Work, eat sleep and repeat!

IMG_3933 IMG_3934

Work, eat, sleep and Repeat👊🏻

Energi nivån är inte på topp just nu! Samtidigt så jobbar jag hårdare än någonsin! 

Just nu, fullt fokus på framtiden! ( LILLEMAN ❤) Min egen hälsa, träning och se över ALLA alternativ inför framtiden! 👊🏻 

-TACK,  för att du finns! 🙏🏻

Blunda, ignorera och skit i nättrollen. Det är bara några få personer här inne som kryper fram då och då.

-We make LOVE instead of hate! 👊🏻✨

Kram /My Martens

Kommentarer (8)
 • Sara

  Helt rätt inställning. ? ha nu en härlig helg. Sköt om dig fina du. Kram Sara

 • Lena

  Kämpe <3 så känner jag när jag tänker på dej…
  Lättare sagt än gjort att ta ledigt & vila själen, när du är egen företagare & har massa inplanerat, & pengar som måste in… men jag hoppas du kan ta det lite lugnare i alla fall & vila <3
  När jag känner in dej, så känner jag så mycket ensamhet… trots vänner… & jag får en tår i ögat…
  Livet går inte i repris… Carpe Diem <3

 • Sara

  Helt rätt inställning. 😄 ha nu en härlig helg. Sköt om dig fina du. Kram Sara

 • Lena

  Kämpe <3 så känner jag när jag tänker på dej…

  Lättare sagt än gjort att ta ledigt & vila själen, när du är egen företagare & har massa inplanerat, & pengar som måste in… men jag hoppas du kan ta det lite lugnare i alla fall & vila <3

  När jag känner in dej, så känner jag så mycket ensamhet… trots vänner… & jag får en tår i ögat…

  Livet går inte i repris… Carpe Diem <3

 • Charlotte

  Jag känner precis som Lena skriver. En tjej med mycket go i sig o kämpar för ett bra liv va gäller jobb och sin älskade lilleman. Men , en ensamhet verkar finnas hos dig och det är så synd. Hur mycket vänner o annat som tillför gott i livet så kan man ändå känna sig ensam i själen. Glöm inte bort att du är värdefull och att DU betyder mycket.
  Fr.o.m. nu så tycker jag verkligen att du ska ge katten i att ge trollen mer näring. Sluta försvara dig. Det tar nog mer på dig än du tror att sitta o förklara sig inför helt tomma öron som struntar totalt i vad du skriver. Dessa människor saknar sympati o empati så du skadar bara dig själv. En del bloggare kanske fixat att svara emot, men jag tror du har för mycket känslomässigt i ditt liv nu för att gå igång på trollen.
  Ta informationen som du vill såklart men är bara av välmening. ?

 • minnaõ

  My! Skit i alla nättroll. Att du gör de val du gör är din helt egna sak. Likaså att du väljer att skriva om det. Tycker tvärtom att du är stark, stark för att du visar dig sårbar och äkta. Ja mänsklig. Skrolla bara förbi de elaka kommentarerna. De är inte värda få uppmärksamhet. Kram fina Du❤

 • Charlotte

  Jag känner precis som Lena skriver. En tjej med mycket go i sig o kämpar för ett bra liv va gäller jobb och sin älskade lilleman. Men , en ensamhet verkar finnas hos dig och det är så synd. Hur mycket vänner o annat som tillför gott i livet så kan man ändå känna sig ensam i själen. Glöm inte bort att du är värdefull och att DU betyder mycket.

  Fr.o.m. nu så tycker jag verkligen att du ska ge katten i att ge trollen mer näring. Sluta försvara dig. Det tar nog mer på dig än du tror att sitta o förklara sig inför helt tomma öron som struntar totalt i vad du skriver. Dessa människor saknar sympati o empati så du skadar bara dig själv. En del bloggare kanske fixat att svara emot, men jag tror du har för mycket känslomässigt i ditt liv nu för att gå igång på trollen.

  Ta informationen som du vill såklart men är bara av välmening. 🙂

 • minnaõ

  My! Skit i alla nättroll. Att du gör de val du gör är din helt egna sak. Likaså att du väljer att skriva om det. Tycker tvärtom att du är stark, stark för att du visar dig sårbar och äkta. Ja mänsklig. Skrolla bara förbi de elaka kommentarerna. De är inte värda få uppmärksamhet. Kram fina Du❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.