Hur mycket ska man behöva ta?! Anmälningar, hot och trakasserier?

image

Godmorgon vinterland! Nu är det kallt, krispigt och frostigt.. Så vackert! Älskar ljudet som kommer igen kraset under snön ❄️

Änsålänge har det inte hunnit bli is på vattnet. Lilleman sover. I förebyggande syfte, efter förra gångens våldsamma attacker så vill jag vara noga med att påtala,  -NEJ! min fem-åriga pojk är givetvis inte ensam!

 Jag vaknade tiiiiiidigt och gav mig ut för en uppfriskande träningsrunda.

För en vecka sedan vaknade jag inte tidigt, var inte det minsta pigg… Var typ mer död än levande!  Förra veckans olika halloween partyn,event och festligheter körde slut på mig. Men det var galet kul! Jag tycker det är barnsligt roligt att få klä ut mig och gå all-in. Ett par gånger om året. idag känner jag mig tusen gånger fräschare än för 1 vecka sedan 😉 

Löpning, varvat med promenad. Svårt att springa med isigt underlag. Jag har ändå som du ser ”terräng” dojorna ifrån SALMING, men det är ändå inte samma som med riktiga broddar 😉

Utfallssteg, squats, dips mot parkbänk och pusch-up. Ett enkelt men j*vligt jobbigt pass! Ibland tycker jag det är skönt att träna utomhus. Trots kyla. Det är uppfriskande och ger mig en rejäl dos av extra energi! 

image image

Snyggaste tränings tights från Stronger  skor ifrån SALMING 

Nån som har tips på bra ”broddar” heter det så? Ingår jag i pensionärsligan nu? Jag är livrädd för att halka, bryta handled, höftben eller liknande. Såg statistiken på nyheterna om den procentuella ökningen ho ortopeden på sjukhusen! Skrämmande! Så pensionärsvarnings  eller inte, det blir nog ett par broddar för mig trots allt! =)

image image Det är verkligen otroligt vackert, lugnt, stilla, och alldeles tyst. Inte många andra som är ute. Än. Har mött några med sina hundar. Jag saknar min vovve enormt! Känns jätte dumt att gå utan henne. Pratade med reserv husse som haft henne i 10 veckor nu.

Allt är bra. Hon Springe fritt på landet och leker. Hon äter, sover och beter sig som vanligt. Jag vill hämta hem henne NU. Men det går inte. Mitt hjärta blöder av hur jag inte kan får ihop det. Men nu precis innan helgen så hittade jag äntligen en eventuell lösning.

Ett JÄTTE mysigt hunddagis, som jag varit och hälsat på. Så nu ska jag bara hitta ett datum som funkar, köra ner till Öland, hämta Tezz och börja skola in henne. Skillnaden nu och innan är att hon alltid varit med mig på jobbet, i butiken. Så om jag haft andra möten eller dyl, så har hon gått lös där. Nu, när jag jobbar som PT och inne i stan med alla olika blogg-jobb, så är det inte lika lätt längre…Om jag varit ute och rest som med träningsresorna tex, så har hon varit hos reservhusse på Öland, det kommer hon att vara i fortsättningen också. 

Detta hundagiset kändes fantastiskt, så förutsatt att hon trivs där så kan hon komma hem igen =) -LYCKA!

Håll tummarna för att det fungerar! <3 Så min familj kan bli komplett igen.. 

image image

Det här med näthatet och häxjakten mot mig. 

Trakasserier, psykisk terror, hot, förtal och falska påståenden. Det har blivit vardagsmat för mig.

Vem är jag? Jag är en positiv, glad, social och utåtriktad person. Jag väljer alltid att se möjligheterna istället för problemen. Jag är en ”do:er” som alltid har många bollar i luften och möter framtiden med en positiv inställning =)

Av någon anledning så har jag fastnat med en massa drama runt omkring mig. Ett drama och ett kaos som jag försöker att parera och ”ducka” för på bästa sätt. Med en inställning att ignorera det för att låta stormen passera och blåsa över…

Men nu har det gått FÖR lång tid. FÖR lång tid. 

Jag har valt att bemöta ”situation” med tystnad. Ignorerat, sållat bort, tagit avstånd till. och istället fokuserat på det som jag kan påverka. Rykten, lögnen, falska påståenden….- DET ligger långt utanför min kontroll.

Jag får kommentarer/mail DAGLIGEN om detta. ”Varför har du gjort ditt och datt” . 85% helt utan substans.

 Det som jag förundras över är hur dessa vuxna kvinnor, mammor och bloggerskor väljer att driva på det. Insinuera, tom skriva om mig. Jag vaknade tidigt imorse. Möttes av nya påhopp igen. Fruktansvärda påståenden och elaka ord.

Jag förstår verkligen inte, jag är 28år, från Öland, en småbarnsförälder och företagare. VAD är det som gör att intresset för att fullständigt försöka krossa mig på ALLA plan, blivit så stort?

Är jag ett hot? Vet jag för mycket?

Jag är som sagt 28 år, jag är långt ifrån perfekt. MEN jag står banen mig aldrig brevid och ser på när någon blir illa behandlad, oavsett om det är av 1,2 lr 3. Eller som i mitt fall när det är en hel hob med vuxna människor som attackerar på dom mest utstuderade och genomtänkta sätten.

Jag skräms av att dessa vuxna kvinnor/mammor inte är bättre förebilder för sin barn. För trotsa allt, är det som VI beter och oss våra handlingar, som barnen också kommer att ta efter.

När det stormade som mest, när konkursen och allt vad den innebar sista månaden ordagrant höll på att knäcka mig. DÅ, då passade man på att slå till, man utmålade mig som en lögnare, som en falsk människa. Det började spridas sex-listor med namn på dom män som man då påstod att jag legat med. Plötsligt fick ryktena ännu mera fart och ”anledningen” till vuxen mobbningen var att jag skulle legat med ALLA mina väninnors män. (vidrigt) Folk började tro på detta, titta snett…. och jag min dumme f*n fattade inte varför.

Jag jobbande DYGNET runt, med skygglapparna på, fokuserade på ett leverera, hade advokat, revisor och personal vid min sida fram tills jag försökte sova mågar timmar. 

Där och då, jag hade varken tid, ork eller kraft att bemöta, eller försöka stoppa det som hände. Det är så långt ifrån både mig som person och verkligheten man kan komma.

Istället fokuserade jag på att hålla ihop, in och ut på sjukhus, vara stark genom konkursen, avsluta utan lev-skulder. Jag krigade till sista dagen. Blod svett och tårar fick en ny betydelse. Jag lyckades på kort tid dra in så pass mycket pengar att vi låg i fas med både lev-skulder och skatteverk. Varför frågade man? Det hade inte legat på mitt ansvar sa man. FÖR ATT JAG ÄR SÅN! Jag vill göra rätt för mig, jag vill avsluta snyggt. (Läs konkurs inlägget HÄR )

Jag är uppvuxen i Vadstena, och har bott många år på Öland. Jag är en vanlig tjej ifrån landet. Med sunda värderingar och traditionellt ”bonn förnuft”. Jag är inte felfri, jag står för dom fel jag gör fel. Ber om ursäkt och gör om och rätt. Jag brukar säga att man kan göra ett misstag en gång, men jag gör aldrig samma misstag två gånger (hehe! oftast, ha gjort fler misstag vad det gällt körkort och rökning, men inte annars) Skämtosido… 

Det jag fick till mig imorse, det långa mail jag nu läst tre gånger. Det fick mig att bryta ihop. Jag grät, skakade och kände hur illamåendet kom. Avsändare ”anonym”.

Det sorgliga är, att jag känner igen ord, ordval och uttryck. För mig är inte länge denna avsändaren anonym. När någon av mina absolut närmaste förvandlades till en fiende. Förvandlades också vardagen till ett rent helvete. Det obehagliga är att 1-3 personer kan ha sån enorm makt, och kan lyckas få så många andra människor att gå med i samma drev.

HUR kan man göra så? Är man hjärtlös? Är man psykopat? 

Man har lyckats få med sig en del bloggläsare som också driver på, (utan att ens förstå konsekvenserna av det) man föder nättrollen (som bara dom är illa nog i denna branch ) med bensin och energi till att fortsätta häxjakten.

Helt utan att ha det minsta tänk på konsekvenser!

Sista veckorna så har jag bla blivit uthängd offentligt 14 gånger, med elaka påståenden, påhopp och på ett sätt där man bara vill göra narr av mig. Jag har fått tre anmälningar till reklamombudsmannen, två till skatteverket. Man har ringt och mailat SATS HK och mitt egna center SATS MÄRSTA Man har ”anonymt” gjort allt och lite till för att se till att  jag skulle förlora jobbet.

FÖRUTOM det, så avlutade man även med att anmäla till SOC. En oros anmälning för Ludvig.Kan ni förstå konsekvenserna av detta?

Alla frågor jag tvingas svara på, om och om igen? Den förnedring detta medför? SAMTIDIGT som jag försöker hålla god min, le och göra det jag är bra på. Att peppa och motivera andra. (Som PT) Att vara en bra mamma och fortsätta livet som om ingenting händer… Den balansen är inte helt okomplicerad. 

Fram tills det sistnämnda så har jag hållt huvudet kallt, inte bemött någonting. SJÄLVKLART varit ledsen emellanåt bakom stängda dörrar, frustrerad, sårad och kränkt. Men i det stora hela, hållt ihop,  och använt ”gås tekniken” kopplat på regn rocken och låtit det rinna av mig…

När kommer detta att ta slut??? Kommer det ta slut? Vad är målet? 

Trägen vinner, ja…. trägen vinner. Det återupprepar jag för mig själv, om och om igen. 

Jag har valt att stå över ALLT. Fram tills nu så har ja inte bemött situationen med annat än kärlek och sorg.Kärlek till dom som förtjänar det och sorg över dom som svikit mig och ”svalt betet” och vänt mig ryggen.

Jag har fokuserat på mig själv, börjat bygga upp en ny vardag efter konkursen och mitt val att utbilda mig. Träfat nya människor, hittat en ny vardag. jag har fått erfara när det stormade som mest, vilka som faktiskt finns där när det väl gäller. Dom är lätträknade, men man vet vart man har varandra. DET betyder mycket.

Jag har förstått att när vissa försvann ur mitt liv så försvann även DRAMAT ur mitt liv. Jag har, om man bortser från häxjakten och näthatet fått lugn och ro. PÅ riktigt. Jag har nytt jobb, en massa nya spännande projekt att se fram emot och ser mer än ljust på framtiden. Jag vill verkligen tro att trägen vinner. Med tiden så kommer häxjakten att avta, hoppas jag……

Men att få dessa anmälningar, att se hur dessa ”springare” gör ärenden och attackerar. DET skrämmer mig. Jag vet inte många som faktiskt klarat av det jag själv både har gått igenom och delvis fortfarande går igenom. 

Jag står för rätt och fel, jag står för att jag öppet är HELT emot näthat och mobbning! Jag har det i ryggraden sedan mellanstadiet! Jag säger NEJ TILL MOBBNING OCH NÄTHAT! Jag står inte brevid och ser på när man i grupp sparkar på någon som ligger ner!

Jag hade i min vildaste fantasi aldrig kunnat tro att jag i vuxen ålder skulle hamna i denna situation.

Jag har hittils inte sagt någonting, jag har svalt och ”skyddat” genom min tystnad. Av respekt mot barn och människor jag verkligen bryr mig om.

 Men puschar man lite till, går man såhär långt och lie till, då trycker man av knappen. Den som trycker av knappen kommer bara att spränga sig själv, av sin egen sanning……. Tål att tänkas på!

Nu ska jag försöka att släppa detta IGEN, Lilleman och jag ska vara hemma, städa röja och förbereda för att totalt göra om här hemma. Få bort gamla flytt kartonger och annat som står i vägen. Komma iordning på riktigt. Min pappa komne rop imorgon för att hjälpa mig. Hoppas jag <3

Vi hörs senare… och du, var rädd om dig själv och dina nära<3

Kram & Kärlek / My Martens

226 Komentarer

 1. Hej My! Jag är en sådan läsare som aldrig kommenterar… Himla dåligt, eftersom jag ofta vill sända lite styrka och omtanke till dig, men allt annat kommer emellan! Jag känner inte dig, men du verkar vara en stark tjej! Jag inspireras av hur du gång på gång reser dig och står med ryggen rak! Jag lider också av ångest men mörkar det, knappt min man vet. Så därför får jag styrka av att läsa hur öppet du berättar om det. Jag tror du inspirerar många, speciellt sådana som jag, som läser men aldrig kommenterar! Jag mår illa av att se hur du behandlas! Kämpa på, det kommer blåsa över förr eller senare. Karma… Tusen kramar till dig! <3

 2. Hej My!
  Det är ju så att osäkra kvinnor tycker om att trycka ner andra starka kvinnor. Titta på Läckberg t.ex. även hon har fått så mycket hat.
  Jag hoppas och tror att hatet mot dig kommer att ta slut , du är stark och i mina ögon en fin och ödmjuk kvinna. Ta bort alla onda kommentarer strunta i dom. Ha kvar alla stöttande även om det är svårt. Vet dessa personer att deras hat gör att du blir ledsen så här dom vunnit. Ge dom inte den glädjen.
  Kramar

 3. Hej My! Jag är en sådan läsare som aldrig kommenterar… Himla dåligt, eftersom jag ofta vill sända lite styrka och omtanke till dig, men allt annat kommer emellan! Jag känner inte dig, men du verkar vara en stark tjej! Jag inspireras av hur du gång på gång reser dig och står med ryggen rak! Jag lider också av ångest men mörkar det, knappt min man vet. Så därför får jag styrka av att läsa hur öppet du berättar om det. Jag tror du inspirerar många, speciellt sådana som jag, som läser men aldrig kommenterar! Jag mår illa av att se hur du behandlas! Kämpa på, det kommer blåsa över förr eller senare. Karma… Tusen kramar till dig! <3

 4. Hej My! Jag är också en av må ga läsare som aldrig skriver en kommentar men jag älskar att följa din vardag med allt vad det innebär!
  Tycker att du verkar vara en fantastisk mamma och vän!!
  Jag äcklas av de som håller på med detta hatet! Legat med deras män? Kanske dax för männen att speak out!? Idioti, jag har personligen inte läst något elakt om dig (men misstänkt att de handlat om dig i en blogg) därav slutat läsa denna människas blogg men föööörstår inte vad alla andra ser i hennes falskhet?!
  Hoppas verkligen att du får ett slut på detta snart!! Stor styrkekram från Skåne

 5. Jag är otroligt dåligt insatt i vad som händer. Men, gott kommer gott tillbaka, ont kommer ont tillbaka. Tänk så, så kommer det nog kännas lättare. Det kommer att slå tillbaka på dem som är elaka!☺

 6. Nej det är inte konstigt att det är krig i världen, näthat och mobbning när vuxna inte beter sig ett dugg bättre än barn! Dåliga förebilder… ❤

 7. Strong people don’t push others down…They lift them up.
  Så de människorna har väl inget bättre tyvärr i sitt liv än att trycka ner andra. Sorgligt, får tycka synd om dem istället, de ”svaga” människorna och hoppas att nån ger dem en kram och en pepparkaka…verkar behövas!

