Så blev jag med svall igen,, Resultatet på min nya look ;)

IMG_2409

Hej! Då var jag med långt svall igen, Som jag längtat!

Jag älskar förändringar, och är samtidigt väldigt bekväm av mig. Jag tycker det är SÅ mycket lättare att snabbt göra iordning ett långt hår på morgons, då det ”bara” är att göra en fläta, eller en toffs så är man redo för dagen 😉

Bobby har valt färgerna, jag har helt lagt mitt förtroende i hans händer. Jag vill inte längre vara platina blond, eller som vissa säger ”bimbo blond” hehe! 

Föööörlåt alla blonda väninnor (ca 8/10 hehe!) Älskar er ändå! <3 

Skämtosido, jag är super nöjd med resultatet, jag tycker jag med den mörkblonda/ljusbruna varma tonen får en lite mer ”vuxen” och sofistikerad look. Bobby har helt förstått mitt budskap. 

Jag har ju länge jobbat med Better You, så i Samarbete med både Better You och Bobby så har jag testat dessa kosttillskott och dessa kapslar under en längre period.

Du har ju sett skillnaden när jag ätit Bobby’s Super Hair, vilket jag givetvis kommer att fortsätta att göra =) Jag har fått ett jätte fint resultat och är SÅ glad att jag faktisk kan vara utan löshår utan att jag ser helt skallig ut =)

Mitt egna hår har vuxit ut snabbare än det gjort tidigare, och framförallt det nya friska håret som växer ut är tjockare och fylligare, mitt ”bebis hår” har börjat växa igen. Mina fransar och också vuxit ut och jag har en massa ”bebis” fransar som min frans stylist blev smått chockad över när hon skulle sätta nya fransar  och jag hade en massa bebisfransar som hon aldrig märkt av innan =)

Så att Bobby’s Super hair funkar, det kan jag garantera dig.

Jag har först använt Toupema Belgals tejp hår, vilket också sparat på mitt hår. Toupemas tejphår är super fint och mer skonsamt för ditt egna hår. Sen lät jag håret vila helt utan löshår, jag har undvikit att föna det i onödan, vårdat det fortsatt äta  Bobbys kapslar. =)  

Nu var mitt egna hår så pass starkt igen att jag kunde ha Toupemas extension igen, sååååå glad =)

Om man ska ha lösshår så måste man hålla efter det och byta ut det i tid INNAN det börjar slita på ditt egna hår. Jag fortsätter äta Supe Hair, undviker fortfarande fönen och hög värme för håret och låter mitt egna hår fortsätta växa och stärkas upp =)

 Här ser du mitt egna hår från bild 1 till bild 3 är det nästan fyra månader. Gaalet bra resultat! Vill du också boosta och ge ditt hår vitaminerna som gör att det växer och blir fylligare så hitår du Bobbys Super hair HÄR.

Det är för tillfället lite förlängd leveranstid då åtgången varit brutal. Men det är SÅ värt det!  

image

IMG_2410 IMG_2411 IMG_2412 IMG_2438

Glad tjej med extensions igen. Tack Bobby, och tjejerna på slangen! Ni är FANTASTISKA!!!! <3 Nu har Lilleman och jag varit och lekt lite. Vi ska strax köra till Annelie på Lidingö, hon och inreda.com har öppet deras showroom idag från 12:00 =) Vi ska åka dit och hälsa på och spana in alla nyheter. Innan jag ska hem och plugga igen 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

280 Komentarer

 1. Men snälla rara fina du! Det var ju du som fråga oss läsare vad vi tycker miljoner ggr innan och vi svarade nästan alla som du själv säger mot extensions. Snacka om dubbla budskap!!??. Jag får inte riktigt grepp om dig my, borde man inte ta till sig när 750 personer alltså majoriteten tycker något. Men jaja. Men du är allt underlig du. ??.

  • Ja, och det är helt okay stt majoriteten sa nej till extension ? sen frågade jag iof, bara två gånger… Inte miljoner ? Jag gjorde vad jag ville göra? Jag kommer både byta längd och färg flera gånger i framtiden om jag känner mig själv rätt ?

 2. Jag tycker det är skitsnyggt (håret alltså) ? Jag är lite i ditt läge just nu av precis samma orsaker dvs. att det är enklare att fixa på morgonen eller stress och ändå få det att se genomtänkt ut ? Hoppas att dagen blir bra och att du får plugg-ro. Vilken tid ska ni vara på skolan i morgon? är det så där okristligt tidigt?
  Här får du en lyckospark i baken -hög, rak och fin som en P.T förtjänar <3
  (det är ju tanken som räknas, jag är kort och satt) ?
  Kram.

