För tjock och fet för att vara PT?! Kom igen nu, det är 2017, vi är på tok för medvetna för att hålla på med vikthets och näthat!

Överviktig, underviktig, normalviktig?! Du är JÄTTE viktig!!!

Jag får skit ganska mycket skit här inne på bloggen emellanåt. Bla för min vikt och hur jag ser ut!

Nu säger jag ”Fuck off till vikthetsen som leder till ett ohälsosamt liv”

image

Foto: Herman Caroan

Dra mig baklänges så dumt! 

Jag både rasar och kokar inombords över detta! Nu RYTER jag ifrån! På riktigt! 

Jag ryter ifrån i egenskap av MAMMA, PT, Hälsoinspiratör, bloggerska och MÄNNISKA! 

Att sitta och skriva till höger och vänster på nätet bakom sina skärmar och kommentera andras människors utseende och vikt! Det är INTE okay!!!

Jag jobbar aktivt inom träningsbranschen, jag jobbar som Personlig tränare på SATS i Märsta, jag är mamma/gravid tränare, jag jobbar som instruktör, jag är aktiv samarbetspartner på träningsresor, jag är Trendspanare för Hälsa & Fitness! Då finns det en viss klick av människor som tycker att mitt utseende inte är gott nog för detta!

Man tycker inte att min kropp duger som den är!

Då ska jag tala om att jag duger precis som jag är! Med eller utan dessa 13 kilo! Jag är mamma, jag har opererat min diasats (efter graviditet) jag har ärr på kroppen, jag har ärr i själen, jag jobbar AKIVT mot mina personliga mål. Att ha mål är någonting som jag uppmuntrar, dom behöver nödvändigtvis inte handla om en siffra på vågen.

För min del handlar det om att bygga upp mig själ inifrån och ut. Att kunna utöva vissa övningar teknik sikt rätt, tex chins, att vara en FRSK och STARK mamma till mitt hjärta, till min son, till mitt ALLT <3 DET är några av MINA personliga mål! 

jag skriver öppet och ärligt om att jag gått upp 13 kilo i vikt.

 Anledningarna till detta är många, men här ska ni få se några av alla kommentarer från senaste veckorna när min vikt plötsligt har uppmärksammats: ( långt ifrån alla) 

”My, du är ju inte fit direkt… du är ju för fan FET!!!”

”Hahahaha! du ser ut som en stabbig ful tjockis i dom tightsen, jag skulle skämmas som annonsör över hur du pinsamt  visar upp dom trots att du har ett arsle som behöver bantas ner! ”

”Hur fan kan du få jobba för Hälsa & Fitness, du är ingen förebild med din feta dallriga kropp! hahahaha! blogg fitta ta en bantningskur!” 

”My skaffa dig ett riktigt jobb! Skaffa dig ett riktigt liv! Lägg ner bloggen, sök hjälp och sluta som PT! Ta ditt feta arsle och gör någonting vettigt! Du borde skämmas, STACKARS Ludwig som har en sån destruktiv och fet mamma”

”OJ, du har inte gått upp liiite i vikt, är du gravid? Ve, är pappan? haha! är det någons gifta man???” 

”Som PT borde du väl föregå med ett gott exempel åt dina kunder, skulle inte själv ha nåt förtroende om det klev in en PT med 13kilos övervikt och självförtrendet i botten och som ska försöka peppa mig till att komma iform….. då hade jag gett upp efter första försöket!”

Detta är dessvärre långt ifrån allt. En del av mig vill bara stänga ner kommentarsfältet, men en del av mig tycker att det trots allt är en viktig fråga md just vithetsen!

171116-MyMartens-HermanCaroan-154153-0082

Mitt svar till den sista av alla bloggkommentarer, där jag vill lyfta fram min ståndpunkt.  

Hej Marre! 13 kilos övervikt? jag skriver att jag har gått upp 13 kilo i vikt. DET är någonting helt annat, det är inte 13 kilos ”övervikt”.

Oavsett vad, om det Skulle göra att du ger upp efter första försöket till att uppnå DINA mål. ja, då dessvärre säger det mer om dig än om mig som person.

Som PT så handlar det för mig om att guida, coacha och träna mina kunder för att dom ska uppnå sina personliga mål. Det är väldigt individuellt, några exempel på vad jag jobbar med just nu.

Någon vill gå upp i vikt, behöver både öka muskelvolym och fettprocent. Någon rehab-tränar efter opererade diskbråck och tillsammans gör vi allt för att uppnå en starkare och mindre smärtsam vardag. Några jobbar med extra kilon efter graviditet. (Jag är inriktad mamma/gravid tränare) Någon ska tävla och vi övar både teknik och bygger styrka. Någon behöver bli stark i sin vardag. Någon ska snart göra ett fys test som ingår i hens polisutbildning… Jag kan fortsätta HUR länge som helst.

Poängen är följande. Oavsett vad man har för individuella mål, så är min roll som personlig tränare att vara en del av kundens resa mot sina nya mål. Min viktuppgång på 13kilo påverkar inte detta.

Jag har gjort stora förändringar under flera års tid. Operationer, sjukdom, stress och 2 stora livskriser. Sorg efter dödsfall och två flytt på det. Förutom det är jag mamma, och gör mitt bästa för att vara den bästa mamman som jag kan. För min son, som är mitt allt.

Jag bestämde mig en dag för att ”ta tag i livet”. Att prioritera om för att kunna leva det liv som JAG vill leva. Hälsa är ett brett begrepp. Det kan vara väldigt olika från person till person. Jag strävar efter en hållbar hälsa, och att laga och bygga upp min ”trasiga” kropp, att rehabilitera mig stark och frisk. På alla plan. Jag har satt upp mål. Både kortsiktiga och långsiktiga. för förra året, för detta året, och nästa och nästa osv.

Jag är BETYDLIGT närmare idag än vad jag var för bara några år sedan. Jag är 29 år med hela livet framför mig. Jag tar ett steg i taget.

Jag har ett brokigt förflutet och är väldigt stolt över vart jag kommit idag.

Själva viktuppgångens på 13 kilo behöver man inte vara en Einstein för att räkna ut vad som gått snett. Jag har slutat röka. Gått från storrökare till rökfri. Ersatt en del av suget med att småäta. Samtidigt som jag gick in och började utbilda mig, en tung, omfattande intensiv utbildning 6dag/veckan. i månader ringde klockan 04:45 VARJE morgon. Jag gick in och började arbete heltid inom träningsbranschen, som PT, som hälsoinspiratör, som skribent, som instruktör osv. En kombination av två ”sjuk perioder” med träningsuppehåll och rehab som påföljd.

Den senaste omskrivna med operationer var mellan jul och nyår. Akut op, av blindarm och njursten gjorde mig liggande i nästan fyra veckor. DET tar tid att resa sig igen. Oavsett om man är ung eller gammal, smal eller tjock, PT eller inte.