 8. MY!!!
  Fy f….. att inte vuxna människor kan vara bättre. Skrämmande !!! Blir ledsen över hur elaka människor det finns. Hur vore det om de tittade på dig själva och insåg hur illa de själva är. Att hitta på lögner om andra kommer oftast tillbaka, karma. Jag hoppas att du fixar detta My, du är en stark kvinna med många järn i elden och du vågar testa nytt och gå vidare. Alla kramar till dig och din son idag. Kramar Tina

 9. Det som inte jag förstår är varför någon fortsätter att vara elak när du visar att du blir ledsen av det. Den här Camilla (?) på någon bloggkommentarsajt. Låt säga att såna sidor vill vara lite vassa i sina inlägg, men när du väldigt tydligt svarar att du blir sårad.Varför fortsätter man då? Mobbing,det är vad jag kallar det. Jag har följt dig sen ensamma mamma på Tvn, för att det varit roligt och inspirerande.Men om jag inte gillat din blogg,då hade jag hoppat över till någon annan. Herregud , du har precis rest dig efter en stor konkurs, då blir du anmäld av några avundsjuka tanter,jag blir ärligt talat mörkrädd. Tack Åza för att du finns där och stöttar. Hoppas allt blir bättre! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 10. Hej My!
  Det är ju så att osäkra kvinnor tycker om att trycka ner andra starka kvinnor. Titta på Läckberg t.ex. även hon har fått så mycket hat.
  Jag hoppas och tror att hatet mot dig kommer att ta slut , du är stark och i mina ögon en fin och ödmjuk kvinna. Ta bort alla onda kommentarer strunta i dom. Ha kvar alla stöttande även om det är svårt. Vet dessa personer att deras hat gör att du blir ledsen så här dom vunnit. Ge dom inte den glädjen.
  Kramar

 11. Usch det har verkligen gått överstyr och även om hälften av skvallret vore sant så finns det inga ursäkter för att gå på sådär :-/
  Jag tycker du och många andra bloggare är enormt slarviga med reklam och det står jag för MEN det går inte att jämföra med hur andra går på med soc-anmälningar och ringer till ditt jobb. Vidrigt!
  Det är skrämmande när vuxna människor (flertalet mammor) piskar upp varandra och går på i flock.
  J-a hyenor ?
  Stå på dig och försök att fokusera på de som verkligen betyder något för dig!
  Kram

  • Det där med reklam frågor är en svår punkt. Det finns olika regler och många grå-zoner. jag försöker att vara så korrekt som möjligt och välter bara samarbeten som jag kan stå för. Men allt annat är så sjukt och obehagligt att jag inte med ord rättvist kan beskriva det. Det jag skriver ovan är bara en bråkdel av allting som jag utsätts för…. Sorgligt, men sant. Tack! kram

   • Verkligen :-/
    Jag tror att det bästa är att man märker ALLA inlägg som innehåller länkar eller minsta lilla reklam med:
    ”Detta inlägg är ett samarbete” längst upp – det spelar ingen roll om man märker det i förbifarten nere i texten flera gånger utan det ska stå längst upp.
    Kör du med det så slipper du mer tjat sen tror (hoppas) jag ?
    Lycka till och ha en fin lördag!

   • Jag tror anmälningarna angående marknadsföringen faktiskt har bäring då du vid ett flertal tillfällen inte har märkt inläggen med en tagg så som ’sponsrad’, ’i samarbete med’ eller ’betald’.
    Jag såg någon kommentar du hade gjort angående hur du fakturerade dem i ditt bolag. Men det är inte angående betalningen du blivit anmäld enligt min förståelse, utan att du inte följer Svensk lagstiftning när det kommer till vilseledande marknadsföring.
    Om du vill läsa mer så finns det att läsa här:
    http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/marknadsforingslag-2008486_sfs-2008-486
    Det är paragraf nio som gäller även i bloggar. ”9 § All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring.”
    Dvs, om du på något sätt ger en produkt, företag, eller ett varumärke en plattform att synas på, så måste du i enlighet med lagen märka ut det så att dina läsare kan identifiera det med en gång. Detta har marknadsdomstolen slagit fast ett flertal gånger.
    Med det sagt så struntar jag personligen i det, jag läser inte ens din blogg, hittade hit via Flashback, och fattade inte riktigt vad du hade gjort. Lägger inga värderingar varken hit eller dit. Tänkte mest upplysa dig om hur lagen funkar.

 12. Vänta nu. DU har gjort fel som ”legat” med DERAS män? Är det DU som singel som ska bli påhoppad för det? Det är väl deras män som ska ställas till svars och kastas ut i så fall?! Bara en reflektion om hur jävla omogen soppan är och vilken jävla snedvriden värld vi lever i. Fatta vad många tjejer som mår skit för att de blir kallade slampa om de ligger med två killar på kort tid medan en kille blir ryggdunkad ju fler han ”sätter på” på en vecka. Spelar ingen roll om det är sant eller påhittat, tjejen hånas, killen belönas. Kräks. Och i ditt fall eftersom de alla verkar leva lyckliga har deras män uppenbarligen inte legat med dig, så så sanna är deras rykten!

  • ja precis… den är dessvärre en klassiker. Men i detta fallet så har inte någon legat med någon… det är bara ett av ,ånga falska rykten som börjat spridas för att svartmåla och underminera mig… Sorgligt men sant. Sen rent generellt så förstår jag faktiskt inte skillnaden mellan en kvinnan och en mans handlingar. Konsekvenserna blir väldigt olika. Precis OM jag nu legat med alla dessa män som listorna påstår. Då hade det nog varit både skilsmässor och separationer, eller?

   • My! Det existerar inga ”listor” , varför bygger du det ryktet? Det är för mig en gåta. Sluta med det eller visa ”listorna”.
    Berätta istället rakt ut och faktabaserat vad exakt det är du har gjord Madame ***** med entourage och Trashanken Toftby i Skövde. Tror knappast att du har gett dig på den lilla taxen Janne t.ex. vad 17 skulle du vilja få ut av ett sånt nedköp?
    Den där CamCam för övrigt – bry dig noll och absolut ingenting om henne. Snart är hon borta från Nöjesguiden. Tro mig dom kan inte låta en sådan avart till individ härja fritt längre. Det är ju inte ens roligt det hon håller på med. Man kan roa sig med att sätta saker i perspektiv – OM jag fick välja mellan CamCam och Trump hade jag alla gånger vald bort ondskan själv till förmån för Trump.
    Anmälningar hit och dit – skit i det. Du är en utmärkt mamma och det kan ingen skvallerkärring ta ifrån dig. Någonsin.

    • Hej! Jag ser alla dina tidigare kommentarer här inne när jag klickar på ditt namn. Vad det gäller listor, googla, läs och gör din bedömning själv. Skit-trist i vilket fall! Jag har försökt att få bort dom, det går inte! Framförallt när inblandade barn i respektive familjer också kan läsa lögnerna. Det handlar inte om vad jag gjort eller inte gjort. Det handlar om vad jag VET, och vad man inte vill ska komma fram… Enligt vissa är ”anfall bästa försvar”. Inte min åsikt utan tyvärr bara ett faktum och konsekvenser av vad jag tagit del av genom olika situations, samt bevittnat genom att befinna mig på fel plats vid fel tillfälle. Jag har inte sagt ett enda ljud om detta, än. Jag hoppas och ber till gud att jag inte ska behöva lägga mig på samma låga nivå som övriga som driver häxjakten vidare. MEN, nu har det gått för långt. Jag VET att jag är en bra mamma, och jag fick behålla mitt jobb på SATS trots upprepade försök att få bort mig därifrån. Jag har förlorat en hel del vänner som ”svalt betet” alltså lyssnat på skitsnack och inte gjort en egen bedömning. Det kan jag köpa ifrån vissa, men inte personer som är ”gamla i gemet”samt, 40 plus och med tidigare erfarenheter av liknande situationer. Det borde man synat för längesen. Att människor som tidigare (år innan jag själv började blogga) plötsligt gräver ner stridsyxan och istället tar mig som deras enda gemensamma nämnare för att koma andra nära, samt göra allt för att krossa mig och förstöra mitt liv. DET är inte okay! Kalla mig, ful, tjock, falsk och gud vet allt. Men ge sig på mig som mamma och min son, min familj och mitt jobb. Det är för f*n värre drama och trakasserier än någon ska behöva utså! Jag behöver inte dessa människor i mitt liv, jag skulle för allt smör i småland inte vilja ha tillbaka dom i mitt liv! MEN, jag vill bli lämnad ifred, jag försöker bygga upp ett nytt liv, resa mig efter konkurs och övrigt. Skapa det liv för mig och Lilleman som vi förtjänar. Jag vill endast bli lämnad ifred….. Trump? obehaglig jämförelse!

     • Ja jag jämförde CamCam med Trump och Trump van snällhetskampen så du kan ju tänka dig.
      Vet att vårat IP inte alltid är på din sida men så här ska du inte ha det. Uppenbart är att du varken är ful, tjock eller en dålig mamma. Sedan kan man ju tycka saker hit och dit men i grunden är du en bra och fin person som gör allt för din son.
      Det du har varit med om i år är väldigt hårt och det är förbluffande att du står så stark som du gör. Du har min fulla respekt om det nu betyder något för dig.

     • Tack så mycket. Ja det betyder faktiskt en hel del. Jag har aldrig påstått att jag är perfekt (tvärt om faktisk) Men jag gör mitt bästa, jag tar åt mig, lär mig och försöker att ”göra om och rätt”. Oavsett vad det handlar om, en ytlig grej, träning, relationer…. Jag är 15-25 år yngre än nästan alla övriga inblandade. Jag står stark, gråter ibland, bryter ihop för stunden.. men user mig igen. Jag måste. Lilleman är mitt allt. Man behöver inte tycka som jag, hålla med mig eller stryka mig medhårs. Helt okay att dela med sig av sin åsikt…. Men som sagt, detta har gått liiiite för långt! Men som sagt, Tack, dina ord betyder mer än vad du tror… Med vänlig hälsning,

     • Bra sagt!! Hur stark är du? Orkar du fortsätta så här då vinner du! Konstiga saker händer i bloggvärlden där Bkändisar blandar sig med Ckändisar. Plötsligt dyker dom mest osannolika människor upp hos varandra. Länkar varandra. Otroligt skumt och icke trovärdigt!!

 13. Hej My
  Kan bara säga att det är fega ynkryggar som gömmer sig bakom anonym.
  Att komma med alla anklagelser och påstående är bara så sjukt.
  Tror det handlar om avundsjuka och och ren elakhet. Du har lyckats med utbildning och är på väg i livet glöm sen inte att du ser bra ut det kan sticka i någons ögon.
  Alla dessa mobbare, näthatare borde ta sig en riktig funderare på sina egna liv och lämna dig ifred.
  Kämpa på det är de som har problem inte du.
  All styrka och kram.
  Anita.

 14. Kram o håll ut, sanningen segrar ändå till slut! Sänk inte ribban! Angående skor, kolla in icebugs! Bästa skorna för halka, dubbar på, finns för löpning..

 15. Förstår inte hur du orkar… jag hade velat gräva ner mig i ett stort hål till slut.
  Du har aldrig funderat på att stänga ner bloggen och byta nr o mailadress?
  Visst du kanske ser det som om de vinner då men går inte ditt välmående före?
  Jag var anonymt anmäler till Soc för samma sak och blev indragen i en utredning av min granne som inte gillade att vi förde för mkt liv tyckte han. Psykiskt terror alltså. Blev rentvådd men jag valde ändå att flytta för jag orkade inte bo kvar. Mitt bästa beslut även om han vann för mitt välmående kommer först!
  Tycker det är fruktansvärt det du tvingas gå igenom. På ett sätt hade det varit skönt att bara gå ut i pressen och ge din historia för att ge igen men det är inte så man är uppfostrad kring detta…
  Styrkekram Sofie

 16. Fina my ?!
  Jag läser ofta din blogg och du är en fighter! En stark ung kvinna med ett enormt hjärta! Du vekar så mysig snäll ödmjuk och en fin mamma åt din lilla fina son?,
  Jag blir mörkrädd att vuxna människor speciellt mammor kan vara så hatisk så avis på andra mammor,. Det är otroligt allvarlig att göra en oros anmälan till det social man måste ha ganska mycket på fötterna, vad var syftet?? Att gå dig i obalans få dig ledsen att inte tänka på Ludwigs bästa att ta honom från sin mamma eller??? Nej fy skämmes på den som gjort detta!!!!! Jag mår illa! Men My du vet att det social har alltid skyldighet att tala om vem som anmält om inte anmälaren är anonym så klart. Är anmälaren anonym så brukar det social inte ta så stor notis vid, ett samtal räcker till dig och sen avskrevs ärendet direkt, det blir inte ens en notis i något register så du vet?Du i din anmäla denne för förtal och det är ett ganska grovt brott så vet du vem som gjort detta motanmäl!!!!! Jag jobbar själv inom det social därför vet jag mycket hur man tänker, vi får in anmälningar dagligen nästan alla är falska ???!
  Så det finns många mssnsamma människor därute som bara vill göra ont! Det social behöver resurser till riktga allvarliga fall inte till dram pga avundsjuka mm bloggare emellan! Tänk på detta gott folk och du som gjort anmälan mot my!
  Skickar styrka massor av pepp till dig fna vackra My glöm aldrig att du är värdefull och en kärlesfull mamma kvinna vän bloggerska människa ❤️??
  Kram Olivia

 17. Hej My! Jag är också en av må ga läsare som aldrig skriver en kommentar men jag älskar att följa din vardag med allt vad det innebär!
  Tycker att du verkar vara en fantastisk mamma och vän!!