   • Sofistikerat var nog snarare den förra längden, det nya snarare tonårsaktig, däremot är färgen sofistikerad, iaf enligt min smak hälsar en fd. frisör ?

    • Den förra längden gick väl att sätta upp på nice sätt liksom att göra olika typer av flätor men förstår om det var jobb med det kortare om du oftast lockade det. Hade säkert varit fräscht att bara låta det vara naturligt ?

     • Det är första gången jag skriver här så knappast ngt nättroll så bemöt gärna de riktiga trollen istället ?

     • Men..vad är det för svar.. artigt och proffsigt? Är hon nättroll för att hon gillade förra längden bättre m.m. !?? Många personer kan ha samma ip.nr My.

 3. Shit vad fint. färgen blev mer sofistikerad, som du säger. tyckte det blev jättefint när du tog bort de förra. tror att den förändringen gav hejarop. Har själv haft extentions för nio år sedan. fint men tunnade ut mitt eget stackars hår. nu är jag verkligen beredd att ändra åsikt. Har funderat på klips och sådant, men sedan ändrat mig.
  Det här är så läckert att jag hade varit sugen på att åka upp studs, hahah.
  Den färgen skulle jag vilja ha. har väldigt mörka ögon, men ljust hår, läs råttfärgat. fyller fyrtio i februari. ska önska mig detta. Boka i förväg i samband med en veekend. antar att man får vara i god tid, när det gäller proffs.
  kramis bananis

  • Tack, och tack=) Sitter och pluggar just nu. Pausar för matlagning och blogg…. sen på’t igen =) jag vet u vad jag kan, och har flera år av erfarenhet som träningsinspiratör och sidekick m.m. Men jag blir ändå nervös, får prestationsångest =/ Men jag ska kämpa, det värsta som kan hända är att jag får göra om något av proven =) Kram

 4. Jättefint! 10/10. Passar dig bättre med längre. Snyggt hår på snygg tjej. Lycka till på provet. Hoppas rökstoppet går bra. Kram

  • Tack Agneta =) Och tack… börjar bli n nervös inför provet, jag v et v ad jag kan. Jag har många års erfarenhet av vissa saker men blir ändå lite nervös =) Det värsta som kan hända är att jag får göra om någon del av provet =) Rökstoppet håller i sig, 1 månad om två dagar…. =) UTAN återfall, jag är SÅ stolt! Trevlig helg! Kram

 5. Såå fint!!! Bra att du gjorde det DU ville göra! Tumme upp för det! ? Man ska följa sina egna vägar för om man följer andra så finns risken att man går vilse. Det blev så snyggt och färgen passar dig suveränt! Fin helg till er! Kram!

 6. Men snälla rara fina du! Det var ju du som fråga oss läsare vad vi tycker miljoner ggr innan och vi svarade nästan alla som du själv säger mot extensions. Snacka om dubbla budskap!!??. Jag får inte riktigt grepp om dig my, borde man inte ta till sig när 750 personer alltså majoriteten tycker något. Men jaja. Men du är allt underlig du. 😊😊.

  • Ja, och det är helt okay stt majoriteten sa nej till extension 🙂 sen frågade jag iof, bara två gånger… Inte miljoner 😂 Jag gjorde vad jag ville göra😊 Jag kommer både byta längd och färg flera gånger i framtiden om jag känner mig själv rätt 🙂

 7. Jag tycker det är skitsnyggt (håret alltså) 🙂 Jag är lite i ditt läge just nu av precis samma orsaker dvs. att det är enklare att fixa på morgonen eller stress och ändå få det att se genomtänkt ut 🙂 Hoppas att dagen blir bra och att du får plugg-ro. Vilken tid ska ni vara på skolan i morgon? är det så där okristligt tidigt?
  Här får du en lyckospark i baken -hög, rak och fin som en P.T förtjänar <3
  (det är ju tanken som räknas, jag är kort och satt) 😀
  Kram.

   • Sofistikerat var nog snarare den förra längden, det nya snarare tonårsaktig, däremot är färgen sofistikerad, iaf enligt min smak hälsar en fd. frisör 😉

    • Den förra längden gick väl att sätta upp på nice sätt liksom att göra olika typer av flätor men förstår om det var jobb med det kortare om du oftast lockade det. Hade säkert varit fräscht att bara låta det vara naturligt 😉

     • Det är första gången jag skriver här så knappast ngt nättroll så bemöt gärna de riktiga trollen istället 😉

     • Men..vad är det för svar.. artigt och proffsigt? Är hon nättroll för att hon gillade förra längden bättre m.m. !?? Många personer kan ha samma ip.nr My.