Efter konkursen har jag haft jätte problem med inre stress, och ångest. När man är stressad utsöndrar man kortisol. Kortisolen har gjort att min ämnesomsättning stannat av helt. Jag har ett SKY-högt kortisol värde. Jag fick beskedet, jag är medveten om det och jag jobbar på det. DET påverkar inte min yrkesroll som Personlig tränare. Jag lämnar blodprov var 14.e dag just nu.

Skulle detta påverka min kompetens som PT? TVÄRT om, livet är inte alltid en dans på rosor. Man kommer stöta på både med och motgångar. Både jag själv, men också mina kunder. Jag tar med mig mina erfarenheter, från både med och motgång och använder dom som en nyckel till en framgång mot varje persons individuella mål.

Jag har varit kraftigt överviktig på mina dryga 100 kilo, jag har varit utbränd, jag har (och har fortfarande) erfarenhet av ångest. Jag har varit en periodare med träning, jag har haft matmissbruk och fått opereras pga av diasats efter graviditet (delad bukmuskulatur) Jag har kämpat i TVÅ år med rehab från denna. Jag VET hur kämpigt det kan vara ibland. Men det får mig inte att ge upp, eller att tvivla på mig själv. Tvärt om, det motiverar mig bara ännu mer. I tränings och hälso branschen blir man aldrig fullärd.

Jag älskar min kropp, både med och utan 13 kilos viktuppgång. Jag älskar mitt jobb och mitt yrke. Men framförallt så brinner jag från hjärtat för att jobba med människor som vill göra en livstidsförändring! / My Martens

Detta var alltså mitt svar till den sista av kommentarerna….

Som PT förväntas jag inspirera, peppa och motivera mina kunder. Det är MITT ansvar. Som bloggerskan förväntas jag peppa inspirera och motivera människor.

Jag har VALT detta. Både att arbeta som bloggare och som PT. Jag ÄLSKAR mina yrken och är från hjärtat stolt, glad och tacksam över att få jobba med det som just jag brinner för.

Men det ger ändå inte någon rätten att sitta och håna och kränka mig pga av min vikt. Jag kan ta kritik, jag klarar av att bli ifrågasatt, jag accepterar att man inte alltid tycker lika.

MEN att sprida vikthets och attackera mig och andra pga av vikt och utseende, DET går bort!!! 

IMG_6165

För några veckor sedan låg jag såhär. Jag kunde inte gå pga av smärtorna, benen vek sig och jag var liggande i nästan fyra veckor, NU har jag rehab tränat och rehabtränar fortfarande….  DET är styrka det! 

image

Detta var min första bild efter operationen av min diastas. ( Ska skriva ett helt inlägg om bara detta, men inte nu ikväll)

Jag hyllades av tio-tusentals mammor för att jag vågade dela med mig av min story, och min operation. Tack för det <3

En delning, dvs en diasats är SÅÅÅ vanligt. Många kan träna upp den, men vissa kan inte göra det. jag kunde inte träna ihop det, jag behövde sy ihop min diasats. En stor och omfattande operation som krävt TVÅ års hårt slit och rehab träning!

 När denna bilden publicerades så  halades jag inte bara. Jag hånades igen, för mina breda höfter, mitt tjocka ”arsle” och mitt mulliga ansikte! SUCK!  

my-martens-mage-efter2-650x975

_DS_1978

-Kom igen nu, det är 2017!!!!!

Vi är på tok för medvetna för att hålla på med vikthets och näthat! 

_DS_1993

Foto: Pavel Maira

Hoppas att mitt budskap gått fram!

Fokusera på helhetshälsan! Var stolt över dig själv, med eller utan kurvor! Med eller utan muskler, Träna får att du MÅR bra av det! Fokusera på det positiva istället för det negativa! Ta ett sig i taget!

Som min morbror säger ”Det är aldrig försent att börja, men alltid för tidigt att sluta” 

Hälsningar Mamman, Ptn, Träningsinspiratören, poddaren, MÄNNISKAN

/My Martens 

 

222 Komentarer

 1. Hej My!
  jag håller inte alltid med dig, men i den här frågan är jag helt på din sida! Vi måste sluta vikthetsa och låta alla kroppar vara okej, oavsett hur vi ser ut! Jag blir riktigt förbannad när jag ser att folk skriver sånt här till dig och jag hoppas att du inte tar åt dig! Så länge insidan mår bra så spelar väl ett par kilo extra ingen roll, du är fin som du är <3

 2. Du är jättefin med eller utan 12 extra kilo. Förstår om det är jobbigt men strunta i dessa sorgliga troll som uppenbarligen är så missnöja med sina liv att de måste trakassera andra för att må bättre själva. Ge dem inget bränsle utan tig ihjäl dem i stället. Du är en sann förebild för mig och många trots att jag är mycket äldre än du. Du verkar vara en jättehärlig tjej och en underbar mamma och du glöm inte birt att du är värdefull….kram❤

 3. En sak ska alla dessa jävla näthatare och de utan normalt liv veta att Jag är sååååå tacksam att Martens My är perfekt som hon är, en person jag som ”vanligt nobody” kan relatera till en som gått genom och går genom det jag själv vill uppnå. Hon är en perfekt PT kan jag lova – ni som har en ”uppfattning” om My – träffa henne -SEN avgör om media verkligen gett er sanningen (realitycheck- det har den inte.) Så ni som i te har ett liv utan bara är avundsjuka och bara ”måste” för att hävda er och tro ni är ngt…. sorry men det är ni inte. My – du är en sån otrolig inspiration. Haters är Haters för dom har inget eget liv eller är misslyckade själva så dom måste tracka ner ngn annan. Du är suverän.

  • Fina Ulle! Vad glad jag blir för just DINA ord! Dom kom rakt in i hjärtat! Jag är dessutom grymt stolt över DIG och DIN resa! Syns snart! Kram

 4. Hej My
  Man kan verkligen undra vem som skriver så som tex marre!! Pinsamt …
  Kan man ta en pt timma med dig fast prata om kost å livet i stället ? ?
  Kram Malin ?

 5. Vad håller folk på med? Man undrar hur dom som kommenterar dig på det här viset ser ut själva?? Du är fin som du är och verkar vara en otroligt engagerad och kärleksfull mamma!!