  Jag äcklas av de som håller på med detta hatet! Legat med deras män? Kanske dax för männen att speak out!? Idioti, jag har personligen inte läst något elakt om dig (men misstänkt att de handlat om dig i en blogg) därav slutat läsa denna människas blogg men föööörstår inte vad alla andra ser i hennes falskhet?!

  Hoppas verkligen att du får ett slut på detta snart!! Stor styrkekram från Skåne

 18. Jag är otroligt dåligt insatt i vad som händer. Men, gott kommer gott tillbaka, ont kommer ont tillbaka. Tänk så, så kommer det nog kännas lättare. Det kommer att slå tillbaka på dem som är elaka!☺

 19. Nej det är inte konstigt att det är krig i världen, näthat och mobbning när vuxna inte beter sig ett dugg bättre än barn! Dåliga förebilder… ❤

 20. Bra skrivet! Fattar faktiskt inte heller hur dessa kan fortsätta. Om man har en konflikt är det väl er emellan.? Jag gissar på dessa 3 damer som MG
  MI
  JT
  Sååå jävla dåligt av dem att göra denna konflikt er emellan till hela Sveriges problem.
  Bra att du sätter ner foten.
  Sorgligt att så många spinner vidare på detta ämne. Har dom inga liv?
  Styrka till dig
  Stå på dig
  Du är en bra mamma

 21. Strong people don’t push others down…They lift them up.
  Så de människorna har väl inget bättre tyvärr i sitt liv än att trycka ner andra. Sorgligt, får tycka synd om dem istället, de ”svaga” människorna och hoppas att nån ger dem en kram och en pepparkaka…verkar behövas!

 22. Hej fina My
  Jag blir förbannad och ledsen när jag läser ditt inlägg. Vad ÄR det för människor som håller på så? Vad förmedlar dom till barn/yngre personer när dom håller på som dom gör? Har dom barn kommer dom att växa upp med tron att det är okej att mobba, förtala osv. Det i sin tur leder till så mycket annat otäckt.
  Jag kan inte förstå hur VUXNA människor kan sjunka så lågt. Är riktigt riktigt omoget det dom håller på med. Jag blir äcklad av mobbing och hat….och avundsjuka.
  Sen undrar folk varför världen ser ut som den gör.
  Jag läser lite olika bloggar….men skulle jag uppräcka att någon av dom håller på med mobbning/näthata…jag slutar läsa direkt.
  Jag gillar din blogg My. Fortsätt njuta av ditt nya liv och av din lilla fina kille och fortsätt vända alla skitstövlar ryggen.
  Varm kram till dig

 23. Stor Kram till dig? De är avundsjuka på dig
  Jag beundrar dig som orkar du är en kämpe?? Heja dig tack för en härlig peppande och öppen blogg?

 24. MY!!!
  Fy f….. att inte vuxna människor kan vara bättre. Skrämmande !!! Blir ledsen över hur elaka människor det finns. Hur vore det om de tittade på dig själva och insåg hur illa de själva är. Att hitta på lögner om andra kommer oftast tillbaka, karma. Jag hoppas att du fixar detta My, du är en stark kvinna med många järn i elden och du vågar testa nytt och gå vidare. Alla kramar till dig och din son idag. Kramar Tina

 25. Det som inte jag förstår är varför någon fortsätter att vara elak när du visar att du blir ledsen av det. Den här Camilla (?) på någon bloggkommentarsajt. Låt säga att såna sidor vill vara lite vassa i sina inlägg, men när du väldigt tydligt svarar att du blir sårad.Varför fortsätter man då? Mobbing,det är vad jag kallar det. Jag har följt dig sen ensamma mamma på Tvn, för att det varit roligt och inspirerande.Men om jag inte gillat din blogg,då hade jag hoppat över till någon annan. Herregud , du har precis rest dig efter en stor konkurs, då blir du anmäld av några avundsjuka tanter,jag blir ärligt talat mörkrädd. Tack Åza för att du finns där och stöttar. Hoppas allt blir bättre! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 26. […] Men jag blev faktiskt ledsen på riktigt när jag läste att någon gjort en orosanmälan till soc f… Alltså, på riktigt!?!?!? Det är att gå så LÅNGT över gränsen även för mig och då har jag högt till tak. Bara för att jag tycker att My inte sköter sina blogg på korrekt sätt så betyder det inte att jag har någon som helst kritik att rikta mot henne som förälder. Jag är helt övertygad om att hon är en fantastisk mamma som gör det bästa hon kan med de förutsättningar hon och sonen pappa har med distansen mellan dem. […]

 27. Usch det har verkligen gått överstyr och även om hälften av skvallret vore sant så finns det inga ursäkter för att gå på sådär :-/

  Jag tycker du och många andra bloggare är enormt slarviga med reklam och det står jag för MEN det går inte att jämföra med hur andra går på med soc-anmälningar och ringer till ditt jobb. Vidrigt!

  Det är skrämmande när vuxna människor (flertalet mammor) piskar upp varandra och går på i flock.
  J-a hyenor 😡

  Stå på dig och försök att fokusera på de som verkligen betyder något för dig!

  Kram

  • Det där med reklam frågor är en svår punkt. Det finns olika regler och många grå-zoner. jag försöker att vara så korrekt som möjligt och välter bara samarbeten som jag kan stå för. Men allt annat är så sjukt och obehagligt att jag inte med ord rättvist kan beskriva det. Det jag skriver ovan är bara en bråkdel av allting som jag utsätts för…. Sorgligt, men sant. Tack! kram

   • Verkligen :-/
    Jag tror att det bästa är att man märker ALLA inlägg som innehåller länkar eller minsta lilla reklam med:
    ”Detta inlägg är ett samarbete” längst upp – det spelar ingen roll om man märker det i förbifarten nere i texten flera gånger utan det ska stå längst upp.
    Kör du med det så slipper du mer tjat sen tror (hoppas) jag 😊

    Lycka till och ha en fin lördag!

   • Jag tror anmälningarna angående marknadsföringen faktiskt har bäring då du vid ett flertal tillfällen inte har märkt inläggen med en tagg så som ’sponsrad’, ’i samarbete med’ eller ’betald’.

    Jag såg någon kommentar du hade gjort angående hur du fakturerade dem i ditt bolag. Men det är inte angående betalningen du blivit anmäld enligt min förståelse, utan att du inte följer Svensk lagstiftning när det kommer till vilseledande marknadsföring.

    Om du vill läsa mer så finns det att läsa här:
    https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/marknadsforingslag-2008486_sfs-2008-486

    Det är paragraf nio som gäller även i bloggar. ”9 § All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring.”

    Dvs, om du på något sätt ger en produkt, företag, eller ett varumärke en plattform att synas på, så måste du i enlighet med lagen märka ut det så att dina läsare kan identifiera det med en gång. Detta har marknadsdomstolen slagit fast ett flertal gånger.

    Med det sagt så struntar jag personligen i det, jag läser inte ens din blogg, hittade hit via Flashback, och fattade inte riktigt vad du hade gjort. Lägger inga värderingar varken hit eller dit. Tänkte mest upplysa dig om hur lagen funkar.

 28. Vänta nu. DU har gjort fel som ”legat” med DERAS män? Är det DU som singel som ska bli påhoppad för det? Det är väl deras män som ska ställas till svars och kastas ut i så fall?! Bara en reflektion om hur jävla omogen soppan är och vilken jävla snedvriden värld vi lever i. Fatta vad många tjejer som mår skit för att de blir kallade slampa om de ligger med två killar på kort tid medan en kille blir ryggdunkad ju fler han ”sätter på” på en vecka. Spelar ingen roll om det är sant eller påhittat, tjejen hånas, killen belönas. Kräks. Och i ditt fall eftersom de alla verkar leva lyckliga har deras män uppenbarligen inte legat med dig, så så sanna är deras rykten!

  • ja precis… den är dessvärre en klassiker. Men i detta fallet så har inte någon legat med någon… det är bara ett av ,ånga falska rykten som börjat spridas för att svartmåla och underminera mig… Sorgligt men sant. Sen rent generellt så förstår jag faktiskt inte skillnaden mellan en kvinnan och en mans handlingar. Konsekvenserna blir väldigt olika. Precis OM jag nu legat med alla dessa män som listorna påstår. Då hade det nog varit både skilsmässor och separationer, eller?

   • My! Det existerar inga ”listor” , varför bygger du det ryktet? Det är för mig en gåta. Sluta med det eller visa ”listorna”.

    Berätta istället rakt ut och faktabaserat vad exakt det är du har gjord Madame ***** med entourage och Trashanken Toftby i Skövde. Tror knappast att du har gett dig på den lilla taxen Janne t.ex. vad 17 skulle du vilja få ut av ett sånt nedköp?

    Den där CamCam för övrigt – bry dig noll och absolut ingenting om henne. Snart är hon borta från Nöjesguiden. Tro mig dom kan inte låta en sådan avart till individ härja fritt längre. Det är ju inte ens roligt det hon håller på med. Man kan roa sig med att sätta saker i perspektiv – OM jag fick välja mellan CamCam och Trump hade jag alla gånger vald bort ondskan själv till förmån för Trump.

    Anmälningar hit och dit – skit i det. Du är en utmärkt mamma och det kan ingen skvallerkärring ta ifrån dig. Någonsin.

    • Hej! Jag ser alla dina tidigare kommentarer här inne när jag klickar på ditt namn. Vad det gäller listor, googla, läs och gör din bedömning själv. Skit-trist i vilket fall! Jag har försökt att få bort dom, det går inte! Framförallt när inblandade barn i respektive familjer också kan läsa lögnerna. Det handlar inte om vad jag gjort eller inte gjort. Det handlar om vad jag VET, och vad man inte vill ska komma fram… Enligt vissa är ”anfall bästa försvar”. Inte min åsikt utan tyvärr bara ett faktum och konsekvenser av vad jag tagit del av genom olika situations, samt bevittnat genom att befinna mig på fel plats vid fel tillfälle. Jag har inte sagt ett enda ljud om detta, än. Jag hoppas och ber till gud att jag inte ska behöva lägga mig på samma låga nivå som övriga som driver häxjakten vidare. MEN, nu har det gått för långt. Jag VET att jag är en bra mamma, och jag fick behålla mitt jobb på SATS trots upprepade försök att få bort mig därifrån. Jag har förlorat en hel del vänner som ”svalt betet” alltså lyssnat på skitsnack och inte gjort en egen bedömning. Det kan jag köpa ifrån vissa, men inte personer som är ”gamla i gemet”samt, 40 plus och med tidigare erfarenheter av liknande situationer. Det borde man synat för längesen. Att människor som tidigare (år innan jag själv började blogga) plötsligt gräver ner stridsyxan och istället tar mig som deras enda gemensamma nämnare för att koma andra nära, samt göra allt för att krossa mig och förstöra mitt liv. DET är inte okay! Kalla mig, ful, tjock, falsk och gud vet allt. Men ge sig på mig som mamma och min son, min familj och mitt jobb. Det är för f*n värre drama och trakasserier än någon ska behöva utså! Jag behöver inte dessa människor i mitt liv, jag skulle för allt smör i småland inte vilja ha tillbaka dom i mitt liv! MEN, jag vill bli lämnad ifred, jag försöker bygga upp ett nytt liv, resa mig efter konkurs och övrigt. Skapa det liv för mig och Lilleman som vi förtjänar. Jag vill endast bli lämnad ifred….. Trump? obehaglig jämförelse!

     • Ja jag jämförde CamCam med Trump och Trump van snällhetskampen så du kan ju tänka dig.

      Vet att vårat IP inte alltid är på din sida men så här ska du inte ha det. Uppenbart är att du varken är ful, tjock eller en dålig mamma. Sedan kan man ju tycka saker hit och dit men i grunden är du en bra och fin person som gör allt för din son.

      Det du har varit med om i år är väldigt hårt och det är förbluffande att du står så stark som du gör. Du har min fulla respekt om det nu betyder något för dig.

     • Tack så mycket. Ja det betyder faktiskt en hel del. Jag har aldrig påstått att jag är perfekt (tvärt om faktisk) Men jag gör mitt bästa, jag tar åt mig, lär mig och försöker att ”göra om och rätt”. Oavsett vad det handlar om, en ytlig grej, träning, relationer…. Jag är 15-25 år yngre än nästan alla övriga inblandade. Jag står stark, gråter ibland, bryter ihop för stunden.. men user mig igen. Jag måste. Lilleman är mitt allt. Man behöver inte tycka som jag, hålla med mig eller stryka mig medhårs. Helt okay att dela med sig av sin åsikt…. Men som sagt, detta har gått liiiite för långt! Men som sagt, Tack, dina ord betyder mer än vad du tror… Med vänlig hälsning,

     • Bra sagt!! Hur stark är du? Orkar du fortsätta så här då vinner du! Konstiga saker händer i bloggvärlden där Bkändisar blandar sig med Ckändisar. Plötsligt dyker dom mest osannolika människor upp hos varandra. Länkar varandra. Otroligt skumt och icke trovärdigt!!