 8. Visst, du blev fin men jag tycker det ät alldeles för långt !! Mittenbilden ( av dom 3 ) var allra snyggast, men smaken är ju som baken……

  • Precis, det är ju det som är så underbart, Att vi alla tycker olika =) jag kommer både ta, ur sätta i och färga om igen…. Omväxling förnöjer =)

 9. Shit vad fint. färgen blev mer sofistikerad, som du säger. tyckte det blev jättefint när du tog bort de förra. tror att den förändringen gav hejarop. Har själv haft extentions för nio år sedan. fint men tunnade ut mitt eget stackars hår. nu är jag verkligen beredd att ändra åsikt. Har funderat på klips och sådant, men sedan ändrat mig.
  Det här är så läckert att jag hade varit sugen på att åka upp studs, hahah.
  Den färgen skulle jag vilja ha. har väldigt mörka ögon, men ljust hår, läs råttfärgat. fyller fyrtio i februari. ska önska mig detta. Boka i förväg i samband med en veekend. antar att man får vara i god tid, när det gäller proffs.
  kramis bananis

  • Tack, och tack=) Sitter och pluggar just nu. Pausar för matlagning och blogg…. sen på’t igen =) jag vet u vad jag kan, och har flera år av erfarenhet som träningsinspiratör och sidekick m.m. Men jag blir ändå nervös, får prestationsångest =/ Men jag ska kämpa, det värsta som kan hända är att jag får göra om något av proven =) Kram

 10. Men på riktigt? Jag trodde först du skämtade? Färgen är ju helt skum? Hoppas verkligen det är fel på kameran? Jag hade aldrig som frisör tillåtit att lägga ut de där bilderna? Inte gjort den färgen heller. Men huvudsaken du är nöjd.

 11. Jättefint! 10/10. Passar dig bättre med längre. Snyggt hår på snygg tjej. Lycka till på provet. Hoppas rökstoppet går bra. Kram

  • Tack Agneta =) Och tack… börjar bli n nervös inför provet, jag v et v ad jag kan. Jag har många års erfarenhet av vissa saker men blir ändå lite nervös =) Det värsta som kan hända är att jag får göra om någon del av provet =) Rökstoppet håller i sig, 1 månad om två dagar…. =) UTAN återfall, jag är SÅ stolt! Trevlig helg! Kram

 12. Såå fint!!! Bra att du gjorde det DU ville göra! Tumme upp för det! 🙂 Man ska följa sina egna vägar för om man följer andra så finns risken att man går vilse. Det blev så snyggt och färgen passar dig suveränt! Fin helg till er! Kram!

 13. Sorry. Tyvärr gillar jag inte denna fakelook. Ser så jäkla ”Anna Bookigt” ut. Trodde mer om dig My. Kram och fin helg till dig och Lilleman!

 14. Oj vilken förändring..Snyggt! Men lite synd att slita på ditt eget hår nu när du fått så bra kvalité, för alla extensions sliter ju. Jag tycker du skulle kört på en page, känns mer up to date och det skulle du passa i…men du är jättefin, fin som brunett. En nyfiken, kanske för privat fråga men har du gjort fillers också, fillers i läpparna? Ha en fortsatt trevlig helg!

 15. Visst, du blev fin men jag tycker det ät alldeles för långt !! Mittenbilden ( av dom 3 ) var allra snyggast, men smaken är ju som baken……

  • Precis, det är ju det som är så underbart, Att vi alla tycker olika =) jag kommer både ta, ur sätta i och färga om igen…. Omväxling förnöjer =)

 16. Men på riktigt? Jag trodde först du skämtade? Färgen är ju helt skum? Hoppas verkligen det är fel på kameran? Jag hade aldrig som frisör tillåtit att lägga ut de där bilderna? Inte gjort den färgen heller. Men huvudsaken du är nöjd.

 17. Hej My! Men det är ju två olika färger? Först ditt egna över sedan en annan nedanför, ser tyvärr inte proffsigt ut, men det kanske inte är klart. Om jag någon gång skulle sätta i löshår anlitar jag Johanna Toftby tycker att hon är så grym på det. Långt att åka för dig men det är det värt, ha en fantastisk kväll!

