Tillbaka på SATS! Erbjudande Bobbys Super Hair! =)

FullSizeRender

Heeeej från SATS! Hur kul är det inte att vara tillbaka! Känsla av att kliva in på gymmet, att möta mina kollegor som kramade om mig och sa -Welcome back! UNDERBART!

 Låt mig presentera några av dom.  Från vänster Kristina, Amanda, Cattis (chefen) och Nathalie. Dom andra hoppade ur bild! hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅ länge har jag ju inte varit borta. Bara tre veckor. För mig så känns det iof som en evighet.

När ja kom tillbaka så såg hela shoppen annorlunda ut. jag som TRENDSPANARE hoppade in bland grejerna. På vårt center i Märsta så har bytt ut våra tidigare märken och börjat sälja Casall, Karitraa och Under Amor istället =) KUL!

Ibland behövs förändringar. Tidigare har vi på haft  NIKE och något annat, men sista månaderna så har det varit massa rea-ställ som jag tröttnat på.

Så nu blev det en väldigt positiv överraskning att få komma tillbak och se denna färglada uppställning med vår-nyheter =) Jag tog det lugnt idag. bara två under, sen satte jag mig med chefen en stund. Tog en kaffe med mina kollegor och började boka på kunder igen. En mjukstart helt enkelt.  –SÅ kul att vara tillbaka! 

IMG_8451

Jag skrev ju förut att jag i samarbete med min vän Bobby skulle dela med mig av ett super bra erbjudande på Super hair! Jag har ätit dessa kapslar i snart ett halvår. (ca, tror jag).

Jag använder extensions ifrån Toupemabelgal som Bobby sätter i på mig. Denna bilden har du sett tidigare.

Här ser du mitt egna hår från bild 1 till bild 3 är det knappt fyra månader. Otroligt BRA resultat på relativt kort tid!

 Vill du också boosta och ge ditt hår vitaminerna som gör att det växer och blir fylligare så hittar du Bobbys Super hair HÄR image86

Du  som följt mig en längre tid har redan sett skillnaden när jag ätit Bobby’s Super Hair, vilket jag givetvis kommer att fortsätta att göra =)

Just NU har jag extensions,  Men inom kort är det dags att byta ut håret igen. Då ska jag ta nya bilder så att ni kan fortsätta att se skillnaden igen =)

Mitt egna hår har vuxit ut snabbare än det gjort tidigare. Framförallt så känner jag att det nya friska håret som växer ut är både tjockare och fylligare än tidigare! Mitt ”bebis hår” har börjat växa igen, små söta fjun som börjar komma ut och bli starka strån. -Älskar’t! 

När jag kom till min fransstylist som sätter fransar på mig, så blev hon lite smått chockad över alla mina ”bebis” fransar som plötsligt börjat växa. Hon tyckte iof att dom var lite ”bråkiga”, innan hon fick styr på dom.  Jag trodde knappt mina öron (för dom hade jag inte tänkt på själv) Men berättade om Bobbys Super Hair =) DET är bra betyg på att det funkar. 

-Att Bobby’s Super hair funkar, kan jag  från hjärtat garantera dig.

Jag har först använt Toupema Belgals tejp hår, (på rekommendation av Bobby)  vilket också sparade på mitt egna hår. Toupemas tejphår är super fint och mer skonsamt för ditt egna hår. Sen lät jag håret vila helt utan löshår under en period i höstas. (Också på order av B ebby, jag var livrädd inför uttagning och klippning. men trivdes faktiskt ganska bra med det) 

Andra saker som jag har och fortfarande tänker på är att jag har undvikit att föna det i onödan.  Haft i värmeskydd innan jag stylar det. Använder bra produkter och inpackning. Men framförallt, fortsatt att  äta Bobbys kapslar. =)

Jag slarvade lite nu under sjukhus vistelsen, men har börjat om igen. Jag äter dubbel dos just nu. Ett eget initiativ som jag kommer göra några veckor för att ”boosta” upp ordentligt!

OM man som jag ska ha löshår så måste man hålla efter det och byta ut det i tid INNAN det börjar slita på ditt egna hår. Jag fortsätter äta Super Hair, undviker fortfarande fönen och hög värme för håret och låter mitt egna hår fortsätta växa och stärkas upp =)

image86

Detta är inte BARA för kvinnor! Även män, pojkar, och gubbar kan äta Super Hair! 😉

Mer detaljerad info om exakt vad dom innehåller, vilka vitaminer osv och varför dom fungerar som dom gör. Alltså rent fysiskt och praktisk kan du läsa mer om på deras sida. Väldigt intressant faktiskt =) TÄNK vad långt utvecklingen har kommit!

Bobby har över 20 års erfarenhet inom frisör branschen. NU är han min vän, men jag måste ändå säga FASIKEN, vad bra gjort! Stolt över dig <3 (och tacksam då mitt egna hår varit en katastrofal och sönderbet uppsyn, hehe!) 