 29. Jag bara väntade på detta inlägg. Offerkoftan på igen. Man ser ju att du har vikande besökssiffror på bloggen, och då vill du spela offer igen. Du är så förutsägbar och lögnaktig. Förstår verkligen att många av dina närmaste vänt dig ryggen. Du är falsk rätt igenom.

  • Offerkofta? Tvärt om tycker jag… Min amatörmässiga bedömning är att varken SOC, SATS, SAFE eller Reklamombudsmannen bryr sig om statistiken överhuvudtaget. Inte jag heller. Jag har varken tappat eller ökat på sista tiden. Detta handlar om att från vanligt skitsnack, och näthat. Så har detta gått så långt att det påverkat hela mitt liv. Mitt jobb, min son, och våran framtid. DET är obehagligt! Inte okay någonstans, oavsett vad man bär för hölje. Jag anser mig snarare bära en stålrustning, en riddar-rustning som jag varje dag kämpar för att hålla uppe, rak, stark som ett skydd för at parera ”nästa slag”. Varje vecka händer det något nytt. Vissa dagar tror man inte att det är sant, man vaknar och frågar sig själv ”händer detta verkligen, är detta på riktigt” Den där koftan, den kasserades för måååånga år.

  • Spela offer? Du verkar rätt mogen där bakom skärmen. Haha fy fan. Handlar inte om vem det är synd om. Utan alla inklusive dig, Tar dig friheten att trycka ner och håna .. Hon kanske varit dum elak och falsk. Men att du fortfarande lägger din energi på my är bara pinsamt. Låt människan vara för F*n. Det räcker nu! My är världen falskaste kanske?! Varför lägger du så mycket energi på henne fortfarande? ..känner inte henne men du gör uppenbarligen det märker jag. Gå och skaffa dig ett liv utanför sociala medier och låt my vara ifred !!!!!!!!

  • Väx upp!!!
   Hur kan du ens kommentera på detta sättet, har du inte läst hennes inlägg eller!!!
   Hon vill ju bara vara ifred, läs eller skit i det.
   Fattar inte varför man skall kommentera om man nu inte tycker om personen ifråga. Läs någon annna blogg istället, har du inget liv elller.
   Snacka om sandlådenivå, sorgligt
   Själv läser jag bloggar som inspirerar mig, jösse har ju inte tid att läsa bloggar jag inte gillar elller inte får något ut av.

  • Till Mio!
   OCH vad vet du om My:s ”närmaste”?? Inte ett skit!! Ytliga tantbloggare som tidigare varit vänner är inte ”närmaste”. Sådana kontakter kallas ”ytliga bekanta”.
   Du själv ”Mio”?? HUR kan du lägga sådan energi på att sitta och skriva ner några nedvärderande kommentarer om My? Varför? För att du är sjuk. Det är ju uppenbart att varken du eller övriga bloggmammor tillhör kategorin akademiker eller ens är i närheten av normalbegåvning, sätt er på skolbänken istället och gör något vettigt av era liv.

 30. Avundsjuka My, avundsjuka. Denna eller dessa s.k. förra vänner är avundsjuka på att du är så stark ! Dom önskar nog att dom varit så starka som du ! Att göra olika anmälningar tyder på att dom är väldigt osäkra själva. STÅ ÖVER DETTA. LÅT DOM INTE STJÄLPA DIG.
  Du har nya fina vänner som Anneli och Åza. Ta hand om dom.
  KRAM

   • Sammanfattningsvis, är det så att du är oskyldig i ”denna soppa” så skriv
    det här i bloggen. Snart vet vi läsare varken ut eller in. Är du oskyldig i detta blogghatet mot dig ?

    • oskyldig? Skyldig? Jag har inte medvetet gjort något för att såra eller j*vlas med någon. Så funkar inte jag. Jag har gjort mina felaktiga val, bla att one mig med människor som inte har annat än drama i deras liv. DET är mitt egna fel! Jag lär mig, gör om och gör rätt. Jag har INTE avslöjat sakerna jag dessvärre vet av olika situationer och även bevittnat vid ett speciellt tillfälle. Så vad det gäller alla dessa punkter, JA, jag är oskyldig. Mitt val av tidigare umgänge, min naiva, unga och ganska så godtrogna sida har fått sig en törn. En rejäl käftsmäll. Jag trodde jag var en bra människokännare. Min psykolog skojar lite med mig, men poängterar starkt att just nu, och några år tillbaka så är jag allt annat än just en bra människokännare. På den punkten, så har jag indirekt hamnat i denna situationen efter att helt enkelt omgett mig med HELT fel ungäng! Så på den punkten, skyldig! Jag är fortfarande inte en ”bra” människokännare, men jag jobbar på det. Sen tycker jag att man ska unna lita på folk, och inte behöva räkna med att man ska blir utnyttjad, uppäten och manipulerad… Jag tycker att alla borde få en chans. Sk finslipa den taktiken en aning för framtidens skull.. För det här, det vill jag aldrig mera uppleva! Varken själv eller någon av mina nära och kära..

 31. Hej My

  Kan bara säga att det är fega ynkryggar som gömmer sig bakom anonym.
  Att komma med alla anklagelser och påstående är bara så sjukt.
  Tror det handlar om avundsjuka och och ren elakhet. Du har lyckats med utbildning och är på väg i livet glöm sen inte att du ser bra ut det kan sticka i någons ögon.
  Alla dessa mobbare, näthatare borde ta sig en riktig funderare på sina egna liv och lämna dig ifred.
  Kämpa på det är de som har problem inte du.
  All styrka och kram.
  Anita.

 32. Kram o håll ut, sanningen segrar ändå till slut! Sänk inte ribban! Angående skor, kolla in icebugs! Bästa skorna för halka, dubbar på, finns för löpning..

 33. Förstår inte hur du orkar… jag hade velat gräva ner mig i ett stort hål till slut.
  Du har aldrig funderat på att stänga ner bloggen och byta nr o mailadress?
  Visst du kanske ser det som om de vinner då men går inte ditt välmående före?
  Jag var anonymt anmäler till Soc för samma sak och blev indragen i en utredning av min granne som inte gillade att vi förde för mkt liv tyckte han. Psykiskt terror alltså. Blev rentvådd men jag valde ändå att flytta för jag orkade inte bo kvar. Mitt bästa beslut även om han vann för mitt välmående kommer först!

  Tycker det är fruktansvärt det du tvingas gå igenom. På ett sätt hade det varit skönt att bara gå ut i pressen och ge din historia för att ge igen men det är inte så man är uppfostrad kring detta…

  Styrkekram Sofie

 34. Fina my 💕!
  Jag läser ofta din blogg och du är en fighter! En stark ung kvinna med ett enormt hjärta! Du vekar så mysig snäll ödmjuk och en fin mamma åt din lilla fina son💙,
  Jag blir mörkrädd att vuxna människor speciellt mammor kan vara så hatisk så avis på andra mammor,. Det är otroligt allvarlig att göra en oros anmälan till det social man måste ha ganska mycket på fötterna, vad var syftet?? Att gå dig i obalans få dig ledsen att inte tänka på Ludwigs bästa att ta honom från sin mamma eller??? Nej fy skämmes på den som gjort detta!!!!! Jag mår illa! Men My du vet att det social har alltid skyldighet att tala om vem som anmält om inte anmälaren är anonym så klart. Är anmälaren anonym så brukar det social inte ta så stor notis vid, ett samtal räcker till dig och sen avskrevs ärendet direkt, det blir inte ens en notis i något register så du vet😘Du i din anmäla denne för förtal och det är ett ganska grovt brott så vet du vem som gjort detta motanmäl!!!!! Jag jobbar själv inom det social därför vet jag mycket hur man tänker, vi får in anmälningar dagligen nästan alla är falska 🙈😱🙄!
  Så det finns många mssnsamma människor därute som bara vill göra ont! Det social behöver resurser till riktga allvarliga fall inte till dram pga avundsjuka mm bloggare emellan! Tänk på detta gott folk och du som gjort anmälan mot my!
  Skickar styrka massor av pepp till dig fna vackra My glöm aldrig att du är värdefull och en kärlesfull mamma kvinna vän bloggerska människa ❤️😘😍
  Kram Olivia

 35. Bra skrivet! Fattar faktiskt inte heller hur dessa kan fortsätta. Om man har en konflikt är det väl er emellan.? Jag gissar på dessa 3 damer som MG
  MI
  JT
  Sååå jävla dåligt av dem att göra denna konflikt er emellan till hela Sveriges problem.
  Bra att du sätter ner foten.
  Sorgligt att så många spinner vidare på detta ämne. Har dom inga liv?
  Styrka till dig
  Stå på dig
  Du är en bra mamma

 36. Hej fina My
  Jag blir förbannad och ledsen när jag läser ditt inlägg. Vad ÄR det för människor som håller på så? Vad förmedlar dom till barn/yngre personer när dom håller på som dom gör? Har dom barn kommer dom att växa upp med tron att det är okej att mobba, förtala osv. Det i sin tur leder till så mycket annat otäckt.
  Jag kan inte förstå hur VUXNA människor kan sjunka så lågt. Är riktigt riktigt omoget det dom håller på med. Jag blir äcklad av mobbing och hat….och avundsjuka.
  Sen undrar folk varför världen ser ut som den gör.
  Jag läser lite olika bloggar….men skulle jag uppräcka att någon av dom håller på med mobbning/näthata…jag slutar läsa direkt.
  Jag gillar din blogg My. Fortsätt njuta av ditt nya liv och av din lilla fina kille och fortsätt vända alla skitstövlar ryggen.
  Varm kram till dig

 37. Stor Kram till dig💛 De är avundsjuka på dig
  Jag beundrar dig som orkar du är en kämpe💪🏻 Heja dig tack för en härlig peppande och öppen blogg💛

 38. Låt ingen få knäcka dig ! För det är nog det som är deras avsikt tyvärr. Jävla hyenor rent ut sagt, med några som står o hejar på o klappar händerna.
  Du är ’för stark’ för dom o det retar gallfeber.
  På den extra tjocka regnjackan o försök låt det rinna av dig. Ge inte energitjuvarna mer bränsle.
  Kram

 39. […] Men jag blev faktiskt ledsen på riktigt när jag läste att någon gjort en orosanmälan till soc f… Alltså, på riktigt!?!?!? Det är att gå så LÅNGT över gränsen även för mig och då har jag högt till tak. Bara för att jag tycker att My inte sköter sina blogg på korrekt sätt så betyder det inte att jag har någon som helst kritik att rikta mot henne som förälder. Jag är helt övertygad om att hon är en fantastisk mamma som gör det bästa hon kan med de förutsättningar hon och sonen pappa har med distansen mellan dem. […]

 40. Jag bara väntade på detta inlägg. Offerkoftan på igen. Man ser ju att du har vikande besökssiffror på bloggen, och då vill du spela offer igen. Du är så förutsägbar och lögnaktig. Förstår verkligen att många av dina närmaste vänt dig ryggen. Du är falsk rätt igenom.

  • Offerkofta? Tvärt om tycker jag… Min amatörmässiga bedömning är att varken SOC, SATS, SAFE eller Reklamombudsmannen bryr sig om statistiken överhuvudtaget. Inte jag heller. Jag har varken tappat eller ökat på sista tiden. Detta handlar om att från vanligt skitsnack, och näthat. Så har detta gått så långt att det påverkat hela mitt liv. Mitt jobb, min son, och våran framtid. DET är obehagligt! Inte okay någonstans, oavsett vad man bär för hölje. Jag anser mig snarare bära en stålrustning, en riddar-rustning som jag varje dag kämpar för att hålla uppe, rak, stark som ett skydd för at parera ”nästa slag”. Varje vecka händer det något nytt. Vissa dagar tror man inte att det är sant, man vaknar och frågar sig själv ”händer detta verkligen, är detta på riktigt” Den där koftan, den kasserades för måååånga år.

  • Spela offer? Du verkar rätt mogen där bakom skärmen. Haha fy fan. Handlar inte om vem det är synd om. Utan alla inklusive dig, Tar dig friheten att trycka ner och håna .. Hon kanske varit dum elak och falsk. Men att du fortfarande lägger din energi på my är bara pinsamt. Låt människan vara för F*n. Det räcker nu! My är världen falskaste kanske?! Varför lägger du så mycket energi på henne fortfarande? ..känner inte henne men du gör uppenbarligen det märker jag. Gå och skaffa dig ett liv utanför sociala medier och låt my vara ifred !!!!!!!!

  • Väx upp!!!
   Hur kan du ens kommentera på detta sättet, har du inte läst hennes inlägg eller!!!
   Hon vill ju bara vara ifred, läs eller skit i det.
   Fattar inte varför man skall kommentera om man nu inte tycker om personen ifråga. Läs någon annna blogg istället, har du inget liv elller.
   Snacka om sandlådenivå, sorgligt
   Själv läser jag bloggar som inspirerar mig, jösse har ju inte tid att läsa bloggar jag inte gillar elller inte får något ut av.

  • Till Mio!

   OCH vad vet du om My:s ”närmaste”?? Inte ett skit!! Ytliga tantbloggare som tidigare varit vänner är inte ”närmaste”. Sådana kontakter kallas ”ytliga bekanta”.
   Du själv ”Mio”?? HUR kan du lägga sådan energi på att sitta och skriva ner några nedvärderande kommentarer om My? Varför? För att du är sjuk. Det är ju uppenbart att varken du eller övriga bloggmammor tillhör kategorin akademiker eller ens är i närheten av normalbegåvning, sätt er på skolbänken istället och gör något vettigt av era liv.

 41. Avundsjuka My, avundsjuka. Denna eller dessa s.k. förra vänner är avundsjuka på att du är så stark ! Dom önskar nog att dom varit så starka som du ! Att göra olika anmälningar tyder på att dom är väldigt osäkra själva. STÅ ÖVER DETTA. LÅT DOM INTE STJÄLPA DIG.
  Du har nya fina vänner som Anneli och Åza. Ta hand om dom.
  KRAM

   • Sammanfattningsvis, är det så att du är oskyldig i ”denna soppa” så skriv
    det här i bloggen. Snart vet vi läsare varken ut eller in. Är du oskyldig i detta blogghatet mot dig ?

