Nya fransar…. Älskar’t!

// R E K L A M //

IMG_8870

F R A N S A R

hej fina du!

Tisdag morgon!  Var vaken liiite för sent igår. Kom hem sent. Fick något ryck att jag skulle rensa Lillemans garderob mitt i natten. Hmm, men ordning och reda blev det. han har vuxit så galet mycket sista tiden. ALLA kläder börjar plötsligt bli försmå.

Idag börjar jag dagen i stan, klockan ringde 05:15. 

Jag ska strax ha frukostmöte med min underbara  Åza och Alexander för möte och planering 😉

Åza är vääääldigt mycket i Stocholm nu för tiden. Ingen som undrar varför? hehe!

SNART kan jag tala om varför.

Jag älskar känsla av att ha nysatta fransar. Så otroligt skönt att få bli ompysslad när man sätter dom. Jag går regelbundet till Johanna och tjejerna på Eyelashdesign. Jag går på Södermalm. Men dom finns också i Södertälje. jag kör singelfransar- Det är sådär lite ”lagom”.

Jag tycker att det ser ganska naturligt ut, fast det är lösögonfransar. För mig som ALDRIG sminkar mig till vardags så känner jag mig ändå ”klädd” utan smink. jag vaknar, tvättar mi8g, smörjer in mig… sen är jag klar =)

-Bästa känslan! 

Tänk vad kul egentligen. Idag, 2017 så handlar det ytliga ”piffat” om att se så naturlig ut som möjligt. Alltså att man ska piffa utan att det syns 

Jag kommer dit, lägger mig ner. Pratar en stund och somnar inom en kvart. UNDERBART! Egentid deluxe!

-Visst är det fint? 

IMG_8867 IMG_8858

Fransar HÄR  // Hår Toupema Belgal //  Mössa Love Forever  

imageNu min vän ska jag köra in till Åza! Vi hörs senare!

Kram / My Martens

26 Komentarer

 1. Gomorron….jodå, jag har mina aningar varför hon har klippkort på tåget numera…..hoppas det är den jag ”tror”…
  Ha nu en skön dag, med sol o takdropp
  Kram

 2. Gomorron….jodå, jag har mina aningar varför hon har klippkort på tåget numera…..hoppas det är den jag ”tror”…

  Ha nu en skön dag, med sol o takdropp
  Kram

 3. Vad härligt att bli ompysslad. Har aldrig gjort fransarna så. Däremot har jag ju börjat fixa naglarna och det räcker nog att ha fastnat i det för min ekonomi tänkte jag. ? Ha en fin dag, jättefina bilder på dig. Kram Annika

 4. Vad härligt att bli ompysslad. Har aldrig gjort fransarna så. Däremot har jag ju börjat fixa naglarna och det räcker nog att ha fastnat i det för min ekonomi tänkte jag. 🙂 Ha en fin dag, jättefina bilder på dig. Kram Annika

 5. Utan att vilja vara det allra minsta elak så tänker jag att ”lösfransar” är nog det minst naturliga… Ingen människa har ju såna fransar naturligt. Det är det första man ser, tycker jag, att ”det där är lösfransar”….

  • Finns en hel uppsjö olika tekniker och kvaliterr på marknade idag ? jag tycker att det finns väldigt bra och naturliga fransar ? super snyggt! MEN, det finns också mindre bra exempel…. Som kan bli reka rama skör skräckexempel ??

 6. Utan att vilja vara det allra minsta elak så tänker jag att ”lösfransar” är nog det minst naturliga… Ingen människa har ju såna fransar naturligt. Det är det första man ser, tycker jag, att ”det där är lösfransar”….

  • Finns en hel uppsjö olika tekniker och kvaliterr på marknade idag 🙂 jag tycker att det finns väldigt bra och naturliga fransar 🙂 super snyggt! MEN, det finns också mindre bra exempel…. Som kan bli reka rama skör skräckexempel 😁🙈

 7. Så för att vara naturligt vacker använder man fejk-hår, fejk-fransar, fejk-naglar… Tänk om man kunde vara nöjd med sig själv utan allt det ytliga.

  • Man kan vara nöj med sig själv med både fransar, naglar och hår ? Att trivas om med sig själv handlar om INSIDAN. Det ”piffiga” som jag väljer att göra är min kreativa, estetiska sida. Jag trivs med det, jag jag möjlighets att göra det ?

 8. Så för att vara naturligt vacker använder man fejk-hår, fejk-fransar, fejk-naglar… Tänk om man kunde vara nöjd med sig själv utan allt det ytliga.

  • Man kan vara nöj med sig själv med både fransar, naglar och hår 🙂 Att trivas om med sig själv handlar om INSIDAN. Det ”piffiga” som jag väljer att göra är min kreativa, estetiska sida. Jag trivs med det, jag jag möjlighets att göra det 🙂

 9. Limmet som de sätter fast fransarna med har jag hört kan vara både allergi o cancerframkallande. Tror man ska vara väldigt försiktig med sånt speciellt runt ögonen!!

 10. Limmet som de sätter fast fransarna med har jag hört kan vara både allergi o cancerframkallande. Tror man ska vara väldigt försiktig med sånt speciellt runt ögonen!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...