Morgon träning =)

 

Godmorgon fina du!

Lördag morgon och en mjukstart på dagen. Vilken underbar känsla att vakan utvilad. Trots att jag vaknade tidigt. Utan att klockan hade ringt.

Jag har suttit och jobbat hemma i lugn och ro framfrö datorn. Med morgonkaffe och egentid. Det är någonting jag uppskattar. Att minimera stressen och få en BRA start på dagen! 

140117-MyMartens-P1140302-110938

Idag väntar en intensiv dag. Min ”lediga dag” fylldes med både kunder och en agenda som jag inte riktigt vet hur jag lyckats skapa! SÅ typiskt mig! Först träning med Christina Melin.

IMG_0130

Hon kämpar på bra. Även om hon VARJE gång jag presenterar en ny övning säger ”Det där kommer ALDRIG gå”.  Men jo då… det gör det!

-Heja Christina!

Christina presenterar sig själv som ”latmasken”. Hon vill göra en förändring och få träningen till en del av vardagen. jag ser redan på dessa veckor hur hon har blivit både starkare, fått bättre kroppskontroll och även minskat i vikt. Vi jobbar vidare mot just Christina mål. INGENTING är omöjligt! Glöm aldrig det! 😉

IMG_0095

Spana in hennes blogg HÄR 

Nu ska jag träna själv. Innan nästa kund. Vi hörs under dagen!

Kram / My Martens

7 Komentarer

 1. Älskar oxå den där morgonstunden. Lite som en ritual faktiskt. Fantastisk mot stress. Brukar tända lite ljus, koka två ägg som du. Någon fruktdrink. Ibland jos av bekväma skäl. Ibland bröd till, beroende av aptit. Eller stress. Ägg har jag hört är jättenyttigt på morgonen. Har även hört motsatsen. Har gogglat men inte blivit klokare av det. Men gött är det.
  Mina revben har börjat rätta till sig nu. Så jag har lovat mig själv dyrt och heligt att jag ska börja komma iform snart. Jag är i en fruktansvärd dålig kondition nu. Går jag en sväng blir jag jätteandfådd och får hjärtklappning. Känner mig som en pigg 90 åring just nu.
  Men en härlig lördag önskar jag dig.
  kramis
  http/mickandialog.wordpress.com
  Att vara synsk.
  Hoppas du inte har ngt emot att jag lade in en länk här. Annars hojta..

 2. Älskar oxå den där morgonstunden. Lite som en ritual faktiskt. Fantastisk mot stress. Brukar tända lite ljus, koka två ägg som du. Någon fruktdrink. Ibland jos av bekväma skäl. Ibland bröd till, beroende av aptit. Eller stress. Ägg har jag hört är jättenyttigt på morgonen. Har även hört motsatsen. Har gogglat men inte blivit klokare av det. Men gött är det.
  Mina revben har börjat rätta till sig nu. Så jag har lovat mig själv dyrt och heligt att jag ska börja komma iform snart. Jag är i en fruktansvärd dålig kondition nu. Går jag en sväng blir jag jätteandfådd och får hjärtklappning. Känner mig som en pigg 90 åring just nu.
  Men en härlig lördag önskar jag dig.
  kramis

  http/mickandialog.wordpress.com
  Att vara synsk.

  Hoppas du inte har ngt emot att jag lade in en länk här. Annars hojta..

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...