    • oskyldig? Skyldig? Jag har inte medvetet gjort något för att såra eller j*vlas med någon. Så funkar inte jag. Jag har gjort mina felaktiga val, bla att one mig med människor som inte har annat än drama i deras liv. DET är mitt egna fel! Jag lär mig, gör om och gör rätt. Jag har INTE avslöjat sakerna jag dessvärre vet av olika situationer och även bevittnat vid ett speciellt tillfälle. Så vad det gäller alla dessa punkter, JA, jag är oskyldig. Mitt val av tidigare umgänge, min naiva, unga och ganska så godtrogna sida har fått sig en törn. En rejäl käftsmäll. Jag trodde jag var en bra människokännare. Min psykolog skojar lite med mig, men poängterar starkt att just nu, och några år tillbaka så är jag allt annat än just en bra människokännare. På den punkten, så har jag indirekt hamnat i denna situationen efter att helt enkelt omgett mig med HELT fel ungäng! Så på den punkten, skyldig! Jag är fortfarande inte en ”bra” människokännare, men jag jobbar på det. Sen tycker jag att man ska unna lita på folk, och inte behöva räkna med att man ska blir utnyttjad, uppäten och manipulerad… Jag tycker att alla borde få en chans. Sk finslipa den taktiken en aning för framtidens skull.. För det här, det vill jag aldrig mera uppleva! Varken själv eller någon av mina nära och kära..

 42. Tycker du ska skriva ut sanningen. Enda sättet att få ett slut är att berätta din version. Annars kommer detta fortsätta o en fjäder blir en höns osv. Stackars dig. Skriv sanningen o strunta i om du sårar nån med den du är också sårad!
  My kanske du ska lämna Sthlm, ta jobb på gym på Öland el Kalmar. Starta om på nytt, vara nära din son. Även om du antytt att det var strul som gjorde att du inte kan bo därnere kan det knappast vara nåt som är värre än det du går igenom nu med alla trakasserier. Kram

  • Håller med Kajsa… ut med mejl, listor och berätta din sanning. Dom skiter ju uppenbarligen i dig My så varför ska du skydda dom? Detta extrema hat som föddes ihop med att kontakten bröts med vissa människor kommer inte ta slut annars.

 43. Det måste vara något du gjort annars skulle inte detta ske, har extremt svårt att tro att mg skulle göra så här annars. Jag har också gjort många fel i mitt liv man får bita i det sura äpplet då. Om du ber om ursäkt så kanske ni kan bli vänner igen. Livet går alldeles för fort .det ska vara roligt att leva.

 44. Låt ingen få knäcka dig ! För det är nog det som är deras avsikt tyvärr. Jävla hyenor rent ut sagt, med några som står o hejar på o klappar händerna.
  Du är ’för stark’ för dom o det retar gallfeber.
  På den extra tjocka regnjackan o försök låt det rinna av dig. Ge inte energitjuvarna mer bränsle.
  Kram

 45. Tycker du ska skriva ut sanningen. Enda sättet att få ett slut är att berätta din version. Annars kommer detta fortsätta o en fjäder blir en höns osv. Stackars dig. Skriv sanningen o strunta i om du sårar nån med den du är också sårad!
  My kanske du ska lämna Sthlm, ta jobb på gym på Öland el Kalmar. Starta om på nytt, vara nära din son. Även om du antytt att det var strul som gjorde att du inte kan bo därnere kan det knappast vara nåt som är värre än det du går igenom nu med alla trakasserier. Kram

  • Håller med Kajsa… ut med mejl, listor och berätta din sanning. Dom skiter ju uppenbarligen i dig My så varför ska du skydda dom? Detta extrema hat som föddes ihop med att kontakten bröts med vissa människor kommer inte ta slut annars.

 46. Jag tycker så jäkla synd om dig My. Du har försökt med tystnad nu, kanske prova en annan taktik för att få slut på skiten, eller jag vet inte, så svårt att råda andra.
  Sen undrar jag vad det är för ett psyko som anmäler dig till Soc, hur jäkla sjuk som människa är man inte då.
  Hoppas du har bra vänner som kan hjälpa dig att komma vidare, några att bolla tankar med.
  Stor kram från mig.

 47. Det måste vara något du gjort annars skulle inte detta ske, har extremt svårt att tro att mg skulle göra så här annars. Jag har också gjort många fel i mitt liv man får bita i det sura äpplet då. Om du ber om ursäkt så kanske ni kan bli vänner igen. Livet går alldeles för fort .det ska vara roligt att leva.

 48. Jag måste säga att jag är rätt trött på att höra om detta vill inte läsa en blogg om detta (förövrigt så har jag inte sett något på någon annans blogg om detta bara din) snälla låt oss slippa hamna emellan dig och dem…det gör ju ingen på de andra bloggarna som du säger tagit avstånd från dig pleeeeease gör din grej och skit i dem det tar nog bättre!!eller anmäl dem men inte i ditt forum just nu känns det som han som trodde att han slogs mot jättar fast det var väderkvarnar – Don Quijote för oss blir det svårt att skilja mellan verklighet och fiktion eftersom man inte ser något hos någon annan..gör din grej och skit i dem eller ta den där striden privat om du måste men snälla skona oss ❤️

 49. Jag tycker så jäkla synd om dig My. Du har försökt med tystnad nu, kanske prova en annan taktik för att få slut på skiten, eller jag vet inte, så svårt att råda andra.
  Sen undrar jag vad det är för ett psyko som anmäler dig till Soc, hur jäkla sjuk som människa är man inte då.
  Hoppas du har bra vänner som kan hjälpa dig att komma vidare, några att bolla tankar med.
  Stor kram från mig.

 50. Har så svårt att förstå varför dom skulle bete sig så här mot dig om du ”vet för mycket, sett saker som du inte borde” mm. Allt för att få tyst på dig.
  I din situation skull jag ha inte hållit tyst. Oavsett människor omkring som blir sårade. Du har fått ta så mycket skit redan så bägaren måste vara full. Tänk på dig själv någongång och speciellt Lilleman. Ingen i hela världen skulle få kliva över mig på detta vis utan att det skulle få konsekvenser. Anmälan till soc, nä då skulle det ta hus i helvete. Hur mycket kommer du orka ta innan det till slut kommer drabba din som på ett eller annat sätt.
  Du försöker ju ignorera all mobbning mm men du är inte mer än en människa du oxå. Jag skulle säga hur saker och ting ligger till. Det får bära eller brista men jag tror inte att du kommer undan dessa mobbare annars och få ett avslut på skiten.
  Först då kan du blicka framåt när du känner att du fått lätta ditt hjärta.
  All styrka till dig ❤️

 51. Stå på dig My! Du är ett offer för ett modern häxjakt. Spara all konversation inför ev förtalsrättegång.
  https://www.iis.se/lar-dig-mer/guider/motverka-natmobbning/vad-ar-brottsligt/
  I lagboken beskrivs brottet förtal som ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter”
  Visa sťyrka, anmäl, gå till motattack.

 52. Jag måste säga att jag är rätt trött på att höra om detta vill inte läsa en blogg om detta (förövrigt så har jag inte sett något på någon annans blogg om detta bara din) snälla låt oss slippa hamna emellan dig och dem…det gör ju ingen på de andra bloggarna som du säger tagit avstånd från dig pleeeeease gör din grej och skit i dem det tar nog bättre!!eller anmäl dem men inte i ditt forum just nu känns det som han som trodde att han slogs mot jättar fast det var väderkvarnar – Don Quijote för oss blir det svårt att skilja mellan verklighet och fiktion eftersom man inte ser något hos någon annan..gör din grej och skit i dem eller ta den där striden privat om du måste men snälla skona oss ❤️

 53. Läser din blogg varje dag och blir så ledsen över alla elakheter du får och fått utstå. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du snart kan få lugn och ro. Förstår att vissa är rädda för att du vet för mycket om dom, att deras fasad ska få sprickor. Det har kostat dig mycket att du gjorde misstaget att bli vän med dom. Försök att bara se framåt. Kram❤️

 54. Har så svårt att förstå varför dom skulle bete sig så här mot dig om du ”vet för mycket, sett saker som du inte borde” mm. Allt för att få tyst på dig.
  I din situation skull jag ha inte hållit tyst. Oavsett människor omkring som blir sårade. Du har fått ta så mycket skit redan så bägaren måste vara full. Tänk på dig själv någongång och speciellt Lilleman. Ingen i hela världen skulle få kliva över mig på detta vis utan att det skulle få konsekvenser. Anmälan till soc, nä då skulle det ta hus i helvete. Hur mycket kommer du orka ta innan det till slut kommer drabba din som på ett eller annat sätt.
  Du försöker ju ignorera all mobbning mm men du är inte mer än en människa du oxå. Jag skulle säga hur saker och ting ligger till. Det får bära eller brista men jag tror inte att du kommer undan dessa mobbare annars och få ett avslut på skiten.
  Först då kan du blicka framåt när du känner att du fått lätta ditt hjärta.
  All styrka till dig ❤️

 55. Stå på dig My! Du är ett offer för ett modern häxjakt. Spara all konversation inför ev förtalsrättegång.
  https://www.iis.se/lar-dig-mer/guider/motverka-natmobbning/vad-ar-brottsligt/
  I lagboken beskrivs brottet förtal som ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter”
  Visa sťyrka, anmäl, gå till motattack.

 56. Läser din blogg varje dag och blir så ledsen över alla elakheter du får och fått utstå. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du snart kan få lugn och ro. Förstår att vissa är rädda för att du vet för mycket om dom, att deras fasad ska få sprickor. Det har kostat dig mycket att du gjorde misstaget att bli vän med dom. Försök att bara se framåt. Kram❤️

 57. Jag tycker det är L I T E konstigt att du inte lägger ut de kommentarer du får med trakasserier och mobbning. Lägg ut mailen också om det är sådana du får.
  Vi läsare har för det första svårt förstå vad det handlar om och för det andra svårt förstå hur månniskor kan göra så mot andra. Men du är tycligen inte den första i bloggvärlden som fått orosanmälning på sig. Kan abslut inte fatta att nån kan göra så.
  Men du, gå inte och bär det, häng ut dem, vill du inte säga vilka det är så lägg i alla fall ut vad de skriver.
  Tycker det är fär jävligt på ren svenska om man ska behöva vara ELAK mot folk. Man kan ha funderingar och tycka olika ( det ska man ) men därifrån till att bli elak är en helt annan sak.
  Men låt oss veta VAD det är de säger, tror det är lättare för alla att förstå. Samt OM du vet vem/vilka det är så tycker jag nog att du borde anmäla dem ( vart vet jag inte ) men de borde ha nån hint om att man inte gör vad som helst.
  Kramar

 58. Stelopererade, osäkra, utseendefixerade gamla kärringar, vissa av dem f.d porrbrudar, tillika MAMMOR med typ 5 i IQ…. Ja, en blir inte särskilt förvånad. Rädda för att sanningen om dem skall komma fram, spräcka den numera skenheliga fasaden och bilden av den ”lyckliga” familjen, tar de till drastiska metoder må jag säga. Fega som få och så jävla okvinnligt beteende. Stå på dig My och sänk dig aldrig någonsin till deras nivå. När du tröttnat och fått nog – gå den rätta vägen och polisanmäl. Förtal, stalking, ofredande etc. Dokumentera allt.

 59. Hej My!
  Jag läser din blogg flitigt men kommenterar aldrig tyvärr… Nu kunde jag inte låta bli.
  Du har en ärlig blogg och blottar dig, det är starkt av dig och jag som bloggläsare uppskattar det.
  Jag är otroligt imponerad av dig och hur du orkar.
  Det är fruktansvärt hur människor kan bete sig och jag tycker att ringa socialen och ditt arbete är ett riktigt lågvattenmärke…
  Jag tror på karma och fortsätter du vara så här rakryggad så kommer du komma vinnande ur det här, även om det inte känns så just nu. Fortsätt att hålla huvudet högt och fortsätt att inte bemöta skiten. Jag hejar på dig!!!
  Kram Hanna

  • Hej Hanna! Tack för att du tog dig tiden att kommentera… Det betyder verkligen jätte mycket! <3 Ja, regnrocken är på. Men går man på min familj, min Lilleman, då är man ute på tunn is. Jag vill inte sänka mig till den nivån, jag vill stå över. Den som får mig att trycka på knappen får också ta konsekvenserna av det. Då blir det inte längre kul…. För övriga familjer skull har jag valt att tiga. Tiga som muren. Oskyldiga barn ska inte behöva bli lidande! Däremot pratas det redan en hel del ifrån de "nyfunna" vännerna som på något obegripligt sätt lyckats manipulerad somliga på ett helt oförståndig sätt! Men du har rätt.. Jag försöker fortsätta som jag gör.. Tack Hanna. Kram

 60. Vad väntar du på? Berätta sanningen så du får ett slut på allt elände! Skönt ändå att du fortfarande kan vara vän med vissa som även umgås med dem som du inte gör längre. Stå på dig!!!

 61. Om jag får ge dig ett råd så är det att fortsätta nonchalera det nonsens som de här gammeltackorna sprider. De har gjort en ”Tillbaka till framtiden” och återvänt till högstadiet med den klassiska utfrysningen. Poppisbrudarna som alla vet att är tomma i skallen mobbar ut den som inte dansar efter deras pipa och som på ett eller annat sätt hotar deras fasad. Herregud om du vet för mycket så är det inte ens hälften av vad andra vet och snackar om. Folk vet mycket negativt om deras göranden och låtanden så det är inte bara du. Det är allmänt känt att någon är en hård och kall jäkel, men i bloggandet framstår som så mysig, kul, trevlig och varm. Jag har iaf slutat läsa flera av de där fasadbloggarna. Fortsätt med ditt liv och se den här perioden som en trist period i resten av din story. Försök att stå över allt. Sköt om dig! Kram!

