15 % på Odd Molly hos inreda.com =)

 

// R E K L A M //

 

original-birthday_wholesale_a4_1340

 

I samarbete med inreda.com så kan jag berätta att ett av mina  favvo märken Odd Molly fyller 15 år! 

Hipp Hipp Hurra!

 Det firar inreda.com med 15% på ALLT ifrån just Odd Molly.

Detta gäller idag och imorgon! Även nyheterna, inklusive träningskläderna, morgonrockarna, handskarna, sängkläderna m.m.  =)

Spana in nyheterna nedan.. 

oddmollynytt 748-kampan oddmolly-kimo

 

Passa på att fynda HÄR  =)

oddmolly

Kramar / My Martens

2 Komentarer

  1. jag älskar odd molly!<333 Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! ? <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  2. jag älskar odd molly!<333 Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    https://nouw.com/heddasöderberg

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...