  • Fet ör närmare bestämt 5 färger i det ? inte två….. Om du bor i hennes trakter och vill sätta extension så bar boka och gör’t. Som du kanske känner till så hade vi ett medialt bråk för något år sedan. Plus att jag bor i Sthlms området så därför faller det sig naturligt att vara här i mitt område. Hon har aldrig och kommer aldrig vara ett alternativ för mig…
   Jag är super nöjd, färgen är fantastiskt, och Bobby är grym ??✨?? Detsamma till dig

  • Anna …..Johanna är säkert en duktig frisör. Finns många.
   Men varför ?? vill du blanda in henne i detta.
   Varför hålla på att älta ? ett tips varför inte vända blad.
   Trevlig lördagskväll…till dej.

   • Hennes frisörkunskaper är det säkert inget fel på:) men hon är varken en vän eller i samma region så det känns bara fånigt arr ens ta upp henne som exempel. Jag sköter mitt och hon sitt…. ?

 18. My du är jättefin i långt hår ? alla gör som en själv vill och trivs bäst med; ingen annan vet bäst vad man trivs i sig själv med….
  Kram Linda

 19. Sorry. Tyvärr gillar jag inte denna fakelook. Ser så jäkla ”Anna Bookigt” ut. Trodde mer om dig My. Kram och fin helg till dig och Lilleman!

 20. Hej My! Jag tycker att du var fin i ditt egna hår! Men även hårförlängningen är super snygg, dock tycker jag längden är för lång. Önskar er en fin kväll?

 21. Oj vilken förändring..Snyggt! Men lite synd att slita på ditt eget hår nu när du fått så bra kvalité, för alla extensions sliter ju. Jag tycker du skulle kört på en page, känns mer up to date och det skulle du passa i…men du är jättefin, fin som brunett. En nyfiken, kanske för privat fråga men har du gjort fillers också, fillers i läpparna? Ha en fortsatt trevlig helg!

 22. Hej My! Men det är ju två olika färger? Först ditt egna över sedan en annan nedanför, ser tyvärr inte proffsigt ut, men det kanske inte är klart. Om jag någon gång skulle sätta i löshår anlitar jag Johanna Toftby tycker att hon är så grym på det. Långt att åka för dig men det är det värt, ha en fantastisk kväll!

  • Fet ör närmare bestämt 5 färger i det 😉 inte två….. Om du bor i hennes trakter och vill sätta extension så bar boka och gör’t. Som du kanske känner till så hade vi ett medialt bråk för något år sedan. Plus att jag bor i Sthlms området så därför faller det sig naturligt att vara här i mitt område. Hon har aldrig och kommer aldrig vara ett alternativ för mig…

   Jag är super nöjd, färgen är fantastiskt, och Bobby är grym 🙌🏻✨🙌🏻 Detsamma till dig

  • Anna …..Johanna är säkert en duktig frisör. Finns många.
   Men varför ?? vill du blanda in henne i detta.
   Varför hålla på att älta ? ett tips varför inte vända blad.
   Trevlig lördagskväll…till dej.

   • Hennes frisörkunskaper är det säkert inget fel på:) men hon är varken en vän eller i samma region så det känns bara fånigt arr ens ta upp henne som exempel. Jag sköter mitt och hon sitt…. 🙂

 23. Hej My! Håret blev jättefint, visst är det fantastiskt att man både får fråga folk runtomkring om tips och råd, och sen ändå göra precis som man vill ? Det är DU som ska trivas med ditt hår!
  Jag har kommenterat förut, men vill än en gång berömma dig för dina korrekta och artiga svar till de ”tråkiga” kommentarerna! Proffsigt att inte ”gå till attack” som en viss annan bloggare ? Kram till dig o Lilleman

  • Tack snälla du <3 Ja, hat föder bara hat….. Jag tror och hoppas att med tiden tröttnar dom och lämnar mig ifred om jag ger noll respons! "Behandla andra så som du vill bli behandlad själv" <3 kram

 24. My du är jättefin i långt hår 😊 alla gör som en själv vill och trivs bäst med; ingen annan vet bäst vad man trivs i sig själv med….
  Kram Linda

 25. Hej My! Jag tycker att du var fin i ditt egna hår! Men även hårförlängningen är super snygg, dock tycker jag längden är för lång. Önskar er en fin kväll💕

 26. Hej My!
  Vilket resultat av bobbys kapslar ? Har precis börjat med mina som kom med posten i veckan ? Hur mánga kapslar om dagen tar du? / Sarah

 27. Skulle också behövt en egen frissör som gör den frissan man passar i samt hårfärg. .. bobby vill du bli min kompis ? … haha kram till er båda att det var jättefin och en underbar hårfärg som får dina ögon att lysa trevlig helg ❣

