kroppen. Jag hade ork och lust som jag glömt hur skönt det kunde kännas. Så JAG vet att det funkar OM och NÄR kroppen har behov av det. Jag är annars av den åsikten att man INTE skall tillföra kroppen något den INTE behöver, utan jobba utifrån GOD kosthållning, RÖRELSE, FRISKLUFT och ATT VARA POSITIV. Ibland ger oss livet inte alla de möjligheterna och för min del sa kroppen ifrån genom att ropa på mig av TRÖTTHET. Har du inte upplevt den förlamande tröttheten? g r a t t i s !!!

 4. Jag befann mig i en ond cirkel av outgrundlig (till synes) trötthet. tog en mineralanalys, som visade på låga nivåer av massa mineraler i kroppen, som, enligt sjuksköterskan kunde beror på; att jag fött barn, riklig menustration, långvarig inre stress. (kunde skriva under på allt det). Jag befann mig i en situation där jag inte kunde göra mer än det jag redan gjorde, på egen hand. Jag var TRÖTT på att vara TRÖTT. Så jag var beredd att testa ALLT – tom mineraler för att se om det blev bättre. OM det blev bättre!? Redan efter några dagar kände jag att något hände i kroppen. Jag hade ork och lust som jag glömt hur skönt det kunde kännas. Så JAG vet att det funkar OM och NÄR kroppen har behov av det. Jag är annars av den åsikten att man INTE skall tillföra kroppen något den INTE behöver, utan jobba utifrån GOD kosthållning, RÖRELSE, FRISKLUFT och ATT VARA POSITIV. Ibland ger oss livet inte alla de möjligheterna och för min del sa kroppen ifrån genom att ropa på mig av TRÖTTHET. Har du inte upplevt den förlamande tröttheten? g r a t t i s !!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...