Träning för latmaskar – Simon Sköld! Är du en latmask? -Gör någonting åt det!

// R E K L A M //

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Träning för Latmaskar!

Jag fullkomligt älskar namnet Träning för latmaskar! 

Känner du igen dig? Är du en latmask? Prioriterar du soffan före gymet? Ursäktar du dig genom att komma på 312 borförklaringar för att inte kunna eller behöva träna? Barnen? Jobbet? mannen? Förkylningen?

-Är du trött på att vara trött?  

DÅ är det dags att göra någonting åt det!

Många har tyvärr varken råd eller möjlighet att skaffa en PT. Jag personlig önskar att man kunde få någon form av sjukbidrag för det. Det är SÅ många människor som verkligen skulle behöva det och som skulle må SÅ mycket bättre av det!

För visst vet vi ju vilja generella hälsoeffekter det har att träna? Tex, bättre sömn, minskad värk, piggare, bättre minne, bättre koncentrations förmåga, bättre styrka, man känner sig ofta gladare och piggare, minskad depression, ökad förbränning, ökad blodcirkulation och MYCKET! 

Simon har släppt denna boken, den är en perfekt ändbok för att komma igång!

Hur GRYM titel är inte det!? Med handen på hjärtat,  hur många känner inte igen sig? Som en föredetta latmask så tycker jag att iden och konceptet är grymt! 

”Är du en latmask som hatar och alltid har hatat att träna? Som har testat allt och ändå inte har hittat din grej? Men som trots allt inser att lite motion nog kan vara bra? Simon Sköld har svaren.”

I Träning för latmaskar berättar även Camilla Läckberg med stor ärlighet och igenkänning om hur hon med Simons hjälp har hittat sin träningsform och sin motivation. Jag VET Camillas inställning till just träning! hehe! 

Simon delar med sig av alla tips och tricks du kan behöva för att äntligen ta klivet från latmask till motionär. En sund och bra beskrivning som följer med boken. Boken är lättläst, och ger en positiv och peppande känsla =) 

Boken är indelad i tre kapitel som handlar om mål och motivation, om att skapa en vana och om tillfredsställelsen i att känna att träningen får dig att må bättre och orka mer.

Du behöver INTE något gym för att kunna utföra Simons träningsprogram. Genom boken förser han dig med sex olika träningsgram och över 21 enkla men värdigt effektiva övningar som du kan göra närsomhelst och varsomhelst. Simons budskap med boken är alla kan träna… och att de bästa träningen är den som blir av!   -Jag håller med! 

Träning för latmaskar är boken som kan få dig i form – med minsta möjliga insats, och få dig att behålla den resten av livet.

Att han t.o.m lyckades omvända Camilla som enligt sig själv är den lataste av dom lataste är ett bra betyg på att boken kommer att fungera! – Sorry Camilla men det är ju verkligen så 😉 

Du kan beställa den för 183:-  HÄR 

IMG_8388 IMG_8389 IMG_8401 IMG_8404 IMG_8405

Christina som du ser här inne bland. Hon var med mig på jobbet i helgen då vi hade event. Hon fick träffa morbror efter hans föreläsning  och presenterade sig såhär:  ”Hej, det är jag som är latmasken”! haha! Så roligt!

Jag älskar när människor har en självdistans och vågar bjuda på sig själva.. Christina har även hon påbörjat sin resa. Vi tränar tillsammans ett par gånger i veckan och hon kämpar på bra me både kost och träning! =)

Följ hennes blogg HÄR 

IMG_9387

/ My Martens 

10 Komentarer

  1. Jaha så nu kommer du med Reklam om Simons bok….. bara för att en bloggerska skulle ge en recension om den sen när hon provat på… först var det detox nu detta precis taget ur hennes blogg… googla på narccism….

    • Suck, Marre lägg ner snälla du, du får väl kontakta CL istället… är väl dom som blir tillfrågade antar jag , inte själva My som kontaktar ang reklam

    • Men gå och lägg dig marre? eller vad DU nu heter. Googla själv på ”besatt”? Som ALLA andra bloggare som fått/köpt boken gör My självklart reklam för en bra bok!

  2. Jaha så nu kommer du med Reklam om Simons bok….. bara för att en bloggerska skulle ge en recension om den sen när hon provat på… först var det detox nu detta precis taget ur hennes blogg… googla på narccism….

    • Suck, Marre lägg ner snälla du, du får väl kontakta CL istället… är väl dom som blir tillfrågade antar jag , inte själva My som kontaktar ang reklam

    • Men gå och lägg dig marre😥 eller vad DU nu heter. Googla själv på ”besatt”😉 Som ALLA andra bloggare som fått/köpt boken gör My självklart reklam för en bra bok!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...