 28. Hej My! Håret blev jättefint, visst är det fantastiskt att man både får fråga folk runtomkring om tips och råd, och sen ändå göra precis som man vill 😉 Det är DU som ska trivas med ditt hår!
  Jag har kommenterat förut, men vill än en gång berömma dig för dina korrekta och artiga svar till de ”tråkiga” kommentarerna! Proffsigt att inte ”gå till attack” som en viss annan bloggare 😉 Kram till dig o Lilleman

  • Tack snälla du <3 Ja, hat föder bara hat….. Jag tror och hoppas att med tiden tröttnar dom och lämnar mig ifred om jag ger noll respons! "Behandla andra så som du vill bli behandlad själv" <3 kram

 29. Hej My!
  Vilket resultat av bobbys kapslar 😀 Har precis börjat med mina som kom med posten i veckan 😀 Hur mánga kapslar om dagen tar du? / Sarah

 30. Skulle också behövt en egen frissör som gör den frissan man passar i samt hårfärg. .. bobby vill du bli min kompis ? … haha kram till er båda att det var jättefin och en underbar hårfärg som får dina ögon att lysa trevlig helg ❣

 31. Proffsigt bemötande av tråkiga kommentarer Mycket. Ville bara önska dig ett stort lycka till idag, det kommer gå kanon, det e jag säker på! <3

 32. Varför ens fråga sina läsare när man ändå gör tvärtemot
  Du är fin med löshår men faktiskt finast i ditt eget
  Det ser för långt ut och blir liksom väldans platt uppe på hjässan.
  VAD är det egentligen MED långt hår? De flesta sätter ju ändå bara upp det på ett eller annat sätt.
  Fatta mig rätt nu, det är ingen kritik det här. För DU passar i både och men vackrast i mina ögon är du i ditt eget.
  Kram

  • Det handlar igentligen inte om vad ”alla andra tycker” jag följer mitt egna tycke och gör det som känns bäst för mig. Oavsett vad det handlar om ? sen rycker jag det är kul att fråga ibland, låta många komma med sin åsikt. Jag personligen älskar förändringar. Det kommer Ske fler gånger… Tack ? självklart tar jag inte detta Om kritik. Så ”lättstött” är jag inte ? stor kram

 33. Proffsigt bemötande av tråkiga kommentarer Mycket. Ville bara önska dig ett stort lycka till idag, det kommer gå kanon, det e jag säker på! <3

 34. Du ser kanon bra ut. Och härligt att byta frisyrer, längder o färger. Man ska alltid göra som man känner själv. Stort lycka till på provet.

 35. Varför ens fråga sina läsare när man ändå gör tvärtemot
  Du är fin med löshår men faktiskt finast i ditt eget
  Det ser för långt ut och blir liksom väldans platt uppe på hjässan.
  VAD är det egentligen MED långt hår? De flesta sätter ju ändå bara upp det på ett eller annat sätt.
  Fatta mig rätt nu, det är ingen kritik det här. För DU passar i både och men vackrast i mina ögon är du i ditt eget.
  Kram

  • Det handlar igentligen inte om vad ”alla andra tycker” jag följer mitt egna tycke och gör det som känns bäst för mig. Oavsett vad det handlar om 🙂 sen rycker jag det är kul att fråga ibland, låta många komma med sin åsikt. Jag personligen älskar förändringar. Det kommer Ske fler gånger… Tack 🙂 självklart tar jag inte detta Om kritik. Så ”lättstött” är jag inte 😉 stor kram

 36. Du ser kanon bra ut. Och härligt att byta frisyrer, längder o färger. Man ska alltid göra som man känner själv. Stort lycka till på provet.

 37. Konstigt att du inte berättar om tjänster och gentjänster?
  För visst har du väl blivit sponsrad av Bobby O?
  Han ger dig gratis hår. Du ger honom marknadsföring.
  Inte så svårt att räkna ut.
  Men visst vi lever i en fri värld.
  Fast man ska vara ärlig…

   • Var vänlig och kom inte med påståenden att vi skulle vara samma, kan inte hjälpa att mitt IP verkar tillhöra ngn annan även om jag är förvånad att det vid min IP ibland står Malmö och ibland Malmen då jag bor i Kalmar ?

