Multimammorna. Nytt poddavsnitt ute NU!-In och lyssna nu..

// R E K L A M //

(för min egna podcast bla.. ) 

IMG_2819

Multimammorna- Nytt poddavsnitt ute NU!

SÖNDAG innebär nytt poddavsnitt av Multi Mammorna 🎤🎙 😀

i veckans avsnitt pratar vi om ”sjukor”, svartsjuka, avundsjuka, missunnsamhet. Vem mår sämst?  Den som utsätts för en avundsjuk partner, eller den som upplever känslan? har du någon gång snokat igenom din partners mobil? Det har både jag och Åza gjort… 

Det behöver nödvändigast inte vara man/hustru, utan kan vara en kollega, en vän osv. Men alla dessa ”sjukor” kan visa sig på olika sätt.. 

in och lyssna 😘 HÄR! 

IMG_2822

 

Sista kvällen med 15% på Odd Molly hos inreda.com PASSA på!

Du kan kika runt här!

Alltså träningskläderna jag dör vad snyggt! 

oddmollynytt

oddmolly-kimo

usch vad jag känner mig kort här inne…. men jag har varit lite i ett tillfälligt ”vakum” landat i allt som hänt.

 Försökt städa upp soppan så gott det går. Skulle behöva en veckas rehabiliterings och skönhetssömn. Känner mig som överkörd av tåget. men det… det får ske en annan vecka 😉

Kram på dig fina! Tack för att du finns.

/My Martens

41 Komentarer

 1. Hej My!
  Har lyssnat på alla avsnitt i er podd och tycker ni är riktigt bra!!! Du har en skön röst att lyssna till. Hoppas allt reder ut sig för dig. Du är ju ännu sååå ung så kärleken hinner du med!! Försök att framför allt ta hand om dig själv nu och allt som du har lyckats bra med efter din konkurs.
  h. från en lyssnare i Finland ( som är lika gammal som Åza ?

 2. Hej My!
  Har lyssnat på alla avsnitt i er podd och tycker ni är riktigt bra!!! Du har en skön röst att lyssna till. Hoppas allt reder ut sig för dig. Du är ju ännu sååå ung så kärleken hinner du med!! Försök att framför allt ta hand om dig själv nu och allt som du har lyckats bra med efter din konkurs.

  h. från en lyssnare i Finland ( som är lika gammal som Åza 🙂

 3. Ett bra poddavsnitt ? Tänkte att jag skulle lyssna ’lite’ innan jag skulle släcka lampan o sova. Hoppsan vad hände ? Var ju bara tvungen att lyssna på hela avsnittet ???

 4. Ett bra poddavsnitt 😄 Tänkte att jag skulle lyssna ’lite’ innan jag skulle släcka lampan o sova. Hoppsan vad hände 😇 Var ju bara tvungen att lyssna på hela avsnittet 👍🏼😄

 5. Aldrig snokat i någons mobil faktiskt… Har svårt att tro att jag skulle kunna göra det heller….. Tänk om man får se ngt man inte vill se?! Dessutom skulle jag ju inte alls gilla om någon kollade genom min….

    • Vad pratar du om? Ingen som är dryg ?? det är just det poddavsnittet handlar om. ”Sjukor” vem mår sämst, den som är tex svartsjuk eller den som utsätt för någon som känner hur svartsjuka. Gällande att svika u just mobilen, så tycker jag själv att det är fel. Men dels pga av att jag talar av egen erfarenhet från båda håll och därför Ian relatera till känslan. ”Precis, tänk om man hittar något du inte vill se” DET är just vad avsnittet och kommentaren handlar om….. ?

 6. Aldrig snokat i någons mobil faktiskt… Har svårt att tro att jag skulle kunna göra det heller….. Tänk om man får se ngt man inte vill se?! Dessutom skulle jag ju inte alls gilla om någon kollade genom min….

    • Vad pratar du om? Ingen som är dryg 😂😀 det är just det poddavsnittet handlar om. ”Sjukor” vem mår sämst, den som är tex svartsjuk eller den som utsätt för någon som känner hur svartsjuka. Gällande att svika u just mobilen, så tycker jag själv att det är fel. Men dels pga av att jag talar av egen erfarenhet från båda håll och därför Ian relatera till känslan. ”Precis, tänk om man hittar något du inte vill se” DET är just vad avsnittet och kommentaren handlar om….. 😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...