Mingel och bloppis på Lidingö hos inreda.com <3

image

Godkväll! Söndagskväll innebär soffhäng och Johan Falk kl 21:00 på TV 4  🙂

-Vad gör du en söndag kväll som denna??? 🙂

Nästa helg bjuder jag, min Växjö-fru ÅZA  Och Annelie på inreda.com com in till bloppis på inreda.com som just har öppnat ett nytt shoproom på Lidingö! 😀

Kom och mingla med oss, fynda kläder, skor, inredning m.m. till kalaspriser!💃
Inreda.com erbjuder samtidigt 25% rabatt på ALLT i sitt nya shoproom ✨🙌🏻

Vi bjuder på dryck och tilltugg 🍸🍇 Kom och ha trevligt tillsammans med oss, tag med dig dina vänner och dela gärna informationen vidare till alla som är mingel och shoppingsugna. 🙏🏻

Hoppas att vi ses! Varmt välkommen! ❤ /My, Åza, Annelie

PS: Sådan mamma, sådan son 😂 Suddig, oklar…. Men med SÅ mycket kärlek❤️ Gonatt från oss 💤image

19 Komentarer

  • Det där är ju vara skitsnack och påhopp och ännu en gång, pågränsen till förtal.. Vända mina ord och kommentarer, plocka dom ur sitt sammanhang! Hahaha! Att man orkar 😂 Så tack men nej tack… Min energi lägger jag på annat 🙂

    • Vad kan jag göra? Det skrivs så mycket om mig just nu… Lååååångt utanför min kontroll. Skulle jag bry mig om allt som senaste tiden sprids om mig på nätet så skulle jag inte ha tid att göra annat 🙂

     • Helt rätt My, lägg ingen energi på detta.
      Jäklar så elakt skrivet på nöjesguiden, pinsamt lågt. Hon hade kunnat lägga fram detta utan den låga nivån. Hade aldrig varit in på nöjesguiden innan och kommer definitivt inte gå in där mera.

   • Nu har jag läst blogginlägget och vill gärna höra vad som du anser vara förtal eller iaf på gränsen till förtal? Jag är väl insatt i lagstiftningen och kan inte se något förtal. Visst förstår du väl att du precis gjorde samma misstag igen, du slår ifrån dig och skriker att det är skitsnack osv…ett tips är att antingen ge ett utförligt svar om vad som inte stämmer i det där blogginlägget eller då håller du tyst. Första förslaget är väl att föredra om du vill slippa mer spekulationer om hur vida du gör fel eller ej.

   • Jag skrev en vänlig men informativ kommentar till dig om vilka skyldigheter man som bloggare har att märka reklam för ett tag sen .Du bemötte den kommentaren ungefär på samma sätt som du bemöter inläggen ovan – med en ohärliga attityd och förklaring om att lagar och regler inte gäller dig och ditt AB. Förra gången valde jag att inte anmäla då jag naivt tänkte att du kanske inte hade koll men att du skulle bättra dig efter att jag informerat om vad som
    gäller (med film och länkar till Konsumentverket). Men jag inser nu att du ger blanka f-n i det, vilket får mig att tänka om vad det gäller en anmälning. Alla kan göra fel, det viktiga är att man har viljan att göra rätt men så verkar det inte vara i ditt fall. Blir spännande att se vad Reklamombudsmannen har att säga om saken.

   • den här personen anklagar faktiskt dig för brottslighet. sedan uppviglas det i samband med kommentersfält. Jag hade gjort en anmälan. det är olagligt. det är dessutom extremt kränkande. Skärmdumpa materialet. låt tekniker kolla källan. Slå näven i bordet.. Grrrr. detta är ett uppenbart förtal.
    Förtal anger inte alltid ett ljug, vilket jag inte tror i detta fallet. Det kan innebära fakta som gör skada för en person. sanning eller ej. skadar det en persons anseende, kan det antagas som förtal.
    kramisen på dig

 1. Å herre guud va folk håller på!! Läste detta på ett ställe:
  Falska vänner tror på skvaller,Riktiga vänner tror på dig!
  Ja, så sant i mångt å mycket.
  Ha det bäst finaste MY

 2. Tjingeling My!
  Är du klar med skolan nu och myser med lilleman och Sture?
  Saknar dina dagliga inlägg.
  Berätta gärna vad du ska pyssla med när skolan är avklarad, kul att följa dina dagar! Från en som inte klarar av så mycket längre pga sjukdom. Kram!

 3. Snälla My ta detta på allvar hon har rätt. du måste märka ut samarbeten och reklam.
  Jag skriver det för jag tycker om dig och din blogg.
  Kram lotta

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...