Med risk för att låta som pensionär igen….

 

Gäst i poddstudion!

{ OBS! Detta inlägg innehåller reklam för vår podcast MULTIMAMMORNA i samarbete med I LIKE RADIO } 

Sååååå söt! Lilleman var både oblyg, charmig och trivdes som fisken i vattnet i våran Poddstudio!☺️🎧

Hade han fått bestämma så hade han skickat ut mammorna och tagit över studion själv och berättat om legoland, ninjago och något annat som jag inte begrep vad det var! hehe! Det ska börjas i tid 😜

IMG_4153 IMG_4156

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4168 IMG_4169 IMG_4170

Poddinspelning – Multimammorna!

Hej fina!💖

WOW vilken dag…

Den  har verkligen gått i ett! Mini sovmorgon med Ludvig ( SKÖNT!) PT kunder på gymmet… vidare in mot stan. Som den stressade småbarnsmamma som jag är så hade jag för att effektivisera mig förberett mellis som Lilleman fick äta på vägen, samtidigt som jag själv hade bokat in TVÅ (hoppsan 😬🙈)telemöten på vägen in till stan. Nåja. det gick bra Iallafall.

Väl framme på MTG mötte vi upp ÅZA.

Idag hade vi ingen mindre än Ludvig som gäst. Sååååå duktig! Med risk för att vara skrytsam, men satan i gatan så stolt jag är! DEN ungen har jag iallafall lyckats bra med ✨🙌🏻😉

IMG_4192 IMG_4194 IMG_4195

Efter inspelningen åkte jag ut till Frihamnen för ett spännande möte….

IMG_4181

Strax därefter så  mötte vi upp Åza, Inez och en liten kille i Ludvigs ålder som vi hängde med hel kvällen. Dom klickade direkt och hade busigt kul enligt Ludvig själv ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4187 IMG_4190

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myyyyyyys.

Åza stod för matlagningen och jag tog dukning och disken. Men Åza så vet jag min plats i köket 😂 Vi är verkligen som ett gift gammalt par! 

Nu med risk för att låta som en pensionär (igen) så MÅSTE jag släcka lampan, lägga bort mobil, dator och lägga mig för att sova! 

Ville egentligen bara in och säga hej! Ge mig några veckor till så kommer både jag, bloggen vara stabilare och med mer energi igen!👊🏻.

Du anar inte vad jag längtar tills på söndag då jag flyger mot varmare breddgrader……. GALET välbehövligt!

Men finis, OM du missat att lyssna våran podd så hittar du den HÄR Hoppas du gillar den! ☺️

Stor kram / My Martens

23 Komentarer

 1. Vaddå ”köra som en pensionär igen”? Jag fattar inte…
  Och bara för att jag bryr mig om dig och Ludvig, ha för 17 inte telefonmöten när du kör bil…
  Hur har det gått efter senaste krocken? Blev det mycket skador på bilen?
  Ta hand om dig och det finaste du har! <3

  • *låter som… ?☺️ Autocorr ? Ja, men jag har givetvis headset och båda händerna på ratten… ätligt talat, jag har senaste åren ( inte sista) kört över 6000 mil/året. Nästan Lika mycket som man räknar på en yrkeschaufför. Jag körde fram och tillbaka öland-Amsterdam också ibland…. jag skulle aldrig kunna sköta mina jobb och åtaganden utan telemöten när jag kör.. men jag är försiktig! Tack för omtanken ??☺️ Gällande min bil, lätta plåtskador och på rehab…

 2. Längtar till poddavsnittet där Ludvig är med. Han ser verkligen ut att trivas i studion som du säger. Så charmig och duktig. Trevlig dag med Åza ni har haft. ❤

 3. Vaddå ”köra som en pensionär igen”? Jag fattar inte…
  Och bara för att jag bryr mig om dig och Ludvig, ha för 17 inte telefonmöten när du kör bil…
  Hur har det gått efter senaste krocken? Blev det mycket skador på bilen?
  Ta hand om dig och det finaste du har! <3

  • *låter som… 😂☺️ Autocorr 🙈 Ja, men jag har givetvis headset och båda händerna på ratten… ätligt talat, jag har senaste åren ( inte sista) kört över 6000 mil/året. Nästan Lika mycket som man räknar på en yrkeschaufför. Jag körde fram och tillbaka öland-Amsterdam också ibland…. jag skulle aldrig kunna sköta mina jobb och åtaganden utan telemöten när jag kör.. men jag är försiktig! Tack för omtanken 🙏🏻☺️ Gällande min bil, lätta plåtskador och på rehab…

 4. Längtar till poddavsnittet där Ludvig är med. Han ser verkligen ut att trivas i studion som du säger. Så charmig och duktig. Trevlig dag med Åza ni har haft. ❤

 5. Fattar heller inte det där med pensionär.
  Alla människor, även de runt 30 år måste väl lägga bort mobilen, släcka och sova.
  Är väl ingen unikt som just äldre människor gör.

 6. Kör hårt och ha en trevlig helg. Glöm inte att faktiskt göra det du säger: sova och äta och andas!! Det är lätt att säga att man SKA göra det, men självreflektion är bra. Ha inte för höga krav på dej, go with the flow. Du är fantastisk och fortsätt kämpa på med livet! Kram!

 7. Åhhh vad kul med Ludvig som gäst, det ser jag fram emot att lyssna på! Han verkar vara en sån go liten kille och man ser verkligen kärleken er emellan! Önskar dig och Ludvig en trevlig helg! Kram på dig fina My ❤

 8. Fattar heller inte det där med pensionär.
  Alla människor, även de runt 30 år måste väl lägga bort mobilen, släcka och sova.
  Är väl ingen unikt som just äldre människor gör.

 9. Kör hårt och ha en trevlig helg. Glöm inte att faktiskt göra det du säger: sova och äta och andas!! Det är lätt att säga att man SKA göra det, men självreflektion är bra. Ha inte för höga krav på dej, go with the flow. Du är fantastisk och fortsätt kämpa på med livet! Kram!

 10. Åhhh vad kul med Ludvig som gäst, det ser jag fram emot att lyssna på! Han verkar vara en sån go liten kille och man ser verkligen kärleken er emellan! Önskar dig och Ludvig en trevlig helg! Kram på dig fina My ❤

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...