 62. Jag tycker det är L I T E konstigt att du inte lägger ut de kommentarer du får med trakasserier och mobbning. Lägg ut mailen också om det är sådana du får.
  Vi läsare har för det första svårt förstå vad det handlar om och för det andra svårt förstå hur månniskor kan göra så mot andra. Men du är tycligen inte den första i bloggvärlden som fått orosanmälning på sig. Kan abslut inte fatta att nån kan göra så.
  Men du, gå inte och bär det, häng ut dem, vill du inte säga vilka det är så lägg i alla fall ut vad de skriver.
  Tycker det är fär jävligt på ren svenska om man ska behöva vara ELAK mot folk. Man kan ha funderingar och tycka olika ( det ska man ) men därifrån till att bli elak är en helt annan sak.
  Men låt oss veta VAD det är de säger, tror det är lättare för alla att förstå. Samt OM du vet vem/vilka det är så tycker jag nog att du borde anmäla dem ( vart vet jag inte ) men de borde ha nån hint om att man inte gör vad som helst.
  Kramar

 63. Varför skriver du inte längre om Ldir och Love Forever? Gjort dig osams med Terese också? Låtsas inte som alla andra är dumma mot dig. Känns o verkar som du är mytoman på riktigt. Ljuger och tror på det själv. Berätta för dina läsare vad du gjort? Varför dina vänner har lämnat dig så du slipper alla spekulationer i framtiden.

  • Osams med Terece? ? haha! Nääää… LdiR, hur tycker du att dom fungerar i snöstorm och minusgrader? Sådär faktiskt, vi kommer jobba ihop även löst säsong. Jag jobbar dock direkt med LdiR, och Love Forever säljer dom ?

   • Förstår inte detta svar??
    I övrigt hoppas jag att du bara håller ut. Nonchalera, fortsätt med ditt egna liv och visa att de inte kan komma åt dig. Det kan väl inte bli värre nu. Om du vet något som du inte ska veta så är det antagligen rädsla som driver gammeltanterna, och det kan verkligen driva folk till hemska saker. Då vet du att du har övertaget.

    • Håller med dig Malin, helt rätt taktik av My, att inte sänka sig till medelålderskärringarnas skvallernivå, de visar bara att de inte ens äger någon IQ som ens är mätbar. Att anmäla till socialen ja det är sådant som socialgrupp 28 brukar syssla med när de börjar bli desperata att förlora sina partners som försörjer dem. Alla ärenden som inkommer anonymt läggs ner direkt, men det fattar inte människor från socialgrupp 28 med noll IQ, de fattar inte att socialen måste ha inkommande styrkta uppgifter som också ska hålla i en domstol, dvs vittnens utsagor, så fort dessa anonyma lagt på luren till socialen så hamnar deras påhittade skitsnack i papperskorgen, det de inte heller fattar när man kommer från den lägre socialgruppen 28 är att socialen har betydligt mera viktigare arbeten att syssla med, det de inte heller fattar från den här socialgruppen 28 är att de med största sannolikhet blir fällda i domstol själva den dag det uppdagas när det kommer fram vem som står bakom falska anmälningar till myndigheter, sådant kommer alltid fram förr eller senare, den obotliga avundsjukan är det som driver dem, arma osäkra oroliga stackars människor som är livrädda att andra kvinnor ska ”ta deras män”, för männen kan väl inte bli kära i andra kvinnor?

     • Riktigt så är det inte. Anonyma anmälningar måste utredas. Man öppnar alltid en förhandsbedömning oavsett vem som anmäler. Nej, ingenting hamnar i sopkorgen. Det är olagligt. Dessutom finns det ingen socialgrupp 28.
      Vaddå domstol? Vad babblar du om? En orosanmälan hamnar inte i domstol. Det var det dummaste jag hört.
      Däremot kan jag hålla med om att anmälan för att jävlas är något så sjukt man kan göra. Socialtjänsten har viktigare saker att göra än att utreda hittepåsaker. Det tar bort tid på dom barn som verkligen far illa.
      My, jag kan inte se att folk håller på att snackar skit. Kanske dags att lägga korten på bordet. Det kommer inte att sluta. Är du oskyldig, vad har du att förlora?

  • Vet du vad My gjort? Det verkar ju nästan så när man läser din text. Många skriver att My har gjort så mkt bla bla bla, men kom fram med vad hon har gjort då? Är det bara skitsnack för att trycka ner henne? Jag tycker det är märkligt att ”alla” bloggerskor har börjat träffa MG nu helt plötsligt. Är det för att såra My och visa att de håller ihop?

 64. All heder till dig som står rakryggad i allt detta och inte sänker dig till mobbarnas/näthatarnas nivå!Tycker du är fantastiskt stark! Kram

 65. Stelopererade, osäkra, utseendefixerade gamla kärringar, vissa av dem f.d porrbrudar, tillika MAMMOR med typ 5 i IQ…. Ja, en blir inte särskilt förvånad. Rädda för att sanningen om dem skall komma fram, spräcka den numera skenheliga fasaden och bilden av den ”lyckliga” familjen, tar de till drastiska metoder må jag säga. Fega som få och så jävla okvinnligt beteende. Stå på dig My och sänk dig aldrig någonsin till deras nivå. När du tröttnat och fått nog – gå den rätta vägen och polisanmäl. Förtal, stalking, ofredande etc. Dokumentera allt.

 66. Hej My!
  Jag läser din blogg flitigt men kommenterar aldrig tyvärr… Nu kunde jag inte låta bli.
  Du har en ärlig blogg och blottar dig, det är starkt av dig och jag som bloggläsare uppskattar det.
  Jag är otroligt imponerad av dig och hur du orkar.
  Det är fruktansvärt hur människor kan bete sig och jag tycker att ringa socialen och ditt arbete är ett riktigt lågvattenmärke…
  Jag tror på karma och fortsätter du vara så här rakryggad så kommer du komma vinnande ur det här, även om det inte känns så just nu. Fortsätt att hålla huvudet högt och fortsätt att inte bemöta skiten. Jag hejar på dig!!!
  Kram Hanna

  • Hej Hanna! Tack för att du tog dig tiden att kommentera… Det betyder verkligen jätte mycket! <3 Ja, regnrocken är på. Men går man på min familj, min Lilleman, då är man ute på tunn is. Jag vill inte sänka mig till den nivån, jag vill stå över. Den som får mig att trycka på knappen får också ta konsekvenserna av det. Då blir det inte längre kul…. För övriga familjer skull har jag valt att tiga. Tiga som muren. Oskyldiga barn ska inte behöva bli lidande! Däremot pratas det redan en hel del ifrån de "nyfunna" vännerna som på något obegripligt sätt lyckats manipulerad somliga på ett helt oförståndig sätt! Men du har rätt.. Jag försöker fortsätta som jag gör.. Tack Hanna. Kram

 67. Vad väntar du på? Berätta sanningen så du får ett slut på allt elände! Skönt ändå att du fortfarande kan vara vän med vissa som även umgås med dem som du inte gör längre. Stå på dig!!!

 68. Om jag får ge dig ett råd så är det att fortsätta nonchalera det nonsens som de här gammeltackorna sprider. De har gjort en ”Tillbaka till framtiden” och återvänt till högstadiet med den klassiska utfrysningen. Poppisbrudarna som alla vet att är tomma i skallen mobbar ut den som inte dansar efter deras pipa och som på ett eller annat sätt hotar deras fasad. Herregud om du vet för mycket så är det inte ens hälften av vad andra vet och snackar om. Folk vet mycket negativt om deras göranden och låtanden så det är inte bara du. Det är allmänt känt att någon är en hård och kall jäkel, men i bloggandet framstår som så mysig, kul, trevlig och varm. Jag har iaf slutat läsa flera av de där fasadbloggarna. Fortsätt med ditt liv och se den här perioden som en trist period i resten av din story. Försök att stå över allt. Sköt om dig! Kram!

 69. Fortsätt att vara den starka tjej du är . Du gör ett grymt jobb. Önskar verkligen att människor kunde vara snälla och bry sig om istället för att mobba och trycka ner. Mer kärlek och omtanke .

 70. Vad hemskt du verkar ha det finis, vad hemskt det är med näthat och folk som känner det lugn i kroppen att faktiskt näthata och mobba en människa. Förstår inte heller hur man kan hoppa på en människa som du, så lugn och fin, egen och ödmjuk som du. Vad är det för fel på folk. Stor kram och hoppas det någon gång tar slut vackra My. <3

 71. Varför skriver du inte längre om Ldir och Love Forever? Gjort dig osams med Terese också? Låtsas inte som alla andra är dumma mot dig. Känns o verkar som du är mytoman på riktigt. Ljuger och tror på det själv. Berätta för dina läsare vad du gjort? Varför dina vänner har lämnat dig så du slipper alla spekulationer i framtiden.

  • Osams med Terece? 🙂 haha! Nääää… LdiR, hur tycker du att dom fungerar i snöstorm och minusgrader? Sådär faktiskt, vi kommer jobba ihop även löst säsong. Jag jobbar dock direkt med LdiR, och Love Forever säljer dom 🙂

   • Förstår inte detta svar??

    I övrigt hoppas jag att du bara håller ut. Nonchalera, fortsätt med ditt egna liv och visa att de inte kan komma åt dig. Det kan väl inte bli värre nu. Om du vet något som du inte ska veta så är det antagligen rädsla som driver gammeltanterna, och det kan verkligen driva folk till hemska saker. Då vet du att du har övertaget.

    • Håller med dig Malin, helt rätt taktik av My, att inte sänka sig till medelålderskärringarnas skvallernivå, de visar bara att de inte ens äger någon IQ som ens är mätbar. Att anmäla till socialen ja det är sådant som socialgrupp 28 brukar syssla med när de börjar bli desperata att förlora sina partners som försörjer dem. Alla ärenden som inkommer anonymt läggs ner direkt, men det fattar inte människor från socialgrupp 28 med noll IQ, de fattar inte att socialen måste ha inkommande styrkta uppgifter som också ska hålla i en domstol, dvs vittnens utsagor, så fort dessa anonyma lagt på luren till socialen så hamnar deras påhittade skitsnack i papperskorgen, det de inte heller fattar när man kommer från den lägre socialgruppen 28 är att socialen har betydligt mera viktigare arbeten att syssla med, det de inte heller fattar från den här socialgruppen 28 är att de med största sannolikhet blir fällda i domstol själva den dag det uppdagas när det kommer fram vem som står bakom falska anmälningar till myndigheter, sådant kommer alltid fram förr eller senare, den obotliga avundsjukan är det som driver dem, arma osäkra oroliga stackars människor som är livrädda att andra kvinnor ska ”ta deras män”, för männen kan väl inte bli kära i andra kvinnor?

     • Riktigt så är det inte. Anonyma anmälningar måste utredas. Man öppnar alltid en förhandsbedömning oavsett vem som anmäler. Nej, ingenting hamnar i sopkorgen. Det är olagligt. Dessutom finns det ingen socialgrupp 28.
      Vaddå domstol? Vad babblar du om? En orosanmälan hamnar inte i domstol. Det var det dummaste jag hört.
      Däremot kan jag hålla med om att anmälan för att jävlas är något så sjukt man kan göra. Socialtjänsten har viktigare saker att göra än att utreda hittepåsaker. Det tar bort tid på dom barn som verkligen far illa.

      My, jag kan inte se att folk håller på att snackar skit. Kanske dags att lägga korten på bordet. Det kommer inte att sluta. Är du oskyldig, vad har du att förlora?

  • Vet du vad My gjort? Det verkar ju nästan så när man läser din text. Många skriver att My har gjort så mkt bla bla bla, men kom fram med vad hon har gjort då? Är det bara skitsnack för att trycka ner henne? Jag tycker det är märkligt att ”alla” bloggerskor har börjat träffa MG nu helt plötsligt. Är det för att såra My och visa att de håller ihop?

 72. All heder till dig som står rakryggad i allt detta och inte sänker dig till mobbarnas/näthatarnas nivå!Tycker du är fantastiskt stark! Kram

 73. Fortsätt att vara den starka tjej du är . Du gör ett grymt jobb. Önskar verkligen att människor kunde vara snälla och bry sig om istället för att mobba och trycka ner. Mer kärlek och omtanke .

 74. Vad hemskt du verkar ha det finis, vad hemskt det är med näthat och folk som känner det lugn i kroppen att faktiskt näthata och mobba en människa. Förstår inte heller hur man kan hoppa på en människa som du, så lugn och fin, egen och ödmjuk som du. Vad är det för fel på folk. Stor kram och hoppas det någon gång tar slut vackra My. <3

 75. Jag tycker faktiskt som många andra här My, berätta din story och fram med bevisen!! Blir sååå sketans trött på denna häxjakt efter dig.
  Låt gammeltanterna skämmas.

 76. Hej My.
  Jag har råkat ut för obehagliga saker med , jag försöker vara ärlig
  och rakryggad. Det är inte klokt hur vuxna kan bete sig mot varandra.
  Varför kan alla inte vara omtänksamma och hjälpsamma inte elaka och hemska.
  Häromdagen kastade min granne ägg på min ruta efter han fått låna en parkering av mig
  innan. Han har hotat min pojkvän som aldrig gjort honom något. Jag har varit snäll enbart men han hittar på lögner och saker som inte stämmer. Jag var snäll emot honom vad fick jag tillbacka skit Jag tror avundsjuka och elaka människor finns det gott om vänd ryggen och gå bort My. Detta är nog vanligare än vi tror och många är drabbade.
  Ha en fin kväll Estelle

 77. Har bara läst fin blogg i några veckor men tycker att du verkar vara en jättefin tjej med bra värderingar och ett härligt driv. Jag är säker på att när detta är över kommer du gå ur det starkare än nånsin. All lycka till dig!

 78. Jag tycker faktiskt som många andra här My, berätta din story och fram med bevisen!! Blir sååå sketans trött på denna häxjakt efter dig.
  Låt gammeltanterna skämmas.