     • Även om det är samma nummer är det inredarna person och för min del är det helt egalt vad du tror, jag vet vem jag är och den här andra personen som tycks skriva under samma nummer vet nog vem hon är. Trodde faktiskt att du hade förmåga att se till de skrivna orden och tro på vad jag skriver men who cares…

     • Jag kan maila över alla ”dina” kommentarer från din mail och din IP… Skriv mig din mail adress bara. För denna fungerar inte :/

    • Om du tidigare idag skrev att jag och ngn Johanna var samma person så undrar jag vilken Johanna du menar för den enda Johanna som skrivit innan mig heter endast Johanna däremot har det dykt upp en till Johanna nu med efternamn Petersson så jag blir väldigt nyfiken på vilken Johanna du parar ihop mig med …

  • Johanna P varför är det konstigt, det förstår väl alla ändå så vad ska hon skriva o varför? Helt okej med tjänster o gentjänster väl, jättebra ju, men visst ska man va ärlig ?
   My..många kan ha samma ip-adress så det behöver inte vara konstigt. Inget konstigt alls om flera har samma ip-adress.
   Spider..det är lika för många, kan stå en stad som är långt ifrån.

 38. Alltså du är en sådan där som passar i allt ? Tyckte du blev jättefin när du tog ur löshåret senast, men detta var också jättefint och du passar verkligen bra i färgen. Älskar färgen, blev sugen på liknande själv också. Du är väldigt vacker My! Och lilleman ser väldigt busig ut ?
  Måste även hålla med om att jag tycker du bemöter tråkiga kommentarer proffsigt. Lycka till med slutprovet. kram!

  • Tack snälla du! <3 jag tycker verkligen om förändringar ? jag försöker att bemöta andra så som jag vill bli bemött själv…. "Skam den som ger sig" ? kram

 39. Konstigt att du inte berättar om tjänster och gentjänster?
  För visst har du väl blivit sponsrad av Bobby O?
  Han ger dig gratis hår. Du ger honom marknadsföring.
  Inte så svårt att räkna ut.
  Men visst vi lever i en fri värld.
  Fast man ska vara ärlig…

   • Var vänlig och kom inte med påståenden att vi skulle vara samma, kan inte hjälpa att mitt IP verkar tillhöra ngn annan även om jag är förvånad att det vid min IP ibland står Malmö och ibland Malmen då jag bor i Kalmar 😉

     • Även om det är samma nummer är det inredarna person och för min del är det helt egalt vad du tror, jag vet vem jag är och den här andra personen som tycks skriva under samma nummer vet nog vem hon är. Trodde faktiskt att du hade förmåga att se till de skrivna orden och tro på vad jag skriver men who cares…

     • Jag kan maila över alla ”dina” kommentarer från din mail och din IP… Skriv mig din mail adress bara. För denna fungerar inte :/

    • Om du tidigare idag skrev att jag och ngn Johanna var samma person så undrar jag vilken Johanna du menar för den enda Johanna som skrivit innan mig heter endast Johanna däremot har det dykt upp en till Johanna nu med efternamn Petersson så jag blir väldigt nyfiken på vilken Johanna du parar ihop mig med …

  • Johanna P varför är det konstigt, det förstår väl alla ändå så vad ska hon skriva o varför? Helt okej med tjänster o gentjänster väl, jättebra ju, men visst ska man va ärlig 😉

   My..många kan ha samma ip-adress så det behöver inte vara konstigt. Inget konstigt alls om flera har samma ip-adress.

   Spider..det är lika för många, kan stå en stad som är långt ifrån.

 40. Alltså du är en sådan där som passar i allt 🙂 Tyckte du blev jättefin när du tog ur löshåret senast, men detta var också jättefint och du passar verkligen bra i färgen. Älskar färgen, blev sugen på liknande själv också. Du är väldigt vacker My! Och lilleman ser väldigt busig ut 🙂

  Måste även hålla med om att jag tycker du bemöter tråkiga kommentarer proffsigt. Lycka till med slutprovet. kram!

  • Tack snälla du! <3 jag tycker verkligen om förändringar 🙂 jag försöker att bemöta andra så som jag vill bli bemött själv…. "Skam den som ger sig" 😉 kram

 41. Du passar bra i långt hår, men jag var en av dem som röstade för kort hår.. Och jag står fast vid det , även fast du är fin oavsett ? Får du detta sponsrat, du skriver om Bobbys salong och han gör ditt hår gratis? Jag har sett inne på kissies sida att hon nu har med Skatteverket att göra eftersom dem inte tyckte hon markerade sponsring tillräckligt. Tänkte nu på dig, när det inte står alls? Det är inge illa menat alls, bara en tanke? Hoppas din vecka blir till den bästa! Kram

  • Ingen fara Emmy, jag driver mitt bolag som ett AB, jag har reviderat två gånger, UTAN anmärkningar. Senast nu per 31/8. Jag vet vad jag får och inte får göra. Vad Kissie har gjort eller inte gjort, vilken bolagsform hon har osv.. Det har jag ingen aning om. Jag sköter mitt, helt efter konstens all regler. Jag förstår bara inte hur så många rent generellt tror att allt handlar om att få ta emot en massa gratis prylar. Det ger ingen mat på bordet eller pengar till räkningar. Jag fakturerar om jag Ska marknadsföra. Bloggen är mitt jobb, som jag brinner för såklart… ? Men det är ingen ideell verksamhet, det betalat Bode mat, bostad, hyra och överlevnad för mig och Lilleman <3 Gonatt..