 6. Hejsan My!
  Förstår inte vad folk får utav att skriva skit om andra.
  Gillar dom inte din blogg så kan dom ju sluta läsa den, tyder bara på att dom inte är nöjda med sig själva.
  Stå på dig och va stolt över dig själv och ta för jösse namn inte åt dig av dessa tråkiga kommentarerna.
  Tycker du är en mogen, duktig och stark ung mamma❤️
  Kramar från Millan

 7. Hej My!
  Ärligt talat så hade jag inte ens tänkt på att du gått upp i vikt när du skrev om det. Jag ser inte på en människa till utseendet utan ser den som den person den är. Nu har jag inte träffat dig personligen men du verkar i mina ögon vara en mysig och trevlig person som älskar sin son mest av allt och tar hand om dom som är dina verkliga riktiga vänner.
  Personligen tycker jag du är jättefin som du är. Skulle gärna ha dina kurvor jag själv är rätt rak i min figur ? Det är säkert svårt men ta inte åt av de negativa kommentarerna för detr nog mest avundsjukan som speglar dom personer som skriver dom.
  Fortsätt att vara du My du är inspirerande och verkar vara en go tjej!!
  Kram Eva ❤️❤️

 8. Jag skulle hellre välja ha en PT som har personlig erfarenhet av med- och motgångar inom träningen än en som är helt ”perfekt” och som aldrig kommer att förstå att det kan vara tungt att komma igång med träningen efter sjukdom, operation etc.
  My, du är en fantastisk inspiratör. Strunta i dem som inte förstår det.

 9. Har inte heller tänkt på att du har gått upp i vikt som du säger och tycker absolut inte att den har något att göra med om man kan vara PT eller inte.
  Men HUR hinner du skriva ett sådant här lång inlägg när du kommer hem på kvällen ha ha.

 10. Bara folk som mår dåligt som skriver så där! De behöver nog en pt timme hos dig!! Hihi!
  Skulle gärna se ut som dig men är ok med min egen kropp! Rak i ryggen nu- du är fab! Kram!

 11. Jag förstår inte vad det är för fel på människor! Hur kan man skriva så? vara så elak? Friska människor beter sig inte på detta sätt! Stå på dig och ta inte åt dig! Du inspirerar och är en stor förebild

 12. Hej My!
  Har läst din blogg ett tag nu men aldrig kommenterat men nu kan jag inte hålla tyst! OM vissa anser att du tjock då har vi stora problem i Sverige! Du ser helt fantastisk ut och många skulle nog önska en kropp som dig och träna som du gör!! Där har vi nog svaret REN JÄVLA AVUNDSJUKA! Stor kram till dig och Ludvig som verkar ha världens finaste mamma som tar hand om honom på bästa sätt! Alla kan göra fel och har brister men står man för dem och försöker rätta till det så kommer man långt! Sen kan de bittra fortsätta sitta bakom sina skärmar och gömma sig!!
  Vart är vi på väg…..?
  Ta hand om dig!❤

   • Jag håller med,du ser ut som man ska göra,former,normal,det är så skönt att se såna som dig som tränar och jobbar som det,ingen small fejkad person.
    Det är såna som du vi behöver. Trött på dessa blogg kändisar som ser ut som pinnar,och ser lika ung ut som sina barn.
    Kämpa på!

 13. My,
  Först och främst så ser du helt fantastisk ut! Väldigt få tjejer har din karsima och ditt fantastiska utseende.
  Tror dom flesta med mig inser varför någon skriver så elaka kommentarer här. Mer än så behöver jag nog inte säga.
  Självklart vill man dessutom ha en PT med erfarenheter vad som kan hända i livet för allting i livet är inte alltid konstant. Dessutom finns det väl ingen specifik form som en PT skall vara i . Att vara PT är ett yrke, inte en specifik form man skall befinna sig i eller skall en psykolog ha perfekt psyke, en PT perfekt kropp, en läkare måste vara helt frisk…hur tänker människor.
  Dessutom har du ju ovanpå allt annat råkat ut för både det ena och det andra och då är det inte direkt tid att börja hårdträna.
  Att du har några kilos övervikt syns inte ens, du är drop dead gorgeous!
  Stå på dig My! Du är en väldigt bra och hälsosam förebild för många därute!
  Kram
  Berith

 14. Hej My!
  jag håller inte alltid med dig, men i den här frågan är jag helt på din sida! Vi måste sluta vikthetsa och låta alla kroppar vara okej, oavsett hur vi ser ut! Jag blir riktigt förbannad när jag ser att folk skriver sånt här till dig och jag hoppas att du inte tar åt dig! Så länge insidan mår bra så spelar väl ett par kilo extra ingen roll, du är fin som du är <3

 15. Du är jättefin med eller utan 12 extra kilo. Förstår om det är jobbigt men strunta i dessa sorgliga troll som uppenbarligen är så missnöja med sina liv att de måste trakassera andra för att må bättre själva. Ge dem inget bränsle utan tig ihjäl dem i stället. Du är en sann förebild för mig och många trots att jag är mycket äldre än du. Du verkar vara en jättehärlig tjej och en underbar mamma och du glöm inte birt att du är värdefull….kram❤

 16. En sak ska alla dessa jävla näthatare och de utan normalt liv veta att Jag är sååååå tacksam att Martens My är perfekt som hon är, en person jag som ”vanligt nobody” kan relatera till en som gått genom och går genom det jag själv vill uppnå. Hon är en perfekt PT kan jag lova – ni som har en ”uppfattning” om My – träffa henne -SEN avgör om media verkligen gett er sanningen (realitycheck- det har den inte.) Så ni som i te har ett liv utan bara är avundsjuka och bara ”måste” för att hävda er och tro ni är ngt…. sorry men det är ni inte. My – du är en sån otrolig inspiration. Haters är Haters för dom har inget eget liv eller är misslyckade själva så dom måste tracka ner ngn annan. Du är suverän.

  • Fina Ulle! Vad glad jag blir för just DINA ord! Dom kom rakt in i hjärtat! Jag är dessutom grymt stolt över DIG och DIN resa! Syns snart! Kram

 17. Hej My:) jag kan bara säga att även fast jag knte har barn eller är en mamma själv är du en sjukt härlig och ärlig förebild! Du inspirerar och får en att inse att även en person med ett trasigt förflutet kan lyckas och ta sig dit man vill! Du har fått mig att kömpa vidare även fast det har varit galet tufft vissa perioder med olika händelser i livet och fått mig att inse att även lite träning är bättre än ingen alls samt fått mig stt bli snusfri!:) och så mycket bättre man mår utan nikotinet k kroppen! Trodde aldrig den dagen skulle komma!
  Du är en hjälte och en galet bra förebild för oss tjejer slm kämpar mot vikthetsen och träningstoket som finns i dagens samhälle! Fortsätt i samma spår slm du gör! Du är en stjärna som får lysa hur starkt som helst!
  Från en tjej med några kilo för mycket men lyckligare än på länge✨?

  • Men guuuuud vilka ord! TACK för att Du delar med dig! Och tack för komplimangen! ? jag blir alldeles rörd! ??❤️❤️❤️ Tillsammans ska vi peppa varandra❤️ Kram

 18. Hej My
  Man kan verkligen undra vem som skriver så som tex marre!! Pinsamt …

  Kan man ta en pt timma med dig fast prata om kost å livet i stället ? 😀

  Kram Malin 💗

 19. Vad håller folk på med? Man undrar hur dom som kommenterar dig på det här viset ser ut själva?? Du är fin som du är och verkar vara en otroligt engagerad och kärleksfull mamma!!