 79. Jag brukar normalt tänka att man borde låta det bero och ebba ut… men det har hållit på för länge och blivit för grovt. Du utsätt för ett brott, på flera olika sätt, men jag tycker också att du borde tänka på vad de här falska ryktena gör med ditt varumärke. Du är ditt namn, egenföretagare och som tränare och bloggare och det kan skada dig ekonomiskt också. Koppla in polisen, advokater och sätt stopp. Du förtjänar inte det här. Kram på dig

 80. Hej My.

  Jag har råkat ut för obehagliga saker med , jag försöker vara ärlig
  och rakryggad. Det är inte klokt hur vuxna kan bete sig mot varandra.
  Varför kan alla inte vara omtänksamma och hjälpsamma inte elaka och hemska.
  Häromdagen kastade min granne ägg på min ruta efter han fått låna en parkering av mig
  innan. Han har hotat min pojkvän som aldrig gjort honom något. Jag har varit snäll enbart men han hittar på lögner och saker som inte stämmer. Jag var snäll emot honom vad fick jag tillbacka skit Jag tror avundsjuka och elaka människor finns det gott om vänd ryggen och gå bort My. Detta är nog vanligare än vi tror och många är drabbade.

  Ha en fin kväll Estelle

 81. Har bara läst fin blogg i några veckor men tycker att du verkar vara en jättefin tjej med bra värderingar och ett härligt driv. Jag är säker på att när detta är över kommer du gå ur det starkare än nånsin. All lycka till dig!

 82. Du verkar vara en underbar mamma, en fin kompis och en toppentjej. Beundrar din styrka och att du inte låter dig tryckas ner av kärringarns MG och JT och deras patetiska bihang. De trakasserier de utsätter dig för nu kommer att bita dem i arslet längre fram. Karma!

 83. Hemskt hur vuxna människor beter sig ,man skäms ju …Åza är en toppen tjej?hon fanns där förut o finns där nu,när du kanske behövt vänner som mest med konkursen,tycker det är pinsamt hur dom andra bloggerskorna gör mot dig o Ludvig!
  Kram till dig?

 84. Jag brukar normalt tänka att man borde låta det bero och ebba ut… men det har hållit på för länge och blivit för grovt. Du utsätt för ett brott, på flera olika sätt, men jag tycker också att du borde tänka på vad de här falska ryktena gör med ditt varumärke. Du är ditt namn, egenföretagare och som tränare och bloggare och det kan skada dig ekonomiskt också. Koppla in polisen, advokater och sätt stopp. Du förtjänar inte det här. Kram på dig

 85. Du verkar vara en underbar mamma, en fin kompis och en toppentjej. Beundrar din styrka och att du inte låter dig tryckas ner av kärringarns MG och JT och deras patetiska bihang. De trakasserier de utsätter dig för nu kommer att bita dem i arslet längre fram. Karma!

 86. Hemskt hur vuxna människor beter sig ,man skäms ju …Åza är en toppen tjej💕hon fanns där förut o finns där nu,när du kanske behövt vänner som mest med konkursen,tycker det är pinsamt hur dom andra bloggerskorna gör mot dig o Ludvig!
  Kram till dig💕

 87. Hej My helt sjukt hur långt det har gått detta drev i mot dig!! Hur orkar du? Du kan inte acceptera mera nu, inte ok nånstans längre, sätt ner foten nu, gränsen ör nådd för länge sen. Varför ska du ”skydda” ”nån” vi har förstått för länge sen vilka som ligger bakom detta, bloggtanter som låtsas som ingenting när man synar dom, sjuuuuukt. Vi är inte dumma i huvudet vi läsare. kram my

 88. Hej My helt sjukt hur långt det har gått detta drev i mot dig!! Hur orkar du? Du kan inte acceptera mera nu, inte ok nånstans längre, sätt ner foten nu, gränsen ör nådd för länge sen. Varför ska du ”skydda” ”nån” vi har förstått för länge sen vilka som ligger bakom detta, bloggtanter som låtsas som ingenting när man synar dom, sjuuuuukt. Vi är inte dumma i huvudet vi läsare. kram my

 89. My! Vi är många många som stöttar dig! Som är på DIN sida! Glöm aldrig det! Vad du än gjort så är det fan inte värre än vad denna bunt mobbar kärringar gör!!! Att blanda in ens barn är verkligen det lägsta man kan göra!!! Dom däremot borde kanske bli anmälda till soc. Man blir ju orolig vad dom lär sina barn! Att mobbing är ok. Dom kanske till o med försummar sina barn, genom att istället ägna sin tid till att sitta vid datan o mobba? Nej det var fan droppen att anmäla till soc! Jag tycker du ska berätta ALLT!!! Skriv ut det till hela världen så kan dom få smaka sin egen kaka. Du ska inte skydda någon som bryter ner dig! Dom tror dom har nån hållhake på dig, tror dom är kändisar som har makt att göra vad dom vill. Kändisar är dom inte! Tvärtom, folk tycker det är trash att bete sig som dom gör. Skämmer bara ut sig själva. Sen gå ihop som några tonårstjejer. Fast det är kärringar med barn!!! Nej fy fan My, berätta allt!!! Skäm ut dom, visa vad dom själva är för något! Och som sagt vad du än gjort, är det INTE värre än det dom håller på med! Dax att slå hål på deras bubbla. Spräcka deras fasad. Ända sättet att få slut på detta. Berätta vilka dom är påriktigt, vad det är för skit som döljer sig bakom DOM! Du vet att vi står på din sida oavsett! Detta har pågått länge och som du ser, även OM du gjort något så finns vi här för dig ändå! Har du gjort något so what? Du är bara mänsklig! ALLA gör misstag man ångrar. Annars kan man inte gå vidare i livet. Det är så man lär sig. Så va inte rädd att skriva vad det är! För inget, absolut inget är värre än det dom håller på med mot dig!!! Vi står vid din sida oavsett du gjort! Det vet du ❤️! Nu är det dax att få ett stopp på deras lek som dom verkligen njuter av. Nu för det vara nog! Det va verkligen droppen att dra in ditt barn! Du ska inte hålla käften för deras skull. Visa vad det är för skrot o korn! Berätta allt!!! Så kan dom få suga på sin egen karamell! Då kanske dom håller käften sen! Varför ska du låta dom förstöra ditt liv? Nej aldrig!!!! Vi är med dig hela vägen MY! Vi kommer stå bakom dig oavsett! Vi finns här för dig o det hoppas jag du känner! Berätta annars för nån annan vad som hänt, så kan nån annan tala om det, om du själv inte vill göra det. Ta hjälp av någon o få ut allt! Dom ska INTE hållas om ryggen! Aldrig! Var stark My o känn kraften av oss som står på din sida ❤️❤️❤️

  • Linda. My bör absolut inte skriva och ”bolla tankar” med dig. Ska My bolla privata angelägenheter med någon som kallar sig ”Linda”?? Du kan ju vara vem som helst, du kan ju till och med vara en av dessa som vill smaska i skvaller, som om My skulle gå på det? Hur dum tror ni att My är?? My har riktiga vänner att prata med och inte anonyma källor här på nätet. My gör helt rätt som inte låter sig lockas in i skitsnack för att skapa ännu mera konflikter och skit, hon gör helt rätt i att inte sänka sig till något skitsnack överhuvudtaget.

   • Nej du har rätt!
    Tänkte på det med efter jag skrivit!
    Blev bara upprörd o tankarna for iväg.
    Förlåt, det låter faktiskt sjukt, men det enda jag ville var att vara snäll <3
    Men du har rätt, jag kan ju vara vem som helst!
    Var inte meningen att skriva fortare än jag tänker , men gick inte ta bort sen.
    Såg själv hur det såg ut, när det var försent!
    Det var i alla fall inget ont menat <3 ( Men det kan ju ingen veta )

 90. My! Vi är många många som stöttar dig! Som är på DIN sida! Glöm aldrig det! Vad du än gjort så är det fan inte värre än vad denna bunt mobbar kärringar gör!!! Att blanda in ens barn är verkligen det lägsta man kan göra!!! Dom däremot borde kanske bli anmälda till soc. Man blir ju orolig vad dom lär sina barn! Att mobbing är ok. Dom kanske till o med försummar sina barn, genom att istället ägna sin tid till att sitta vid datan o mobba? Nej det var fan droppen att anmäla till soc! Jag tycker du ska berätta ALLT!!! Skriv ut det till hela världen så kan dom få smaka sin egen kaka. Du ska inte skydda någon som bryter ner dig! Dom tror dom har nån hållhake på dig, tror dom är kändisar som har makt att göra vad dom vill. Kändisar är dom inte! Tvärtom, folk tycker det är trash att bete sig som dom gör. Skämmer bara ut sig själva. Sen gå ihop som några tonårstjejer. Fast det är kärringar med barn!!! Nej fy fan My, berätta allt!!! Skäm ut dom, visa vad dom själva är för något! Och som sagt vad du än gjort, är det INTE värre än det dom håller på med! Dax att slå hål på deras bubbla. Spräcka deras fasad. Ända sättet att få slut på detta. Berätta vilka dom är påriktigt, vad det är för skit som döljer sig bakom DOM! Du vet att vi står på din sida oavsett! Detta har pågått länge och som du ser, även OM du gjort något så finns vi här för dig ändå! Har du gjort något so what? Du är bara mänsklig! ALLA gör misstag man ångrar. Annars kan man inte gå vidare i livet. Det är så man lär sig. Så va inte rädd att skriva vad det är! För inget, absolut inget är värre än det dom håller på med mot dig!!! Vi står vid din sida oavsett du gjort! Det vet du ❤️! Nu är det dax att få ett stopp på deras lek som dom verkligen njuter av. Nu för det vara nog! Det va verkligen droppen att dra in ditt barn! Du ska inte hålla käften för deras skull. Visa vad det är för skrot o korn! Berätta allt!!! Så kan dom få suga på sin egen karamell! Då kanske dom håller käften sen! Varför ska du låta dom förstöra ditt liv? Nej aldrig!!!! Vi är med dig hela vägen MY! Vi kommer stå bakom dig oavsett! Vi finns här för dig o det hoppas jag du känner! Berätta annars för nån annan vad som hänt, så kan nån annan tala om det, om du själv inte vill göra det. Ta hjälp av någon o få ut allt! Dom ska INTE hållas om ryggen! Aldrig! Var stark My o känn kraften av oss som står på din sida ❤️❤️❤️

  • Linda. My bör absolut inte skriva och ”bolla tankar” med dig. Ska My bolla privata angelägenheter med någon som kallar sig ”Linda”?? Du kan ju vara vem som helst, du kan ju till och med vara en av dessa som vill smaska i skvaller, som om My skulle gå på det? Hur dum tror ni att My är?? My har riktiga vänner att prata med och inte anonyma källor här på nätet. My gör helt rätt som inte låter sig lockas in i skitsnack för att skapa ännu mera konflikter och skit, hon gör helt rätt i att inte sänka sig till något skitsnack överhuvudtaget.

   • Nej du har rätt!
    Tänkte på det med efter jag skrivit!
    Blev bara upprörd o tankarna for iväg.
    Förlåt, det låter faktiskt sjukt, men det enda jag ville var att vara snäll <3
    Men du har rätt, jag kan ju vara vem som helst!
    Var inte meningen att skriva fortare än jag tänker , men gick inte ta bort sen.
    Såg själv hur det såg ut, när det var försent!
    Det var i alla fall inget ont menat <3 ( Men det kan ju ingen veta )

 91. Jag blir så ledsen och upprörd av allt detta!
  Så tråkigt att du hamnat bland människor som uppenbart har problem själva.
  Jag ryser av hur iskalla en del av dessa före detta sk vänner verkar vara.
  Detta beteende är helt oacceptabelt.
  Det är inte bara vidrigt och oschysst, det kan även vara brottsligt. Hittade detta på Lawline.
  ”Att sanningslöst, alltså utan grund, tillvita någon till exempel brottslig gärning till myndighet är att se som falsk tillvitelse. I det fall personen sanningslöst har upprättat en orosanmälan till Socialnämnden är det alltså att se som falsk tillvitelse, vilket är ett brott enligt 15 kap. 7 § brottsbalken”
  Det kan vara svårt att bevisa och få fällande dom men värt att veta iallafall.
  Förstår inte hur man som medmänniska kan bete sig så här? Hur har de tid?
  Det verkar faktiskt inte riktigt friskt tycker jag. Känns som en dålig amerikansk collage film med ” mean girls ”. Men detta är på riktigt med vuxna kvinnor???
  Urk…..:(
  Alla kan göra fel och bete sig dumt ibland. Men att hämnas i grupp på detta sätt såå länge???? Helt äckligt geggigt i min mening.
  Vi är många som står bakom dig My!
  Kramar❤️

 92. Jag blir så ledsen och upprörd av allt detta!
  Så tråkigt att du hamnat bland människor som uppenbart har problem själva.
  Jag ryser av hur iskalla en del av dessa före detta sk vänner verkar vara.
  Detta beteende är helt oacceptabelt.
  Det är inte bara vidrigt och oschysst, det kan även vara brottsligt. Hittade detta på Lawline.
  ”Att sanningslöst, alltså utan grund, tillvita någon till exempel brottslig gärning till myndighet är att se som falsk tillvitelse. I det fall personen sanningslöst har upprättat en orosanmälan till Socialnämnden är det alltså att se som falsk tillvitelse, vilket är ett brott enligt 15 kap. 7 § brottsbalken”

  Det kan vara svårt att bevisa och få fällande dom men värt att veta iallafall.
  Förstår inte hur man som medmänniska kan bete sig så här? Hur har de tid?
  Det verkar faktiskt inte riktigt friskt tycker jag. Känns som en dålig amerikansk collage film med ” mean girls ”. Men detta är på riktigt med vuxna kvinnor???
  Urk…..:(
  Alla kan göra fel och bete sig dumt ibland. Men att hämnas i grupp på detta sätt såå länge???? Helt äckligt geggigt i min mening.
  Vi är många som står bakom dig My!
  Kramar❤️

 93. Hej My ?
  Har faktiskt på senare tid fått andra ögon när jag läser vissas bloggar… man känner sig nästan lurad , man trodde vissa va på ett sätt men nu ser man bara igenom det dom skriver å bilder som visas känns så falska!!
  Har verkligen ändrat min syn på dessa bloggare!! Vad man än har gjort (som dom tycker du har gjort fel) så kan man inte hålla på som dom, det är mobbning och faktiskt jävligt pinsamt!! Skäms .. herregud du har väl Inte dödat någon!?!?
  Ja ja försök att gå vidare även om alla anmälningar gör så man tappar luften ?
  Ta hand om dig å lilleman ???