   • Du har så fel när det gäller reklam och bloggar. Läs på gör rätt. Du är anmäld — Innan du la till en liten länk till Bobby i rubriken. Dock glömde du Inreda.com. Som sagt va.Alla tre anmälda.

 42. Du passar bra i långt hår, men jag var en av dem som röstade för kort hår.. Och jag står fast vid det , även fast du är fin oavsett 🙂 Får du detta sponsrat, du skriver om Bobbys salong och han gör ditt hår gratis? Jag har sett inne på kissies sida att hon nu har med Skatteverket att göra eftersom dem inte tyckte hon markerade sponsring tillräckligt. Tänkte nu på dig, när det inte står alls? Det är inge illa menat alls, bara en tanke? Hoppas din vecka blir till den bästa! Kram

  • Ingen fara Emmy, jag driver mitt bolag som ett AB, jag har reviderat två gånger, UTAN anmärkningar. Senast nu per 31/8. Jag vet vad jag får och inte får göra. Vad Kissie har gjort eller inte gjort, vilken bolagsform hon har osv.. Det har jag ingen aning om. Jag sköter mitt, helt efter konstens all regler. Jag förstår bara inte hur så många rent generellt tror att allt handlar om att få ta emot en massa gratis prylar. Det ger ingen mat på bordet eller pengar till räkningar. Jag fakturerar om jag Ska marknadsföra. Bloggen är mitt jobb, som jag brinner för såklart… 🙂 Men det är ingen ideell verksamhet, det betalat Bode mat, bostad, hyra och överlevnad för mig och Lilleman <3 Gonatt..

   • Du har så fel när det gäller reklam och bloggar. Läs på gör rätt. Du är anmäld — Innan du la till en liten länk till Bobby i rubriken. Dock glömde du Inreda.com. Som sagt va.Alla tre anmälda.

 43. Det handlar inte om att sätta dit dig My. Det handlar om att regler skall följas. Det finns så många exempel på företagare och privatpersoner också som slarvar med just skatt medans många andra gör rätt för sig och betalar mer i skatt per år än andra gör ett helt arbetsliv.
  Det finns en väsentlig skillnad på gåvor mellan företagare (läsa Bobby) och privatperson (My) för det är hon väl i detta sammanhang som kallas muta.
  Det är ett fenomen som flera företagare hamnat i trubbel kring.
  Det är en helt annan sak om man företagare emellan lämnar en gåva – både avdragsgillt men inte i reklamsyfte.
  Men nu har ju My så många rådgivare runt sig så hon kan nog ta hjälp av dem.
  Ps jag uppskattar att du publicerar mitt inlägg och skulle likväl uppskatta ditt svar. Det kan nog gagna dig om du är öppen med hur du deklarerar. Kanske även rentvå dig då en bloggkollega tidigare hintat om att du ville ha gratis jeans för att lägga ut bilder på din blogg?!? :/

 44. Det handlar inte om att sätta dit dig My. Det handlar om att regler skall följas. Det finns så många exempel på företagare och privatpersoner också som slarvar med just skatt medans många andra gör rätt för sig och betalar mer i skatt per år än andra gör ett helt arbetsliv.

  Det finns en väsentlig skillnad på gåvor mellan företagare (läsa Bobby) och privatperson (My) för det är hon väl i detta sammanhang som kallas muta.
  Det är ett fenomen som flera företagare hamnat i trubbel kring.
  Det är en helt annan sak om man företagare emellan lämnar en gåva – både avdragsgillt men inte i reklamsyfte.
  Men nu har ju My så många rådgivare runt sig så hon kan nog ta hjälp av dem.

  Ps jag uppskattar att du publicerar mitt inlägg och skulle likväl uppskatta ditt svar. Det kan nog gagna dig om du är öppen med hur du deklarerar. Kanske även rentvå dig då en bloggkollega tidigare hintat om att du ville ha gratis jeans för att lägga ut bilder på din blogg?!? :/

 45. Johanna Pettersson…My har vä för f.. ingen redovisningsplikt mot dig!! Tragiskt med dessa stolpskott som uppebarligen är så fulla av avund och bitterhet och bara vill sprida negativ energi för att må bättre själva en liten stund.
  Tro på dig själv My och vi är många som gillar dig?