Just nu kör Bobby erbjudandet ”Ta tre, betala för två” Ett perfekt tillfälle att börja boosta upp. Börja redan nu, innan  sommaren är här =) 

IMG_8435

Läs mer och beställ Bobbys Super Hair HÄR =)

Nu ska jag köra till flygplatsen och hämta hem min Lilleman <3 Det är ren och skär LYCKA det =)

Stor kram  /My Martens

44 Komentarer

 1. Hej. Fin blogg… kul att du har fått jobb på SATS.
  Men snälla, det heter ”mitt eget hår” och ”ditt eget hår.” Ja, jag är en språkpolis, jag vet. ?
  Typ så här: Jag fick ett eget rum här på jobbet. Jag vill ha min egen hund. Jag är nöjd med mitt eget hår.
  MEN: Jag vill ha mitt fina egna hår.
  (Denna formulering innebär dock att objektet – håret – i sig är särskild, märklig, annorlunda, alltså lite egen.)
  Plural: Ni får ta med er era egna tandborstar på resan.
  Det kan vara svårt, det är bara ett tips. Må så gott.

   • Är du utredd och har fått diagnosen dyslexi? Jag undrar om det inte är du själv som antar att du har dyslexi, tycker mer det ser ut som att du aldrig har fått lära dig skriva ordentligt. Kanske på grund av den bakgrund du ofta nämner att du har. Och nej, jag kommer inte från Bromma och det är helt ok att du inte godkänner min kommentar, det brukar du ju inte göra om man inte stryker dig medhårs. Och nej, jag varken näthat ar eller stalkar dig

   • Oj, jag ber så mycket om ursäkt. Det är bara typ tredje gången jag är här inne. Visste inte om att du har dyslexi, jag tycker att du skriver bra överlag. ?
    Har läst det senaste inlägget nu, det måste vara jobbigt med alla som j-las med dig. Sköt om dig!

 2. Hej. Fin blogg… kul att du har fått jobb på SATS.
  Men snälla, det heter ”mitt eget hår” och ”ditt eget hår.” Ja, jag är en språkpolis, jag vet. 😉
  Typ så här: Jag fick ett eget rum här på jobbet. Jag vill ha min egen hund. Jag är nöjd med mitt eget hår.
  MEN: Jag vill ha mitt fina egna hår.
  (Denna formulering innebär dock att objektet – håret – i sig är särskild, märklig, annorlunda, alltså lite egen.)
  Plural: Ni får ta med er era egna tandborstar på resan.

  Det kan vara svårt, det är bara ett tips. Må så gott.

   • Är du utredd och har fått diagnosen dyslexi? Jag undrar om det inte är du själv som antar att du har dyslexi, tycker mer det ser ut som att du aldrig har fått lära dig skriva ordentligt. Kanske på grund av den bakgrund du ofta nämner att du har. Och nej, jag kommer inte från Bromma och det är helt ok att du inte godkänner min kommentar, det brukar du ju inte göra om man inte stryker dig medhårs. Och nej, jag varken näthat ar eller stalkar dig

   • Oj, jag ber så mycket om ursäkt. Det är bara typ tredje gången jag är här inne. Visste inte om att du har dyslexi, jag tycker att du skriver bra överlag. 🙂
    Har läst det senaste inlägget nu, det måste vara jobbigt med alla som j-las med dig. Sköt om dig!

 3. Jag har kört slicka i över två ålder. Jag har typ två hår. Jättelånga bebisar. Fantastiskt. Har tappat mycket på grund av sjukdom. Var inne på hälsokosten, när jag kom hem från Skåne till götet. Såg kapslar från Bobby. Frågade om skillnaden mellansilicea och bobbykapslar. Det skiljer sig hundra spänn. Men enligt dem ska man välja Bobby. Innehållet är mer gynnsamt, i fler avseenden. Nu har jag mer tid med slicka. Men jag kommer fortsätta med Bobby sedan. Enligt deras rekommendation.
  Kramis

 4. Jag har kört slicka i över två ålder. Jag har typ två hår. Jättelånga bebisar. Fantastiskt. Har tappat mycket på grund av sjukdom. Var inne på hälsokosten, när jag kom hem från Skåne till götet. Såg kapslar från Bobby. Frågade om skillnaden mellansilicea och bobbykapslar. Det skiljer sig hundra spänn. Men enligt dem ska man välja Bobby. Innehållet är mer gynnsamt, i fler avseenden. Nu har jag mer tid med slicka. Men jag kommer fortsätta med Bobby sedan. Enligt deras rekommendation.
  Kramis

 5. Underbar blogg som jag följer och Wow vilken kvinna du är My. Jag har pm.at dig på facebook privat. Skulle behöva ha ett råd av dig. Har du någon mail?
  Kram Susanne

 6. Underbar blogg som jag följer och Wow vilken kvinna du är My. Jag har pm.at dig på facebook privat. Skulle behöva ha ett råd av dig. Har du någon mail?
  Kram Susanne

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...