 20. Hejsan My!

  Förstår inte vad folk får utav att skriva skit om andra.
  Gillar dom inte din blogg så kan dom ju sluta läsa den, tyder bara på att dom inte är nöjda med sig själva.
  Stå på dig och va stolt över dig själv och ta för jösse namn inte åt dig av dessa tråkiga kommentarerna.
  Tycker du är en mogen, duktig och stark ung mamma❤️
  Kramar från Millan

 21. Hej My!
  Ärligt talat så hade jag inte ens tänkt på att du gått upp i vikt när du skrev om det. Jag ser inte på en människa till utseendet utan ser den som den person den är. Nu har jag inte träffat dig personligen men du verkar i mina ögon vara en mysig och trevlig person som älskar sin son mest av allt och tar hand om dom som är dina verkliga riktiga vänner.
  Personligen tycker jag du är jättefin som du är. Skulle gärna ha dina kurvor jag själv är rätt rak i min figur 😊 Det är säkert svårt men ta inte åt av de negativa kommentarerna för detr nog mest avundsjukan som speglar dom personer som skriver dom.

  Fortsätt att vara du My du är inspirerande och verkar vara en go tjej!!

  Kram Eva ❤️❤️

 22. Samhället är helt vrickat. Eller vad är det som gör att människor har en sån skev bild av hur man ”ska” se ut. Vad är det för jävla mall?
  Vi är alla människor skapta att vara olika. Varför ska man då se ut på ett visst sätt?
  Du är helt perfekt i mina ögon och jag skulle kunna döda för att få ha just din vackra kropp. Jag älskar bikinibilden, du är ju så otroligt kurvig och fin.
  Kramar till dig ❤

 23. Tänk att jag tycker du har en riktigt snygg och kvinnlig kropp och jag förstår inte vad dom som skriver som dom gör ser. I mina ögon ser du frisk och sund ut och du verkar vara en underbar tjej/PT/mamma! Tycker du är så stark! Kram på dig My ❤️

  • Jag jobbar inte heltid med PT yrket, då jag både bloggar, poddar och skriver gör H&F. Men jag har kanske en, två ”platser” kvar.. Det viktiga för mig är att jag kan vara med 100% med mina kunder, träningsplan sting, kost, pepp, sms, coachning… även när man inte tränar tillsammans.. Mail mig, så kollar jag upp det ?

 24. Heja dig! Så starkt att lyfta fram detta viktiga ämne! Så hemskt att människor kan vilja vara så elaka. DU är perfekt som du är, det finns ingen annan som du! K R A M

 25. Jag skulle hellre välja ha en PT som har personlig erfarenhet av med- och motgångar inom träningen än en som är helt ”perfekt” och som aldrig kommer att förstå att det kan vara tungt att komma igång med träningen efter sjukdom, operation etc.
  My, du är en fantastisk inspiratör. Strunta i dem som inte förstår det.

 26. Har inte heller tänkt på att du har gått upp i vikt som du säger och tycker absolut inte att den har något att göra med om man kan vara PT eller inte.
  Men HUR hinner du skriva ett sådant här lång inlägg när du kommer hem på kvällen ha ha.

 27. En bra PT tycker jag ska inspirera till ett välmående liv!
  Utstråla positiv energi och glädje!
  Och det gör verkligen du My!
  Träning är väl till för att må bra och må bättre?
  Man ska vara rädd om sin kropp och behandla den som en vän!
  Hoppas verkligen inte du blir jätteledsen för dessa taskiga kommentarer…
  De är ju dessutom helt ute och cyklar då du ser smashing ut:) Men man skriver inte så till någon i vilket fall.
  Det många som skriver sådant skräp verkar glömma är att de inte bara sårar en,
  de sårar många.
  Nej usch för vikthets och fram för att må bra istället!

 28. Bara folk som mår dåligt som skriver så där! De behöver nog en pt timme hos dig!! Hihi!
  Skulle gärna se ut som dig men är ok med min egen kropp! Rak i ryggen nu- du är fab! Kram!

 29. Hej My ? ! Vad de skriver i ord är en reflektion av dem själva, o har egentligen ingenting alls med dej att göra…. Väldigt sorgligt egentligen vad som finns (eller kanske inte finns) i deras hjärnor, men vad som kan vara bra att komma ihåg är att det är inga vanliga trevliga människor som skriver sånt där – bara för att trycka ner andra, det är riktiga äckel … Kram!

 30. Jag förstår inte vad det är för fel på människor! Hur kan man skriva så? vara så elak? Friska människor beter sig inte på detta sätt! Stå på dig och ta inte åt dig! Du inspirerar och är en stor förebild

 31. Hej My!
  Har läst din blogg ett tag nu men aldrig kommenterat men nu kan jag inte hålla tyst! OM vissa anser att du tjock då har vi stora problem i Sverige! Du ser helt fantastisk ut och många skulle nog önska en kropp som dig och träna som du gör!! Där har vi nog svaret REN JÄVLA AVUNDSJUKA! Stor kram till dig och Ludvig som verkar ha världens finaste mamma som tar hand om honom på bästa sätt! Alla kan göra fel och har brister men står man för dem och försöker rätta till det så kommer man långt! Sen kan de bittra fortsätta sitta bakom sina skärmar och gömma sig!!
  Vart är vi på väg…..?
  Ta hand om dig!❤

   • Jag håller med,du ser ut som man ska göra,former,normal,det är så skönt att se såna som dig som tränar och jobbar som det,ingen small fejkad person.
    Det är såna som du vi behöver. Trött på dessa blogg kändisar som ser ut som pinnar,och ser lika ung ut som sina barn.
    Kämpa på!

