OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördag, Pt kunder och träningsdejt!

Igår var det dags igen… en härligt, svettigt, jobbigt men roligt pass på Svevavägen igen. Fashionablefit Bootcamp är i full gång. Vi är redan inne på vecka två. 

Jag hade verkligen ingen lust denna gången heller motivationen var verkligen NOLL! Men när man väl har tagit sig dit, närt man väl har satt igång… Då är det HUR kul som helst! Precis vad jag behöver just nu! Gårdagens coach hette Jennifer, som också är dansinstruktör. Så i gårdagens pass var det en session med dansmoves i varje cirkel. JÖSSES! vad kul!💃🏼

IMG_3948

Innan träningen hade jag några möten. Det sista mötet var på Urban Deli. Jag fullkomligt ÄLSKAR att dom har stora fina Olivträd inomhus, det gör det SÅ mysigt!

Men framförallt att det hänger förlängningssladdar nerifrån träden så att man kan ladda mobilerna! haha! Bästa!😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påvägen hem så träffade jag grannen. Marie, som bor ovanför mig. Vi springer in och ut hos varandra med jämna mellanrum. Lånar mjölk, barnen leker, osv.. Helt oplanerat så träffades vi i stan och tog en kaffedejt innan vi kunde samåka hem. ☕️👌🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avslutade kvällen hos andra grannarna. David & Julia❤.

Vi tittade lite på Let’s Dance och småpratade lite om framtiden.

Usch, jag kan inte tänka på så mycket annat just nu. Jag är väldigt trött. Trött för att jag knappt sover och trött för att jag grubblar, och vänder och vrider på situationen för att hitta den bästa lösningen…  

Idag är det lördag. Jag vaknade tiiiidigt (04:20) öppnade upp ett fönster, så hela morgonen har jag legat och halvsovit till fiskmåsarnas ljud. Vi bor ju väldigt nära vattnet. Så mysigt.

Nu ska jag sätta mig i trädgården och ta en kopp kaffe i solen. Man får verkligen passa på att njuta av solen. Den ger energi!!! Vädret slår ju om varannan timme, sol, regn SNÖ (!!?!) sen sol igen. Ett riktigt klassiskt april väder 🙈

 Sen  vidare mot gymmet för några PT kunder och  en träningsdejt med Christina Melin som kommit hem ifrån semestern ☺️

Vi Hörs senare! Kram / My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (27)
 • Katja

  Hoppas dagen blir bra!

 • Katja

  Hoppas dagen blir bra!

 • Anonym

  Varför lägger du ut de här gamla korten på dig i en för små träningskläder? Min åsikt är att det inte är klädsamt att framhäva en korpulent kropp. Varför är du så totalt ovillig att ta åt dig kritik? Gjorde du det kanske ditt liv blir bättre än vad det var 2016 och vad 2017 ser ut att blir.

  • My

   Jag tycker om min kurviga kropp ?????

  • Katarina

   Född otrevlig eller?

  • Pilla

   Anonym: Käften på dig!
   My har en kropp to die for och för mig som är en pinne så skulle mitt mål vara just sådär! Aldrig att vara smal som jag är och många som har svårt att gå upp i vikt tror jag håller med mig!
   Snälla gör oss en tjänst och bara scrolla vidare och sluta kommentera! Du får gärna dela med dig av lite bilder på dig själv om du är så perfekt vilket jag antar att du inte är eftersom du kommenterar anonymt.. Blääk!

  • Anna

   Oj, du måste ha fullt upp vart du än går med att dela med dig av dina insikter till de du anser är korpulenta. Mina 24 timmar på ett dygn räcker knappt till mig själv, jag är imponerad !

  • Lena

   Men kära ’anonym’. Varför i hela fridens namn skulle My ta till sig kritik när det gäller vilka träningskläder hon ska ha ? Hon har ju en skitsnygg figur ?

 • Ann-Charlotte

  Helt rätt My du har all anledning att vara stolt över din kropp. Varje kvinna känner sin kropp bäst själv, men avunden är alltid stor mellan kvinnor tyvärr. Stå på dig i alla dina beslut framöver?Kram

 • Anonym

  Varför lägger du ut de här gamla korten på dig i en för små träningskläder? Min åsikt är att det inte är klädsamt att framhäva en korpulent kropp. Varför är du så totalt ovillig att ta åt dig kritik? Gjorde du det kanske ditt liv blir bättre än vad det var 2016 och vad 2017 ser ut att blir.

  • My

   Jag tycker om min kurviga kropp 👊🏻💪🏻😜

  • Katarina

   Född otrevlig eller?

  • Pilla

   Anonym: Käften på dig!
   My har en kropp to die for och för mig som är en pinne så skulle mitt mål vara just sådär! Aldrig att vara smal som jag är och många som har svårt att gå upp i vikt tror jag håller med mig!

   Snälla gör oss en tjänst och bara scrolla vidare och sluta kommentera! Du får gärna dela med dig av lite bilder på dig själv om du är så perfekt vilket jag antar att du inte är eftersom du kommenterar anonymt.. Blääk!

  • Anna

   Oj, du måste ha fullt upp vart du än går med att dela med dig av dina insikter till de du anser är korpulenta. Mina 24 timmar på ett dygn räcker knappt till mig själv, jag är imponerad !

  • Lena

   Men kära ’anonym’. Varför i hela fridens namn skulle My ta till sig kritik när det gäller vilka träningskläder hon ska ha ? Hon har ju en skitsnygg figur 😄

 • Ann-Charlotte

  Helt rätt My du har all anledning att vara stolt över din kropp. Varje kvinna känner sin kropp bäst själv, men avunden är alltid stor mellan kvinnor tyvärr. Stå på dig i alla dina beslut framöver💗Kram

 • Chris

  För en kommentar av Anonym !!!
  Jag tycker att My är en riktigt bra förebild kroppsligt!Vältränad & men fina former där kvinnor ska ha former.
  Vad man sen tycker är ju självklart induviduellt och man har ju ungefär som man har klädsmak helt enkelt olika synpunkter på vad som definerar tränad/kurvig/smal/lång/kort etc.Men för det kan man ju inte slänga in en kommentar som är direkt elak.
  Jag gillar det citatet ” Strong is the New skinny ”och har sett alltför många sjukligt skinny personer i tränings branchen.
  My,du ser super ut !

 • Erkki

  My, kan du inte berätta vad som hände mellan dig å Godde? Var han otrogen eller?

 • Chris

  För en kommentar av Anonym !!!
  Jag tycker att My är en riktigt bra förebild kroppsligt!Vältränad & men fina former där kvinnor ska ha former.
  Vad man sen tycker är ju självklart induviduellt och man har ju ungefär som man har klädsmak helt enkelt olika synpunkter på vad som definerar tränad/kurvig/smal/lång/kort etc.Men för det kan man ju inte slänga in en kommentar som är direkt elak.
  Jag gillar det citatet ” Strong is the New skinny ”och har sett alltför många sjukligt skinny personer i tränings branchen.
  My,du ser super ut !

 • Erkki

  My, kan du inte berätta vad som hände mellan dig å Godde? Var han otrogen eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.