  • Synd att mina ord misstolkas. Men man måste som företagare och privatperson (bloggare) kunna ta kritik. Det jag undrade om svarade du på My. Då är det ju bra så. Du har ditt på det torra.
   Vad gäller att jag skulle vara avundssjuk eller inte våga stå för mina ord face to face så kan jag informera er om att så är inte fallet. Jag är den första att gratulera dem som får gåvor och vågar fråga saker jag undrar. Det handlar istället om att alla i vårt land måste göra rätt för sig. Det är det som bygger vårt land.
   Vad gäller allt skvaller kring My som person så är jag av den uppfattningen att My verkar vara en toppentjej som råddar mammaliv, studier, träning, företagande, vänner på ett kanonbra sätt! Tror att hon bara råkat hamna i kläm i nån slags sandlådelek mellan bloggerskorna. Vem My ligger med är väl inte bara hennes eget fel? Det krävs två för att dansa tango. Varför ska bara hon stå till svars (om detta nu är sant)?
   Grattis till ditt nya jobb My!

 46. Johanna Pettersson…My har vä för f.. ingen redovisningsplikt mot dig!! Tragiskt med dessa stolpskott som uppebarligen är så fulla av avund och bitterhet och bara vill sprida negativ energi för att må bättre själva en liten stund.
  Tro på dig själv My och vi är många som gillar dig😙

  • Synd att mina ord misstolkas. Men man måste som företagare och privatperson (bloggare) kunna ta kritik. Det jag undrade om svarade du på My. Då är det ju bra så. Du har ditt på det torra.

   Vad gäller att jag skulle vara avundssjuk eller inte våga stå för mina ord face to face så kan jag informera er om att så är inte fallet. Jag är den första att gratulera dem som får gåvor och vågar fråga saker jag undrar. Det handlar istället om att alla i vårt land måste göra rätt för sig. Det är det som bygger vårt land.

   Vad gäller allt skvaller kring My som person så är jag av den uppfattningen att My verkar vara en toppentjej som råddar mammaliv, studier, träning, företagande, vänner på ett kanonbra sätt! Tror att hon bara råkat hamna i kläm i nån slags sandlådelek mellan bloggerskorna. Vem My ligger med är väl inte bara hennes eget fel? Det krävs två för att dansa tango. Varför ska bara hon stå till svars (om detta nu är sant)?

   Grattis till ditt nya jobb My!

 47. Det kommunicerar mycket kring ens egen person , vad man väljer att säga eller skriva som kommentar. Hur skulle det vara om du Johanna mötte My , kanske på ett cafe, på ett event, eller vid tillfälle? Hade du valt att utrycka dig på samma sätt ? Om ni haft tid att samtala?
  Det är en kostym som inte är så klädsam att bära när det blir så tydligt att ett ifrågasättande inte sker i välmening, utan maskerat.

 48. Det kommunicerar mycket kring ens egen person , vad man väljer att säga eller skriva som kommentar. Hur skulle det vara om du Johanna mötte My , kanske på ett cafe, på ett event, eller vid tillfälle? Hade du valt att utrycka dig på samma sätt ? Om ni haft tid att samtala?
  Det är en kostym som inte är så klädsam att bära när det blir så tydligt att ett ifrågasättande inte sker i välmening, utan maskerat.

 49. Jag tycker färgen är kanonsnygg och passar dig mycket mer. Däremot skulle jag nog tunna ur håret lite och klippa det något kortare för det ser lite oäkta ut. Det är mitt tycke och inget elakt menat. Det är väl ändå tur att vi har olika tycken och smak.
  Ha en bra dag.

 50. Jag tycker färgen är kanonsnygg och passar dig mycket mer. Däremot skulle jag nog tunna ur håret lite och klippa det något kortare för det ser lite oäkta ut. Det är mitt tycke och inget elakt menat. Det är väl ändå tur att vi har olika tycken och smak.

  Ha en bra dag.

 51. Wow så snyggt det blev. Du är nog en sån som passar i alla frisyrer o färger.
  Nästa vecka ska jag sitta hårmodell för Lanza. Spännande o lite rädd är jag nog. Vill inte bli supersnagg o rosa.
  Kram

 52. Wow så snyggt det blev. Du är nog en sån som passar i alla frisyrer o färger.
  Nästa vecka ska jag sitta hårmodell för Lanza. Spännande o lite rädd är jag nog. Vill inte bli supersnagg o rosa.
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...