 32. My,
  Först och främst så ser du helt fantastisk ut! Väldigt få tjejer har din karsima och ditt fantastiska utseende.
  Tror dom flesta med mig inser varför någon skriver så elaka kommentarer här. Mer än så behöver jag nog inte säga.
  Självklart vill man dessutom ha en PT med erfarenheter vad som kan hända i livet för allting i livet är inte alltid konstant. Dessutom finns det väl ingen specifik form som en PT skall vara i . Att vara PT är ett yrke, inte en specifik form man skall befinna sig i eller skall en psykolog ha perfekt psyke, en PT perfekt kropp, en läkare måste vara helt frisk…hur tänker människor.
  Dessutom har du ju ovanpå allt annat råkat ut för både det ena och det andra och då är det inte direkt tid att börja hårdträna.
  Att du har några kilos övervikt syns inte ens, du är drop dead gorgeous!
  Stå på dig My! Du är en väldigt bra och hälsosam förebild för många därute!
  Kram
  Berith

 33. Tack för ett helt fantastiskt fint inlägg! Jag är så imponerad av både din styrka och dina klokskaper. Du inspirerar mig och jag skulle önska att just jag hade en PT som just dig!
  Varma kramar
  Sandra

 34. Hej My:) jag kan bara säga att även fast jag knte har barn eller är en mamma själv är du en sjukt härlig och ärlig förebild! Du inspirerar och får en att inse att även en person med ett trasigt förflutet kan lyckas och ta sig dit man vill! Du har fått mig att kömpa vidare även fast det har varit galet tufft vissa perioder med olika händelser i livet och fått mig att inse att även lite träning är bättre än ingen alls samt fått mig stt bli snusfri!:) och så mycket bättre man mår utan nikotinet k kroppen! Trodde aldrig den dagen skulle komma!
  Du är en hjälte och en galet bra förebild för oss tjejer slm kämpar mot vikthetsen och träningstoket som finns i dagens samhälle! Fortsätt i samma spår slm du gör! Du är en stjärna som får lysa hur starkt som helst!
  Från en tjej med några kilo för mycket men lyckligare än på länge✨😘

  • Men guuuuud vilka ord! TACK för att Du delar med dig! Och tack för komplimangen! 😌 jag blir alldeles rörd! 🙏🏻❤️❤️❤️ Tillsammans ska vi peppa varandra❤️ Kram

 35. Hej fina My! Hur kan folk vara så elaka. Jag svårt att förstå detta. Men bra kan dom inte må. Om jag skulle få välja en PT så skulle jag lätt välja dig. Det är inte lätt för alla att börja träna på gym mm. Men att få ha dig som PT så skulle många fler börja träna. För du verkar vara så lättsam och en superfin tjej. Du är vacker smart snäll och jag en superfin kropp. Förstår att man blir ledsen och arg. Men lägg inte din energi på idioter. Lägg den på dig och fina Lilleman. Kram?

 36. Samhället är helt vrickat. Eller vad är det som gör att människor har en sån skev bild av hur man ”ska” se ut. Vad är det för jävla mall?
  Vi är alla människor skapta att vara olika. Varför ska man då se ut på ett visst sätt?

  Du är helt perfekt i mina ögon och jag skulle kunna döda för att få ha just din vackra kropp. Jag älskar bikinibilden, du är ju så otroligt kurvig och fin.

  Kramar till dig ❤

 37. Tänk att jag tycker du har en riktigt snygg och kvinnlig kropp och jag förstår inte vad dom som skriver som dom gör ser. I mina ögon ser du frisk och sund ut och du verkar vara en underbar tjej/PT/mamma! Tycker du är så stark! Kram på dig My ❤️

  • Jag jobbar inte heltid med PT yrket, då jag både bloggar, poddar och skriver gör H&F. Men jag har kanske en, två ”platser” kvar.. Det viktiga för mig är att jag kan vara med 100% med mina kunder, träningsplan sting, kost, pepp, sms, coachning… även när man inte tränar tillsammans.. Mail mig, så kollar jag upp det 😊

 38. Jag tycker inte det syns att du har gått upp i vikt o även om det hade synts, så är det ingen som har rätt att skriva att du är fet. Kom ihåg ’en person som mår bra har inget behov utav att trycka ner någon annan’.
  Du har ju slutat röka, så det är ju inte konstigt att det har smugit på sig extra kilo. Dom jobbar du bort om du vill.
  Skulle jag bott i närheten, så hade jag definitivt vänt mig till dig. Du är ju ett levande bevis på att det går att hämta sig efter gång på gång med motgångar o bakslag.
  Du är fin som du är ❤ kram

 39. Heja dig! Så starkt att lyfta fram detta viktiga ämne! Så hemskt att människor kan vilja vara så elaka. DU är perfekt som du är, det finns ingen annan som du! K R A M

 40. En bra PT tycker jag ska inspirera till ett välmående liv!
  Utstråla positiv energi och glädje!
  Och det gör verkligen du My!
  Träning är väl till för att må bra och må bättre?
  Man ska vara rädd om sin kropp och behandla den som en vän!
  Hoppas verkligen inte du blir jätteledsen för dessa taskiga kommentarer…
  De är ju dessutom helt ute och cyklar då du ser smashing ut:) Men man skriver inte så till någon i vilket fall.
  Det många som skriver sådant skräp verkar glömma är att de inte bara sårar en,
  de sårar många.
  Nej usch för vikthets och fram för att må bra istället!

 41. Hej My 🙂 ! Vad de skriver i ord är en reflektion av dem själva, o har egentligen ingenting alls med dej att göra…. Väldigt sorgligt egentligen vad som finns (eller kanske inte finns) i deras hjärnor, men vad som kan vara bra att komma ihåg är att det är inga vanliga trevliga människor som skriver sånt där – bara för att trycka ner andra, det är riktiga äckel … Kram!

 42. Tack för ett helt fantastiskt fint inlägg! Jag är så imponerad av både din styrka och dina klokskaper. Du inspirerar mig och jag skulle önska att just jag hade en PT som just dig!

  Varma kramar
  Sandra

 43. Hej fina My! Hur kan folk vara så elaka. Jag svårt att förstå detta. Men bra kan dom inte må. Om jag skulle få välja en PT så skulle jag lätt välja dig. Det är inte lätt för alla att börja träna på gym mm. Men att få ha dig som PT så skulle många fler börja träna. För du verkar vara så lättsam och en superfin tjej. Du är vacker smart snäll och jag en superfin kropp. Förstår att man blir ledsen och arg. Men lägg inte din energi på idioter. Lägg den på dig och fina Lilleman. Kram💖

 44. Det första jag får upp i huvudet då jag läser detta är två frågor.
  1. HUR ser de som skriver såna kommentarer ut?
  2. Skulle folk kommentera samma sak om du var en man?
  Fråga nummer ett kan jag svara på utan att tänka, de är INTE vackra. För att vara vacker så måste man ha en fin insida. Sedan tror jag inte att de har den PT-kroppen som de anser att en PT ska ha, det måste ju vara en kropp helt utan muskler och styrka om en pt ska vara så smal?
  Fråga nr 2. hur ser hmm… vem ska vi ta? jo, Tomas Brolin tex.ut? han är med i tävlingsprogram, han har kondis och styrka och peppar människor men inte ser han så jäkla FIT ut direkt. Och My jag jämför INTE dig och Tomas, du är smal/normal. Jag är mer ute efter attityden och med dessa frågor kan man dra slutsatsen att det är kvinnor som skriver dessa. Jag har aldrig pratat med en man som inte tycker att en tjej ska ha kurvor på rätta ställena vilket du har, du är proportionell. Avundsjuka! Ja, det är jag med på dig, jag skulle gärna ha din kropp och skulle gärna vilja träna mig till en kropp som din, dvs kvinnlig,stark,sund.