  • Jag håller med!!! Man ser dessa bloggare med helt andra ögon nu! Nu vet man vilka människor det är som sitter bakom den falska fasaden! Och då är det inte tonårs tjejer, nej det är MAMMOR!!! Usch det är så sjukt beteende att man inte tror det är sant! Vad är det för förebilder för sina barn?! Tragiska människor! Falska människor! Usch o Blääääää! Fattar inte dom som vill ha samarbete med folk som beter sig såhär. Vad ger det för rykte lixom.

 94. Hej My 😀
  Har faktiskt på senare tid fått andra ögon när jag läser vissas bloggar… man känner sig nästan lurad , man trodde vissa va på ett sätt men nu ser man bara igenom det dom skriver å bilder som visas känns så falska!!
  Har verkligen ändrat min syn på dessa bloggare!! Vad man än har gjort (som dom tycker du har gjort fel) så kan man inte hålla på som dom, det är mobbning och faktiskt jävligt pinsamt!! Skäms .. herregud du har väl Inte dödat någon!?!?

  Ja ja försök att gå vidare även om alla anmälningar gör så man tappar luften 😰

  Ta hand om dig å lilleman 🌸🌻💗

  • Jag håller med!!! Man ser dessa bloggare med helt andra ögon nu! Nu vet man vilka människor det är som sitter bakom den falska fasaden! Och då är det inte tonårs tjejer, nej det är MAMMOR!!! Usch det är så sjukt beteende att man inte tror det är sant! Vad är det för förebilder för sina barn?! Tragiska människor! Falska människor! Usch o Blääääää! Fattar inte dom som vill ha samarbete med folk som beter sig såhär. Vad ger det för rykte lixom.

 95. Hon som du kallar stalker, Bloggbevakning, har skrivit ett stöttande inlägg om dig. Helt genomond är hon faktiskt inte.
  Är det inte dags nu att så att säga läggs koren på bordet och berätta din syn på saken? Ut med mejlet som du fått från en ”vän”. Tror faktiskt detta inte kommer att ta slut innan du gjör drt. Berätta vad som hänt, låt det storma rejält ett tag men jag lovar, du fixar det. När nyheten lagt sig blir det lugnt kring dig….och det behöver du. Kram ❤

 96. Hon som du kallar stalker, Bloggbevakning, har skrivit ett stöttande inlägg om dig. Helt genomond är hon faktiskt inte.

  Är det inte dags nu att så att säga läggs koren på bordet och berätta din syn på saken? Ut med mejlet som du fått från en ”vän”. Tror faktiskt detta inte kommer att ta slut innan du gjör drt. Berätta vad som hänt, låt det storma rejält ett tag men jag lovar, du fixar det. När nyheten lagt sig blir det lugnt kring dig….och det behöver du. Kram ❤

 97. Hej My!
  Jag har precis börjat följa dig och din blogg (helt och hållet tack vare Bloggbevakning kan ju tilläggas, visste inte vem du var innan Camilla började skriva om dig) och jag förstår verkligen ingenting av det här inlägget.
  Förstår att trogna läsare hänger med utan problem men skulle du (eller någon jättesnäll trogen läsare?) kunna tänka dig att ge en kort sammanfattning av vad det är som hänt?
  Som jag uppfattar saken har du råkat bevittna en händelse som de inblandade inte vill ska bli känd. Är det rätt uppfattat? Och någon (vem?) påstår att du skulle ha legat med dina vänners män? Vilka vänner? Som om detta inte skulle vara nog så mottog du precis ett elakt mail från någon som du tror dig veta vem det är? Vem var mailet ifrån? Vad handlade det om?
  Gissar att MG står för ********* ****** (?) men de andra förkortningarna som används här i kommentarsfältet har jag ingen aning om vilka de är. Har aldrig följt ****** blogg och då jag inte lyckas knäcka initialerna; gissningsvis ingen av de andra heller.
  Kram!

 98. Hej My!

  Jag har precis börjat följa dig och din blogg (helt och hållet tack vare Bloggbevakning kan ju tilläggas, visste inte vem du var innan Camilla började skriva om dig) och jag förstår verkligen ingenting av det här inlägget.

  Förstår att trogna läsare hänger med utan problem men skulle du (eller någon jättesnäll trogen läsare?) kunna tänka dig att ge en kort sammanfattning av vad det är som hänt?

  Som jag uppfattar saken har du råkat bevittna en händelse som de inblandade inte vill ska bli känd. Är det rätt uppfattat? Och någon (vem?) påstår att du skulle ha legat med dina vänners män? Vilka vänner? Som om detta inte skulle vara nog så mottog du precis ett elakt mail från någon som du tror dig veta vem det är? Vem var mailet ifrån? Vad handlade det om?

  Gissar att MG står för ********* ****** (?) men de andra förkortningarna som används här i kommentarsfältet har jag ingen aning om vilka de är. Har aldrig följt ****** blogg och då jag inte lyckas knäcka initialerna; gissningsvis ingen av de andra heller.

  Kram!

 99. Hej My!
  Vill att du ska veta att du har många människor på G+ som står bakom dig och som tar avstånd ifrån vad du nu utsätts för. Fortsätt att vara den härliga tjej som du verkar vara!
  Kram

 100. Så här skriver anonyma ”L” som det dessutom inte går att ”Svara” till.
  ”Riktigt så är det inte. Anonyma anmälningar måste utredas. Man öppnar alltid en förhandsbedömning oavsett vem som anmäler. Nej, ingenting hamnar i sopkorgen. Det är olagligt. Dessutom finns det ingen socialgrupp 28.
  Vaddå domstol? Vad babblar du om? En orosanmälan hamnar inte i domstol. Det var det dummaste jag hört.
  Däremot kan jag hålla med om att anmälan för att jävlas är något så sjukt man kan göra. Socialtjänsten har viktigare saker att göra än att utreda hittepåsaker. Det tar bort tid på dom barn som verkligen far illa.
  My, jag kan inte se att folk håller på att snackar skit. Kanske dags att lägga korten på bordet. Det kommer inte att sluta. Är du oskyldig, vad har du att förlora?”
  Av din kommentar att bedöma har du noll koll på det juridiska. Jo det kan jag säga, att de som gör anonyma anmälningar mot My hamnar inför domstol och blir straffade för detta, det är kriminellt att anmäla osanna anmälningar till myndigheter, flertal människor har dömts för sådant i domstol som väl är. När man blir identifierad så blir man åtalad.
  Vidare skriver du ”DÄREMOT” att anmäla för att djävlas är sjukt?! Ja men lilla vän, det är ju det som riktas mot just kändismamman My!! Har du inte fattat det?
  Ha ha, samtidigt tigger du om lite skvaller, så lågt, du skriver till My, ” Kanske dags att lägga korten på bordet. Det kommer inte att sluta. Är du oskyldig, vad har du att förlora?”
  Lägga ”korten på bordet” anser du att ett skvallerforum är ”bordet”, dessutom DU har väl ingen som helst rätt att påstå att My sitter inne med något hemligt som hon ska ”lägga på bordet”. Din IQ verkar lika omätbar som bloggtanterna, i synnerhet när du aldrig ens hört talas om uttrycket ”socialgrupp”. Vem vet anonyma ”L”, är du kanske en av dessa bloggtanter?!
  Hoppas verkligen någon tv-kanal som jobbar med stalkers, tar tag i vilka det är som skriver en massa skit om My så att de blir identifierade och totalt utskämda.

  • Det är mitt arbete att utreda anmälningar så jo, jag vet vad jag pratar om. Anonyma anmälningar handläggs precis lika mycket som en inkommen anmälan från skola, psykiatrin, polis m.m.
   Kalla mig inte lilla vän. I en värld där vi akademiker lever, är det en kränkning.
   Socialgrupp, vet nog alla, även lågbegåvade vad det är, men 28! Det finns bara i din egen värld.
   Nej, jag är inte ute efter nått larv och tjafs. Du sitter och försvarar en människa du inte känner. Jag känner ingen av dom här damerna. Däremot så anser jag att om man ska få slut på mobbing, och kränkningar, så är det bättre att tala än att tiga och komma med små input då och då. Vad har My att förlora menar du? Jag är ledsen att du verkar arg och bitter, det kan jag inte göra något åt. Kasta skit på folk du inte känner, är ganska ouppfostrat.
   Tror inte jag kan prata dig till rätta oavsett så här sätter jag punkt.

 101. Hej My!

  Vill att du ska veta att du har många människor på G+ som står bakom dig och som tar avstånd ifrån vad du nu utsätts för. Fortsätt att vara den härliga tjej som du verkar vara!

  Kram

 102. Så här skriver anonyma ”L” som det dessutom inte går att ”Svara” till.

  ”Riktigt så är det inte. Anonyma anmälningar måste utredas. Man öppnar alltid en förhandsbedömning oavsett vem som anmäler. Nej, ingenting hamnar i sopkorgen. Det är olagligt. Dessutom finns det ingen socialgrupp 28.
  Vaddå domstol? Vad babblar du om? En orosanmälan hamnar inte i domstol. Det var det dummaste jag hört.
  Däremot kan jag hålla med om att anmälan för att jävlas är något så sjukt man kan göra. Socialtjänsten har viktigare saker att göra än att utreda hittepåsaker. Det tar bort tid på dom barn som verkligen far illa.
  My, jag kan inte se att folk håller på att snackar skit. Kanske dags att lägga korten på bordet. Det kommer inte att sluta. Är du oskyldig, vad har du att förlora?”

  Av din kommentar att bedöma har du noll koll på det juridiska. Jo det kan jag säga, att de som gör anonyma anmälningar mot My hamnar inför domstol och blir straffade för detta, det är kriminellt att anmäla osanna anmälningar till myndigheter, flertal människor har dömts för sådant i domstol som väl är. När man blir identifierad så blir man åtalad.

  Vidare skriver du ”DÄREMOT” att anmäla för att djävlas är sjukt?! Ja men lilla vän, det är ju det som riktas mot just kändismamman My!! Har du inte fattat det?

  Ha ha, samtidigt tigger du om lite skvaller, så lågt, du skriver till My, ” Kanske dags att lägga korten på bordet. Det kommer inte att sluta. Är du oskyldig, vad har du att förlora?”

  Lägga ”korten på bordet” anser du att ett skvallerforum är ”bordet”, dessutom DU har väl ingen som helst rätt att påstå att My sitter inne med något hemligt som hon ska ”lägga på bordet”. Din IQ verkar lika omätbar som bloggtanterna, i synnerhet när du aldrig ens hört talas om uttrycket ”socialgrupp”. Vem vet anonyma ”L”, är du kanske en av dessa bloggtanter?!

  Hoppas verkligen någon tv-kanal som jobbar med stalkers, tar tag i vilka det är som skriver en massa skit om My så att de blir identifierade och totalt utskämda.

  • Det är mitt arbete att utreda anmälningar så jo, jag vet vad jag pratar om. Anonyma anmälningar handläggs precis lika mycket som en inkommen anmälan från skola, psykiatrin, polis m.m.

   Kalla mig inte lilla vän. I en värld där vi akademiker lever, är det en kränkning.
   Socialgrupp, vet nog alla, även lågbegåvade vad det är, men 28! Det finns bara i din egen värld.

   Nej, jag är inte ute efter nått larv och tjafs. Du sitter och försvarar en människa du inte känner. Jag känner ingen av dom här damerna. Däremot så anser jag att om man ska få slut på mobbing, och kränkningar, så är det bättre att tala än att tiga och komma med små input då och då. Vad har My att förlora menar du? Jag är ledsen att du verkar arg och bitter, det kan jag inte göra något åt. Kasta skit på folk du inte känner, är ganska ouppfostrat.
   Tror inte jag kan prata dig till rätta oavsett så här sätter jag punkt.

 103. Jag tror alla börjar ínse sanningen!! Falskhet och bitterhet hör ihop, Vem kommer må sämst den dag din bok och allt kommer fram!? Kanske läge för dessa mobbare att lägga ner och fokusera på sitt eget liv och sina egna män:-)istället, Alla börjar se igenom dramat: SOM vanligt är de skyldiga de som lägger över skulden på de oskyldiga för att de själv ska försöka komma undan. Kanske är det just dessa tanter som ligger med andra män? (var min tanke) som kanske med tiden kommer fram inte bara är en tanke utan en sanning:-) Du kan nog stå rakryggad och helt oskyldig till alla fula, kränkningar så småningom, det gäller bara att du orkar hålla ut och det tror jag du gör! /Anonym

 104. Jag tror alla börjar ínse sanningen!! Falskhet och bitterhet hör ihop, Vem kommer må sämst den dag din bok och allt kommer fram!? Kanske läge för dessa mobbare att lägga ner och fokusera på sitt eget liv och sina egna män:-)istället, Alla börjar se igenom dramat: SOM vanligt är de skyldiga de som lägger över skulden på de oskyldiga för att de själv ska försöka komma undan. Kanske är det just dessa tanter som ligger med andra män? (var min tanke) som kanske med tiden kommer fram inte bara är en tanke utan en sanning:-) Du kan nog stå rakryggad och helt oskyldig till alla fula, kränkningar så småningom, det gäller bara att du orkar hålla ut och det tror jag du gör! /Anonym

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...