En blöt utekväll V/s en blöt gymkväll =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördags workout!

Ja, vad säger man… Vad är en blöt utekväll mot en blöt gymkväll?!

Halva Sverige sitter och tittar på Mello. Inte jag. 

SÅÅÅÅÅÅ mycket bättre! 

Jag börjar utveckla en ”hatkärlek” till min kollega, vän och PT Godde. Han kör slut på mig! hahaha!

Alltså, låt mig säga såhär, En av oss var mer trött än den andra!!! Han är disciplinerad, fokuserad och j*vligt målmedveten.

Jag är på riktigt helt slut! Men fiiiiii fan vad gött! Att äntligen få börja träna med vikter och få börja utmana mig själv. I’m going ”back on track” ! =)

Vi körde nästan två timmar. Teknik, teknik och mera teknik. Jag har SÅ dåligt tålamod. Jag vill lära mig direkt, jag vll göra allting perfekt från första början. Men övning ger färdighet. Om och om igen.

Vill man lära sig, vill man uppnå sina mål. Då får man jobba för det 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har vi tagit kväll…. Bästa känslan! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

Äta bör man…. annars dör man 😉  Vi har precis ätit nu. En lugn skön hemmakväll en lördag. 

Vi pratat om allt mellan himmel och jord. Reflexioner. Med och motgång. Motivation. VAD är det som driver dig? Vem är du? Vart vill du? Vad är det egentligen som betyder någonting?  Tung kväll.  skratt och seriöst. 

image

Du som följer mig här inne vet att jag är i en period där jag jobbar extremt mycket med mig själv. Att jag är mitt i en förändringsfas. Många vägsjäl. Stora förändringar och skett sista åren. Turbulent på flera plan.

Jag känner att jag lever. På ett bra sätt. jag är långt ifrån ”där” än. Men jag är på god väg…. Sakta men säkert börjar jag plocka upp bitarna av mig själv. Sakta men säkert börjar jag komma tillbaka. Starkare, mottaglig, mer erfaren och framförallt mer målmedveten än någonsin. Jag kommer falla igen, jag kommer att stöta på motstånd. Det hör till. Men jag kommer att göra det som krävs, för att ta mig dit JAG vill.

Glad att jag funnit en så fin vän i min kollega =) Ha en skön kväll!

Vi hörs imorgon fina du <3

Imorgon är ingen vanlig dag. Imorgon släpps våran Podcast Multi mammorna =)

Kram så länge..

/ My Martens 

 

26 Komentarer

  1. Va fint att höra om din trevliga kväll. Bra för både din kropp och själ att umgås med en god vän som är hälsosam och klok av sig. Idag är det söndag så nu väntar jag på din och Åzas podd

  2. Va fint att höra om din trevliga kväll. Bra för både din kropp och själ att umgås med en god vän som är hälsosam och klok av sig. Idag är det söndag så nu väntar jag på din och Åzas podd

    • Jo, självklart ska man kunna tekniken. Det kan jag givetvis. Men JAG har opererats TRE gånger och har lååååång väg tillbaka stekning sätt. Kroppen och musklerna fungerat som en kedja och det hänger ihop ?

    • Jo, självklart ska man kunna tekniken. Det kan jag givetvis. Men JAG har opererats TRE gånger och har lååååång väg tillbaka stekning sätt. Kroppen och musklerna fungerat som en kedja och det hänger ihop 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...