 45. Jag tycker inte det syns att du har gått upp i vikt o även om det hade synts, så är det ingen som har rätt att skriva att du är fet. Kom ihåg ’en person som mår bra har inget behov utav att trycka ner någon annan’.
  Du har ju slutat röka, så det är ju inte konstigt att det har smugit på sig extra kilo. Dom jobbar du bort om du vill.
  Skulle jag bott i närheten, så hade jag definitivt vänt mig till dig. Du är ju ett levande bevis på att det går att hämta sig efter gång på gång med motgångar o bakslag.
  Du är fin som du är ❤ kram

 46. Det första jag får upp i huvudet då jag läser detta är två frågor.
  1. HUR ser de som skriver såna kommentarer ut?
  2. Skulle folk kommentera samma sak om du var en man?
  Fråga nummer ett kan jag svara på utan att tänka, de är INTE vackra. För att vara vacker så måste man ha en fin insida. Sedan tror jag inte att de har den PT-kroppen som de anser att en PT ska ha, det måste ju vara en kropp helt utan muskler och styrka om en pt ska vara så smal?
  Fråga nr 2. hur ser hmm… vem ska vi ta? jo, Tomas Brolin tex.ut? han är med i tävlingsprogram, han har kondis och styrka och peppar människor men inte ser han så jäkla FIT ut direkt. Och My jag jämför INTE dig och Tomas, du är smal/normal. Jag är mer ute efter attityden och med dessa frågor kan man dra slutsatsen att det är kvinnor som skriver dessa. Jag har aldrig pratat med en man som inte tycker att en tjej ska ha kurvor på rätta ställena vilket du har, du är proportionell. Avundsjuka! Ja, det är jag med på dig, jag skulle gärna ha din kropp och skulle gärna vilja träna mig till en kropp som din, dvs kvinnlig,stark,sund.

 47. Kom bara ihåg. Vi är många som gått igenom liknande händelser och även värre. Ibland känns det som du bara tror du är drabbad. Många har mycket svåra minnen i bagaget. Vill bara påminna.

 48. Kom bara ihåg. Vi är många som gått igenom liknande händelser och även värre. Ibland känns det som du bara tror du är drabbad. Många har mycket svåra minnen i bagaget. Vill bara påminna.

 49. My, du är vacker, smart och mycket inspirerande. Allt handlar om avundsjuka. Fortsätt med din blogg, fortsätt att inspirera oss! Kram ❤❤

 50. Är så ledsen och upprörd, hur kan någon har rätten till säga och skriva så avskyvärda saker om.någon annan…. att ni inte skämmas, är det vad era liv går ut på , såga andra, fy….. arbetar som lärare, lyfter varje dag vikten av att man ska respektera varandra , blir verkligen ledsen är det med elakheter vi ska bygga upp våra barns framtid. My, du är en otroligt stark, fantastisk kvinna, du är verkligen en vinnare, de som uppenbarligen är de stora förlorarna de är de personer som är så svaga att de inte vågar lyfta en annan .
  Var rädd om dig, kram

 51. My, du är vacker, smart och mycket inspirerande. Allt handlar om avundsjuka. Fortsätt med din blogg, fortsätt att inspirera oss! Kram ❤❤

 52. Är så ledsen och upprörd, hur kan någon har rätten till säga och skriva så avskyvärda saker om.någon annan…. att ni inte skämmas, är det vad era liv går ut på , såga andra, fy….. arbetar som lärare, lyfter varje dag vikten av att man ska respektera varandra , blir verkligen ledsen är det med elakheter vi ska bygga upp våra barns framtid. My, du är en otroligt stark, fantastisk kvinna, du är verkligen en vinnare, de som uppenbarligen är de stora förlorarna de är de personer som är så svaga att de inte vågar lyfta en annan .
  Var rädd om dig, kram

 53. Det är förskräckligt hur ovetande personer och elaka personer det finns. Håll era tankar för er själva, det är uppenbart att ni inte har koll och vill väl!
  Hälsa sitter inte i kilo men i hela kroppen. Jag läser ofta och hör hur du kämpar. Något jag funderat en del på är hur din arbetsgivare stöttar dig? Med historik i utmattning och panik, och höga stressnivåer nu borde det finnas en uppenbar risk att tippa över kanten. Får du stöd, samtal, hjälp av professionella via jobbet att inte gå över kanten? Jag menar att de har alla skäl att sätta in insatser så att DU kan fortsätta på vägen att må bättre (och de tjänar inte pengar på sjukskrivna pt’s, dvs det är ju bra både för dig och för dem med support) . Du behöver inte svara alls men det är något jag tänkt på. Man ska inte behöva fightas alla delar ensam och en arbetsgivare kan ma mycket (eller lite) erfarenhet, kunskap och resurser att sätta in. Arbetskraften, personerna, är ju de som gör skillnad och de bör man ta hand om.
  Varm kram! Du gör rätt som bemöter de här elakingarna.

 54. Jag blir så ledsen, internet är bra på många sätt men baksidan är mörk och skrämmande, jag fattar inte hur folk skriva så elaka saker.
  Ser att många skrivit peppande och hejja rop till dig, det vill jag också göra.
  Du är skitsnygg, men sen spelar det ju ingen roll hur du ser ut om du är en bra PT, hur tänker dom(?) Jag har så svårt att förstå att man kan vara så elak.
  Jag har även svårt att acceptera synsättet i samhället, det pratas vikt hit och det, åh förstå mig rätt jag är själv jätte intresserad av kost, hälsa och träning (har dock lite svårt med träningen pga reumatism) men jag älskar att prata om hälsa, hur vi kan må bättre.
  Men jag tycker det är jobbigt då det blir ”jag är tjock…..” jag måste banta” jag är så ful….” jag tycker det är hemskt att tjejer håller på så, det skapar så dålig stämning och vi ska väl ändå peppa varann att vi duger som vi är, sen att en väljer att leva hälsosamt är annan sak. Ja det blev ett sidospår.
  Jag vill än en gång säga att du är snygg, och jag skulle gärna ha dig som PT.
  Lycka till med allt! /Maria

 55. Hur kan människor vara så elaka? Avundsjuka att de själva inte klarar av det du gör och gått igenom. För mig är du en stor inspirationskälla just för att du bjuder på dig själv och hur livet kan vara. Många förstorar upp och visar hur perfekt livet är, fast det egentligen inte är det, bara för att platsa in och inte dömmas. Du är vacker som du är, tycker du har perfekta former som en kvinna ska ha! Inget benrangel, utan former. Kom ihåg att du äger och inspirerar, vad andra än säger.

 56. Hej My, jag har följt din blogg, sett dig i ensam mamma, varit med på Hälsokicken resa, tycker du är en kanon tjej och en fin mamma, en kämpe som tagit dig igenom allt jobbigt. Jag är 53 år och tränar, kämpar med kost o livet i allmänt, du ger mig inspiration och jag blir glad av att följa dig, blir så jäkla matt av alla näthatare som finns, varför kan dom inte bara kolla sig själva i spegeln och göra nåt vettigt istället? Du är stark, bra o jag håller på dig. Kram

 57. Fy vilka hemska kommentarer, tycker det är bättre att ha en PT som är mänsklig och inte mer än människa – precis som du My, stå på dig du är fin, kram

 58. Det är förskräckligt hur ovetande personer och elaka personer det finns. Håll era tankar för er själva, det är uppenbart att ni inte har koll och vill väl!

  Hälsa sitter inte i kilo men i hela kroppen. Jag läser ofta och hör hur du kämpar. Något jag funderat en del på är hur din arbetsgivare stöttar dig? Med historik i utmattning och panik, och höga stressnivåer nu borde det finnas en uppenbar risk att tippa över kanten. Får du stöd, samtal, hjälp av professionella via jobbet att inte gå över kanten? Jag menar att de har alla skäl att sätta in insatser så att DU kan fortsätta på vägen att må bättre (och de tjänar inte pengar på sjukskrivna pt’s, dvs det är ju bra både för dig och för dem med support) . Du behöver inte svara alls men det är något jag tänkt på. Man ska inte behöva fightas alla delar ensam och en arbetsgivare kan ma mycket (eller lite) erfarenhet, kunskap och resurser att sätta in. Arbetskraften, personerna, är ju de som gör skillnad och de bör man ta hand om.

  Varm kram! Du gör rätt som bemöter de här elakingarna.

 59. Fruktansvärt pinsamt att vuxna människor skriver så elaka kommentarer. Blir så jäkla arg när jag ser hur folk beter sig, att tro sig ha rätten att skriva så elakt tyder ju på avundsjuka eller psykisk sjuk person. Tycker du är jättefin i kroppen med eller utan 13 kilo extra. Fortsätt med det du gör och en ärlig blogg. Kämpa!! ?

 60. Jag blir så ledsen, internet är bra på många sätt men baksidan är mörk och skrämmande, jag fattar inte hur folk skriva så elaka saker.
  Ser att många skrivit peppande och hejja rop till dig, det vill jag också göra.
  Du är skitsnygg, men sen spelar det ju ingen roll hur du ser ut om du är en bra PT, hur tänker dom(?) Jag har så svårt att förstå att man kan vara så elak.
  Jag har även svårt att acceptera synsättet i samhället, det pratas vikt hit och det, åh förstå mig rätt jag är själv jätte intresserad av kost, hälsa och träning (har dock lite svårt med träningen pga reumatism) men jag älskar att prata om hälsa, hur vi kan må bättre.
  Men jag tycker det är jobbigt då det blir ”jag är tjock…..” jag måste banta” jag är så ful….” jag tycker det är hemskt att tjejer håller på så, det skapar så dålig stämning och vi ska väl ändå peppa varann att vi duger som vi är, sen att en väljer att leva hälsosamt är annan sak. Ja det blev ett sidospår.

  Jag vill än en gång säga att du är snygg, och jag skulle gärna ha dig som PT.
  Lycka till med allt! /Maria

 61. Hur kan människor vara så elaka? Avundsjuka att de själva inte klarar av det du gör och gått igenom. För mig är du en stor inspirationskälla just för att du bjuder på dig själv och hur livet kan vara. Många förstorar upp och visar hur perfekt livet är, fast det egentligen inte är det, bara för att platsa in och inte dömmas. Du är vacker som du är, tycker du har perfekta former som en kvinna ska ha! Inget benrangel, utan former. Kom ihåg att du äger och inspirerar, vad andra än säger.

 62. Hej My, jag har följt din blogg, sett dig i ensam mamma, varit med på Hälsokicken resa, tycker du är en kanon tjej och en fin mamma, en kämpe som tagit dig igenom allt jobbigt. Jag är 53 år och tränar, kämpar med kost o livet i allmänt, du ger mig inspiration och jag blir glad av att följa dig, blir så jäkla matt av alla näthatare som finns, varför kan dom inte bara kolla sig själva i spegeln och göra nåt vettigt istället? Du är stark, bra o jag håller på dig. Kram

 63. Fy vilka hemska kommentarer, tycker det är bättre att ha en PT som är mänsklig och inte mer än människa – precis som du My, stå på dig du är fin, kram

 64. Du är jättefin som du är helt perfekt fattar inte hur folk kan vara så elaka mot dej! !
  Du verkar vara en jätte gullig tjej och jag följer din blogg sen länge. Kram på dej

 65. Fattar inte hur folk kan skriva såna saker.
  Jag har inte ens lagt märke till att du gått upp.
  Jag kan hålla med om att jag kanske inte skulle få fortroende för en PT som var jätteöverviktig. Men det är ju absolut inte du. Jag tycker du är jättefin.

 66. Fruktansvärt pinsamt att vuxna människor skriver så elaka kommentarer. Blir så jäkla arg när jag ser hur folk beter sig, att tro sig ha rätten att skriva så elakt tyder ju på avundsjuka eller psykisk sjuk person. Tycker du är jättefin i kroppen med eller utan 13 kilo extra. Fortsätt med det du gör och en ärlig blogg. Kämpa!! 😃

 67. Du är jättefin som du är helt perfekt fattar inte hur folk kan vara så elaka mot dej! !
  Du verkar vara en jätte gullig tjej och jag följer din blogg sen länge. Kram på dej

 68. Fattar inte hur folk kan skriva såna saker.
  Jag har inte ens lagt märke till att du gått upp.
  Jag kan hålla med om att jag kanske inte skulle få fortroende för en PT som var jätteöverviktig. Men det är ju absolut inte du. Jag tycker du är jättefin.

 69. Hej My,
  Tråkigt att du ska behöva förklara dig för dessa idioter som skriver så elaka kommentarer. Jag hoppver verkligen att du inte tar åt dig utan att det istället gör dig till en starkare person. Att folk pratar om en innebär attt man tydligen satt sina spår i andras liv *ler* Skit bra tycker jag…. bättre att dom pratar om en än att man går dem blint förbi bara. Haha… tycker att du är grym, med eller utan 13 kg extra.
  Många kramar Madde

 70. Hej My! Jag kan inte annat än hålla med dig till alla % som finns. Det sorgliga är att det sitter olyckliga människor bakom datorerna som är helt missnöjda och avundsjuka på dig och alla andra människor i hela världen. Dessa människor blev aldrig sedda när dom var barn, fick aldrig uppleva en kärleksfull klapp eller en varm kram. Inte nu sagt att det var föräldrarna, (man kan inte klandra föräldrar utan att veta hela historien) eller blev själva mobbade av elaka barn där föräldrarna inte fick veta vad sina barn gjorde eller struntade i det. Nånstans gick det fel, eller så är dom bara helt enkelt empatistörda människor som inte kan känna empati, sympati och medmänsklighet, det är en psykisk sjukdom.
  Dom har förmodligen gråtit många gånger i sitt liv tills dom blev bittra, elaka, mobbande, känslolösa monster.
  Klanka ner på fina människor som bland annat på dig som är offentlig och andra med i sin omgivning gör att dom orkar lite till. Det finns inget annat i deras liv än att försöka göra andras liv till ett elände. Först då kan dom känna en gnutta glädje.
  Om vi alla gav dom kärlek tillbaka, visade att man får se ut hur man vill, leva som man vill (utan att skada andra psykiskt och fysiskt) osv osv så hur länge orkar man fortsätta när man inte får den respons man vill ha. Visa alla kommentarer och vi andra ger bara en kram tillbaka.
  Puss och kram My. Du är fin både utvändigt och invändigt.
  När man upptäcker att en vacker människa på utsidan är ful inuti så blir den människan betydligt mindre vacker att titta på. Inte sagt att någon inte duger för det. Vackert är ytligt och ligger i betraktarens ögon. Låt oss se ut som vi vill och inte bry oss.

 71. Hej My,

  Tråkigt att du ska behöva förklara dig för dessa idioter som skriver så elaka kommentarer. Jag hoppver verkligen att du inte tar åt dig utan att det istället gör dig till en starkare person. Att folk pratar om en innebär attt man tydligen satt sina spår i andras liv *ler* Skit bra tycker jag…. bättre att dom pratar om en än att man går dem blint förbi bara. Haha… tycker att du är grym, med eller utan 13 kg extra.

  Många kramar Madde

 72. Hej My! Jag kan inte annat än hålla med dig till alla % som finns. Det sorgliga är att det sitter olyckliga människor bakom datorerna som är helt missnöjda och avundsjuka på dig och alla andra människor i hela världen. Dessa människor blev aldrig sedda när dom var barn, fick aldrig uppleva en kärleksfull klapp eller en varm kram. Inte nu sagt att det var föräldrarna, (man kan inte klandra föräldrar utan att veta hela historien) eller blev själva mobbade av elaka barn där föräldrarna inte fick veta vad sina barn gjorde eller struntade i det. Nånstans gick det fel, eller så är dom bara helt enkelt empatistörda människor som inte kan känna empati, sympati och medmänsklighet, det är en psykisk sjukdom.
  Dom har förmodligen gråtit många gånger i sitt liv tills dom blev bittra, elaka, mobbande, känslolösa monster.

  Klanka ner på fina människor som bland annat på dig som är offentlig och andra med i sin omgivning gör att dom orkar lite till. Det finns inget annat i deras liv än att försöka göra andras liv till ett elände. Först då kan dom känna en gnutta glädje.

  Om vi alla gav dom kärlek tillbaka, visade att man får se ut hur man vill, leva som man vill (utan att skada andra psykiskt och fysiskt) osv osv så hur länge orkar man fortsätta när man inte får den respons man vill ha. Visa alla kommentarer och vi andra ger bara en kram tillbaka.

  Puss och kram My. Du är fin både utvändigt och invändigt.

  När man upptäcker att en vacker människa på utsidan är ful inuti så blir den människan betydligt mindre vacker att titta på. Inte sagt att någon inte duger för det. Vackert är ytligt och ligger i betraktarens ögon. Låt oss se ut som vi vill och inte bry oss.

 73. Älskade My. En av anledningarna till att du är en av mina bästa vänner ör din härliga självdistans och självinsikt. Du rockar fett och det har inget med något extrakilo att göra! Kram Åza

 74. Hej! Jag tycker också att du är jättefin! Det som jag tycker är lite sorgligt med din blogg är att väldigt många inlägg handlar om att du måste ta tag i alla dessa ”nättroll” som skriver så elaka saker. Jag förstår att du vill ge svar på tal och visa verkligheten, men jag tror att deras energi bara växer när du ger dem uppmärksamhet. Om man skriver så elakt som vissa gör och aldrig får respons eller att det syns i din blogg tror jag att många ger upp efter ett tag? Fram med kärlek, pepp och girlpower istället! Förstår att det är svårt att ignorera när det kokar i kroppen!
  Kämpa på, du vet att du gör många bra saker och att många tycker mycket om dig och det du skriver.

 75. Älskade My. En av anledningarna till att du är en av mina bästa vänner ör din härliga självdistans och självinsikt. Du rockar fett och det har inget med något extrakilo att göra! Kram Åza

 76. Sorgligt och skrämmande att vuxna människor, kanske med egna barn, beter sig såhär och med all säkerhet går igång på alla upprörda kommentarer. Kram på dig My

 77. Hej! Jag tycker också att du är jättefin! Det som jag tycker är lite sorgligt med din blogg är att väldigt många inlägg handlar om att du måste ta tag i alla dessa ”nättroll” som skriver så elaka saker. Jag förstår att du vill ge svar på tal och visa verkligheten, men jag tror att deras energi bara växer när du ger dem uppmärksamhet. Om man skriver så elakt som vissa gör och aldrig får respons eller att det syns i din blogg tror jag att många ger upp efter ett tag? Fram med kärlek, pepp och girlpower istället! Förstår att det är svårt att ignorera när det kokar i kroppen!
  Kämpa på, du vet att du gör många bra saker och att många tycker mycket om dig och det du skriver.

 78. Sorgligt och skrämmande att vuxna människor, kanske med egna barn, beter sig såhär och med all säkerhet går igång på alla upprörda kommentarer. Kram på dig My

 79. BRA rutet My!!!
  Som Madelaine Albright sa, hon var USA:s första kvinnliga utrikesminister,
  ”Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra”.

 80. BRA rutet My!!!
  Som Madelaine Albright sa, hon var USA:s första kvinnliga utrikesminister,
  ”Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra”.

 81. Jag undrar vad det är för fel på folk, klaga på andra det går bra det, jag skulle vilja se er skriva om ert liv och dela med sig av bilder. Jag följer en hel del bloggar och det är just att man får ta del av allas vardag som är spännande. Så skit i alla idioter My och fortsätt vara den du är?kram Veronica

 82. Jag undrar vad det är för fel på folk, klaga på andra det går bra det, jag skulle vilja se er skriva om ert liv och dela med sig av bilder. Jag följer en hel del bloggar och det är just att man får ta del av allas vardag som är spännande. Så skit i alla idioter My och fortsätt vara den du är💗kram Veronica

 83. Hej My,
  Är ingen bloggläsare men hamnade här efter en länk i en Expressenartikel och vill bara säga heja dig! Du är fin som du är.

 84. Hej My,
  Är ingen bloggläsare men hamnade här efter en länk i en Expressenartikel och vill bara säga heja dig! Du är fin som du är.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...